ceper_pepper 05.11.04, 19:09 Czarna herbata, którą przywieźli mi znajomi z wojaży po Afryce. Prawdę mówiąc lepszej nigdy nie piłem. Może przypadkiem ktoś widział taką gdzieś w Polsce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_alina Re: Out of Africa 05.11.04, 19:53 Out of Africa...tak na gorąco tylko Karen Blixen ze swoją farmą mi sie kojarzy, ale ona (Karen) kawę uprawiała. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Out of Africa 05.11.04, 23:06 m_alina napisała: > Out of Africa...tak na gorąco tylko Karen Blixen ze swoją farmą mi sie kojarzy, > > ale ona (Karen) kawę uprawiała. Widziałem te wzgórza, gdzie stała kiedyś jej farma. A jeśli chodzi o kenijską herbatę, to można ją kupić w Polsce. Jedna z odmian, którą piłem, nazywa się Milima i jest do kupienia w sklepach Akso. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Out of Africa 06.11.04, 13:01 A ja zareklamuję. A co... ;) www.akso.com.pl/ ralston napisał: > m_alina napisała: > > > Out of Africa...tak na gorąco tylko Karen Blixen ze swoją farmą mi sie ko > jarzy, > > > > ale ona (Karen) kawę uprawiała. > > Widziałem te wzgórza, gdzie stała kiedyś jej farma. A jeśli chodzi o kenijską > herbatę, to można ją kupić w Polsce. Jedna z odmian, którą piłem, nazywa się > Milima i jest do kupienia w sklepach Akso. Odpowiedz Link Zgłoś