olive_dd 04.11.04, 21:36 lubie dobre, wytrawne wino i wyrawnych mezczyzn, kto dolaczy do klubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: CARPE DIEM 04.11.04, 21:39 zaraz na wątek wskoczy libressia i przedstawi kartezjańską wizję świata;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: CARPE DIEM 04.11.04, 21:41 A jakze wskocze, ale bliższy memu sercu jest Hegel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiapsiółka Re: a ja myśle, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:45 że bardziej hebel libresce przydałby się, DDD Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: CARPE DIEM 04.11.04, 21:48 w moim eklektyźmie nie ma miejsca dla tego pana..... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: CARPE DIEM 05.11.04, 13:21 Dobrze wiesz,że tworcze i nie tylko myślenie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: CARPE DIEM 05.11.04, 13:24 libressa napisała: > Dobrze wiesz,że tworcze > i nie tylko myślenie...:) znam swoje mocne strony :-) p.s. a co ty ciocia tak się łasisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: CARPE DIEM 05.11.04, 13:37 Oj schizoo, musisz wszystko psuć :( Ja nie z tych co sie "łaszą",ale skoro tak uważasz, masz wielu fanow, powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: CARPE DIEM 05.11.04, 13:56 znowu??? Miły moj schizoo, na FT nerwy??? Dobre sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: CARPE DIEM 05.11.04, 14:05 libressa napisała: > znowu??? > Miły moj schizoo, na FT nerwy??? > Dobre sobie :) uuu zamień czym prędzej to brandy na biovital ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: CARPE DIEM 05.11.04, 14:09 mowiłes ,ze jestes tworca, chyba jednak nie ;) Ale rozumiem twoje rozdraznienie po konwersacji z mario2, za trudny adwersarz, cio?? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: CARPE DIEM 05.11.04, 14:54 nie pierwszy ci to radzę,ale ty nie chcesz skorzystać;-) a co do reszty....to widzę,że jesteś w nastroju do opowiadania dowcipów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: CARPE DIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:15 libreska...i ty z tym ciulem gadasz!? Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: CARPE DIEM 04.11.04, 21:51 CARPE DIEM.... To ja sie oczywisce podpisze;)))) <Zycie towarzyskie jest zawsze szukaniem meza albo ucieczka przed nim> ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel_sexu Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:12 kotek_mru napisała: > miau,miau..;) coś ty kotku miał ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:14 miseczke mleczka,teraz pusta jest miseczka a jeszcze bym chciał;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel_sexu Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:17 kotek_mru napisała: > miseczke mleczka,teraz pusta jest miseczka a jeszcze bym chciał;DDD ja miałem kawkę z bitą śmietaną,ale kawka wystygła,a śmietana się zsiadła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:20 o przepraszam,nie bede łapka wytykac kto nawalił;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel_sexu Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:26 a po co koteczek na tymczasowy adres wysyłał ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:37 no i koteczek juz nie wie o co chodzi???:(( Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel_sexu Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:42 to koteczek miał być uczniem,nie na odwrót;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:45 no własnie,własnie:) to w koncu kiedy zaczynamy???;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: CARPE DIEM 04.11.04, 22:12 Ja z niskoprocentowych trunków to wolę szampana . Co do mężczyzn to zdecydowanie nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: a ja wesolych i piwo:) 04.11.04, 22:27 co do piwa to może być. Co do mężczyzn to ani wesołych ani smutnych , ani wytrawnych , ani słodkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
malley ee! 04.11.04, 22:31 password01 napisał: > co do piwa to może być. Co do mężczyzn to ani wesołych ani smutnych , ani > wytrawnych , ani słodkich :) nie wierze,ze nie lubisz facetow:)ich nie mozna nie lubic;) Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: ee! 04.11.04, 22:36 ee w sumie to masz trochę racji. Sam nie wim czy ich lubię czy nie. Jakoś nie było okazji się przkonać. Nigdy żadnego nie jadłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
malley Re: ee! 04.11.04, 22:37 password01 napisał: > ee w sumie to masz trochę racji. Sam nie wim czy ich lubię czy nie. Jakoś nie > było okazji się przkonać. Nigdy żadnego nie jadłem. :) a jaka czesc ciala bys sobie zaserwowal na talerzyku,ciom? Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: ee! 04.11.04, 22:41 podczas drugiej wojny światowej Japończycy jedli potrawy z ud. Podobno jak było dobrze przygotowane to było samczne. To chyba kwestia przygotowania a nie surowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
malley Re: ee! 04.11.04, 22:43 password01 napisał: > podczas drugiej wojny światowej Japończycy jedli potrawy z ud. Podobno jak było > dobrze przygotowane to było samczne. To chyba kwestia przygotowania a nie surow > ca :) hm, no nie wiem...mnie wizja wlochatego uda nie zacheca do konsumpcji:]sama zaczelam a teraz mi slabo:\ Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: ee! 04.11.04, 22:48 No przrcież nie jedli tego bez gotowania. Nie musieli też obgryzać gościowi uda na żywca. Najpierw to go zabijali. potem kucharz to przerabial i był shabowy z białasa. Co do kanibalizmu to obrzydenie jest tylko sprawą kultury w jakiej żyjemy. W niektórych kulturach to jedzenie ludzkiego mięsa to zaszcyt. Odpowiedz Link Zgłoś
malley Re: ee! 04.11.04, 22:52 dziekuje za to ukulturalnienie:] i tak stracilam juz chec na kabanoska,ktory lezy kilka metrow ode mine zamkniety w lodowce, przypomnialy mi sie opowiesci jak to fabrykantom palce ucina itd. a potem mieli i mieli a ja zjadam...hm...zeby mi sie tylko pieczony mezczyzna z jablkiem w zebach nie przysnil:] Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: ee! 04.11.04, 22:59 nie obrażaj się. Nie chcialem cię ukulturalniać bo to nie moja sprawa. Ale jak temat zszedł na kanibalizm to tak sobie o tym myślałem i pisałem. Ciekawe jak smakuje ludzie mięso? Słone czy słodkie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
malley Re: ee! 04.11.04, 23:02 password01 napisał: > nie obrażaj się. Nie chcialem cię ukulturalniać bo to nie moja sprawa. Ale jak > temat zszedł na kanibalizm to tak sobie o tym myślałem i pisałem. > Ciekawe jak smakuje ludzie mięso? Słone czy słodkie ?:) nie obrazilam sie:]tylko nieco ten tego zachmurowalo sie moje oblicze i duma wypelzla tu i tam:)hmmmm...ja tez jestem ciekawa wlasciwie:)moge ci szyjki kawalek dac na sprobowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malley Re: ee! 04.11.04, 23:08 password01 napisał: > nie będę Cie objadał :) heheh jak kulturalnie odmowic kobiecie;)dobranoc password01 niech ci sie smak meskiego uda przysni;p licze ze opiszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: ee! 04.11.04, 23:12 no skoro nalegasz to mogę spróbować zle czy to musi być szyjka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malley Re: ee! 04.11.04, 23:15 nie:) i w tym momencie dziewcze splonelo rumiencem;) Odpowiedz Link Zgłoś
malley Re: ee! 04.11.04, 23:21 :)no i smieje sie do monitora jak jakis gupolek:)ide spac:)DOBRANOC piersi wyszly;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: a ja piwo:) IP: *.krak.tke.pl 04.11.04, 22:35 i ja lubie piwko:) np "leszka" a zamiast facewów uwielbiam kobiety... one są boskie hmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś