Dodaj do ulubionych

Forum chwilowo zamknięte

26.04.02, 08:20
tak właśnie mi przed chwilą napisało! Nie chcieliście mnie wpuścić???
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:23
      widocznie nie zasłużyłaś !:))
      A na które nie chcieli - erotyczne ?:)
      • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:24
        towarzyskie, słonko, towarzyskie :)
        • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:32
          To takiej niewinnej, słodkiej istotki nie chcieli wpuścić ...
          Coś nabroiła od wczoraj ?:)
          • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:38
            stałam się persona non grata, czy to nie sukces? :)
            • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:40
              Wow, za co ? - albo lepiej nie pisz - powiesz mi to wieczorkiem na uszko :))
              • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:47
                och gościu, myślisz, że będę gadać na uszko z zupełnie mi nie znanymi
                panami? :)))
                • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:49
                  Noooooooooo :))
                  Tyś miła i (nie)grzeczna dziewczynka - ale i odwazna :))
                  • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:51
                    jak na nieznajomego znasz mnie całkiem dobrze :)
                    • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:53
                      Intuicja ????:)
                      A może coś tam od pierwszego spotkania forumowego ?:))
                      • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:59
                        musisz uważać, bo zupełnie zrzucisz incognito :)
                        • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:03
                          Za rano - nawet na Twój widok Kwiatuszku nie będe nic na razie zrzucał z
                          siebie :))
                          • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 09:08
                            mój urok słabnie :(
                            • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:11
                              To stwierdzenie ???
                              Chodziło mi, że troszeczkę za wcześnie - nooooo, chyba, że Ty pierwsza coś
                              zrzucisz ?:))
                              • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 09:15
                                rękawiczkę?
                                • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:17
                                  No co Ty ??? Aż tak bardzo rano nie jest :))
                                  • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 09:20
                                    Po prostu jeszcze nigdy w życiu nie widziałeś jak ja potrafię taką rękawiczkę
                                    zdjąć :)))
                                    • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:32
                                      Bokserską ?:)
                                      • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 09:39
                                        też :)
                                        • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:41
                                          E tam, wole coś innego :))
                                          • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 09:49
                                            coż by to mogło być? :)
                                            • emperor Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 10:05
                                              jak to co Laleczka? sutanna, czytac nie umiesz? :))))

laelia napisał(a):

> coż by to mogło być? :)

• laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 10:34
                                                wychodzi na to, że nie :))) Cześć Empciu!
      • Gość: mario2 Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:25
        jak tam kacyk?

Dzien dobry !
        • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:27
          kacyk ma się całkiem dobrze odprawia pogańskie obrzędy :)
          • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:31
            Z Tobą Kwiatuszku - mniam, mniam, już sie oblizuję na samą myśl :)
            • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:39
              jesteś kanibalem?
              • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:42
                to była tylko taka metafora poetycko-grilowa :)
                • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:44
                  nie wiem czy Ci wierzyć? :)
                  • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:46
                    w co wierzyć ? W te metaforę, czy tę dzisiejszą ucztę pogańsko-grillową z
                    Tobą ?:)
                    • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 08:50
                      w naszą ucztę wierzę, zastanawiam się tylko, czy to nie ja mam być głównym
                      daniem? :)
                      • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:51
                        A nie chcesz ?:)

dodamy do tego truskawki i szampana ?:))
                        • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 09:03
                          obowiązkowo!
                          • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:06
                            Obowiązkowo sie zgadzasz na to Danie Główne ??:))
                            • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 09:10
                              nie, na truskawki, uwielbiam je :)
                              • kitek1 witaj storczyku.............. 26.04.02, 09:11
                                i nie przeszkadzam:)***
                                • laelia Re: witaj storczyku............../Kituś 26.04.02, 09:18
                                  to ja Ci nie przeszkadzam, w końcu wstawiasz się za Lenką :)))
                                  • kitek1 Re: witaj storczyku............../Kituś 26.04.02, 09:22
                                    ach, bo jej gosciu i marys niedyskretne pytania zadaja:)
                                    • laelia Re: witaj storczyku............../Kituś 26.04.02, 09:26
                                      taaaaaaaaaaaaaak :)***
                              • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:12
                                Szkoda, to nie przychodzę w takim razie na ucztę ..:(
                                PA!
                                :)
                                • laelia Re: Forum chwilowo zamknięte 26.04.02, 09:22
                                  akurat! nie zapomnij truskawek :)
                                  • Gość: gość Re: Forum chwilowo zamknięte IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:32
                                    i tak by nie było gdzie schłodzic szampana !!!!
                                    PA Niewierna !
        • lena8 Maryś 26.04.02, 08:35
          Dzień doberek, Wiem, ze się powtarzam ale Ty znowu bez logina, do spanka
          idziesz?:)))
          • Gość: gość Re: A Lenka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:36
            to kiedys sypia ?:)
            • Gość: mario2 Re: A Lenka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:38
              bez Ciebie i Kitka zasnac nie moze :o))
              • Gość: gość Mario2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:39
                odwal sie pan, nie znam ciebie zgredzie :)
                • Gość: mario2 Re: Mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:40
                  a ja nie znam Twojego adresu IP :o))
                  • Gość: gość Re: Mario2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:44
                    taki adres może mieć każdy, kto się zaloguje do tp.s.a. !:)
                    • Gość: mario2 Re: Mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:55
                      ale tak pisac potrafisz tylko Ty :o))
              • lena8 Maryś 26.04.02, 08:40
                ja tego gościa nie znam wiec mi tutaj nic nie sugeruj:))
                • Gość: mario2 Re: Maryś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:41
                  Ty go jeszcze poznasz :o)
                  • lena8 Re: Maryś 26.04.02, 08:43
                    no nie wiem czy bym chciała go poznać:))
                    • Gość: mario2 Re: Maryś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:44
                      nie masz szans- bo on chce :o)
            • lena8 Gościu 26.04.02, 08:39
              w nocy i w dzień sypia Lenka:))
              • Gość: mario2 Re: Gościu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:41
                sama??? :o)
                • lena8 Maryś 26.04.02, 08:44
                  nie z młodszą siostrą:(((
                  • Gość: gość Re:Lenka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:48
                    No i problem kłótni Kitka i Mena o Lenkę rozwiązany :))
                    • lena8 Gościu 26.04.02, 08:49
                      a Ty rozumiem obserwujesz z ukrycia:))
              • Gość: gość Re: Lenka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:43
                Siama ? Czy z menem albo z kitkiem ?:))

lena8 napisał(a):

> w nocy i w dzień sypia Lenka:))

• kitek1 a ty slayszales gosciu............. 26.04.02, 08:51
                  o wirtualnej polsce!!!
                  • Gość: gość Re: a ty slayszales gosciu............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:54
                    Nieeeeeeee :))
                    Idż se łyknij coś na kaca !
                    • Gość: mario2 Re: a ty slayszales gosciu............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:56
                      ja was nie podpuszczam,
                      ale nie mozecie po mesku sprawy rozwiazac? :o))
                      • Gość: gość Re: a ty slayszales gosciu............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 08:57
                        a w jakim temacie po męsku ?:)
                        • Gość: mario2 Re: a ty slayszales gosciu............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:58
                          wiesz - wiosna- okres rui.
                          Moze sie pobodziecie o samice ? :o))
                          • lena8 Maryś 26.04.02, 09:00
                            tylko kto będzie robił za samice? Ty?:)))
                            • Gość: mario2 Re: Maryś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:07
                              Samice, to oni sobie juz upatrzyli,
                              gotowa do odstrzalu :o)
                              • lena8 Re: Maryś 26.04.02, 09:12
                                odstrzelić to oni se mogą....:))
                    • kitek1 Re: a ty slayszales gosciu............. 26.04.02, 08:56
                      a skad wiesz,
                      ze mam, to co ty,
                      a jak bedziesz lenke obrazal,
                      to jeszcze WPierdatki ci doloze:)
                      • Gość: gość Re: a ty slayszales gosciu............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:05
                        Ja nawet w myślach bym kochanej Lenki nie obraził !!!:))
                        • kitek1 Re: a ty slayszales gosciu............. 26.04.02, 09:06
                          no to nie pytaj,
                          sie glupio,
                          z kim sypia:)
                          • Gość: mario2 Re: a ty slayszales gosciu............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:08
                            a z kim? :o))
                            • kitek1 Re: a ty slayszales gosciu............. 26.04.02, 09:09
                              a ty marys taki odwazny,
                              bo koles kubka zapodal,
                              ze fajansika nie bedzie do 7 maja:)
                              • Gość: mario2 Re: a ty slayszales gosciu............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:21
                                Krzysia bardzo lubie- wiec spoko :o)

A kubek- niech se fajansik sil nabiwrze przed Wirtualna Polska :o))

Ty, to wyszczerbione naczynie straszylo, ze sie na Bemowie pojawi!
                                Moga byc dzis dodatkowe atrakcje :o))

Menik, jedziesz wanem? Bo mielibysmy prosbe !
                                • kitek1 Re: a ty slayszales gosciu............. 26.04.02, 09:24
                                  mam tam niedaleko kolesi na WAT-cie,
                                  wprawdzie cybernetycy, ale zawsze to wojsko,
                                  w razie czego pomoga Ci:)
                                  • Gość: mario2 Re: a ty slayszales gosciu............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:43
                                    Mnie? :o)))
                                    Nie masz znajomych w zespolach reanimacyjnych, coby skorupki pozbierac
                                    przyjechali?
                                    • kitek1 "kropelka" wystarczy........................ 26.04.02, 09:50
                                      i bedzie, jak nowy:)
                                      • Gość: mario2 Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:59
                                        tego nie jestem pewien!
                                        Po mnie to tylko Armia czerwona! :o)
                        • lena8 gościu 26.04.02, 09:10
                          tylko bez tej "kochanej" i nie ma sprawy jest kolegium:))
                          • Gość: gość Re: Lenka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:34
                            A polubownie nie możemy się - dogadać, tak tylko my we dwoje, (nie)kochana ?:))

lena8 napisał(a):

> tylko bez tej "kochanej" i nie ma sprawy jest kolegium:))

• lena8 Kituś 26.04.02, 09:07
                        dziękuje ale jeszcze potrafię sie obronić wirtualnie i na żywo czasami:))
                        • Gość: mario2 Re: Kituś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:09
                          Przy Twoich 158 cm wzrostu? :o)
                          • lena8 Maryś 26.04.02, 09:16
                            wzrost ma bardzo małe znaczenie, liczy się szybkość, celność i siła:))) mój
                            brat mnie wytrenował:))
                            • Gość: mario2 Re: Maryś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:22
                              a teraz bedziesz chlopczykow bila? :o)
                              • lena8 Re: Maryś 26.04.02, 09:40
                                bije tylko jeżeli się bronię, tak to jestem bardzo pokojowo nastawiona
                                kobietka:))
                                • Gość: mario2 Re: Maryś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:44
                                  Zobacz, Twoi absztyfikanci uciekli :o))
                                  Wystraszyli sie szkoly brata :o))
                                  • kitek1 Re: Maryś 26.04.02, 09:48
                                    nie uciekli,
                                    i nie absztyfikanci,
                                    lenka jest fajna,
                                    i narazie, niech sie troche tu u nas zadomowi,
                                    a jak nas pozna blizej, to bedziemy sie bawic,
                                    w wirtualne napierdatki:)
                                    • Gość: mario2 Re: Maryś IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:50
                                      no Ciebie to ona juz zna dosyc dobrze :o))
                                    • lena8 Kituś 26.04.02, 10:09
                                      dziękuje za Twoje zrozumienie i cierpliwość, ja jestem nieśmiała kobietka a
                                      Maryś tutaj wymyśla niestworzone rzeczy:))
                                      • kitek1 Re: Kituś 26.04.02, 10:14
                                        ale on tylko wirtualnie,
                                        taki wariatuncio,
                                        normalnie to slodziutki misiaczek:)
                                        • lena8 Re: Kituś 26.04.02, 10:19
                                          wiem, wiem Maryś to równy gość:))
                            • Gość: gość Re: Lenka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 09:39
                              A cim będziesz nas lała ?:)

lena8 napisał(a):

> wzrost ma bardzo małe znaczenie, liczy się szybkość, celność i siła:))) mój
                              > brat mnie wytrenował:))

• kitek1 ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 09:43
      tu wystepuje:)
      • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 09:48
        ma powód.....i ani słowa więcej!:)
        ....chyba....:))))
        • kitek1 Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 09:49
          ja tez po wczorajszym dniu,
          balem sie tutaj oficjalnie wchodzic,
          to go rozumiem:)
        • Gość: mario2 Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 09:50
          a co, przestalas sie juz zalic na romantice i lzy wylewac?
          • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 09:52
            dopiero zaczynam,
            ale nie z żalu nad sobą
            ani tez nad menem....:))
            • Gość: mario2 Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:00
              Przeczytalem i nie wykrecaj sie!
              Na kim to sie tak bardzo zawiodlas?
              • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 10:02
                nie mieszaj forumów i wątków:)
                i lepiej nie pytaj bo usiłuje byc dyskretna
                i nie zrobic nikomu przykrości:)
                • Gość: mario2 Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:03
                  Przeciez piszesz oficjalnie, wiec chyba sie tego nie wstydzisz?!
                  • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 10:06
                    nie,przeciez nie ukrywam sie pod innym nickiem,
                    ale skoro pisze tam
                    to znaczy,ze chce pisac tam a nie tu
                    i tyle:)
                    • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 10:10
                      ble, ble ble ...:))

To było do smutnej i zawiedzionej :)
                      • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 10:12
                        men_ napisał(a):

> ble, ble ble ...:))
                        >
                        > To było do smutnej i zawiedzionej :)

to ja tez ble ble...zamiast dzien dobry:))
                        • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 10:19
                          fiu, fiu .., świat sie zmienia ...:)
                          • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 10:24
                            ale zeby tak w ciagu 9 godzin???:)
                            • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 10:29
                              Kurde, jak chcesz to zadzwoń, ale teraz, bo za 15-20 minut wybywam do końca
                              dnia :)
                              • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 11:08
                                ostatnio naduzywasz słowa kurde,kochanie,
                                zwłaszcza w fonikach:)))
                                • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 11:57
                                  bo, kurde, się mnie do tego prowokuje, Aniołku :))
                                  • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 11:59
                                    Aniołki prowokują???
                                    są niewinne przecie
                                    ...chociaz jak sobie przypomne Aniołki Charlie'go...:))
                                    • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:02
                                      Kurde, a już myslałem, że siem wpiszę po cichu i ucieknę :)))

p.s.: nooooo, bo mnie sie przypomną ..:))
                                      • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:08
                                        nie chce mi sie pracowac
                                        to czuwam nad prawidłowym przebiegiem
                                        zycia towarzyskiego na forum:))
                                        • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:18
                                          uff, bo myślałem o czymś innym :))
                                          • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:21
                                            to nie mysl:))
                                            • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:24
                                              Ale to myslenie jest mi potrzebne na codzień w pracy, i cio tu zrobić ? :))
                                              • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:25
                                                zastępca,zastępca niech mysli:)
                                                • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:32
                                                  To mam się obijać ?:)
                                                  • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:34
                                                    o co??:)
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:41
                                                    mam powiedzieć, o co ???:)))
                                                  • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 12:43
                                                    nio:))
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 13:15
                                                    hmmmmm...:)
                                                    zapomniał :)
                                                  • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 13:18
                                                    to i dobrze...:)
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 13:25
                                                    to Oona domyślała sie o co ?:)
                                                  • oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 13:43
                                                    nie!:))))
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 13:45
                                                    No dobra, kończymy ten temat - bo już tez dokładnie zapomniałem :))
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 15:41
                                                    pij wiecej mleka,
                                                    to dobre na kłopoty z pamiecia:)
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... 26.04.02, 16:19
                                                    Ale mogę sobie zaraz przypomnieć, chcesz ?:)
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik dzisiaj tak incognito....... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:27
                                                    no nie wiem...a o czym???:)
      • men_ Re: ciekawe, czemu menik - Kitek 26.04.02, 10:09
        Nie wytrzeźwiałeś jeszcze, czy juz się klinami narąbałeś, hę ?:))

kitek1 napisał(a):

> tu wystepuje:)

• kitek1 Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki 26.04.02, 10:12
          to nie byles TY, hę:)
          to kto to byl?
          • oona Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki 26.04.02, 10:13
            nikt,ktos pomylił drzwi:)
            • men_ Ulala, jakie 26.04.02, 10:22
              filozoficzne stwierdzenie, tak z ranka :)))

oona napisał(a):

> nikt,ktos pomylił drzwi:)

• oona Re: Ulala, jakie 26.04.02, 10:25
                cos Ty,to cytat z piosenki Giżowskiej
                sprzed paru lat:))
                • men_ Re: Ulala, jakie 26.04.02, 10:32
                  Dobrze, że nie zinnej piosenki, innej wykonawczyni, brrrrrr :)
                  • oona Re: Ulala, jakie 26.04.02, 11:07
                    zebym to ja wiedziała o czym mówisz...:))
                    • men_ Re: Ulala, jakie 26.04.02, 11:59
                      kiedyś mi ten fragment (o który mi chodzi) cytowałaś w meilu, brrrrrrrr :))
                      • oona Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:05
                        ja tez cos z Twojego maila pamietam brrrrrrr:)
                        • men_ Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:07
                          Hę ?:))
                          • oona Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:10
                            zapomniałam...te zapomnienia...:))
                            • men_ Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:21
                              Malutka !!! Bo se zaczne znowu słuchac pewnego utworu ..:))

oona napisał(a):

> zapomniałam...te zapomnienia...:))

• oona Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:23
                                Ty sie lepiej do pracy zabierz,
                                ostatnio bardzo sie obijasz:)
                                • men_ Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:31
                                  Marze troche o urlopie, hę ?:))

Siem biore zaraz :)
                                  • oona Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:33
                                    po imieninach trzeba solidnego wypoczynku,racja:))
                                    • men_ Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:38
                                      tiaaaaaaaak ? :)
                                      • oona Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:41
                                        tiaaaaak
                                        mnie też,po Twoich:))))
                                        • men_ Re: Ulala, jakie 26.04.02, 12:43
                                          Oj, wytłumaczyc proszę ..:))
                                          Najlepiej do popołudnia :))
          • Gość: Pom Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki IP: 2.4.STABLE* 26.04.02, 10:14
            Cześć chłopaki.:))) Jak zdrówko?:))
            • men_ Re: Pom 26.04.02, 10:23
              Cześc Mała - doskonale, chiba :))

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Cześć chłopaki.:))) Jak zdrówko?:))

• Gość: mario2 Re: Pom IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:25
                dzisiaj dozdrowimy sie :o)
          • men_ Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki 26.04.02, 10:20
            Chwilowe rozdwojenie jaźni może, po wczorajszym dniu, hę ?:))

kitek1 napisał(a):

> to nie byles TY, hę:)
            > to kto to byl?

• kitek1 tak jak u Ciebie Pompuszku.......... 26.04.02, 10:23
              stukot bialych mew,
              pod czaszka:)
            • oona Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki 26.04.02, 10:26
              men_ napisał(a):

> Chwilowe rozdwojenie jaźni może, po wczorajszym dniu, hę ?:))
              >
              > kitek1 napisał(a):
              >
              jakbys nie wiedział,ze Cie od pierwszego wpisu
              pod jakimkolwiek nickiem rozpoznaje:))
              • men_ Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki 26.04.02, 10:31
                nawet nie próbowałem cokolwiek zmieniać w stylu pisania, O !:)
                • oona Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki 26.04.02, 11:06
                  bo wiesz,ze to bezcelowe:))
                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki 26.04.02, 12:00
                    To se zatrudnie na umowę-zlecenie mojego kolegę, żeby mi pomagał zmieniać styl,
                    O !:))
                    • oona Re: ciekawe, czemu menik - Kitek-sorrki 26.04.02, 12:07
                      daj mu jeszcze moze mój numer telefonu,
                      jesli ma miły głos(sexy znaczy!)tez moze Cie bedzie czasem
                      zastepował:))
                      • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 12:28
                        No to teraz przegiełaś !!!!!!:)))
                        PA!

:)*)
                        • oona Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 12:43
                          no ma czy nie ma??:))
                          • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:15
                            A skąd mam wiedzieć ???
                            Moge jedynie powiedzieć, że jego małzonka ma :))
                            • oona Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:17
                              dla Ciebie to pewnie wszystkie panie mają,kobieciarzu:)
                              • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:36
                                No bez przesady :))
                                A cio to znaczy kobieciarz - to taki co lubi tylko kobiety, tzn. patrzec sie na
                                nie ?:))
                                • oona Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:40
                                  raczej praktyk niz teoretyk:))
                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:41
                                    Chodzi o Kitka-praktyka ?:))
                                    • oona Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:44
                                      hahahaha:))))
                                      • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:46
                                        A co Oona raptem taka wesoła ?:))

To chodziło w takim razie o maskotkę, hę ?:)
                                        • oona Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:48
                                          e nie,rozsmieszyło mnie to
                                          Kitek-praktyk:))
                                          • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:49
                                            Mnie też :)))
                                            Spadam chwilowo
                                            :))*))
                                            • oona Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 13:52
                                              papa spadający:))
                                              • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 16:20
                                                Zaraz znowu spadam, tym razem do domku :)
                                                • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:28
                                                  wpadasz i spadasz:(
                                                  :))
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 16:35
                                                    Ale zawsze wracam :))
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:39
                                                    do czasu....
                                                    ?
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 16:40
                                                    ???
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:42
                                                    to ja pytam:))
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 16:43
                                                    To niech Oona sama siebie zapyta i da odpowiedź sobie :))
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:44
                                                    lepiej nie!:)
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 16:45
                                                    E tam, cos nie moge się dzisiaj z Tobą dogadać - i tak źle, i tak niedobrze :)
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:47
                                                    mnie dobrze
                                                    trzeci kubek czekolady sobie własnie zaserwowałam
                                                    moze batonika?:)
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 16:49
                                                    to teraz czekoladka jak działa ? pozytwnie poprawia dobry nastrój ?:)
                                                    Ja na diecie, do 18.00, i jutro spowrotem od rana dietka :)
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:51
                                                    aha,juz ja widze te Twoją diete...:)))
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 16:52
                                                    hm...:)
                                                    Już od tygodnia (za wyjątkiem wtorku) jest, O !:)
                                                    Najwyzej rybki :))
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:54
                                                    w duzych,duzych ilosciach?:)))

złota rybka:)
                                                  • men_ Re: ciekawe, czemu menik 26.04.02, 16:56
                                                    Małych, i to normalnych rybkach :)

Lecę juz do domku, a Oona niech pomysli o czymś do jutra :)

papa:)
                                                  • Gość: oona Re: ciekawe, czemu menik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:57
                                                    papa:)
                                                    pomysle:)
        • kitek1 ciekawe, czemu gosciu zniknal.............. 26.04.02, 10:24
          jak sie menik pojawil:)
          • laelia Re: ciekawe, czemu gosciu zniknal.............. 26.04.02, 10:39
            pilne sprawy go wezwały Kituś, chyba nie przypuszczasz, że mają ze sobą coś
            wspólnego :)))
          • men_ Re: ciekawe, czemu gosciu zniknal.....Kitek 26.04.02, 10:55
            Może to jakos naukowo wyjaśnisz, hę ?:)

kitek1 napisał(a):

> jak sie menik pojawil:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka