Dodaj do ulubionych

Samotna mama 40+

05.03.20, 18:33
czy samotna mama 40 + ma szansę w tym zwariowanym świecie na normalny związek...?czy liczy się tylko wygląd i łóżko...? Znajdzie się jakiś odważny? Interesuje mnie inteligentny osobnik w zbliżonym wieku, z tolerancją na dzieci i potrafiący patrzeć sercem....najchętniej Poznań i okolice, ale to nie jest warunek, jeśli lubi podróżować:-)
Coś mi kiepsko idzie, a czas płynie... nie, nie jestem zdesperowana, tylko mam dość mierzenie się ze wszystkim samotnie.........
evzka
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 06.03.20, 08:52
      Bez wyglądu to marne szanse. Tak jak u mężczyzn jak i kobiet. A masz okazję kogoś poznać i odrzucasz od razu czy t eż jednak jakoś próbujesz i niestety w bliższej znajomości to już nie wychodzi?
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 06.03.20, 14:32
        poznaję, ale albo chcą tkwić w związku na odległość, albo boją się spotkania.....:-)
        • rtymi Re: Samotna mama 40+ 06.03.20, 21:07
          Napisz prosze rtymi@gazeta.pl
        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 07.03.20, 10:18
          Ale tkwić na odległość z Tobą w ,,związku"., czy też w swoich własnych a Ty taka przy okazji? Duchowa? A tych bojących to rzeczywiście trudno przekonać do czegoś. Może boją się dasz im kosza i wolą żyć marzeniami jak to było by im dobrze z Tobą
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 09.03.20, 19:31
            haha cos w tym chyba jest....mam takiego wielbiciela, który mieszka rzut beretem ode mnie, ale już miał dwa podejścia i zawsze stchórzył, co nie zmienia faktu, że codziennie zaczyna i kończy dzień smsem do mnie:-)
            • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 19.03.20, 09:09
              Fajnie mieć takiego duchowego adoratora. Może na tyle mu wystarcza Twoja znajomość ? A Ty po prostu szukaj kogoś innego
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.03.20, 09:48
                tacy, przypatrujacy sie komus / czemus,....to na ogol szablonowi, powierzchowni ludzie,
                snujacy tylko ogolne jakies tam teoretyczne rozwazania, ...dalecy i slabiutcy w praktyce.
    • evzka Re: Samotna mama 40+ 06.03.20, 14:37
      dziękuję, jak nikt sie nie pojawi w najbliższym czasie to spróbuję....
      • beno40 Re: Samotna mama 40+ 03.04.21, 15:47
        Czekam jak co
      • scuzzy1987 Re: Samotna mama 40+ 28.10.21, 00:55
        Hey na jestem zainteresowany to mój numer telefonu 571-083-580.
        Pozdrawiam: Andrzej
    • l.george.l Re: Samotna mama 40+ 10.03.20, 02:18
      Żeby nie mierzyć się ze wszystkim samotnie... - trzeba sporo zaoferować w zamian. Właśnie jestem po rozstaniu z kochanką, która też nie chciała się mierzyć ze wszystkim samotnie, a że ja nie miałem czasu, by zajmować się jej domem, bo mam swój, żonę i absorbującą pracę, to związek zaczął się sypać. Musisz też wziąć pod uwagę, że w Twojej grupie wiekowej samotnych facetów, w dodatku normalnych facetów, na rynku nie ma. Ten, który pisze rano i wieczorem, ale spotkać się nie chce, z pewnością ma żonę. Utrzymuje z Tobą kontakt, by Cię ewentualnie bzyknąć, kiedy żona wyjedzie do matki czy na delegację. Założę się, że każdy żonaty facet marzy o okazjonalnej kochance. Tyle że znalezienie takiej, co to czeka na ławce rezerwowej, też wcale łatwe nie jest. Reasumując... liczy się wygląd, łóżko i gotowość do bycia w rezerwie bez ambicji gry przez cały mecz.
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 10.03.20, 22:35
        no to mam takiego w głębokim poważaniu.....a ten jest sam, po rozwodzie a ponieważ został publicznie ośmieszony....boi się wejścia w relację........ma do tego prawo, ale to jego życiu i jego czas mu ucieka.....myślę, że już jego czas minął......
        a Ty....no cóż...wiele sobą nie prezentujesz i pogratulować dobrego samopoczucia......wszystko kiedyś do człowieka wraca i to szybciej niż się wydaje......
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 10.03.20, 23:16
          masz stres w relacjach z facetami ?...ech
          przeciez to relaks, absolutny luz psychiczny...
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 11.03.20, 18:28
            nie, dlaczego...?? to oni z reguły mają :-D
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.03.20, 20:06
              moze zaliczasz sie do wyjatkowych Kobiet ?
              przed takimi co poniektorzy czuja zahamowania, ...dystans emocjonalny :)
      • lucyferos Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 21:15
        Kurcze,bardzo ładnie i rzeczowo opisałeś zagadnienie.
        Tak to zazwyczaj bywa.
        Ale,co do "podaży" tzw. normalnych osobników płci obojga- pamiętajmy,że z czasem ludzie zmieniają się.
        Tak,że niekiedy po latach,nawet udanego związku,nie zawsze nam już po drodze ze sobą..
        Powodzenia życzę Koleżance z Poznania.
        Piękne i przyjazne miasto ( i piękne wspomnienia)..
    • john.adams10 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 07:05
      cześć kochanie, możemy napisać w e-mailu: adamsmaxwell08@gmail.com, napisz do mnie e-mail.
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.03.20, 20:37
        kocha nie.........
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.03.20, 23:04
          byc moze ... ? :)
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.03.20, 11:42
            to chyba tylko w ramach rozrywki i oderwania się od koronawirusa;-)
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 20.03.20, 19:16
              o sobie mowisz ...? :))
              • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.03.20, 08:35
                nie...o tym zakochanym.......:-P
                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.03.20, 12:37
                  nie kazdy facet potrafi wprost okazac, ze jest zakochany....hm
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.03.20, 13:12
                    ....ja rozumiem kobieca intuicja itp., ale bez przesady wróżką też nie jestem...
                    ...a z drugiej strony, zwracanie sie do kogoś per "kochanie" nie wiedzą nawet z kim się rozmawia, to trochę chyba nie tak..........
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.03.20, 16:20
                      zgadza sie, osobiscie per "kochanie" chcialbym zwracac sie do wyjatkowej dla mnie Kobiety ...
                      dla ktorej zgodzilbym sie nawet na znajomosc bez zobowiazan....jezeli mialaby takie zyczenie ! :)
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.03.20, 07:52
                        no nie, tak daleko nie chciałabym brnąć......ma być tylko mój na wyłączność :-D,
                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.03.20, 11:20
                          to troche ciezka sprawa...
                          on musialby byc najlepiej z okolic Poznania..
                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.03.20, 17:13
                            haha...tak też napisałam.........
      • piogra Re: Samotna mama 40+ 28.10.21, 18:00
        Chętnie się spotkam z Tobą
    • john.adams10 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 07:17
      Witam, nazywam się John Adams, mam 50 lat i szukam kobiety do poważnego związku. jeśli ktoś jest zainteresowany, możesz napisać na mój adres e-mail: adamsmaxwell08@gmail.com
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 07:30
        ciekawe kiedy się okaze, że masz jakieś artefakty z którymi nic nie możesz zrobić a ja mam je wykupić, odebrać czy cokolwiek.......
        nie wierzę, że obcokrajowcy przeszukują fora i szukają miłosci........
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 10:12
          ej no, ten John zawrocil Ci w glowie ?
          z pewnoscia mysli, ze najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny :)
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 13:16
            nie , ci wszyscy to tylko naciągacze.....wcale mnie nie kręcą...już kilku spławiłam, wiem o co chodzi.........nie dam się wkręcić......
            za tym stoją Polacy niestety.......
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 15:10
              no popatrz,...nie wpadlbym na to, ze kryje sie za tym oszustwo !
              tego powiedzmy " kogos " - mozna znalezc po IT - adresie, skad nadaje.
              Pytanie ..czy warto babrac sie, zarobic ....krecac takie tanie numery ? :)

Dla mnie ktos sobie robi zwykle ..." jaja " :)
              Musialaby byc rzeczywiscie jakas idiotka ..piszac na ten E-mail.
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 15:21
                poza tym, trzeba by byc kompletnym durniem albo pijanym... aby taka fotke wstawic ! :)
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 16:40
                  "pienknie" wygląda:-D
                  wciągają kobiety w rozmowy, prawią komplementy i nagle okazuje się, ze mają jakąś przesyłke do odebrania, trzeba opłacić cło itp itd, pomysłów wiele-byleby zakochana sypnęła kasą...a potem szukaj wiatru
                  Pewnie się zaraz okaże, że to biedny wojskowy siedzi gdzieś na placówce, zdobył nielegalnie jakieś "artefakty" a Ty masz je odebrać głupia kobieto....
                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 20:05
                    Aby jakies pieniadze wyludzic to trzeba z taka "zakochana" najpierw pisac..aby byla zakochana ..:)
                    i przeslala kase...albo ?
                    ktora kobieta jest taka naiwna i przesle od razu pieniadze ? chyba taka, ktora nie mysli kompletnie.
                    nawet jakas milionerka nie pozwoli sie przez jakiegos nygusa wyrolowac, jezeli nawet o male sumy chodzi !
                    Pomysli, ze taki dupek nie bedzie robil ze mnie ..idiotki ! :)
                    • evzka Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 20:16
                      niestety naiwnych nie brakuje, a osoby spragnione miłości często tracą rozsądek.....
                      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 12.03.20, 23:05
                        aczkolwiek, fajnie przeciez ..zwariowac na punkcie milosci ..:) nooo bez przelewania pieniedzy..:))
                        noo dobrze, ze ty jestes rozsadna, widac dojrzala kobieta..!
                        naprawde, kiepsko ci idzie ? jak nadmieniasz...

• evzka Re: Samotna mama 40+ 13.03.20, 07:10
                          hmmm może to nie tak do końca, że zupełnie nikogo nie ma na horyzoncie, ale często jest tak, że chciałby ale...jeden się boi, drugi odzywa co 2 miesiące, trzeci......może nie będę zapeszać............
                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 13.03.20, 10:11
                            a moze stawiasz za wysoko ..poprzeczke ?
                            fakt, tacy dochodzacy .."od czasu do czasu" - to troche komplikuje sytuacje !
                            albo ..i nie :) jesli, potrzebujesz swego spokoju...

• evzka Re: Samotna mama 40+ 13.03.20, 18:31
                              haha za wysoko...ma być tylko czytaty i pisaty?
                              ja nie muszę niczego stawiać, sami się boją, bo jestem osobą wykształconą i świetnie poradziłam sobie w wielu sytuacjach kryzysowych...zbyt wielu...więc Ci co mnie znają pewnie się zastanawiają po co mi facet, bo wydaje im się, ze trudno mi zaimponować......nie jestem z tych, którym facet jest potrzebny do holowania przez życie.......co nie zmienia faktu, że byłoby miło jakby taki się znalazł
                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 01:08
                                jesli tylko czytaty i pisaty ...to moze za nisko stawiasz poprzeczke... ? :)

podpowiedz mi Plis, booo zaczynam sie bac - czym mozna ci zaimponowac :)
                                wiadomo, w dzisiejszych czasach...jakie co poniektore kobiety maja wymagania ....Porsche Macan itd. ech
                                nie wiem czy dam rade...
                                • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 08:19
                                  a co to jest? :-P
                                  ja nie nastolatka -blachara :-D
                                  tylko intelekt i inteligencja emocjonalna :-D
                                  jak to ładnie brzmi.......i straszy
                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 11:12
                                    to "tylko"...rzeczywiscie ladnie brzmi :)
                                    tak se mysle, moze sie myle...ze chyba "troche" za wysoko stawiasz ta poprzeczke ..
                                    albo....obnizasz jesli widzisz ze ktos nie daje rady..:)) typowe wyrafinowanie...
                                    chyba ze, potrafisz cos w zamian zaoferowac :) pytanie ..co ?

jestes zaradna, wyksztalcona...Ok ! nalezysz do atrakcyjnych kobiet ? :)
                                    • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 12:10
                                      jasne ..i dochodzimy do sedna....wolisz pustą miskę ale ładną czy pełną??
                                      atrakcyjność to pojęcie względne..jeden lubi to, drugi tamto.....ale nie chciałabym, żeby "mój facet " doceniał tylko fizyczność.......wypadek, choroba i co wtedy? ciało ulegnie zmianie a on powie, ze dziękuje?
                                      wolę w takim razie być sama.....
                                      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 12:41
                                        ladnie to wszystko ujelas ..
                                        staram sie w pewnych sprawach w zyciu zawsze ...wyposrodkowac :)
                                        to znaczy, ...w miare ladna miska, nie musi byc calkowicie pelna,...dbam o linie :)
                                        • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 15:03
                                          zaradna, wykształcona...i jeszcze ciągle mało...........i jak tu dogodzić
                                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 20:38
                                            hm...tak wirtualnie, przez internet ...ciezko :)
                                            aczkolwiek, licza sie twoje dobre intencje...ze myslisz nie tylko o sobie :)
                                            • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.03.20, 21:59
                                              hahaha zabawne, ja o chlebie...Ty o niebie......
                                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 15.03.20, 22:10
                                                wszystko przeciez pasuje...
                                                kawalek chleba nie spadnie z nieba za darmo, praca trzeba na niego zarobic...przyslowie ;)
                                                • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.03.20, 07:11
                                                  mi nic nigdy nie spadło...od kilku lat mierzę się ze wszystkim sama.....
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.03.20, 09:33
                                                    ech,...dlaczego sama i to na dodatek od kilku lat ..?
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.03.20, 09:55
                                                    bo to siła najwyższa zadecydowała.....a potem, hmmm...nigdy nikt nie wie kiedy jest ten moment na coś nowego, bezpieczniej omijać...
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.03.20, 22:57
                                                    a moze, rzeczywiscie czekasz na jakiegos ..krolewicza na bialym koniu..! i o tym nie wiesz..:)
                                                    albo, obecnie jestes na innej drodze..."nie omijasz" ?
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 17.03.20, 09:04
                                                    nie, to nie ja omijam...mam nadzieję, że teraz wyszłąm na przeciw...chociaż trochę koronawirus komplikuje:-), ale miejmy nadzieję, że będzie ok.....

a poza tym trzeba byc conajmniej księżniczką, żeby czekać na królewicza :-D
                                                  • rir Re: Samotna mama 40+ 12.04.20, 18:59
                                                    jaki był finał tak obiecująco zapowiadających sie karesów ?
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 13.04.20, 11:18
                                                    byl tylko polfinal, ktory zakonczyl sie remisem...
                                                    niewykluczone, moze dojsc do dogrywki ....kto wie ?
                                                    zycie jest przeciez pelne fajnych niespodzianek...:)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 14.04.20, 22:09
                                                    hmmm ......widzę, że wątek żyje nadal......
                                                    cóż izolacja pełna :-( jak pewnie u większości ludzi...........
                                                    czekamy na lepsze czasy.......
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 15.04.20, 13:38
                                                    czym zyjesz w izolacji ?
                                                    miloscia ? :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 15.04.20, 20:13
                                                    w chwili obecnej raczej zdalną pracą niestety.............
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 15.04.20, 21:24
                                                    tez OK !....troche odmiany, caly swiat musi obecna sytuacje zaakceptowac ..
                                                    nieraz, trzeba brac wszystko jak leci ...inaczej zglupiejesz !
                                                    a te lepsze czasy, tak szybko nie przyjda ..:(
    • elka007 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 01:34
      Oczywiście ma,jeśli nie będzie zamieszczać tak beznadziejnych postów.Plisss....potrzebuję samca na cito...cokolwiek ;-)....mrau;-)
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 11:48
        kotka w rui?? co to ma być.......
        • rir Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 17:20
          nie wiemy czy kotka. a może pod tym nickiem kryje sie rycząca krowa abc ?
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 18:44
            :-D dobre.......desperacja na pewno.......
          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 18:46
            abc - chce nas wpuscic w kanal ? ...cwaniaczka, oj nieladnie !
            mialem kogos innego na mysli .. no zobaczymy ! jak poleca akcje....dolar spadl :)

• evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 18:57
              ktoś tu chyba coś więcej o kimś wie .........
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 19:33
                gdzie tam,..czasami tak bywa jak w czeskim filmie, nikt nic nie wie ...
                a niby wszyscy, wszystko wiedza o innych ..:) to bardzo interesujace...serio
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 19:41
                  .....tyle czasu tu spędzacie......:-D
                  ok tego się trzymajmy.......czeski film....;-)
                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 20:10
                    akurat, duzo czasu spedzamy....
                    ostatnio, podobaja mi sie cos milosne filmy .. :) niebywale, nie potrafie znalezc wytlumaczenia...dlaczego ?

• evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 20:24
                      haha....to skutki izolacji pewnie :-)
                    • rir Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 20:46
                      wiesz... w pewnym wieku lepiej oglądac niż praktykowac : )
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 21:06
                        hahaha....no tak ...serce za wiele już nie zniesie...??
                      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 16.04.20, 21:32
                        to mozliwe, nie zaglebiejac sie w rozwazaniach...masz problemy z ogladaniem czy praktykowaniem ?
                        sympatyczna, interesujaca Kobieta to lekarstwo doslownie ....na wszystko :)

• stasi1 Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 08:47
      A tak w ogóle to ,,+" to duże czy małe? Bo niestety robi to różnice.
      • evzka Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 09:49
        3/4 :-D
        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 16:34
          no wiadomo, modelka juz nie bedziesz :)
          z pewnoscia masz jakies tam cele, marzenia, ambicje zyciowe ...ciekawe czy wygorowane ? hm
          • rir Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 17:26
            kazdy ma je i nawet jak to wypiera
            • evzka Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 20:41
              tak, bardzo wygórowane..........uczciwego faceta u boku, który doceni to co ma............
              • rir Re: Samotna mama 40+ 17.04.20, 22:12
                A takich to jest wielu
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 08:30
                  .....na pęczki.......i dlatego jestem na forum :-(
                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 09:32
                    tylko na forum mozna konkretnych facetow zapoznac ? bez przesady...
                    aczkolwiek przyznaje, ze internet ulatwia w pewnym sensie zawarcie znajomosci...
                    jakiej ? .....to inna sprawa :)
                    • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 12:01
                      w dobie izolacji domowej...gdzie inaczej......a forum.....no cóż.......
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 00:26
                brzmi ...zyciowo, sensownie i realistycznie !
                • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 08:32
                  ...raczej mało realnie.........
        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 09:19
          To szkoda że z Poznania, tak moglibyśmy się poznać.
          • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 12:03
            haha zawsze coś.........:-(
            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 14:42
              no tak ..:)
              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 15:46
                wkrotce koniec izolacji, lato sie zbliza....nocne lokale beda otwarte !
                mysl optymistycznie ...:)))

www.youtube.com/watch?v=iOe6dI2JhgU
                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 15:52
                  i nie martw sie, ...nie planowane przygody sa najlepsze.. ! :)
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 17:07
                    Ricky Martin :-)
                    eee nie martwię się, teraz to tylko przetrwać w zdrowiu.......
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 18.04.20, 18:18
                      ano ..:)
            • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 09:30
              Skoro ja ewentualnie chciałbym Cie poznać to pewnie inni z Poznania i okolic tez będą to chcieli zrobić
              • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 09:42
                hihi to w ramach pocieszenia ;-)..................ewentualnie :-P
                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 11:05
                  ej no, chyba wiekszosc facetow chce poznac ...
                  sympatyczna, interesujaca Kobiete....potrafiaca zafascynowac :)
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 11:46
                    ....ale to trzeba wyjść przed szereg i samemu też coś zaoferować............
                    a w pewnym momencie życia wielu już się nie chce, wolą tylko brać........bo są po kiepskim rozstaniu i trzeba sobie odbić np.....
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 13:27
                      jestem za bardzo niesmialy, aby wyjsc przed szereg ! :)
                      z tym tylko braniem i odbijaniem na kims - nieraz trzeba uwazac...aby nie wpasc z deszczu pod rynne ! :)
                      dasz rade...!
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 13:38
                        pewnie że dam..........jak zawsze z resztą :-D
                        • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 18:32
                          wierze w Ciebie ..:)
                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 19.04.20, 19:08
                            wierzę w siebie:-D
                            spoko, nie jest źle
                • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 08:13
                  Ale to ewentualnie było nie dlatego ze to Ty, tylko dlatego że w okolicach Poznania. Ale jak będziesz w Wawie to daj wcześniej znać to się umówimy na kawę. Ja w Poznaniu dawno nie byłem ale na razie się nie wybieram, chociaż kiedyś dość często jeździłem tam w delegację. Dobre to były czasy szkoda że wtedy nie było internetu
                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 08:33
                    hihi spoko będę pamiętać, chociaż ja się też raczej do Wawy nie wybieram.........
                    no ale cóż...życie :-D
                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 09:10
                      widac, sytuacja krystalizuje sie ...tu czy tam :)) ?
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 19:16
                        hmmm.....wiem, że nic nie wiem :-D
                        chyba , że masz jakieś nadprzyrodzone zdolności...??
                        chyba po prostu głupawka na całą sytuację osobistą i krajową.........
                        bo cóż pozostało, tylko poczucie humoru nas ratuje ;-D
                    • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 20:34
                      Kiedyś na randkę wybrałem się do Berlina, teraz to w życiu
                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 20.04.20, 20:55
                        hahaha....nooo bardzo Ci zależało......chociaż warto było?? :-D
                        • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 09.05.20, 09:38
                          W Berlinie jako w mieście było dość fajnie, choć zimno. Z kobietą nic nie wyszło. Na pierwszej randce byłem 2 razy w Lublinie, w Płocku, Toruniu, Skarżysku Kamiennym- tu od razu pojechaliśmy w Góry Świętokrzyskie. Łodzi. Oraz oczywiście w Wawie i najbliższych okolicach. I we Wrocławiu , ale tutaj tylko z przy okazji że byłem przejazdem i czekałem na tą z Lublina.
                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 09.05.20, 18:03
                            stasi - to Ty wesole zycie prowadziles :).....z tymi wszystkimi kobietami !
                            moze kiedys dostaniesz fajny spadek ...za bzykanie ? :)
                            • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 09.05.20, 18:06
                              evzka - dyktujesz warunki partnerom ?.....ciekawe jakie ? ;)
                              • evzka Re: Samotna mama 40+ 10.05.20, 07:46
                                :-D takie , żeby był w stanie udźwignąć...........
                                a tak serio ma dbać o nas, mamy być dla niego ważne...........
                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 10.05.20, 11:49
                                  a Ty musisz o niego zadbac...:) ! najpierw.....
                                  aby wszystko nabralo dobrego obrotu :)
                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 13:02
                                    wszystko z wzajemnością...to nie może być wyliczone coś za coś, jak ma być ok, to samo się poukłada.......
                                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 14:55
                                      z wzajemnoscia....:)
                                      prawie wszystkie kobiety tak mowia ! :) na poczatku... a pozniej to wiadomo :(
                                      wierze Ci co mowisz :) !
                            • stasi1 Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 08:08
                              Gdyby wesołe to bym tak nie jeździł. Jeszcze umawiałem się z dziewczyną z Nowego Jorku na wyjazd do Leningradu, ale nie wyszło. Ona pojechała sama
                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 11.05.20, 09:43
                                jak wynika, udzielasz sie internacjonalnie....popieram ! ...czy ramach harytatywnych, nie tracac na tym ? :)
                                nalezy dopomagac Kobietom odczuwajacym potrzebe ...czegos :) oczywiscie z wzajemnoscia ...
                                inaczej ...dupa zimna :)
                      • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 10:08
                        dlaczego nie do Berlina..jesli juz wszystkie sympatyczne poznales ? :)
                        dla milosci Twego zycia warto przeciez ...
                        • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 11:31
                          jasne, ze tak :-D....................pytam tylko czy osiągnąłeś zamierzony efekt...
                          • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 13:53
                            nie sadze, ze sie czegos dowiemy ;(....dzentelmen delektuje sie swymi milosnymi przygodami !
                            zachowujac przy tym powsciagliwa skoromnosc i dyskrecje...
                            • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 15:50
                              :-D w sumie to masz rację, ja tylko z innej perspektywy patrzę, że miałabym wyrzut sumienia, jeśli miałabym ciągać kogoś przez pół PL i nic by miało z tego nie wyjść np....
                              • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 18:15
                                dlaczego mialoby cos tam nie wypalic ?
                                najpierw trzeba popisac troche o milosci :)...wymienic sie fotkami, telefonowac z soba...jesli wszystko zagra ?
                                na weekend zarezerwowac fajny Hotel albo przytulny Pensjonac i poznac sie "glebiej" ..:)
                                widzisz jakies wyrzuty sumienia.. ? ja nie...
                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 18:20
                                  a moze jakas przyszla narzeczona potrafi robic dobre mielone ?
                                  moznaby sie u niej spotkac i przy swiecach zjesc kolacje....wszystko do omowienia !
                                  bez problemow,....wyrzutow sumienia, oraz innych historii :)
                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 19:02
                                    :-D fan mielonych............. nie wiem, różną ludzie mają sytuację i rozpatruję to w kwestii finansowej..............a może nie powinnam ;-)
                                    • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 19:30
                                      e tam...przeciez mielone drogo nie wychodza ! do tego ogorki konserwowe albo surowka ...
                                      ziemniaki, moga byc zapiekane...ach, zapomnialem swiece dla nastrojowej kolacji...
                                      ile to moze wszystko kosztowac ?
                                      ciut, ciut wychodzi z pewnoscia Hotel i restauracja.....ale co tam, dla milosci i dla ukochanej wszystko...!!! :))
                                      • evzka Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 20:29
                                        tak trzymać :-D
                                        • staryalemlody Re: Samotna mama 40+ 21.04.20, 23:33
                                          O ja cię, ale litania!
                                          Wy tak na poważnie ? :D
                                          Ile można gadać o "d... marynie" i kotletach mielonych ? :D
                                          • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 07:36
                                            o kotletach dwa zdania.....o d...M... wcale :-D
                                            ale cóż każdy widzi co chce...
                                            a poza tym, nikt czytać nie kazał................
                                            • staryalemlody Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 09:32
                                              Nie ma co się obrażać, w końcu to tylko luźna gadka o ...
                                              No chyba że się mylę, i jest to "ukryty" portal randkowy :))
                                              Pozdrawiam i miłego dnia.
                                              • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 10:51
                                                eee nie obrażam się, tylko rozmawiamy....o różnych aspektach postrzegania tych samych rzeczy przez płeć odmienną :-D
                                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 10:55
                                                  tutaj nikt sie nie obraza, wszystko na luzie... ale zarazem na powaznie !
                                                  no, nie tak calkowicie serio jak np... politycy !!!
                                                  trzeba o mielonych pogadac, wyweszyc zapatrywania kobiety na sprawy kulinarne..to wazne.
                                                  inaczej,...po slubie bedziesz harowal i na dodatek przy garach stal....ech ! o innych sprawach nie mowie...
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 11:21
                                                    ...stanie przy garach to nie tragedia...jak jest dla kogo...:-)
                                                    pod warunkiem, że nie przesmradza, a poza tym zawsze można zamówić :-D
                                                  • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 13:55
                                                    A na czym polega nieprzesmradzanie?
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 15:12
                                                    stoisz pół dnia przy garach i jest np. rosół a on chce grzybową itp....:-D
                                                  • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 20:04
                                                    To jest przesmradzanie? Hm.

A co do zupy, to skoro został ugotowany rosół, to je sie rosół. I tyle :D A jak nie, to je się to, co potrafi się zrobić sobie samodzielnie. Rosół może stanowić podstawę grzybowej, więc... Mówisz: Do dzieła, kochanie! I opuszczasz kuchnię lekkim krokiem :D
                                                  • staryalemlody Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 20:26
                                                    W takim przypadku wrzucasz garść grzybków do rosołu i wszyscy zadowoleni :))
                                              • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 13:56
                                                Mielone maja drugie dno... Dlatego stały się tematem.
                                                • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 14:49
                                                  koniec z mielonymi albo poledwiczkami w sosie grzybowym etc. ! w Niedziele zaczynam poscic ! serio,.. kolejny raz planuje tygodniowy, zobaczymy jak dlugo wytrzymym ? sauna, baseny ..zamkniete !
                                                  tylko kranowka, ewentualnie mineralna oraz herbatki ziolowe..
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 15:14
                                                    ale co ? tygodniowy post...bez jedzenia? tylko woda?....czy ograniczenie ilościowe względnie jakościowe??
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 15:59
                                                    tylko woda, herbaty np. ziolowe bez cukru...
                                                    spacery, basen, sauna, male przejazdzki rowerowe....delektowanie sie zyciem :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 16:05
                                                    o matko....pogratulować samozaparcia...........
                                                  • nnn.1 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 19:59
                                                    Jedzenie to życie. Nie można delektować się życiem, nie jedząc :D
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 20:07
                                                    to teoria jest mi bliższa zdecydowanie ;-D
                                                  • marco_5 Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 20:27
                                                    wszystko z umiarem,....przede wszystkim papusianie !
                                                    bez umiaru bzykanie .. :)
                                                  • evzka Re: Samotna mama 40+ 22.04.20, 21:02
                                                    czas izolacji temu nie sprzyja....................
                                                    ani jednemu, ani drugiemu :-D
                                                    a post mi zdecydowanie nie sprzyja..........:-P