Dodaj do ulubionych

xpxpxpxp Over

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 13:49
Zakochałem się. Tylko nie wiem czy to kobieta czy facet,
wiem, że przypominam mu pedała a on mi mnie.
Chciałem wykorzystać konwencję
forum i zapytać czy to ma sens?
Czy jednak może - opanować to?
Póki czas.
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 13:56
      Nieważna jest płeć, liczy się uczucie:)))
      • Gość: oona Re: xpxpxpxp Over IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:16
        a ja poprosze o inny zestaw pytań:(
        • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:20
          Na który zestaw masz gotowe odpowiedzi?
          • Gość: oona Re: xpxpxpxp Over IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:24
            chcialam tylko zyskać na czasie:)
            • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:26
              To podaj odpowiedzi a ja ułożę do nich pytania:)))
              • Gość: oona Re: xpxpxpxp Over IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:31
                w celu dalszego ułatwiania-
                pozwalam delikatnie zasugerowac Ci odpowiedzi
                jakie chciałbys ode mnie usłyszec:)
                • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:35
                  Jedyna odpowiedz jakiej facet nie chce słyszeć od kobiety to odmowa:)Reszta
                  odpowiedzi nie ma znaczenia:)))
                  • Gość: oona Re: xpxpxpxp Over IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:38
                    to nie jest takie proste:(
                    podobno gdy kobieta mówi
                    nie to znaczy to może,
                    jak mówi moze to znaczy to tak,
                    a jak mówi tak...? nie pamietam :))
                    • Gość: mario2 Crimek uwazaj! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:40
                      men obserwuje swoja ooneczke zza firanki :o)
                      • Gość: Crimen Re: Crimek uwazaj! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:43
                        Wiem.Liczę na to że nie wytrzyma i wyjdzie z nory:)))
                        • Gość: mario2 Re: Crimek uwazaj! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:45
                          Probuje go piwem wywabic, ale sie nie da.
                          Moze na hostie da sie zlapac?
                          • Gość: Crimen Re: Crimek uwazaj! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:46
                            A co, zupełnie zdewociał? :)
                            • men_ Re: Crimen 11.05.02, 14:48
                              Crimen, do tweojego kiedyś landryneczkowego i cukiereczkowego zdewocienia
                              odrobinę mi jeszcze brakuje :))

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> A co, zupełnie zdewociał? :)

• Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:49
                                Kocur- piwko sie grzeje!
                                Dostaniesz pozwolonko?
                              • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:51
                                Wylazł:)))
                                • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:55
                                  Znow soe schowal!
                                  Jak sie wola na Meniki?
                                  cip, cip?
                                  albo taś , taś?

:o)
                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:56
                                    Trzeba śledzić Uneczkę.Menik zawsze w pobliżu:)
                                    • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:58
                                      ostatnio na romantyce sie kryli!

Moze teraz przeszli na forum "rower" :o)
                                      • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:00
                                        Men nie ukryje się nigdzie.Każde inne forum wyda go w nasze ręce:)
                                        • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:29
                                          Pasmietasz jak z romantiki wolali, by Mena zabrac bo im glupie watki
                                          zaklada :o)) ???
                                          • men_ Re: Crimen 11.05.02, 15:31
                                            Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Pasmietasz jak z romantiki wolali, by Mena zabrac bo im glupie watki
                                            > zaklada :o)) ???

To już historia - teraz jest sytuacja wręcz odwrotna, O !:)

• Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:33
                                              Nie widzialem jeszcze watka: Oddajcie nam Mena- nie ma kto zakladac watkow! :o))

Ej Idziesz?
                                          • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:35
                                            Właśnie o tym mówiłem:)))
                                            • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:38
                                              czy on zniow na inne forum polazl!?
                                              Popatrz jak sie uchyla od dania odpowiedzi na moje pytania!Niezdecydowany jak
                                              baba! :o)
                                              • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:40
                                                Może klejnoty oddał w depozyt:)))
                                                • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:41
                                                  zastawil w lombardzie? :o))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:44
                                                    Chyba nie.O ile wiem nie jest już panem siebie:)))
                                                  • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:46
                                                    Biedny Menik. Uneczka klejnotami rzadzi!
                                                    Chyba, ze Menik je w sejfie chowa?
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:48
                                                    I nie ma dostępu do klucza:)
                                                  • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:50
                                                    w ogole coraz barzdiej zal mi Menika
                                                    Nie chcialbym byc tak ubezwlasnowolniony!
                                                    Nawet przez milosc zycia!
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:57
                                                    Nie mów hop.Nie zawsze nad sobą panujemy:)
                                                  • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 16:03
                                                    za to baby ZAWSZE probuja nad nami zapanowac!
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 16:06
                                                    Bywa że starym praktykom we łbie zakręcą:)))
                                                  • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 16:09
                                                    Trzeba sie wiec regolarnie przeciwko temu szczepic!
                                                    Szczepienia obowiazkowe w kazdy weekend.
                                                    Szczepionke o obj. 0,75 przyniesc samemu! :o)
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 16:13
                                                    Staram się jak mogę, ale szczepionka nie zawsze działa:)))
                                                  • Gość: mario2 Re: Crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 16:23
                                                    Zwieksz dawke- bo sie uodparniasz!
                                                    Albo czestotliwosc! :o)
                    • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:42
                      Wkraczamy na niebezpieczny teren damskiej logoki:)Tu nie czuję się
                      kompetentny:)))
                      • Gość: oona Re: xpxpxpxp Over IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:52
                        moge zaraz Ci to wszystko logicznie wytłumaczyc:))
                        • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 14:54
                          Człowiek się całe życie uczy.Zaczynaj:)))
                          • Gość: oona Re: xpxpxpxp Over IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:06
                            po co,byłoby wam mezczyznom nudno gdyby kobiety
                            stały sie nagle przewidywalne:)
                            • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:15
                              Jednak odrobina przewidywalności dodałaby nam pewności siebie:)
                          • Gość: xp Re: xpxpxpxp Over IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:08
                            oona skąd Ci przyszedł do głowy pomysł z rozmową na innym forum?
                            I czemu po tymi samymi nickami???
                            • Gość: oona Re: xpxpxpxp Over IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:14
                              Gość portalu: xp napisał(a):

> oona skąd Ci przyszedł do głowy pomysł z rozmową na innym forum?
                              > I czemu po tymi samymi nickami???

po pierwsze to nie mój pomysł
                              a po drugie-to rodzaj testu,
                              ciekawiło nas kto zagląda na tamto forum:)
                              • Gość: xp Re: xpxpxpxp Over IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:26
                                i wy to sprawdziliście!

rewelacja!

para socjologów!

rowerologów?
                                • Gość: oona Re: xpxpxpxp Over IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:30
                                  ha,gdy robiłes ten wpis
                                  ja dawałam na tamtym forum menowi
                                  sygnał odwrotu na rowery

w tym samym celu-socjologicznym:)
                          • Gość: xp Re: xpxpxpxp Over IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:10
                            to dziwne że potrzebujecie jakiejkolwiek
                            treści w wątku tytułowym, po raz kolejny
                            mój dramat został zignorowany idę spać
                            • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:30
                              Chcesz referendum na forum?Są tylko dwie odpowiedzi,Alternatywne zresztą.A
                              jeśli referendum nie wypadnie po Twojej myśli?
                              • Gość: samanta Re: xpxpxpxp Over IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:48
                                Crimen,jakie referendum? Xik chce zmusic nas chyba do myslenia,ale ze mna ten numer nie
                                przejdzie,Durna jak zawsze jestem:)) teraz powinna zabrac glos ciotka Mina. Ech ,minusia ...gdzie
                                jezdes wywloko?
                                • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 15:56
                                  No właśnie.Nocą faktycznie nie ma z kim pogadać:(
                                  • Gość: samanta Re: xpxpxpxp Over IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 15:59
                                    porzadne ludzie noca spia:))) No!
                                    • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 16:02
                                      Nigdy nie twierdziłem że jestem porządny.Na emeryturze będę przesypiał noce:)
                                      • Gość: samanta Re: xpxpxpxp Over IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 16:04
                                        Jasne,jak siem teraz opierdzielasz leniu to i noce mozesz przed kompem spedzac,a pozniej spac do
                                        poludnia;)))
                                        • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 16:08
                                          To lubię najbardziej;)Przydałaby się jakaś mało przechodzona milionerka która
                                          zechciałaby mnie utrzymać:)))
                                          • Gość: samanta Re: xpxpxpxp Over IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 16:16
                                            To siem zakrec Cuksik za takowa a nie tkwisz przy menelstwie;))))
                                            • Gość: Crimen Re: xpxpxpxp Over IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.05.02, 16:19
                                              A może sama przyjdzie:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka