inna-bajka 19.10.04, 20:59 Zalogowałam się, więc radzę się nie podszywać. Bo znajdę, zwiążę, wepchnę do bagażnika i wywiozę w cholerę. Jeśli ktoś nie potrafi nić ciekawego wymyślić, to niech wymieni się fotkami z blondi i innymi niuniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Insza Bajka Re: bajki opowiadasz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:01 niby taka wykształcona, a nie wiadomo, co z niej za ptica (kwoka) podrabiana :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna.bajka Re: DO UZURPATORÓW I SAMOZWAŃCÓW !!!!!!! 19.10.04, 21:06 wynocha, to ja jestem prawdziwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: DO UZURPATORÓW I SAMOZWAŃCÓW !!!!!!! 19.10.04, 21:16 No tak. Co prawda do przeczkola nie chodzilam, ale w zerówce pamiętam uczyki nas rozróżniać kropki od kresek i pogrubione pismo od innych takich tam. BLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
inna.bajka Re: widać, że nie chodziłaś, do "przeczkola", 19.10.04, 21:22 do przedszkola też - a do jakich szół chodziłaś ty Wykształcona kobieto, że tak dobrze ciebie wyuczyKi pisać ? Odpowiedz Link Zgłoś