peterli 06.11.04, 21:00 najwyzsze szczescie na ziemiach....wejdzie tylko w samotnosci do serca...... music of schiller pozwölmy sobie na chwile ciszy, na przeplyw mysli i otwörzmy serca dla innych....tego zycze wam jeszcze..... piter Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatach1 Re: cisza.... 06.11.04, 21:12 Ale ladnie to ujeles Piterku ;) Pozdrawiam i zycze milego wieczoru Beata ------------------------------------ "Das Glück ist das Einzige, was sich verdoppelt wenn man es teilt". Albert Schweitzer GG 1536157 Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: cisza.... 06.11.04, 21:28 hallöchen Beatko, dziekuje i zycze tobie tez milego wieczorku Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:21 witaj Piotrze, coś się stało?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: cisza.... 06.11.04, 21:32 witam ciebie bardzo serdecznie ktosiu, pytasz co sie stalo? hmmmm......jedno pytanie ale jest bardzo wiele niewiadomych odpowiedzi na nie....co ja bede tobie tu tak marudzil.... od pewnego czasu pozmienialo sie bardzo wiele w moim prywatnym zyciu ale nie wychodzi to tak jak ja sobie to wyobrazilem cos sie zmienilo przed dwoma miesiacami i to w negatywnym sensie.....ale nie wiem czy to takie warte rozmowy....nie czuje tego tak jak kiedys ale nie chce nikogo zranic....i oklamac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:37 noooooooo, ciekawe podejście. To tak jakbyś mówił - jestem tak mały i nieważny, że nie ma sensu mówić o mnie - to po co mówisz? kręcisz - chcesz pogadać i tyle. To porozmawiajmy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane_Doe Re: cisza....przed burzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:40 Lepiej chyba zranić niz okłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:59 czy soś się stało?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:57 coś nie mogę Ciebie spotkac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: cisza.... 07.11.04, 19:59 silence, ruhe, cicza........ zostalo tylko to..... nie ma nic.......nie ma slöw nie ma nikogo nie ma........ welcome to the world of schiller..... naprawde super musyka! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:03 Piotrek - coś Ty! :))))))))))))) daj spokój!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: cisza.... 07.11.04, 21:12 witam ciebie ktosiu ja tak sobie....bo sie chyba skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: cisza.... 07.11.04, 20:06 Łaaaaaaaa, jak was tak czytam to mam nieodpartą chęć ... poooowooolnyyym ruuuucheeeem ręęęękiiii wyyyłąąąączyyyyć kooompuuuuteeeer. Jakbym zobaczyła tanie filmidło i klatka po klatce oglądała przz godz biegających gości z kwiatkami w zębach po łonce pełnej maków. Brrrrrrrrrr. Nocne czuwania tez organizujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:11 a cool-leżanka też z kółka różańcowego???? zapraszamy:))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:17 dobreeeeeeeeeeeeeeee! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: cisza.... 07.11.04, 20:27 A co ? Mam do Ciebie mówić "Pięć kropek"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:34 a czemu nie? toż to też imię - nieanonomowe przecież Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: cisza.... 07.11.04, 20:40 Czyli generalnie nie zależy Ci na rozgłosie. Jesteś tajnym agentem, czy osobą z pierwszych stron gazet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:47 i to i to - a co mam się podpisywać "A"? lub jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: cisza.... 07.11.04, 20:52 Twoja sprawa. To jest nawet ciekawe. Mogę się tylko domyślać, czy jesteś k. czy m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:55 to i tak jest mało ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:00 a ta szkoda to czyja, albo do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: cisza.... 07.11.04, 21:07 Że uważasz, że jest mało ciakawe. A ja uważam, że wszystko może być ciekawe. Ciekawe nawet może być to, jak tak infantylny post może się rozwinąć w "ciekawą" konwersację o niczym "ciekawym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:09 a i owszem - jednak głównego sprawcy wątku nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: cisza.... 07.11.04, 21:11 jest.....i czuwa ale zescie sie rozpisali....ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: cisza.... 07.11.04, 21:15 Tylko błagam, nie pisz nic o motylkach i innych serduszkach, bo zasnę, a mam jeszce trochę pracy na jutrzejsze spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: cisza.... 07.11.04, 21:50 spokojnie...jesli masz tyle pracy to co tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: cisza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:36 i jak Ci tam Pietrek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: wszędzie cicho i spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:17 aż tu nagle coś pier_dolnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś