emperor 30.04.02, 10:38 do Laleczki, kuszaco:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 10:47 ciezko, ciezko, tyle konkurencji ze musze sie chyba bardziej produkowac:) a rogi to mi na non-stopie przyprawia:( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 10:56 możesz je obcinać, oprawiać, sprzedawać jako trofea i nawet na plusie wyjdziesz z tego interesu, tylko podziel się zyskiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 11:01 dobra, wiec ja tez zaczynam od teraz Ci rogi przyprawiac, a zyki beda podwojne:))) zobaczymy kto sie szybciej dorobi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 11:07 słonko, obiecywałeś, że będziesz mi wierny, buuuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 11:09 jak mam byc wierny, jezeli Ty mnie zdradzasz na lewo i prawo, prosto i w tyl! mam Ci wymienic tych wszystkich naiwnych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 11:17 ciezko, ciezko, tyle konkurencji ze musze sie chyba bardziej produkowac:) tak napisałeś, chciałam Cię tylko umotywować troszeczkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 11:30 czyli mam zaczac skakac kolo ciebie? zaczac chodzic na uszach? myslalem ze juz za stara jestes na to:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 11:35 za stara? ZA STARA? nawet gdybym miała setkę ( a jeszcze ze trzy lata mi brakuje) nie byłabym na to za stara! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 11:38 nie wierze, udowodnij:) ale na cos innego to juz na pewno jestes za stara:) co taki dzisiaj wszyscy skakaja kolo ciebie, he? zaczynam sie denerwowac:((( gdzie jest Szakira? !!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: LIFT ME UP :) 30.04.02, 11:48 dzisiaj jest moje 5 minut, więc się rozkoszuję póki mogę :))) bądź miły i nie psuj mi tego :) na co jestem za stara niby? Odpowiedz Link Zgłoś