Gość: cichy IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 17:45 Jama nie będzie świadkiem pojednawczego spotkania Mario2 - kubek. Dlaczego? Bo Mario okazuje się byc wyjątkowym chamem i bardzo nieelegancko postępuje wobec Pań. Z takimi to mi nie po drodze. kubek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Jama Michalikowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:01 niech sie lepiej kubek przyzna, ze w porty sra ze strachu na sama mysl ... :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie lubie Jamy Michalika 10.05.02, 19:16 od czasu jak zabronili palic, moze to dobre dla zabytkow, ale atmosfera padla:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: nie lubie Jamy Michalika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:17 na miejsce kazni sie nadaje :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Jama Michalikowa 10.05.02, 19:20 chyba zeby z kubka zrobic balonika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jama Michalikowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:21 Mnie sie kojarzy zrobienie z kubka pisuaru to tez fajansowe :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Jama Michalikowa IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 20:33 A taki miał być cudowny nastrój. Widzisz sam Mario, że nie bardzo się nadajesz do trealnych kontaktów z ludźmi. Sądziłem początkowo, że może warto wypić z Tobą banię, ale jednak jesteś po pierwsze wobec kobiet cham i prostak, i mnie również zapowiadasz jakieś prezekształcanie w pisuar. Czyli też wychodzi na to że cham jesteś rzadki. Nie dojdzie więc do spotkania i powinieneś z tej przyczyny dać na mszę. Dziękczynnie. Pajacu bez klasy i baw się dalej w te przepychanki na jakie zasłużyłeś, a doigrasz się i pisuar to inni pewnego dnia Tobie zrobią. Z japy. cichy kubek A kitku z tym paleniem to problem dla palących. Ty jeszcze palisz? Przy takiej objętości płucek? Nie pal, szkoda zdrowia.;)) pulmunolog druid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jama Michalikowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 20:56 zesraj sie i nie daj sie. Robisz tylko wstyd krakusom pingwinku intelektualny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Jama Michalikowa IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 21:21 Gość portalu: mario2 napisał(a): > zesraj sie i nie daj sie. > Robisz tylko wstyd krakusom > pingwinku intelektualny! Oto jest co miał do powiedzenia tytan intelektu, bożyszcze śląskiej ziemi,piłkarz , sportowiec i dandys. Chluba i dla tych co to wypisali Ci DYPLOMATYCZNY PASZPORT. To niemiecki? Ach , fantastyczne!!!! Pisz dalej, bo świetnie rokujesz. kubek Odpowiedz Link Zgłoś