malinka48 26.11.04, 15:46 słychać w eleganckim świecie FT???dalej plotkujemy i obrażamy?Czy kochamy się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: Co tam... 26.11.04, 21:16 to czego mario2 wpie..sz się na mój post hehehe,jak rzygasz na widok mojego nicka.???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniucha Re: Co tam... IP: *.osk.enformatic.pl 26.11.04, 15:52 nie jest źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
mcemrek Re: Co tam... 26.11.04, 18:48 Ech malina, malina I kto miał racje? Wszedzie wietrzysz podstęp, uwazasz ze ludzie cie oszukują ...... chcesz zeby dali ci mandat zaufania i kochali cie. No chyba ześ sie z głupim przez ścianę macała. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Co tam... 26.11.04, 21:19 mcemrek napisał: > Ech malina, malina > I kto miał racje? Wszedzie wietrzysz podstęp, uwazasz ze ludzie cie oszukują > ...... chcesz zeby dali ci mandat zaufania i kochali cie. No chyba ześ sie z > głupim przez ścianę macała. > PozdroCzytałes dokładnie co napisałam???Nie pisałam o sobie tylko ogólnie tygrysku:))) Odpowiedz Link Zgłoś