Dodaj do ulubionych

Niespełniona fantazja erotyczna.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:10
Mam taką fantazję: chciałabym żeby facet dał mi kilka klapsów, a potem wziął
ostro od tyu. Niestety, gdy wspomniałam o tym delikatnie mojemu chłopakowi
uznał mnie za dewiantkę i nie zamierza tego spełnić.Zasugerował wręcz, że
chyba jestem niezrównoważona psychicznie.
Czy rzeczywiście ze mną jest coś nie tak?Wydaje mi się, że to całkiem
niewinne pragnienie...
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 10.11.04, 19:22
      Zmień faceta. To jest zupełnie normalne.
      • malley Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 10.11.04, 19:56
        Wyrazam swoje calkowite poparcie.Zmienic:)
        • Gość: Asia Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:01
          A jak zmienię i znowu będzie to samo? Wydawąło mi się, że to takie całkiem
          popularne i niewinne pragnienie, a gdy zadałam to pytanie na innym forum, to
          większość odpowiedzi była w stylu: "dziewczyno jesteś chora,masz nieźle
          narąbane w głowie" itp. Nasze społeczeństwo jest jednak wciąż bardzo zamknięte
          i pruderyjne.
          • Gość: Lilith0 Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:03
            jest zamknięte i pruderyjne na pokaz, w duszy też drzemia jakies fantazje
          • malley Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 10.11.04, 20:03
            nie wiem w jakim spoleczenstwie ty zyjesz ale w moim spoleczenstwie nie widze
            pruderii i zamkniecia:)
          • inna-bajka Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 10.11.04, 20:03
            A ile Ty masz lat. Albo ja się spotykałam z dewiantami, bo jakoś to samo
            wychodzilo.
          • mati_77 Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 11.11.04, 15:07
            Zmien chlopaka! Ja tez kiedys balem sie tego, ale moja milosc tego potrzebowala
            i dostala i bylo bardzo mile. Zawsze sluze klapsem ;-) Pozdrawiam!

Gość portalu: Asia napisał(a):

> A jak zmienię i znowu będzie to samo? Wydawąło mi się, że to takie całkiem
            > popularne i niewinne pragnienie, a gdy zadałam to pytanie na innym forum, to
            > większość odpowiedzi była w stylu: "dziewczyno jesteś chora,masz nieźle
            > narąbane w głowie" itp. Nasze społeczeństwo jest jednak wciąż bardzo zamknięte
            > i pruderyjne.
          • Gość: baba Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 20:31
            może masz po prostu brzydki tył i go od ciebie odrzuca. Obejrzyj go sobie w
            lustrze albo zapytaj sąsiada
            • Gość: Asia Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:56
              Nie, to zdecydowanie nie to. Jestem szczupła, drobna (168 cm, 52 kg), mój
              obecny partner nie jest moim pierwszym,a od poprzednich słyszałam zawsze
              komplementy na temat tej części mojego ciała.
              Myślę,że on ma jakąś barierę psychiczną, że takim podejściem do sexu wykaże
              brak szacunku dla kobiety, skrzywdzi mnie itp. Powiedział, że ewentualnie
              mógłby coś takiego zrobić z przypadkową dziewczyną, a nie przyszłą żoną.
              • Gość: yorg Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.crowley.pl 12.11.04, 10:04
                Asia jesteś całkiem normalna dla nienormalnych, uważam, że takie cuda czyni się
                ale na boczku - jeśli już - i myślę że z tym nie powinno się obnosić. Jeżeli
                masz taki wielki problem to zmówmy się i może jeżeli jesteś tego warta to cię
                złoje jak z twojego najśmielszego marzenia. Powiem więcej kolegów też zaprosze,
                będziesz taka szczęśliwa, że dupa twoja nie będzie potrafiła usiąść przez
                kolejnych kilka dni.
                pozdrawiam serdecznie
                wielbiciel
          • michel2 Do Asia 15.12.04, 21:10
            Gość portalu: Asia napisał(a):

Nasze społeczeństwo jest jednak wciąż bardzo zamknięte
            > i pruderyjne.

A co w tym zlego ze pruderyjne. Od kiedy to zabronione.
    • Gość: hotel romeo tango Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:05
      A ja bardzo chętnie. Nawet codziennie. I mogę dojechać, bo bardzo mi się
      przyjemnie robi czytając. Pozdrawiam!
    • pitt_bull Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 10.11.04, 20:11
      Ja bym bardzo chętnie to zrobił.
    • Gość: figaro12 Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 15:10
      Dla mnie to tez cos zupelnie normalnego. Ja np. mam w planach trojkacik :), ale
      niestety moja kobieta nie da na to szans, wiectez jestem pozamiatany...moze
      kiedys... Pozdrawiam
    • Gość: chudyy dziwny facet, ale różni są ludzie IP: 217.153.23.* 11.11.04, 16:32
      wiele kobiet lubi trochę ostrzej w łóżeczku i to całkiem normalne no i ważne
      jest żeby ludzie lubili to samo.
      pozdro
    • Gość: włodar Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:46
      Ja mam taki sam problem z kobietą już od dawna próbuję z nią porozmawiać żeby
      się do niej dobrać od tyłu, o klapsach jakoś nie pomyślałem, ale zawsze daje mi
      do zrozumienia żebym o tym zapomniał. Czy to chore?? Myśle że nie, a na pewno
      przyjemniejsze od tradycyjnego sexu.
      • figaro12 Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 11.11.04, 19:49
        U mojej kobiety zalezy to od humoru, wiem, ze nigdy nie zgodzi sie na seks
        analny i wspomniane przeze mnie trojkaciki. Generalnie eksperymentujemy troche
        • Gość: Cipek Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.chello.pl 11.11.04, 21:18
          a ja chciałbym z kilkoma cipkami, do tej pory mój cipek miał dwie cipki
          jednocześnie
          • Gość: Trudna Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 21:40
            A jak to się Cipku robi jednocześnie w dwie???
            • Gość: Cipek Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.chello.pl 11.11.04, 22:51
              jak to jak? jedna cipka nadziana na cipka, a drugą językiem miętosze
              • Gość: Asia Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:52
                Wiem, że to nie jest w porządku, ale coraz częściej (przez nasze
                niesatysfakcjonujące współżycie)gdy jestem w łóżku z moim chłopakiem,wyobrażam
                sobie, ze kocham się z kimś innym,kimś kto wychodzi na przeciw moim
                oczekiwaniom. Rozumiem, że można mieć opory, ale ja bardzo staram się, żeby
                było nam dobrze w łóżku i gdyby to mój partner o coś mnie poprosił,to
                przynajmniej przemyślałabym to, a nie od razu stanowcze : nie!.
                Może chociaż jakiś pan na pocieszenie napisze mi na priva: asia3x@gazeta.pl
                małe opowiadanko erotyczne pasujące do nojej fantazji, bo na zdradę raczej sie
                nie zdecyduję...
    • Gość: Spełniony Re: Spełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:44
      Proponuję zmienić temat na : Spełniona fantazja erotyczna. Ciekawe jakie
      fantazje, które wcześniej chodziły Wam po głowie z czasem udało się Wam
      zrealizować z partnerem lub partnerką?
      • Gość: hejahej Re: Spełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:16
        moze nie na temat ale tak mi sie skojazylo:
        rozmawia dwoch kumpli:
        - stary, powiedz...a probowales kiedys zone w "droga dziurke"?
        - no co ty! zeby w ciaze zaszla?
    • diabel.tasmanski Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 16.12.04, 18:19
      No to ja Cię mogę wziaść od tyłu , a ktoś inny niech załatwi klapsy i gre wstępną :)
      • Gość: ela Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.globema.pl 17.12.04, 08:24
        myslalam ze bedziesz bardziej orginalny ,juz jej to proponowano nie czytasz
        wczesnijeszych wypowiedzi .
        mialam nadzieje ze cie stac na cos wiecej !!!!! pozdrawiam
        • diabel.tasmanski Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 17.12.04, 16:20
          A po co mam być orginalny? Do spełnienia tego pragnienia potrzeba tylko wziążć
          ją od tyłu. To mało orginalne branie od tyłu , to i moja propozycja jest taka :)
          • madziapoznan Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 17.12.04, 16:24
            moze i malo orginalne pragnienie, ale najwyrazniej jest z tym problem, skoro
            jej facet nie chce sie z nia kochac wlasie w taki sposob.
            nie drwij z innych, i nie badz nieprzyjemny.
            • diabel.tasmanski Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 17.12.04, 16:36
              Myśle że ten wątek jest żartem. Dlatego drwie. No niby jak można jej pomóc? Co
              mamy wysyłać maile do jej faceta i przekonywać go żeby dał jej te klapsy i wzioł
              ją ostro od tyłu ? :)
              • madziapoznan Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 17.12.04, 16:48
                kochanie :) mnie tez sie marzy ostrze wziecie od tylu.
                oferujesz sie?? :)
                lece go hołm :)
                udanego weekendu :)
                calusy!! :)
                • diabel.tasmanski Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 20.12.04, 09:36
                  panią w okolicach 30 diękuje. Nie umawiam sie z paniami w średnim wieku
                  • madziapoznan Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 21.12.04, 09:52
                    buahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahah
                    po 30???
                    no to jeszcze 10 lat bedziesz musial poczekac zeby dobila do "po 30" :)
    • Gość: ola Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: 217.153.180.* 17.12.04, 09:43
      to pragnienie jest wyjątkowo niewinne. ja uwielbiam takie zabawy choć póki nie
      poznałam mojego obecnego faceta, nie miałam pojęcia jaką frajdę będzie mi to
      sprawiać. klapsy czy mocniejsze słowa to żadna dewiacja, to po prostu odrobina
      pikanterii, dzięki której seks staje się pełniejszy. skoro twój facet na
      delikatne sugestie z Twojej strony reaguje w ten sposób to porozmawiaj z nim,
      bo być może podświadomie tego pragnie ale wrodzona pruderia lub wychowanie nie
      pozwalają mu się do tego przyznać. a jeśli to nie przyniesie rezultatu, zmień
      go póki pora, bo z kimś kto nie jest w stanie nawet zastanowić się nad Twoimi
      fantazjami lecz z góry je odrzuca, nigdy nie będziesz szczęśliwa.
    • lkish21 Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 17.12.04, 14:48
      ja z moja ex, mimo iz uwazam ze mielismy cholernie nudne zycie erotyczne,
      probowalem sie kochac od tylu. nie wiem dlaczego i czym sie zachwycacie, ale
      zarowno dla niej jak i dla mnie przyjemosc z tego byla mniejsza niz w roznych
      innych pozycjach...
      nie odbieram ci asiu prawa do zaspokojenia potrzeb, wprost przeciwnie, ale z
      czysto technicznej strony, zbyt wiele przyjemnosci sobie po tym nie obiecuj:(
    • marck33 Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 18.12.04, 18:52
      twój chłopak jest z LPR-u. Chyba był ministrantem w dzieciństwie! Gdzie się
      tacy rodzą? Jesteś normalną dziewczyną i masz całkiem normalne pragnienia
      erotyczne. Rzuć go bo nigdy nie doznasz prawdziwego orgazmu! Odpisz to może Ci
      pomogę!
    • didi83 Asiu??? 20.12.04, 09:49
      Czyli przypadkowej dziewczynie by to zrobil a Tobie nie???
      w czym Ty jestes gorsza od PRZYPADKOWEJ DZIEWCZYNY???
      Jej ma byc dobrze, a Tobie???
      Pozycja na misjonarza i tyle??
      ZMIEN FACETA!!!
      To jest typ, ze Ciebie bedzie traktowal jak zone (z czasem NUDNA ZONE) a na
      boku znajdzie "kocice"...
      Typowe zachowanie mezczyzny....
    • Gość: koles Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 12:10
      sa jeszcze na tym swiecie takie dupki? Szukaj innego i to szybko bo nawet nie
      wiesz ile tracisz!!!!!!!!!!!Dla faceta najwazniejsza powinna byc kobieta i jej
      cialo .Powinien dawac ci w lozku wszystko czego pragniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • figurka_z_porcelany Re: Niespełniona fantazja erotyczna. 20.12.04, 12:48
      Jaka fantazja???? Toż to najnormalniejszy seks pod słońcem!!! Mogę Ci tylko
      współczuć.....
      • Gość: on Re: Niespełniona fantazja erotyczna. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.04, 19:15
        dokladnie... moja obecna dziewczyna poprosila mnie o cos takiego pdczasn
        naszego pierwszego razu jestesmy razem 3 miesiace i mamy za soba prawie cala
        kamasutre plus inne zabawy ze smietanka czy zwiazywaniem :) mysle ze oboje
        jestesmy zadowoleni, jak jedne czegos chce to albo gadamy o tym albo
        dzialamy... zmien chlopaka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka