Dodaj do ulubionych

Chrzaniony poniedziałek!

15.11.04, 10:21
Powrót do rzeczywistości bywa taki bolesny. W lodówce nie ma mleka, na niebie
nie ma słońca, w torebce nie ma pióra, nie ma nie ma wody na pustyni. Cholera.

:-(
Obserwuj wątek
    • nickita13 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 10:32
      ....no...święte słowa, nie ma już zadnej pewności co do facetów, nie ma
      pomysłów na życie i nie ma nadziei że się znajdą....jasny gwint...jak ja nie
      lubie poniedziałków...:-(((((((
      • jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 10:34
        ??? No coś Ty! Mnie się mleko do kawy skończyło!

nickita13 napisała:

> ....no...święte słowa, nie ma już zadnej pewności co do facetów, nie ma
        > pomysłów na życie i nie ma nadziei że się znajdą....jasny gwint...jak ja nie
        > lubie poniedziałków...:-(((((((
    • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 10:34
      Smutny poniedziałek bu..
      • nickita13 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 11:10
        normalnie coś w powietrzu wisi...może jakieś siły kosmiczne negatywne...diabli
        wiedzą co......
        • caruzzo Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 11:16
          Moze znów pojawią się kręgi w zbożu.:)))))))))
          • madziapoznan Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 11:23
            zgadzam sie z wami!!!!
            jakbym mogla to kuna pozagryzalabym wszystkich byleby tylko byc sama, miec
            spokoj i nie stresowac sie praca.
            co za posrany dzien!!!!!
            • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 11:59
              chrzan jest pycha! odwalta się od chrzanu, reszta jest wasza
              • jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:42
                Słońce wyszło... no chyba, ze to złudzenie optyczne. Chrzan faktycznie niezły,
                od razu pomyślałam o świątecznym pasztecie i choince.
                • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:46
                  szczęscie to (...) możę być z chrzanem
    • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:44
      A jao buraczkach z chrzanem
      • jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:47
        aaaa... dobra ćwikła nie jest zła! dorzucam jeszcze sos cumberland, tyz cyrwony.

dorjana napisała:

> A jao buraczkach z chrzanem
    • Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 12:47
      pomyśl jeszcze o tym, że połowa dnia już za Tobą ...pomaga :)...pozdrowienia i
      życzę uśmiechu :)))
      • jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:49
        no własnie - połowa dnia za mną, a ja jeszcze całej ludzkości nie zdołałam
        uratować! swiat runie beze mnie! człowieczeństwo pogrąży w odmętach!! jak ja
        mam isc do domu, no jak?

Gość portalu: kaya napisał(a):

> pomyśl jeszcze o tym, że połowa dnia już za Tobą ...pomaga :)...pozdrowienia
        i
        > życzę uśmiechu :)))
      • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:50
        No tak połowa dnia za nami...a ja czytajac ten watek zrobiłam się głodna.
        • Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 12:52
          o właśnie głodna :))zapomniałam o tym... a na co jesteście głodne;)?
          • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:57
            Zjadłabym cos ostrego,pizzę,albo jakas pyszna sałatke
        • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:53
          nie miałam pomysłu na śniadanie! chrzaniony poniedziałek! zaraz ale nie mam
          chrzanu! i co terazzzzz? musztardowy poniedziałek
          • jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:54
            ostatnio mnie naszlo na majonez. to dziwne, bo ja nie lubie majonezu.

Gość portalu: nudzia napisał(a):

> nie miałam pomysłu na śniadanie! chrzaniony poniedziałek! zaraz ale nie mam
            > chrzanu! i co terazzzzz? musztardowy poniedziałek
            • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:58
              majonez nie dla mnie, bekam po nim :)
              • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 12:59
                Aja lubie ..ale jako dodatek
                • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:04
                  nie lubię bekać
                  • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:05
                    Aja nie umiem.
    • Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:09
      a wy tylko dziewczyny o jedzeniu a na nic innego nie macie ochoty np. coś
      takiego super !!
      • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:11
        Na cos super:) oczywiscie ze mam ochotę...mzoe to cos przepedziłoby smutek
      • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:13
        pojedzone i super leniwe
    • Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:15
      głodne... i z dużą fantazją :D
      • jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:27
        tak to niezly pomysl, z takim czyms super. Zycze sobie super poniedzialkowego
        wieczoru na kanapie przed tv. aha - i sloik majonezu.
        • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:30
          Ech moj wieczor bedzie przy kompie..musze prace napisać...ale mzoe z pizzą?
          • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:37
            wieczór?
            tyle jeszcze czasu
    • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:36
      a w gorach juz nie ma nas :(
      jedno w dodatku jeszcze w pociagu siedz :(
      • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:37
        A wgorach jest śnieg,prawda?
        • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:40
          w górach już jesień
          i zima się skrada
          smutno mi bubibu
        • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:40
          to zalezy gdzie. W wyzszych partiach Podhala i owszem. W tatrach calkiem duzo.
          Ale czwartek i piatek byly boskie- temp 15 stopni, sloneczko...
          • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:42
            Wow,a ja jescze tyle musze czekać by góry zobaczyć..dopiero w 2005
            • Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:43
              zazdroszczę .....
              • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:44
                Czego gór???
                • Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:45
                  nooo i śniegu ...:(
                • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:46
                  musze przyznac, ze droga na Babia przez Markowe Szczawiny byla niezwykle
                  urocza. Za tydzien tez se pojade O! :)
                  • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:47
                    Pewnie masz blisko co?
                    • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:51
                      co znaczy; blisko- daleko? To chyba tylko kwestia tego czy sie chce...
                      • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:53
                        Znaczy to ze równiez trzeba dysponowac wolnym czasem,im dalej sie mieszka,tym
                        tego czasu musi byc wiecej:) kocham gory,ale to za mało,by byc tam tak czesto
                        jakbym chciała
                        • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:59
                          sa pociagi expresowe....

Popatrz sobie jak tam moze byc ladnie...

muzycznaowczarnia.pl
                      • jasmina_tdi Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:54
                        w Wawie tez jest fajnie, w sumie mam widok jak z Giewontu.
                        • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:56
                          A ja z okna widze teraz las..mimo ze mieszkam w duzym miescie.
                        • Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 15.11.04, 13:57
                          wystarczy poszukać miejsca każdy ma takie w swoim mieście albo niedaleko :))
                          • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:58
                            No pewnie kazdy ma swoje ulubione miejsca
                            • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 13:59
                              to fackt. Ja mam ich kilkadziesiat :)
                        • mario2 Hej Sminka 15.11.04, 13:58
                          Dokladne dane z Wawki dostane za jakies 2 godzi, jak sie pociag doturla :)
                          W sumie dzis chyba wszedzie jest ladny dzien. Natomiast wczoraj w gorach lalo i
                          bylo bardzo zimno :(
                          • jasmina_tdi hej Marianku! 15.11.04, 14:06
                            Kazda pogoda jest dobra, tylko nie kazde miejsce odpowiednie.
                            w pociągach raczej nie pada. raczej, bo jak w lutym jechalam z Gdańska, to
                            drzwi sie zaciely i ogrzewanie siadlo - na Wschodnim nas odkopywali łopatami,
                            bo w drzwiach napadało sniegu na wysokość korytarza... niezly hard core...

mario2 napisał:

> Dokladne dane z Wawki dostane za jakies 2 godzi, jak sie pociag doturla :)
                            > W sumie dzis chyba wszedzie jest ladny dzien. Natomiast wczoraj w gorach lalo
                            i
                            >
                            > bylo bardzo zimno :(
                            • mario2 Re: hej Marianku! 15.11.04, 14:09
                              i czas i miejsce w szczegolny sposob moze uswiecic osoba towarzyszaca, jesli
                              wiesz o czym mowie :)
                              • jasmina_tdi Re: hej Marianku! 15.11.04, 14:11
                                nie, do tej pory zylam w dzungli, a jak małpi skacze po drzewach to trudno
                                nadażyć. no i jak tu mówic o harmonii! ;)

mario2 napisał:

> i czas i miejsce w szczegolny sposob moze uswiecic osoba towarzyszaca, jesli
                                > wiesz o czym mowie :)
                                • mario2 Re: hej Marianku! 15.11.04, 14:19
                                  zgryzliwosci sie jeszcze nie pozbylas. To dobrze :)))
                                  • jasmina_tdi Re: hej Marianku! 15.11.04, 15:30
                                    Och nie patrz tak krytycznie, bo się zaczne zmieniać i mama mnie nie pozna ;)

mario2 napisał:

> zgryzliwosci sie jeszcze nie pozbylas. To dobrze :)))
                                    • mario2 Re: hej Marianku! 15.11.04, 15:33
                                      ja tam wcale krytyczny nie jestem, wrecz przeciwnie- pelen podziwu jak zwykle :)

Ciagle zachowujesz mlodosc :)))))))))
                                      • jasmina_tdi Re: hej Marianku! 15.11.04, 15:51
                                        Strach pomyslec, co zaczne robic na starość. Moze zamienię się w Zeliga i
                                        kazdemu będę skakać, jak sobie upatrzy. Kto wie kto wie. Niektórym juz teraz
                                        sie marzy.

mario2 napisał:

> ja tam wcale krytyczny nie jestem, wrecz przeciwnie- pelen podziwu jak
                                        zwykle :
                                        > )
                                        >
                                        > Ciagle zachowujesz mlodosc :)))))))))
                                        • mario2 Re: hej Marianku! 16.11.04, 08:59
                                          Niektorym? To znaczy komu- tak konkretnie :) ??
    • avventura Re: Chrzaniony poniedziałek! 15.11.04, 20:09
      pragne wszystkich poinformowac, ze przetrwalam poniedzialek!!!!!!!!!
      zyje, nie placze, calkiem niezle jest!
      pozdrawiam

(jutro kurna wtorek!!!:)
    • Gość: expercik:) Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:54
      w łózku ni ma chłopa (?):)
      • Gość: aniaLIS Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:37
        Po co zaraz o starości... no co będę śliczną staruszką i już. Kurczę po czterdziestce się o tym tylko tak (chyba) powinno myśleć ;-)Nie chcę myśleć wtorek poniedziałek... TEEEEraz muzyczka w tle i cudo ciepełko a chłop? noooooo to inna bajka... jako dopełnienie muzycznego tła i w poniedziałek, by się przydał :-)
        • Gość: nudzia Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 23:26
          mija poniedziałek, kapeć w łóżku a może tygrys? sprawdzimy
          • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:05
            Mmay juz wtorek i piękne słoneczko za oknem:)
            • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:06
              kurde, gdzie Ty mieszkasz? Bo u mnie szaro, mokro i ponuro, a w dodatku zimno :(
              • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:14
                Mieszkam w Pyrlandii..dzis cieplutko i slonce swieci.
                • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:15
                  ło Jezuuu....
                  moze nawet na basen sie wybierzesz? :)
                  • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:16
                    A wiesz ,ze sie dzis wybieram.tyle ze na kryty:)
                    • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:19
                      rozumiem :)))
                      A ja dzis na skata ide O! :)
    • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:26
      No to miłego dnia:)
      • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:26
        jutro?
        • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:30
          Jutro tez.
          • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:31
            a po jutrze? :)))
            • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:31
              Kazdego dnia miłego Ci życzę
              • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:33
                dziekuje, wzajemnie.
                Nawet jesli to bedzie 1 listopada, albo 24 grudnia :)
                • Gość: kaya Re: Chrzaniony poniedziałek! IP: 82.160.39.* 16.11.04, 09:35
                  u mnie też już sonko świeci :)))
                  miłego dnia jeszcze tylko kawy nie piłam ale zaraz to nadrobię
                  pozdrawiam....
                  • dorjana Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:40
                    A co niemilego jest w 24 grudnia,ja bardzo lubie ten dzień...
                    Kaju witaj
                    • mario2 Re: Chrzaniony poniedziałek! 16.11.04, 09:43
                      swieto polskiej hipokryzji jest 24 grudnia. A ja nie l;ubie hipokryzji
                      • jasmina_tdi Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 09:49
                        Słońce jest, mleko jest, wszystko jest. Daleko do weekendu też jest.
                        • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 09:54
                          Oj Sminko. To tylko 3 dni i znow se pobalujesz :)
                          • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:06
                            Przestań mówić w końcu do mnie sminko, bo mnie trzęsie. I jaki tez bal masz na
                            mysli, ze mam se "znów" pobalować????

mario2 napisał:

> Oj Sminko. To tylko 3 dni i znow se pobalujesz :)
                            • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:08
                              Dlaczego nie lubisz "Śminki"?

Co do balu, Ty sobie zawsze dasz rade, wiec i tym razem pewnie nie bedziesz sie
                              nudzila :)
                              No chyba, ze przystaniesz na nsza propozycje :)
                              • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:18
                                Nie lubię i koniec.
                                Dzięki, ale wyjeżdżamy.

mario2 napisał:

> Dlaczego nie lubisz "Śminki"?
                                >
                                > Co do balu, Ty sobie zawsze dasz rade, wiec i tym razem pewnie nie bedziesz
                                sie
                                >
                                > nudzila :)
                                > No chyba, ze przystaniesz na nsza propozycje :)
                                • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:23
                                  szkoda, ze nie lubisz, bo mnie sie podoba :)

A skoro wyjezdzacie, to teraz juz wiem, dlaczego tak bardzo sie cieszysz na
                                  weekend. W zaufaniu powiem, ze znam to uczucie... :)
                                  • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:25
                                    w zaufaniu na forum? hehe...

mario2 napisał:

> szkoda, ze nie lubisz, bo mnie sie podoba :)
                                    >
                                    > A skoro wyjezdzacie, to teraz juz wiem, dlaczego tak bardzo sie cieszysz na
                                    > weekend. W zaufaniu powiem, ze znam to uczucie... :)
                                    • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:25
                                      na forum, to ogolnie, Tyle, ze Ty mozesz sie domyslac szczegolow :)
                                      • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:37
                                        Nie chce mi się, jak chcesz to pisz wprost, jak nie to nie.

mario2 napisał:

> na forum, to ogolnie, Tyle, ze Ty mozesz sie domyslac szczegolow :)
                                        • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:39
                                          jak pisze wprost, to odbierasz dopiero po kilku dniach :)

Mniejsza o to; ja sie ciesze, ze Ty sie cieszysz na nadchodzacy weekend.
                                          Mam nadzieje, ze wtedy nawet pogoda nie bedzie wazna :)
                                          • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:47
                                            To miło, ze masz taki dobry humor.

mario2 napisał:

> jak pisze wprost, to odbierasz dopiero po kilku dniach :)
                                            >
                                            > Mniejsza o to; ja sie ciesze, ze Ty sie cieszysz na nadchodzacy weekend.
                                            > Mam nadzieje, ze wtedy nawet pogoda nie bedzie wazna :)
                                            • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:50
                                              a czego mielbym nie miec? :)
                                              Jak sie wszystko zaczyna ukladac po mysli, to i humor dopisuje. Niewazne przy
                                              tym jak dlugo dziennie trzeba siedziec w pracy... wazne, ze wiesz, ze ktos tam
                                              na ciebie czeka. Przeto i moja geba ostatnio strasznie rozesmiana :)
                                              • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:57
                                                To miłe, że Ci się układa.

mario2 napisał:

> a czego mielbym nie miec? :)
                                                > Jak sie wszystko zaczyna ukladac po mysli, to i humor dopisuje. Niewazne przy
                                                > tym jak dlugo dziennie trzeba siedziec w pracy... wazne, ze wiesz, ze ktos
                                                tam
                                                > na ciebie czeka. Przeto i moja geba ostatnio strasznie rozesmiana :)
                                                • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 10:58
                                                  czego i Tobie zycze :)
                                                  • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:00
                                                    Mnie juz dawno sie ulozyło, dlatego tez straciłam potrzebe wałkowania tematu na
                                                    forum, jakze by nie patrzec - publicznym. Czego i tobie zyczę :)

mario2 napisał:

> czego i Tobie zycze :)
                                                  • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:18
                                                    alez, ja tematu wcale nie "walkuje", a o tym, co u Ciebie conieco slyszalem :)
                                                  • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:23
                                                    Biorąc pod uwagę, ze z kimkolwiek stąd rozmawial jakies pól roku temu, to
                                                    niewątpliwie mogłeś słyszeć hehe... Robisz ostatnio za proroka czy bawisz się w
                                                    eksterioryzacje?

mario2 napisał:

> alez, ja tematu wcale nie "walkuje", a o tym, co u Ciebie conieco slyszalem :)
                                                  • jasmina_tdi korekta 16.11.04, 11:24
                                                    miało byc oczywiście "rozmawiałam" bo zaraz znów zaczną się jakieś popieprzone
                                                    insynuacje ze strony jakze przeuroczego Towarzyskiego ;)

jasmina_tdi napisała:

> Biorąc pod uwagę, ze z kimkolwiek stąd rozmawial jakies pól roku temu, to
                                                    > niewątpliwie mogłeś słyszeć hehe... Robisz ostatnio za proroka czy bawisz się
                                                    w
                                                    >
                                                    > eksterioryzacje?
                                                    >
                                                    > mario2 napisał:
                                                    >
                                                    > > alez, ja tematu wcale nie "walkuje", a o tym, co u Ciebie conieco slyszal
                                                    > em :)
                                                    >
                                                    >
                                                  • Gość: zyczliwa Re: korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:26
                                                    znalazlas wreszcie starszego pana z brzuszkiem z pekatym portfelem ?

Robisz jemu laske czy jeszcze cos wiecej szczuply kwaituszku ?DDD
                                                  • jasmina_tdi Re: korekta 16.11.04, 11:30
                                                    Ciebie tez nie chcialam nędzny człowieczku, ze wypisujesz takie rzeczy? Nie ma
                                                    to jak frustrat, którego się kopnie w tyłek, zawsze to samo :))))

Gość portalu: zyczliwa napisał(a):

> znalazlas wreszcie starszego pana z brzuszkiem z pekatym portfelem ?
                                                    >
                                                    > Robisz jemu laske czy jeszcze cos wiecej szczuply kwaituszku ?DDD
                                                  • Gość: zyczliwa Re: korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:51
                                                    jak zwykle mylisz sie pulpeciku, nie ma to jak dowartosciowanie, DDD
                                                  • jasmina_tdi Re: korekta 16.11.04, 13:23
                                                    Ja rzadko kiedy się mylę. Jedno z dwojga:
                                                    -twoj facet mamrocze przez sen moje imie, a ciebie szlag trafia, bo przeciez i
                                                    ladniejsza jestes ode mnie i madrzejsza, wiec jak to tak.
                                                    -jestes jednym z tych brzydkich frustratow, na ktorych ja nie mam ochoty i tez
                                                    cie szlag trafia, bo przeciez ani ja ladna ani madra, wiec jak to tak.

Trzeciej opcji wole nie ruszac, bo okazala sie wyjątkowo smierdząca. Nic tylko
                                                    z nią do ZOO. Bo chyba ma nawet blisko.

Gość portalu: zyczliwa napisał(a):

> jak zwykle mylisz sie pulpeciku, nie ma to jak dowartosciowanie, DDD
                                                  • Gość: Andrzej twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 13:45
                                                    i dobrze o tym wiesz, więc dochrzan sie w okolicach stanikowych
                                                  • mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 13:58
                                                    widze, ze sloma z butow nie od parady ci wychodzi. jesli nie doceniasz wdziekow
                                                    Jasminki, znaczy to, zes Lepperka czlek i jeno krasule cie rajcuja!
                                                  • Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 14:07
                                                    taaaaa, dójek niejedna krasula mogłaby smince pozazdrościć
                                                  • mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 14:20
                                                    skoro jestes taki zorientowany, to przestan byc tchorzem i powiedz kim jestes.
                                                    Latwo jest - niby hipokryta pisac o kims zza zaslony. No coz- tchorzostwo jak
                                                    zwykle dominuje.

Co do Jasminki- Ty powinienes jej jeszcze rozumu pozazdroscic!
                                                  • Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 14:31
                                                    nie ja jeden zorientowany w temacie, szanowny kolego
                                                    ciętego języka smince zazdrościć mogę, a nie rozumku
                                                  • mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 14:44
                                                    i jednego i drugiego winienes zazdroscic. Ale by to pojac nalezy posiadac
                                                    rozumek. Niestety ty nie pojmujesz....
                                                  • Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 14:47
                                                    Kiepska gadka z tobą, poćwicz mózgownice zamiast o dójkach myśleć
                                                  • mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 15:03
                                                    ja mam przynajmniej co cwiczyc.

Widze jednak, ze musisz nalezec do jednej z kategorii ktore okreslila Jasminka.
                                                    Pewnie tez leczysz kompleks malego siusiaka. Tylko po cholere na forum?
                                                  • Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 15:16
                                                    Spadam, ćwicz, ćwicz mózgownicę, lecz swoje kompleksy może coś jeszcze z ciebie
                                                    wypełznie
                                                  • jasmina_tdi Mario 16.11.04, 15:23
                                                    Nie ma co dyskutowac z Andrzejkiem, on wie lepiej. Frustracja bedzie go zżerać,
                                                    bedzie sie miotac, pisac glupoty, az w koncu gdzies w ciemnym kącie zrobi sobie
                                                    dobrze i znow wroci do klawiatury. Czy to facet czy to kobieta (mamy tu kilka
                                                    mniej czy bardziej kobiecych obronczyn ucisnionych mamisynkow, czy tez
                                                    mamisynkow dla picu wcielajacych się w damskie obronczynie)i tak mi tego czegos
                                                    szkoda.
                                                  • schizoo Re: 16.11.04, 15:26
                                                    nie jesteś zbyt pewna siebie ???
                                                  • jasmina_tdi Re: schizoo 16.11.04, 15:38
                                                    Nie schizoo, po prostu nie wszystko tutaj dzieje sie tylko na ekranie. Poza tym
                                                    drobnym szczegółem na ogól bywam średnio pewna siebie :)

schizoo napisała:

> nie jesteś zbyt pewna siebie ???
                                                  • Gość: Andrzej Re: Mario IP: *.chello.pl 16.11.04, 15:26
                                                    zrób dobrze swoim cycusiom smineczko, one cie potrzebują, a ja zabieram sie za
                                                    tarcie chrzanu
                                                  • jasmina_tdi Re: Mario 16.11.04, 15:39
                                                    No i wyszlo szydlo z worka.

Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> zrób dobrze swoim cycusiom smineczko, one cie potrzebują, a ja zabieram sie
                                                    za
                                                    > tarcie chrzanu
                                                  • jasmina_tdi Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 15:15
                                                    Chyba nie bardzo wątpliwe, jeśli wciąz nie mozesz przestać o nich myśleć. Czemu
                                                    cie pogonilam? Byles nudny? Glupi? Zasciankowy? A moze jestes jednym z tych
                                                    pochrzanionych mamisynkow, ktorym nigdy i nic nie wychodzi? A moze wszystko
                                                    naraz.

Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> i dobrze o tym wiesz, więc dochrzan sie w okolicach stanikowych
                                                  • mario2 Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 15:20
                                                    wpedzasz facetow w kompleksy :)
                                                  • jasmina_tdi Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko 16.11.04, 15:25
                                                    Mario to wolny kraj i nie musze zawracac sobie glowy ludzmi, na ktorych nie mam
                                                    ochoty. Ten pan zdaje sie tego nie rozumiec i pewnie dlatego jest taki mily.

mario2 napisał:

> wpedzasz facetow w kompleksy :)
                                                  • Gość: Andrzej Re: twe wdzięki wątpliwe, sminko IP: *.chello.pl 16.11.04, 15:23
                                                    smineczko, wdzięki twe, te dwa BIG wdzięki aż mnie przejechały swym ciężarem,
                                                    zawsze to jakieś doświadczenie, teraz już wybieram malutkie piegi

• Gość: pitek skad smineczko, tego leppera............... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:25
                                                    wytrzasnelas?
                                                  • jasmina_tdi Re: skad smineczko, tego leppera............... 16.11.04, 15:39
                                                    wlaśnie sie zastanawiam, czemu on tyle sie nie chce odtrzasnąć. Zakochany czy
                                                    co?

Gość portalu: pitek napisał(a):

> wytrzasnelas?
                                                  • Gość: Andrzej Re: skad smineczko, tego leppera............... IP: *.chello.pl 16.11.04, 15:45
                                                    zakochany w smineczce? ja w takich co to swe balony pokazują na lewo i prawo
                                                    nie gustuję
                                                  • mario2 Re: skad smineczko, tego leppera............... 16.11.04, 15:40
                                                    widzisz, ze poraza swym wdziekiem. Niestety od czasu do czasu tez idiotow :)
                                                  • mama_muminka Re: korekta 17.11.04, 11:39
                                                    jasmina_tdi napisała:

> Ja rzadko kiedy się mylę. Jedno z dwojga:
                                                    > -twoj facet mamrocze przez sen moje imie, a ciebie szlag trafia, bo przeciez
                                                    i
                                                    > ladniejsza jestes ode mnie i madrzejsza, wiec jak to tak.
                                                    > -jestes jednym z tych brzydkich frustratow, na ktorych ja nie mam ochoty i
                                                    tez
                                                    > cie szlag trafia, bo przeciez ani ja ladna ani madra, wiec jak to tak.
                                                    >
                                                    > Trzeciej opcji wole nie ruszac, bo okazala sie wyjątkowo smierdząca. Nic
                                                    tylko
                                                    > z nią do ZOO. Bo chyba ma nawet blisko.
                                                    >

Sminka, znowu kulą w płot trafiłaś :)))
                                                    Zastanów się, może jeszcze komuś podpadłaś ;PPPPP
                                                  • Gość: Andrzej Re: korekta IP: *.chello.pl 17.11.04, 14:07
                                                    smineczka jest zapatrzona w swoje baloniaste balony i nic spoza nich nie widzi
                                                  • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:27
                                                    oststnio stalem sie lagodny jak baranek, wiec ani jedno, ani drugie do mnie nie
                                                    pasuje :)

Masz racje- moje wiadomosci pochodza gdziesz tak z czerwca, maja :)
                                                  • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:31
                                                    No to akurat sie zgadza, proroku łagodny jak baranek :)

mario2 napisał:

> oststnio stalem sie lagodny jak baranek, wiec ani jedno, ani drugie do mnie
                                                    nie
                                                    >
                                                    > pasuje :)
                                                    >
                                                    > Masz racje- moje wiadomosci pochodza gdziesz tak z czerwca, maja :)
                                                    >
                                                  • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:39
                                                    :0 Nie mam smialosci spytac, czy sie cos zmienilo:)

Smiesz watpic w ma lagodnosc? :)
                                                  • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:41
                                                    Wciaz cos się zmienia mario, u mnie na szczęście torem jednostajnie
                                                    przyspieszonym - na lepsze. Czy mozna chciec czegos więcej? Chyba nie.

mario2 napisał:

> :0 Nie mam smialosci spytac, czy sie cos zmienilo:)
                                                    >
                                                    > Smiesz watpic w ma lagodnosc? :)
                                                  • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 11:52
                                                    az sie boje pomyslec, co to moze oznaczac :)
                                                  • jasmina_tdi Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 13:24
                                                    Nic wiecej oprocz tego, co napisalam...

mario2 napisał:

> az sie boje pomyslec, co to moze oznaczac :)
                                                    >
                                                  • mario2 Re: Chrzaniony wtorek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.04, 13:27
                                                    rozumiem ... nie "walkujesz" tematu na forum publicznym :))))
    • mario2 Pieprzona sroda 17.11.04, 08:49
      leje i leje, zimno i w ogole do doopy. Swiat kreci sie wokol szarosci- idziesz
      do pracy- szaro- wracasz- szaro.

Dobra wiadomosc- do weekendu pozostaly 2 dni :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka