Gość: A. IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:56 Są takowe?Właśnie sie nad tym zastanawiam.Nie ukrywam,że dopadła mnie jesienna chandra,ale mam nadzieję, że ten wątek będzie bardzo optymistyczny:)) serdecznie pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malley Re: plusy bycia singlem? 10.11.04, 19:57 nie mam nic madrego do powiedzenia. W kazdym razie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: plusy bycia singlem? 10.11.04, 19:58 Tak. Zwłaszcza, ze ten temat, nawwet tak samo sformułowamy pojawia się tu już 3.764.278.464 raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: plusy bycia singlem? IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:59 no coż nie wiedziałam, bo na forum jestem po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.wielbiciel Re: plusy bycia singlem? 10.11.04, 20:00 robisz co chcesz, kiedy chcesz i nikt się nie czepia, ze za późno, ze za wcześnie, że jakoś, że krzywo, że mokro, wierzysz, że ten ktoś kiedyś znajdzie ciebie albo ty znajdziesz jego, możesz uczyc się czegoś nowego na czas, kiedy się spotkacie, jeśli w ogóle chcesz spotkać bratnią dusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re: plusy bycia singlem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:00 dużo miejsca w łóżku, mozna się solidnie wyspać,brak efektów wybudzających (chrapanie do ucha),nikt nie marudzi, nie widzisz obrażonej miny-chyba ze lubisz, wtedy polecam lustro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re: plusy bycia singlem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:18 nikt nie widzi więcej plusów? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.wielbiciel Re: plusy bycia singlem? 11.11.04, 18:34 mogę jeść tyle ile mam ochotę zjesć, nikt mi nie powie, ze za dużo okruchów, ze niezdrowo, że mapa nie tam gdzie być powinna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re: plusy bycia singlem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:44 już lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy.wielbiciel Re: plusy bycia singlem? 11.11.04, 18:48 i nikt nie mówi mi, gdzie koszulę powiesić, więc leży tymczasowo na krześle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: plusy bycia singlem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:57 brak-kolejki do kibla co rano, -nerwów o ewentualne kochanki/kochanków naszego Kogoś,skoro go nie ma, -po powrocie z nocnej imprezy nikt nie czyni nam wyrzutów,że leżymy z głową w sedesie. -kontrolowane wydatki-tylko i wyłącznie na przyjemnosci...cdn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic nie boli tak.. Re: plusy bycia singlem? IP: *.osk.enformatic.pl 11.11.04, 20:24 nic nie łasi się przymilnie, nie podjada naszej kanapki, nic nie prosi o zrobienie herbatki, nic nie trzeszczy, prócz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: plusy bycia singlem? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 11.11.04, 22:13 nie ma plusow, szczegolnie kiedy sie jest samotna dziewczyna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re: plusy bycia singlem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:10 e, tam..........wszystko ma plusy i minusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: plusy bycia singlem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:41 ech,plusów jest sporo,ale umówmy się,ze w tym wypadku minusów chyba więcej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imagine Re: plusy bycia singlem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.11.04, 11:26 ja dokad bylam singlem to marudzilam,ze to niefajnie. ale teraz jak mam faceta, to chce mi sie flirtowac z innymi. naprawde mi tego brakuje!!!! tylko z samotnosci trzebu umiec korzystac Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plusy bycia singlem? 12.11.04, 15:00 sa plusy; ale ja juz podziekuje za te plusy... tylko czemuz, ach czemuz urodzilam sie pod ta akurat gwiazda? a kurde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siorbek Re: plusy bycia singlem? IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 15:45 nie rycz mała, nie rycz.... gwiazdy są samotne Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: plusy bycia singlem? 12.11.04, 16:31 siorbek, jak Ci siorbnę to zobaczysz..... a póki co poryczę jeszcze troszkę:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siorbek Re: plusy bycia singlem? IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 16:38 mała rycz se rycz, może kto usłyszy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re: czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:45 czyzby tylko faceci byli okrutni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: czyżby? IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.11.04, 17:54 nic bardziej mylnego..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitUsia Re: czyżby? IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 19:17 zaczynają się rozmowy małżeńskie? Aboty!wrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: plusy bycia singlem? 12.11.04, 21:53 nie wiem czy takie sa wogöle????? ale jezeli tak to chyba cos musi w tym byc, ja tez jestem singlem, mimo wielu znajomosci, ale.......ale co mozna w tym czasie osiagnac???? chyba jedyne co zostaje to pokierowanie wlasnymi myslami, wlasnymi marzeniami w kierunku osiagniecia czegos co nam zastapi samotny czas.... a moze by tak do szkoly albo na kursy znowu????? cholera........z tymi singlami........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitUsia Kurs dla singli IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 22:32 przewracania Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: Kurs dla singli 12.11.04, 22:33 czego? przewracania? no moze....a kto kogo ma przewracac? Odpowiedz Link Zgłoś