Dodaj do ulubionych

zamieszkam w internecie.

03.11.04, 19:16
Mam juz dosc tego wszystkiego. Zamierzam wyniesc sie do internetu. Czy ktos
wie jak tam jest? Czy ktos juz tam mieszkal? A moze tez sie wybiera?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:10
      Nie będziesz sam(a)
    • aniabania25 Re: zamieszkam w internecie. 03.11.04, 20:30
      ja tam już jestem, tylko żadko mnie ktoś odwiedza.
      może wpadniesz?
    • aniabania25 Re: zamieszkam w internecie. 03.11.04, 20:34
      ja już tam jestem. jest mi czasem smutno, bo żadko mnie ktoś odwiedza. może
      wpadniesz...?
      • Gość: michaelandro Re: zamieszkam w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:19
        dobra wpadne, ale jak tam jest?
        • Gość: ff Re: zamieszkam w internecie. IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.11.04, 21:29
          jest jak w niebie;)
          czyli sama przyjemność...
          rozkoszuj sie przyjemnościa-w razie czego zawsze można zmienić lokal;)

• jollya Re: zamieszkam w internecie. 03.11.04, 21:31
            tylko pamietaj o depresji internetowej:P
            co za duzo to niezdrowo;)))
    • daisy12 Re: zamieszkam w internecie. 03.11.04, 22:37
      Daj znac jak sie mieszka :)
      Ja tez musze sie przeprowadzic,moze ta opcja bedzie warta przemyslenia :)))
      Pozdrowionka
      • michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 04.11.04, 08:34
        Jeszcze nie podjalem ostatecznej decyzji. Rozwazam wszystkie za i przeciw. No
        bo przeciez tam musi byc wszystko. I wszystko takie proste 0 1 1 0 0 0 1 1 0 1
        tylko zera i jedynki. I w jedym momencie mozna byc na Haiti. A potem w Nowym
        Jorku. I znalezc kogos mozna..chyba mozna prawda? Tylko sie boje, ze to bilet w
        jedna strone...
        • Gość: grześ Re: zamieszkam w internecie. MATRIX IP: 62.29.137.* 04.11.04, 08:38
          Niech żyje MARTIX....
          • michaelandro Re: zamieszkam w internecie. MATRIX 23.11.04, 09:44
            pozdrowienia z internetu :) juz sie przenioslem i od jakiegos czasu pieknie
            mieszkam. Wszedzie same gole panienki i na brak wrazen nie nazekam, ale jakos
            dziwnie troche. Na wigilie wroce do domu.
    • Gość: abcktotowie Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:42
      ...lubię zapach pomarańczy, ziemia pod stopami tańczy... Nie zamieszkam w
      eternicie
      • michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 23.11.04, 11:47
        eternit to dach, dach to komin, komin to mikolaj, mikolaj to swieta, swieta to
        karp, karp to ryba, ryba to luska, luska to zolnierz, zolnierz to pijak, pijak
        to zlodziej. Bo kazdy eternit to zlodziej!? cos mi sie pomylilo :]
        • Gość: abcktotowie Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:19
          tylko do łuski mnie interesuje! i .. oczywiście zapach pomarańczy
          • michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 23.11.04, 12:25
            pomarańcze to słońce, słońce to niebo, niebo to dach, dach to etrnit, eternit
            to azbest, azbest to smierc. Pomarańcze to śmierć!
            • Gość: abcktotowie Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:34
              do nieba tylko, niebonie mogę terrrra bzzzzzzzzzzzz
              • Gość: abcktotowie Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:35
                cd bzzzzz - mieszkam z muchą
                • michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 23.11.04, 12:44
                  mucha to film, film to kino, kino to popcorn, pocorn to kukurydza, kukurydza to
                  kolba, kolba to karabin, karabin to zolnierz, zolnierz to pijak, pijak to
                  zlodziej. Bo kazda mucha to zlodziej :]
                  • Gość: grześ Re: zamieszkam w internecie. IP: 62.29.137.* 23.11.04, 12:55
                    mucha to kołnierzyk, kołnierzyk to koszula, koszula to garniturur , garnitur to
                    polityk, polityk to władza, władza to pieniądz, pieniądz to kradzież, kradzież
                    to złodziej , wiec zgadzam sie much to złodziej:)
    • Gość: grześ Re: zamieszkam w internecie. IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:19
      mucha to kupa , kupa to smród, smród to bagno, bagno to komisja śledcza,
      komisja śledcza to przekręt , przekręt to złodziej, much =złodziej-PRAWDA
    • Gość: grześ Re: nowy wątek na potwierdzenie IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:36
      hehehehehe
      mucha to rzeczownik, rzeczownik to słowo, słowo to pseudonim, peseduonim to
      michaelandro, michaelandro to nick, nick to ksywka, ksywka to wiezieinie,
      wiezienie to złodziej, much to złodziej
      • michaelandro Re: nowy wątek na potwierdzenie 23.11.04, 20:04
        kto do cholery wyciął mój post o agencji? i dlaczego jest tak wycięty że go nie
        widać? no co jest? podpadacie mi.
        • Gość: acocidotego Re: nowy wątek na potwierdzenie IP: *.tauzen.net 08.12.04, 14:08
          podnosze posta bo go bardzo lubie
    • dorjana Re: zamieszkam w internecie. 08.12.04, 14:25
      lubie tu byc ale tylko czasami,zycie poza internatem jest bardziej facynujace.
      • michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 08.12.04, 17:56
        A co w nim takiego fascynującego? Tylko tutaj taka nieograniczonosc wszystkiego
        i mozna być pięknym w jednej chwili, albo mieć ferrari. Tam, byłem zwykłym
        chłopcem, a tu mogę być kim chcę.
        • dorjana Re: zamieszkam w internecie. 08.12.04, 20:04
          w realnym swiecie znam ludzi,wiem jacy są...a tutaj kreuja sie czesto na kogos
          innego...tu mozna napisac wszystko..tylko po co?Czy nie lepiej być zawsze sobą?
      • mamwiadomosc Re: zamieszkam w internecie. 08.12.04, 18:29
        ja tez tu bywam ale z umiarem. życie jest super i trzeba brac z niego co
        najlepsze moze to troche oklepane ale tak jest. jest bardziej niz tylko
        fascynujace. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka