michaelandro 03.11.04, 19:16 Mam juz dosc tego wszystkiego. Zamierzam wyniesc sie do internetu. Czy ktos wie jak tam jest? Czy ktos juz tam mieszkal? A moze tez sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:10 Nie będziesz sam(a) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabania25 Re: zamieszkam w internecie. 03.11.04, 20:30 ja tam już jestem, tylko żadko mnie ktoś odwiedza. może wpadniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniabania25 Re: zamieszkam w internecie. 03.11.04, 20:34 ja już tam jestem. jest mi czasem smutno, bo żadko mnie ktoś odwiedza. może wpadniesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaelandro Re: zamieszkam w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:19 dobra wpadne, ale jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: zamieszkam w internecie. IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.11.04, 21:29 jest jak w niebie;) czyli sama przyjemność... rozkoszuj sie przyjemnościa-w razie czego zawsze można zmienić lokal;) Odpowiedz Link Zgłoś
jollya Re: zamieszkam w internecie. 03.11.04, 21:31 tylko pamietaj o depresji internetowej:P co za duzo to niezdrowo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy12 Re: zamieszkam w internecie. 03.11.04, 22:37 Daj znac jak sie mieszka :) Ja tez musze sie przeprowadzic,moze ta opcja bedzie warta przemyslenia :))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 04.11.04, 08:34 Jeszcze nie podjalem ostatecznej decyzji. Rozwazam wszystkie za i przeciw. No bo przeciez tam musi byc wszystko. I wszystko takie proste 0 1 1 0 0 0 1 1 0 1 tylko zera i jedynki. I w jedym momencie mozna byc na Haiti. A potem w Nowym Jorku. I znalezc kogos mozna..chyba mozna prawda? Tylko sie boje, ze to bilet w jedna strone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: zamieszkam w internecie. MATRIX IP: 62.29.137.* 04.11.04, 08:38 Niech żyje MARTIX.... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zamieszkam w internecie. MATRIX 23.11.04, 09:44 pozdrowienia z internetu :) juz sie przenioslem i od jakiegos czasu pieknie mieszkam. Wszedzie same gole panienki i na brak wrazen nie nazekam, ale jakos dziwnie troche. Na wigilie wroce do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcktotowie Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:42 ...lubię zapach pomarańczy, ziemia pod stopami tańczy... Nie zamieszkam w eternicie Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 23.11.04, 11:47 eternit to dach, dach to komin, komin to mikolaj, mikolaj to swieta, swieta to karp, karp to ryba, ryba to luska, luska to zolnierz, zolnierz to pijak, pijak to zlodziej. Bo kazdy eternit to zlodziej!? cos mi sie pomylilo :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcktotowie Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:19 tylko do łuski mnie interesuje! i .. oczywiście zapach pomarańczy Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 23.11.04, 12:25 pomarańcze to słońce, słońce to niebo, niebo to dach, dach to etrnit, eternit to azbest, azbest to smierc. Pomarańcze to śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcktotowie Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:34 do nieba tylko, niebonie mogę terrrra bzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcktotowie Re: zamieszkam w internecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:35 cd bzzzzz - mieszkam z muchą Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 23.11.04, 12:44 mucha to film, film to kino, kino to popcorn, pocorn to kukurydza, kukurydza to kolba, kolba to karabin, karabin to zolnierz, zolnierz to pijak, pijak to zlodziej. Bo kazda mucha to zlodziej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: zamieszkam w internecie. IP: 62.29.137.* 23.11.04, 12:55 mucha to kołnierzyk, kołnierzyk to koszula, koszula to garniturur , garnitur to polityk, polityk to władza, władza to pieniądz, pieniądz to kradzież, kradzież to złodziej , wiec zgadzam sie much to złodziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: zamieszkam w internecie. IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:19 mucha to kupa , kupa to smród, smród to bagno, bagno to komisja śledcza, komisja śledcza to przekręt , przekręt to złodziej, much =złodziej-PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: nowy wątek na potwierdzenie IP: 62.29.137.* 23.11.04, 13:36 hehehehehe mucha to rzeczownik, rzeczownik to słowo, słowo to pseudonim, peseduonim to michaelandro, michaelandro to nick, nick to ksywka, ksywka to wiezieinie, wiezienie to złodziej, much to złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: nowy wątek na potwierdzenie 23.11.04, 20:04 kto do cholery wyciął mój post o agencji? i dlaczego jest tak wycięty że go nie widać? no co jest? podpadacie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acocidotego Re: nowy wątek na potwierdzenie IP: *.tauzen.net 08.12.04, 14:08 podnosze posta bo go bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: zamieszkam w internecie. 08.12.04, 14:25 lubie tu byc ale tylko czasami,zycie poza internatem jest bardziej facynujace. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zamieszkam w internecie. 08.12.04, 17:56 A co w nim takiego fascynującego? Tylko tutaj taka nieograniczonosc wszystkiego i mozna być pięknym w jednej chwili, albo mieć ferrari. Tam, byłem zwykłym chłopcem, a tu mogę być kim chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: zamieszkam w internecie. 08.12.04, 20:04 w realnym swiecie znam ludzi,wiem jacy są...a tutaj kreuja sie czesto na kogos innego...tu mozna napisac wszystko..tylko po co?Czy nie lepiej być zawsze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
mamwiadomosc Re: zamieszkam w internecie. 08.12.04, 18:29 ja tez tu bywam ale z umiarem. życie jest super i trzeba brac z niego co najlepsze moze to troche oklepane ale tak jest. jest bardziej niz tylko fascynujace. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś