Dodaj do ulubionych

nie odprowadza

IP: *.chello.pl 27.10.04, 20:30
Mam fajnego faceta, ale... Nie odprowadza mnie do domu, tylko na przystanek
(czasem nawet nie to)... Jakoś bym to przeżyła, gdyby nie to, że zazwyczaj ja
do niego jeżdżę (nie ma innej możliwości, ale nie z naszej winy) i on chce,
żebym zostawała u niego długo. Najczęsciej więc wychodzę od niego po północy,
on odprowadza mnie na przystanek, potem sama wracam nocnym (dresiarze
itp. ...), a potem jeszcze kawałek do mojego bloku (nieciekawa dzielnica,
jedna z niebezpieczniejszych w mieście)... Raz mnie nawet zaczepił jakiś
zbok, ale inny facet mi pomógł... Powiedziałam o tym chłopakowi, zaznaczając,
że już nie będę tak późno wracać, a on odpowiedział, że rozumie, żebym na
sibie uważała i puszczałoa mu stzrałki po powrocie... Nawet mu przez myśl nie
przeszło, żeby mnie odprowadzić... Czy to normalne? Czy to owy męski brak
domyslności, z którym nie ma co walczyc aluzjami, sugestjami, tylko walić z
grubej rury? Czy ja przesadzam i jestem przwrażliwiona? Bo ja po prostu czuję
brak opiekuńczości z jego strony, a to ogromny minus... Co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: nie odprowadza IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.10.04, 20:33
      – Dlaczego lepiej jest umawiać się z bezdomną?
      – Bo nie trzeba jej odprowadzać do domu.
    • Gość: leśny Re: nie odprowadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:38
      O, to żaden facet. Leśny jest napruty ale napisze, że on chodził z taką
      ślicznotką znaczy dopóki go nie rzuciła bo ona go nie kochała ale jak jeszcze z
      nią chodził to zawsze ją odprowadzał chociaz mieszka dwa przystanki od lasu i
      się idzie kwadrans niecały. Przecież to sama przyjemność. I nigdy się nie
      zdarzyło żeby ktos ją zaczepił.A ona śliczna. Blond Pamela. Leśny uważa że to
      błąd ze strony tego kolegi. Albo leniwy. Leśny nieszczęsny, a on zawsze
      odprowadzał. On uważa że tak trzeba. Musi mu koleżanka powiedzieć że leśny go
      potępia za lenistwo. Niech on słucha leśnego zanim będzie za późno. I tez
      będzie nieszczęśliwy. Trzeba odprowadzać, pisze leśny, po konsulatacji z radą
      lasu. A leśny to odprowadzał w godzinach 9-5 rano. Zawsze. Dziwi się on. To
      tyle. On pozdrawia. I przeprasza za wcięcie się tym bardziej że napruty. Ale to
      z nieszczęścia. No i w przypadku lesnego odprowadzanie nic nie dało. Fakt. Ale
      niezaleznie trzeba się zachowywac jak facet. Tyle od leśnego.
      • Gość: nieodprowadzana Re: nie odprowadza IP: *.chello.pl 27.10.04, 20:42
        Więc co leśny mi radzi?
        • Gość: leśny radzi Re: nie odprowadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:50
          A co? Postawić sprawe po męsku skoro on nie. Co za czasy. Gdzie ci mężczyźni
          pisze leśny. Leśny na przykład: ona go nie kocha, ta śliczna, i co, czy on
          płacze, błaga, nie. On tylko pije. Ale mimo to sobie nie wyobraża że można
          kolezanki nie odprowadzić. A u lesnego bywało dużo kolezanek. Nie powie.A
          koleżanka musi mu powiedzieć że zachowuje się jak nie-facet. Może się przy tym
          powołać na leśnego. Może to mu zagra na ambicji. Leśny wstrząśnięty. Chociaż on
          tez z centralniaka jeździł nocnym bilion razy i nic. Nawet z tą blond. Może się
          leśnego boją. Bo on nie byle kto. Wypisz wymaluj sytuacja leśnego, bo on tez
          nie mógł do niej, bo teściowa go znienawidziła że powiedział prawde o jej
          wierszach. A teraz to by mógł tam mieszkać bo go tak kocha. Niestety tylko
          teściowa bo córka nie. Więc leśny pije. O, i w robocie pije i w lasu. Ale żeby
          trzeba było uczyc facetów elementarnych zasad. Psie czasy. Leśny orzekł.
          Pozdrawia on. Opiernicz go i tyle, radzi leśny.
          • jollya Re: nie odprowadza 27.10.04, 20:56
            No właśnie gdzie Ci męzczyźni ???? tez się zastanawiam...<hmmm>
    • Gość: piecyk gazowy Re: nie odprowadza IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.10.04, 20:51
      A tak serio, to dziwne... Bo gdyby to był tylko kolega, to bym zrozumiał, ale w
      takiej sytuacji nie rozumiem.
      • Gość: nieodprowadzana Re: nie odprowadza IP: *.chello.pl 27.10.04, 20:59
        Więc nie jestem przewrażliwiona!!! Hurrra!!!
        No dziwne...
        On niby mnie tak kocha i w ogóle... A wiecie co, ostatnio powiedział
        tak: "Wiesz ja naprawdę się o cibie martwię", ja już się ucieszyłam, że
        oprzytomniał, a on mówił dalej : "dlatego chcialbym cię prosić, żebyś uważała
        bardziej na sibie, nie tylko ze względu na sibie, ale tez na mnie"...
        Wiec mu to wyrzucic?
        Lesny - dzieki za radę i lesne uszy do góry! Leśny jeszcze pozna na pewno jakąś
        fajną babkę!
        • Gość: leśny, nadal on Re: nie odprowadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:12
          Leśny dalej radzi, analizuje. Chociaż napruty. On widzi, że jesteś zakochana.
          To dobrze. Choć on akurat uważa że nie ma miłości. W telewizji czasem pokazują
          miłość etc. A ten koleżanki facet to żenujący jak on się o siebie martwi. Nie
          chce mu się przez pół miasto i tyle. Leśny to jednak potępia. Bo trzeba być
          facetem. Nie szukając daleko: ta blond, ona zniszczyła leśnego i cały las, ale
          przedwczoraj ot zadzwoniła czy leśny może jej pomóc bo musiała ankiete bo szuka
          roboty. I co lesny? Powiedział jej że niech jej nowy, przystojny menedżer
          napisze? Nie. On strzelił sophie i poszedł i jej pomógł 75 pytań. Ten lesny,
          którego przez nią wywalili z prestiżowego wydziału "prawo" i który pije w lasu
          sophie a w związku gorzałe. Bo trudno i darmo ale trzeba być facetem. Wobec
          kobiet. Leśny już więcej babek nie chce. Wystarczy mu. Leśny ma sophie.
          Koniecznie muszisz mu wyrzucić i powiedzieć że się go rzuci jak się nie zmieni.
          Tyel bo on sie zdenerwował. Może leśny za nerwowy. On pozdrawia. Ale sie
          napruł. O, pozdrawia koleżankę którą już czytywał wcześniej. Pamięta ona
          leśnego? To on, leśny. Z lasu.
          • Gość: nieodprowadzana Re: nie odprowadza IP: *.chello.pl 27.10.04, 21:18
            A sophia dobra! :) To ja życzę lesnemu duzo sophi i mało blond. I
            wygarnę "facetowi" i od siebie i od leśnego.
            • Gość: leśny Re: nie odprowadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:26
              No nie, ależ leśny uwielbia blond. Blond lalki. No daj żyć, odwołaj to
              poprzednie i dużo, dużo blond leśnemu. Warto. A facetu wygarnij. Tak trzeba.
              Nie zna się leśny ale to się nazywa wychować sobie go, zdaje się leśnemu. Leśny
              wie co pisze choć napruty. Musisz mu powiedzieć że leśny go ostrzega. Nie że go
              dopadnie ale że niemądry on. Tylko bez zbędnych rękoczynów i takich tam. Tyle.
              Pozdrawia. Leśny pisał. Ale życz mu mnóstwa blond.
            • Gość: nieodprowadzana Re: nie odprowadza IP: *.chello.pl 27.10.04, 21:30
              Leśnemu duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo blond!
              • Gość: leśny znów Re: nie odprowadza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:39
                O, leśny zadowolony. Dziękuje, kłania się. Leśny liczy że nie będziesz mieć
                więcej kłopotów z facetu. Leśny zyczy tego. Leśny-ekspert wyrasta. A on pije
                jak smok. I może od tego mądrzeje. Pozdrawia on. Życzy dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka