Dodaj do ulubionych

poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat

26.10.04, 16:47
z warszawy lub okolic. chetnych prosze o kontakt na priv. Tajger, Ty nie
odpowiadaj ;) bo przeploszysz mi wszystkich potencjalnych wielbicieli ;)
Obserwuj wątek
    • zosia.samoosia Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 26.10.04, 16:49
      mario powinien sie uczyc jak nalezy uprawiac autolans hehe :))
      • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 26.10.04, 17:13
        a dlaczego wlasnie Mario?
        • zosia.samoosia Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 26.10.04, 17:20
          martuha bo Ty juz potrafisz :))
      • mario2 Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 26.10.04, 18:48
        zosia.samoosia napisała:

> mario powinien sie uczyc jak nalezy uprawiac autolans hehe :))
        >
        >
        *** Zosia, Ty sie coraz bardziej narazasz :)
    • Gość: piecyk gazowy Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.10.04, 18:18
      Sie porobiło! ;-)
    • Gość: antek Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: 200.141.76.* 26.10.04, 21:07
      Witaj Marta,mam na imię Antoni,mieszkam pod Grójcem,mam 35 latek,szkół niestety
      żadnych nie pokończyłem,ale jestem równy chłop,zobowiązania mam nie tylko
      wobec banków,lecz również wobec tej sąsiadki co to niedaleko mnie mieszka i
      jest potrzeboska;ale jak będzie trzeba to i tobie dobry uczynek sprawie;
      pozdrawiam
      • Gość: maliniak... Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:37
        jestes w sam raz
        • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 27.10.04, 09:42
          Antek, wlasnie kogos takiego jak nTy szukam ;)
          • Gość: tygrysek_ Marta... IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 27.10.04, 09:46
            a skąd ku.. wiesz że w ogóle bym odpowiedział na ten post hehehe ???
            • saqqara Re: Marta... 27.10.04, 10:00
              bo Cie zna, kocie na baby:)
              • Gość: tygrysek_ Re: Marta... IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 27.10.04, 10:09
                to chyba bym jej wpisem opinie poprawił a nie pogorszył hehehehe
            • jszafranski Re: Marta... 27.10.04, 10:10
              juz sobie odpowiedziales piszac tutaj haha
              • martuha Re: Marta... 27.10.04, 11:11
                Tygrys! nie plosz ludzi! jestem zdesperowana! poza tym wiem, ze na Ciebie mozna
                liczyc zawsze, ale masz do mnie ciut daleko. coz moje serce krwawi z tego
                powodu, ale takie zycie ;))))))))
                • saqqara Re: Marta... 27.10.04, 11:31
                  Martuha, nie odrzucaj Tajgera, on moze robic za emergency:)))))
                  • Gość: tygrysek_ Re: Marta... IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 27.10.04, 13:08
                    no właśnie babo! nie odrzucaj hehehe
                    bede Twoim emergency sex ambulance (ASA) hehehehe

• szkodnik (ESA) tygrys....:)))) 27.10.04, 13:15
                      ....szak-fak....pieknie jeździsz po jednym (...) na FoM....:)))))
          • Gość: antek Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: 200.141.76.* 27.10.04, 11:51
            no to grę wstępną mamy już za sobą;
    • overtop Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 27.10.04, 14:43
      Naprawdę???!!!
      Czy to pułapka?Z drugiej strony jesień...I lepiej mieć coś ciepłego obok.
      Spróbuję!Pozdrawiam gorąco w ten pochmurny pażdziernikowy dzień!
      PS.
      Z Wa-wy jestem i mam wszelkie wykazane predyspozycje i ponadto fajny jestem!
      Ha,ha,ha.
      • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 27.10.04, 15:51
        to skrobnij cosik wiecej na priv.
        a swoja droga Tajger, Ciebie zawsze moge miec zachowanego w odwodzie ;)
        • Gość: tygrysek_ Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 28.10.04, 07:19
          a spadaj dzioucha,...w odwodzie ??? phii. tak to ja mam to w d.pie hehehehe
          inną se znajde! :)
          ja chce być ten najważniejszy a nie jakiś odwód hahaha

PS. popychaj sie sama :))))) :P

• martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 08:28
            hehehe, narcyziku Ty moj :)))))) nie moge tak publicznie przyznawac sie do tego,
            ze wielbie Ciebie i Twe boskie cialo. w skrytosci ducha jednak ........... ;))))
            • saqqara Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 09:15
              przestan mu tak slodzic, bo zglupieje do reszty:)
              • Gość: tygrysek_ Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 28.10.04, 09:30
                Szakuś przestań, słysze to codziennie hahahahahaha

• saqqara Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 09:58
                  tak myslalam. rozbisurmanily Cie te baby cmokajac z zapamietaniem od czasow
                  kiedy jeszcze w pieluchy robiles az do dzis i oto skutki!
                  :)
                  • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 12:02
                    tiaaaa, powiem tylko, ze ja konkurencje wymiatam! wiec niech slodza, niech
                    slodza, ale i tak ja najlepiej to robie ;)
                    a swoja droga poczytalabym kicie ;)
                    • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 12:26
                      a w ogole to gdzie jest watek pt kurna chata? znowu zes miechem tam rzucal? ;)
                    • saqqara Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 12:27
                      alez sobie Paniusia autoreklame strzelila;))))
                      kicia wylyniala i robi za "prawie-kuredomowa":DDD
                      • Gość: tygrysek_ Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 28.10.04, 14:13
                        a nie wiem, ta zoska mnie jużwku..a, to nie jest zabawne, za bardzo sie rolą
                        przejmuje

Szaki Ty i kura domowa??? bój sie boga babo :)
                        • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 14:54
                          coz, reklama dzwignia handlu, jak ktos juz kiedys zauwazyl ;)) trzeba umiec sie
                          cenic ;)) czyz nie?
                          • saqqara Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 15:09
                            kokokokokokoo:DDDD
                            • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 28.10.04, 15:18
                              kurde, chcesz przygdakac sobie kogos? ;))))))))))
                              • Gość: tygrysek_ Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 29.10.04, 07:48
                                nie no k.wa... gdakająca Szaki hahaha tego jeszcze nie było hehhe
                                chciałbym to zobaczyć, nawet bym se dał pręgi przemalować:PPP

Marta a Tyś już znalazła ten ołtarz ?? to nakupuj gumek ze 2 kilo hehehehehe
                                • saqqara Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 29.10.04, 08:13
                                  no Tajger-slowo sie rzeklo:))))) kiedy zostajesz Bezpasiastym?:))))
                                  • Gość: tygrysek_ Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 29.10.04, 09:08
                                    ja nie powiedziałem że z pasów zrezygnuje tylko że przemaluje hehehe
                                    najlepiej na czarno-czerwone jak AC Milan hehehehe

ale jakośdalej nie wierze że kurą zostałaś babo, nie ściemniaj mi tu hahaha

a Marta gdzie?? ołtarza szuka?? może u Rydzyka??? hahaha za kase by jej
                                    odstąpił napewno hehe

• martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 29.10.04, 09:58
                                      przeciez mowilam, ze oltarz juz jest zaklepany, no! skrepuje Cie ......
                                      rozancem ;)
                                      • Gość: tygrysek_ Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 29.10.04, 11:11
                                        je jestem nieskrępowany hehehhe

• saqqara Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 29.10.04, 11:13
                                          kurna, mam Ci jajko zniesc zebys uwierzyl, niewierny Tomaszu???:)))))
                                          • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 29.10.04, 15:07
                                            Tyhrys, teraz tak mowisz, zobaczymy jak sei zjawisz w wawie ;)
                                            • Gość: leziox Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.10.04, 13:43
                                              Martucha,znam takiego fajnego Zenka,jak ci zalezy to cie skontaktuje.Zenek
                                              mieszka wprawdzie w piwnicy ale rozrywkie tez on ci lubi i na kazda
                                              otwarta...propozycje tez jest gotowy.
                                              • martuha Re: poznam przystojnego pana w wieku 25-35 lat 30.10.04, 15:44
                                                tiaaaaa, a masz fotke tego zenka? ;) bo nie wiem czy nie myslimy o tej samej
                                                osobie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka