Dodaj do ulubionych

Jama Michalikowa

IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 17:45
Jama nie będzie świadkiem pojednawczego spotkania Mario2 - kubek.
Dlaczego?
Bo Mario okazuje się byc wyjątkowym chamem i bardzo nieelegancko postępuje
wobec Pań. Z takimi to mi nie po drodze.
kubek
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Jama Michalikowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:01
      niech sie lepiej kubek przyzna, ze w porty sra ze strachu na sama mysl ... :o))
    • kitek1 nie lubie Jamy Michalika 10.05.02, 19:16
      od czasu jak zabronili palic,
      moze to dobre dla zabytkow,
      ale atmosfera padla:(
      • Gość: mario2 Re: nie lubie Jamy Michalika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:17
        na miejsce kazni sie nadaje :o)
    • kitek1 Re: Jama Michalikowa 10.05.02, 19:20
      chyba zeby z kubka zrobic balonika:)
      • Gość: mario2 Re: Jama Michalikowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:21
        Mnie sie kojarzy zrobienie z kubka pisuaru
        to tez fajansowe :o)
        • Gość: kubek Re: Jama Michalikowa IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 20:33
          A taki miał być cudowny nastrój.
          Widzisz sam Mario, że nie bardzo się nadajesz do trealnych kontaktów z ludźmi.
          Sądziłem początkowo, że może warto wypić z Tobą banię, ale jednak jesteś po
          pierwsze wobec kobiet cham i prostak, i mnie również zapowiadasz jakieś
          prezekształcanie w pisuar. Czyli też wychodzi na to że cham jesteś rzadki.
          Nie dojdzie więc do spotkania i powinieneś z tej przyczyny dać na mszę.
          Dziękczynnie. Pajacu bez klasy i baw się dalej w te przepychanki na jakie
          zasłużyłeś, a doigrasz się i pisuar to inni pewnego dnia Tobie zrobią. Z japy.
          cichy kubek
          A kitku z tym paleniem to problem dla palących. Ty jeszcze palisz? Przy takiej
          objętości płucek? Nie pal, szkoda zdrowia.;))
          pulmunolog druid
          • Gość: mario2 Re: Jama Michalikowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 20:56
            zesraj sie i nie daj sie.
            Robisz tylko wstyd krakusom
            pingwinku intelektualny!
            • Gość: kubek Re: Jama Michalikowa IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 21:21
              Gość portalu: mario2 napisał(a):

> zesraj sie i nie daj sie.
              > Robisz tylko wstyd krakusom
              > pingwinku intelektualny!

Oto jest co miał do powiedzenia tytan intelektu, bożyszcze śląskiej
              ziemi,piłkarz , sportowiec i dandys.
              Chluba i dla tych co to wypisali Ci DYPLOMATYCZNY PASZPORT. To niemiecki? Ach ,
              fantastyczne!!!!
              Pisz dalej, bo świetnie rokujesz.
              kubek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka