jasmina_tdi 15.11.04, 10:21 Powrót do rzeczywistości bywa taki bolesny. W lodówce nie ma mleka, na niebie nie ma słońca, w torebce nie ma pióra, nie ma nie ma wody na pustyni. Cholera. :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickita13 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 10:32 ....no...święte słowa, nie ma już zadnej pewności co do facetów, nie ma pomysłów na życie i nie ma nadziei że się znajdą....jasny gwint...jak ja nie lubie poniedziałków...:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 10:34 ??? No coś Ty! Mnie się mleko do kawy skończyło! nickita13 napisała: > ....no...święte słowa, nie ma już zadnej pewności co do facetów, nie ma > pomysłów na życie i nie ma nadziei że się znajdą....jasny gwint...jak ja nie > lubie poniedziałków...:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nickita13 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 11:10 normalnie coś w powietrzu wisi...może jakieś siły kosmiczne negatywne...diabli wiedzą co...... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 11:16 Moze znów pojawią się kręgi w zbożu.:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 11:23 zgadzam sie z wami!!!! jakbym mogla to kuna pozagryzalabym wszystkich byleby tylko byc sama, miec spokoj i nie stresowac sie praca. co za posrany dzien!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 11:59 chrzan jest pycha! odwalta się od chrzanu, reszta jest wasza Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:42 Słońce wyszło... no chyba, ze to złudzenie optyczne. Chrzan faktycznie niezły, od razu pomyślałam o świątecznym pasztecie i choince. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:46 szczęscie to (...) możę być z chrzanem Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:44 A jao buraczkach z chrzanem Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:47 aaaa... dobra ćwikła nie jest zła! dorzucam jeszcze sos cumberland, tyz cyrwony. dorjana napisała: > A jao buraczkach z chrzanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 12:47 pomyśl jeszcze o tym, że połowa dnia już za Tobą ...pomaga :)...pozdrowienia i życzę uśmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:49 no własnie - połowa dnia za mną, a ja jeszcze całej ludzkości nie zdołałam uratować! swiat runie beze mnie! człowieczeństwo pogrąży w odmętach!! jak ja mam isc do domu, no jak? Gość portalu: kaya napisał(a): > pomyśl jeszcze o tym, że połowa dnia już za Tobą ...pomaga :)...pozdrowienia i > życzę uśmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:50 No tak połowa dnia za nami...a ja czytajac ten watek zrobiłam się głodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 12:52 o właśnie głodna :))zapomniałam o tym... a na co jesteście głodne;)? Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:57 Zjadłabym cos ostrego,pizzę,albo jakas pyszna sałatke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:53 nie miałam pomysłu na śniadanie! chrzaniony poniedziałek! zaraz ale nie mam chrzanu! i co terazzzzz? musztardowy poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:54 ostatnio mnie naszlo na majonez. to dziwne, bo ja nie lubie majonezu. Gość portalu: nudzia napisał(a): > nie miałam pomysłu na śniadanie! chrzaniony poniedziałek! zaraz ale nie mam > chrzanu! i co terazzzzz? musztardowy poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:58 majonez nie dla mnie, bekam po nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:59 Aja lubie ..ale jako dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:04 nie lubię bekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:09 a wy tylko dziewczyny o jedzeniu a na nic innego nie macie ochoty np. coś takiego super !! Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:11 Na cos super:) oczywiscie ze mam ochotę...mzoe to cos przepedziłoby smutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:13 pojedzone i super leniwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:15 głodne... i z dużą fantazją :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:27 tak to niezly pomysl, z takim czyms super. Zycze sobie super poniedzialkowego wieczoru na kanapie przed tv. aha - i sloik majonezu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:30 Ech moj wieczor bedzie przy kompie..musze prace napisać...ale mzoe z pizzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:37 wieczór? tyle jeszcze czasu Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:36 a w gorach juz nie ma nas :( jedno w dodatku jeszcze w pociagu siedz :( Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:37 A wgorach jest śnieg,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:40 w górach już jesień i zima się skrada smutno mi bubibu Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:40 to zalezy gdzie. W wyzszych partiach Podhala i owszem. W tatrach calkiem duzo. Ale czwartek i piatek byly boskie- temp 15 stopni, sloneczko... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:42 Wow,a ja jescze tyle musze czekać by góry zobaczyć..dopiero w 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:43 zazdroszczę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:45 nooo i śniegu ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:46 musze przyznac, ze droga na Babia przez Markowe Szczawiny byla niezwykle urocza. Za tydzien tez se pojade O! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:51 co znaczy; blisko- daleko? To chyba tylko kwestia tego czy sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:53 Znaczy to ze równiez trzeba dysponowac wolnym czasem,im dalej sie mieszka,tym tego czasu musi byc wiecej:) kocham gory,ale to za mało,by byc tam tak czesto jakbym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:59 sa pociagi expresowe.... Popatrz sobie jak tam moze byc ladnie... muzycznaowczarnia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:54 w Wawie tez jest fajnie, w sumie mam widok jak z Giewontu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:56 A ja z okna widze teraz las..mimo ze mieszkam w duzym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:57 wystarczy poszukać miejsca każdy ma takie w swoim mieście albo niedaleko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:58 No pewnie kazdy ma swoje ulubione miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:59 to fackt. Ja mam ich kilkadziesiat :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Hej Sminka 15.11.04, 13:58 Dokladne dane z Wawki dostane za jakies 2 godzi, jak sie pociag doturla :) W sumie dzis chyba wszedzie jest ladny dzien. Natomiast wczoraj w gorach lalo i bylo bardzo zimno :( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi hej Marianku! 15.11.04, 14:06 Kazda pogoda jest dobra, tylko nie kazde miejsce odpowiednie. w pociągach raczej nie pada. raczej, bo jak w lutym jechalam z Gdańska, to drzwi sie zaciely i ogrzewanie siadlo - na Wschodnim nas odkopywali łopatami, bo w drzwiach napadało sniegu na wysokość korytarza... niezly hard core... mario2 napisał: > Dokladne dane z Wawki dostane za jakies 2 godzi, jak sie pociag doturla :) > W sumie dzis chyba wszedzie jest ladny dzien. Natomiast wczoraj w gorach lalo i > > bylo bardzo zimno :( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej Marianku! 15.11.04, 14:09 i czas i miejsce w szczegolny sposob moze uswiecic osoba towarzyszaca, jesli wiesz o czym mowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hej Marianku! 15.11.04, 14:11 nie, do tej pory zylam w dzungli, a jak małpi skacze po drzewach to trudno nadażyć. no i jak tu mówic o harmonii! ;) mario2 napisał: > i czas i miejsce w szczegolny sposob moze uswiecic osoba towarzyszaca, jesli > wiesz o czym mowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej Marianku! 15.11.04, 14:19 zgryzliwosci sie jeszcze nie pozbylas. To dobrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hej Marianku! 15.11.04, 15:30 Och nie patrz tak krytycznie, bo się zaczne zmieniać i mama mnie nie pozna ;) mario2 napisał: > zgryzliwosci sie jeszcze nie pozbylas. To dobrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej Marianku! 15.11.04, 15:33 ja tam wcale krytyczny nie jestem, wrecz przeciwnie- pelen podziwu jak zwykle :) Ciagle zachowujesz mlodosc :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: hej Marianku! 15.11.04, 15:51 Strach pomyslec, co zaczne robic na starość. Moze zamienię się w Zeliga i kazdemu będę skakać, jak sobie upatrzy. Kto wie kto wie. Niektórym juz teraz sie marzy. mario2 napisał: > ja tam wcale krytyczny nie jestem, wrecz przeciwnie- pelen podziwu jak zwykle : > ) > > Ciagle zachowujesz mlodosc :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: hej Marianku! 16.11.04, 08:59 Niektorym? To znaczy komu- tak konkretnie :) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 20:09 pragne wszystkich poinformowac, ze przetrwalam poniedzialek!!!!!!!!! zyje, nie placze, calkiem niezle jest! pozdrawiam (jutro kurna wtorek!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expercik:) Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:54 w łózku ni ma chłopa (?):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaLIS Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:37 Po co zaraz o starości... no co będę śliczną staruszką i już. Kurczę po czterdziestce się o tym tylko tak (chyba) powinno myśleć ;-)Nie chcę myśleć wtorek poniedziałek... TEEEEraz muzyczka w tle i cudo ciepełko a chłop? noooooo to inna bajka... jako dopełnienie muzycznego tła i w poniedziałek, by się przydał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 23:26 mija poniedziałek, kapeć w łóżku a może tygrys? sprawdzimy Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:05 Mmay juz wtorek i piękne słoneczko za oknem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:06 kurde, gdzie Ty mieszkasz? Bo u mnie szaro, mokro i ponuro, a w dodatku zimno :( Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:14 Mieszkam w Pyrlandii..dzis cieplutko i slonce swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:15 ło Jezuuu.... moze nawet na basen sie wybierzesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:16 A wiesz ,ze sie dzis wybieram.tyle ze na kryty:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:19 rozumiem :))) A ja dzis na skata ide O! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:31 Kazdego dnia miłego Ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:33 dziekuje, wzajemnie. Nawet jesli to bedzie 1 listopada, albo 24 grudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 16.11.04, 09:35 u mnie też już sonko świeci :))) miłego dnia jeszcze tylko kawy nie piłam ale zaraz to nadrobię pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:40 A co niemilego jest w 24 grudnia,ja bardzo lubie ten dzień... Kaju witaj Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:43 swieto polskiej hipokryzji jest 24 grudnia. A ja nie l;ubie hipokryzji Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 09:49 Słońce jest, mleko jest, wszystko jest. Daleko do weekendu też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 09:54 Oj Sminko. To tylko 3 dni i znow se pobalujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:06 Przestań mówić w końcu do mnie sminko, bo mnie trzęsie. I jaki tez bal masz na mysli, ze mam se "znów" pobalować???? mario2 napisał: > Oj Sminko. To tylko 3 dni i znow se pobalujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:08 Dlaczego nie lubisz "Śminki"? Co do balu, Ty sobie zawsze dasz rade, wiec i tym razem pewnie nie bedziesz sie nudzila :) No chyba, ze przystaniesz na nsza propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:18 Nie lubię i koniec. Dzięki, ale wyjeżdżamy. mario2 napisał: > Dlaczego nie lubisz "Śminki"? > > Co do balu, Ty sobie zawsze dasz rade, wiec i tym razem pewnie nie bedziesz sie > > nudzila :) > No chyba, ze przystaniesz na nsza propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:23 szkoda, ze nie lubisz, bo mnie sie podoba :) A skoro wyjezdzacie, to teraz juz wiem, dlaczego tak bardzo sie cieszysz na weekend. W zaufaniu powiem, ze znam to uczucie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:25 w zaufaniu na forum? hehe... mario2 napisał: > szkoda, ze nie lubisz, bo mnie sie podoba :) > > A skoro wyjezdzacie, to teraz juz wiem, dlaczego tak bardzo sie cieszysz na > weekend. W zaufaniu powiem, ze znam to uczucie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:25 na forum, to ogolnie, Tyle, ze Ty mozesz sie domyslac szczegolow :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:37 Nie chce mi się, jak chcesz to pisz wprost, jak nie to nie. mario2 napisał: > na forum, to ogolnie, Tyle, ze Ty mozesz sie domyslac szczegolow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:39 jak pisze wprost, to odbierasz dopiero po kilku dniach :) Mniejsza o to; ja sie ciesze, ze Ty sie cieszysz na nadchodzacy weekend. Mam nadzieje, ze wtedy nawet pogoda nie bedzie wazna :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:47 To miło, ze masz taki dobry humor. mario2 napisał: > jak pisze wprost, to odbierasz dopiero po kilku dniach :) > > Mniejsza o to; ja sie ciesze, ze Ty sie cieszysz na nadchodzacy weekend. > Mam nadzieje, ze wtedy nawet pogoda nie bedzie wazna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:50 a czego mielbym nie miec? :) Jak sie wszystko zaczyna ukladac po mysli, to i humor dopisuje. Niewazne przy tym jak dlugo dziennie trzeba siedziec w pracy... wazne, ze wiesz, ze ktos tam na ciebie czeka. Przeto i moja geba ostatnio strasznie rozesmiana :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:57 To miłe, że Ci się układa. mario2 napisał: > a czego mielbym nie miec? :) > Jak sie wszystko zaczyna ukladac po mysli, to i humor dopisuje. Niewazne przy > tym jak dlugo dziennie trzeba siedziec w pracy... wazne, ze wiesz, ze ktos tam > na ciebie czeka. Przeto i moja geba ostatnio strasznie rozesmiana :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:58 czego i Tobie zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:00 Mnie juz dawno sie ulozyło, dlatego tez straciłam potrzebe wałkowania tematu na forum, jakze by nie patrzec - publicznym. Czego i tobie zyczę :) mario2 napisał: > czego i Tobie zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:18 alez, ja tematu wcale nie "walkuje", a o tym, co u Ciebie conieco slyszalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:23 Biorąc pod uwagę, ze z kimkolwiek stąd rozmawial jakies pól roku temu, to niewątpliwie mogłeś słyszeć hehe... Robisz ostatnio za proroka czy bawisz się w eksterioryzacje? mario2 napisał: > alez, ja tematu wcale nie "walkuje", a o tym, co u Ciebie conieco slyszalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi korekta 16.11.04, 11:24 miało byc oczywiście "rozmawiałam" bo zaraz znów zaczną się jakieś popieprzone insynuacje ze strony jakze przeuroczego Towarzyskiego ;) jasmina_tdi napisała: > Biorąc pod uwagę, ze z kimkolwiek stąd rozmawial jakies pól roku temu, to > niewątpliwie mogłeś słyszeć hehe... Robisz ostatnio za proroka czy bawisz się w > > eksterioryzacje? > > mario2 napisał: > > > alez, ja tematu wcale nie "walkuje", a o tym, co u Ciebie conieco slyszal > em :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa Re: korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:26 znalazlas wreszcie starszego pana z brzuszkiem z pekatym portfelem ? Robisz jemu laske czy jeszcze cos wiecej szczuply kwaituszku ?DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: korekta 16.11.04, 11:30 Ciebie tez nie chcialam nędzny człowieczku, ze wypisujesz takie rzeczy? Nie ma to jak frustrat, którego się kopnie w tyłek, zawsze to samo :)))) Gość portalu: zyczliwa napisał(a): > znalazlas wreszcie starszego pana z brzuszkiem z pekatym portfelem ? > > Robisz jemu laske czy jeszcze cos wiecej szczuply kwaituszku ?DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa Re: korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:51 jak zwykle mylisz sie pulpeciku, nie ma to jak dowartosciowanie, DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: korekta 16.11.04, 13:23 Ja rzadko kiedy się mylę. Jedno z dwojga: -twoj facet mamrocze przez sen moje imie, a ciebie szlag trafia, bo przeciez i ladniejsza jestes ode mnie i madrzejsza, wiec jak to tak. -jestes jednym z tych brzydkich frustratow, na ktorych ja nie mam ochoty i tez cie szlag trafia, bo przeciez ani ja ladna ani madra, wiec jak to tak. Trzeciej opcji wole nie ruszac, bo okazala sie wyjątkowo smierdząca. Nic tylko z nią do ZOO. Bo chyba ma nawet blisko. Gość portalu: zyczliwa napisał(a): > jak zwykle mylisz sie pulpeciku, nie ma to jak dowartosciowanie, DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 13:45 i dobrze o tym wiesz, więc dochrzan sie w okolicach stanikowych Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 13:58 widze, ze sloma z butow nie od parady ci wychodzi. jesli nie doceniasz wdziekow Jasminki, znaczy to, zes Lepperka czlek i jeno krasule cie rajcuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 14:07 taaaaa, dójek niejedna krasula mogłaby smince pozazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 14:20 skoro jestes taki zorientowany, to przestan byc tchorzem i powiedz kim jestes. Latwo jest - niby hipokryta pisac o kims zza zaslony. No coz- tchorzostwo jak zwykle dominuje. Co do Jasminki- Ty powinienes jej jeszcze rozumu pozazdroscic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 14:31 nie ja jeden zorientowany w temacie, szanowny kolego ciętego języka smince zazdrościć mogę, a nie rozumku Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 14:44 i jednego i drugiego winienes zazdroscic. Ale by to pojac nalezy posiadac rozumek. Niestety ty nie pojmujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 14:47 Kiepska gadka z tobą, poćwicz mózgownice zamiast o dójkach myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 15:03 ja mam przynajmniej co cwiczyc. Widze jednak, ze musisz nalezec do jednej z kategorii ktore okreslila Jasminka. Pewnie tez leczysz kompleks malego siusiaka. Tylko po cholere na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 15:16 Spadam, ćwicz, ćwicz mózgownicę, lecz swoje kompleksy może coś jeszcze z ciebie wypełznie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Mario 16.11.04, 15:23 Nie ma co dyskutowac z Andrzejkiem, on wie lepiej. Frustracja bedzie go zżerać, bedzie sie miotac, pisac glupoty, az w koncu gdzies w ciemnym kącie zrobi sobie dobrze i znow wroci do klawiatury. Czy to facet czy to kobieta (mamy tu kilka mniej czy bardziej kobiecych obronczyn ucisnionych mamisynkow, czy tez mamisynkow dla picu wcielajacych się w damskie obronczynie)i tak mi tego czegos szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: schizoo 16.11.04, 15:38 Nie schizoo, po prostu nie wszystko tutaj dzieje sie tylko na ekranie. Poza tym drobnym szczegółem na ogól bywam średnio pewna siebie :) schizoo napisała: > nie jesteś zbyt pewna siebie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mario IP: *.chello.pl 16.11.04, 15:26 zrób dobrze swoim cycusiom smineczko, one cie potrzebują, a ja zabieram sie za tarcie chrzanu Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Mario 16.11.04, 15:39 No i wyszlo szydlo z worka. Gość portalu: Andrzej napisał(a): > zrób dobrze swoim cycusiom smineczko, one cie potrzebują, a ja zabieram sie za > tarcie chrzanu Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 15:15 Chyba nie bardzo wątpliwe, jeśli wciąz nie mozesz przestać o nich myśleć. Czemu cie pogonilam? Byles nudny? Glupi? Zasciankowy? A moze jestes jednym z tych pochrzanionych mamisynkow, ktorym nigdy i nic nie wychodzi? A moze wszystko naraz. Gość portalu: Andrzej napisał(a): > i dobrze o tym wiesz, więc dochrzan sie w okolicach stanikowych Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 15:20 wpedzasz facetow w kompleksy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 15:25 Mario to wolny kraj i nie musze zawracac sobie glowy ludzmi, na ktorych nie mam ochoty. Ten pan zdaje sie tego nie rozumiec i pewnie dlatego jest taki mily. mario2 napisał: > wpedzasz facetow w kompleksy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 15:23 smineczko, wdzięki twe, te dwa BIG wdzięki aż mnie przejechały swym ciężarem, zawsze to jakieś doświadczenie, teraz już wybieram malutkie piegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek skad smineczko, tego leppera............... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:25 wytrzasnelas? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: skad smineczko, tego leppera............... 16.11.04, 15:39 wlaśnie sie zastanawiam, czemu on tyle sie nie chce odtrzasnąć. Zakochany czy co? Gość portalu: pitek napisał(a): > wytrzasnelas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: skad smineczko, tego leppera............... IP: *.chello.pl 16.11.04, 15:45 zakochany w smineczce? ja w takich co to swe balony pokazują na lewo i prawo nie gustuję Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: skad smineczko, tego leppera............... 16.11.04, 15:40 widzisz, ze poraza swym wdziekiem. Niestety od czasu do czasu tez idiotow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: korekta 17.11.04, 11:39 jasmina_tdi napisała: > Ja rzadko kiedy się mylę. Jedno z dwojga: > -twoj facet mamrocze przez sen moje imie, a ciebie szlag trafia, bo przeciez i > ladniejsza jestes ode mnie i madrzejsza, wiec jak to tak. > -jestes jednym z tych brzydkich frustratow, na ktorych ja nie mam ochoty i tez > cie szlag trafia, bo przeciez ani ja ladna ani madra, wiec jak to tak. > > Trzeciej opcji wole nie ruszac, bo okazala sie wyjątkowo smierdząca. Nic tylko > z nią do ZOO. Bo chyba ma nawet blisko. > Sminka, znowu kulą w płot trafiłaś :))) Zastanów się, może jeszcze komuś podpadłaś ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: korekta IP: *.chello.pl 17.11.04, 14:07 smineczka jest zapatrzona w swoje baloniaste balony i nic spoza nich nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:27 oststnio stalem sie lagodny jak baranek, wiec ani jedno, ani drugie do mnie nie pasuje :) Masz racje- moje wiadomosci pochodza gdziesz tak z czerwca, maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:31 No to akurat sie zgadza, proroku łagodny jak baranek :) mario2 napisał: > oststnio stalem sie lagodny jak baranek, wiec ani jedno, ani drugie do mnie nie > > pasuje :) > > Masz racje- moje wiadomosci pochodza gdziesz tak z czerwca, maja :) > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:39 :0 Nie mam smialosci spytac, czy sie cos zmienilo:) Smiesz watpic w ma lagodnosc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:41 Wciaz cos się zmienia mario, u mnie na szczęście torem jednostajnie przyspieszonym - na lepsze. Czy mozna chciec czegos więcej? Chyba nie. mario2 napisał: > :0 Nie mam smialosci spytac, czy sie cos zmienilo:) > > Smiesz watpic w ma lagodnosc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:52 az sie boje pomyslec, co to moze oznaczac :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 13:24 Nic wiecej oprocz tego, co napisalam... mario2 napisał: > az sie boje pomyslec, co to moze oznaczac :) > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 13:27 rozumiem ... nie "walkujesz" tematu na forum publicznym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Pieprzona sroda 17.11.04, 08:49 leje i leje, zimno i w ogole do doopy. Swiat kreci sie wokol szarosci- idziesz do pracy- szaro- wracasz- szaro. Dobra wiadomosc- do weekendu pozostaly 2 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś