Dodaj do ulubionych

och ach i ech ...

10.12.04, 12:09
No piątek dzisiaj !!
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:13
      Czesc Jasminka :)
      Jak zwykle cieszysz sie z piatku? :)
      • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:22
        tak, choć mój megaplan na ten weekend zakłada, że odpocznę dopiero ... w
        poniedziałek ...

mario2 napisał:

> Czesc Jasminka :)
        > Jak zwykle cieszysz sie z piatku? :)
        • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:31
          Odkad Cie znam zawsze bylas taka aktywna, wiec wybacz, ale sie nie zdziwie... :)
          • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:38
            Mario ja jestem koszmarnym leniem!!! Zycie mnie tak gania hehe

mario2 napisał:

> Odkad Cie znam zawsze bylas taka aktywna, wiec wybacz, ale sie nie
            zdziwie... :
            > )
            >
            • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:39
              Nie przesadzaj z ta samokrytyka :)
              Gdybys byla leniem nie osiagniesz tego wszystkiego, do czego dochodzisz :)
              • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:40
                Mario, a skąd Ty mozesz wiedziec, do czego ja dochodzę? Pogadajmy lepiej o
                pogodzie.

mario2 napisał:

> Nie przesadzaj z ta samokrytyka :)
                > Gdybys byla leniem nie osiagniesz tego wszystkiego, do czego dochodzisz :)
                • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:42
                  co nieco o uszy sie przeciez obija, chociaz masz slusznosc, wiadomosci sa z
                  czerwca :)
                  • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:43
                    Niekatualne w większości, pół roku to czasem epoka.

mario2 napisał:

> co nieco o uszy sie przeciez obija, chociaz masz slusznosc, wiadomosci sa z
                    > czerwca :)
                    • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:51
                      Faktycznie, to moze byc epoka :)
                      Jednak i tak wierze w Ciebie :)
                      • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:52
                        No jest juz nas dwoje - ja tez w siebie wierzę :)

mario2 napisał:

> Faktycznie, to moze byc epoka :)
                        > Jednak i tak wierze w Ciebie :)
                        • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:17
                          znalazlbym jeszcze co najmniej jedna osobe do kompletu :)
                          • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:24
                            To miłe :)
                            Jak tam Wasze zimowe plany? Szykujesz jakieś narty albo kuligi? Ja znów sobie
                            obiecywałam, ze w lipcu dokonam zakupu sprzętu i znów nici z tego wyszły, ech.
                            Zapomniałam!! :)

mario2 napisał:

> znalazlbym jeszcze co najmniej jedna osobe do kompletu :)
                            • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:36
                              Pamietam, ze 4 lata temu polamalas gdzies narty...:)

Plany zimowe i owszem. Swieta i Sylwester w gorach. Pelny wypoczynek z kuligami
                              i pieczeniem baranka :)

A Wy?
                              • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:48
                                To chyba było nawet więcej, niz 4 lata temu! Kurcze, ale ten czas goni.
                                Chcialabym kupić sobie carvingi i gdzies urwac sie na tydzien czy dwa. W sumie
                                jednak nie mam szczegolnego ciśnienia na wyjazdy...

mario2 napisał:

> Pamietam, ze 4 lata temu polamalas gdzies narty...:)
                                >
                                >
                                > Plany zimowe i owszem. Swieta i Sylwester w gorach. Pelny wypoczynek z
                                kuligami
                                >
                                > i pieczeniem baranka :)
                                >
                                > A Wy?
                                • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:57
                                  Patrz jak dlugo my sie juz znamy :)
                                  Kurde to chyba niemozliwe ....
                                  Nawet Menik taki stary nie bedzie :)
                                  • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:58
                                    Znamy sie trochę krócej, ale ja na nartach jeżdzę trochę dłużej.
                                    To Menik zyje??? :)))))

mario2 napisał:

> Patrz jak dlugo my sie juz znamy :)
                                    > Kurde to chyba niemozliwe ....
                                    > Nawet Menik taki stary nie bedzie :)
                                    • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:59
                                      A pewnie, ze zyje! I to jak!
                                      Ostatnio robi za przywodce duchowego dla.... Kitusia :)

Wiesz co? Nasza znajomosc rozpoczelismy gdzies tak w kwietniu 2001, wiec juz
                                      niedlugo 4 lata...:)
                                      • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:03
                                        to był maj albo nawet czerwiec, więc wypada 3 i 5 roku. Kawał czasu!
                                        Może jakieś szczegóły na temat tego przywodztwa.................

mario2 napisał:

> A pewnie, ze zyje! I to jak!
                                        > Ostatnio robi za przywodce duchowego dla.... Kitusia :)
                                        >
                                        > Wiesz co? Nasza znajomosc rozpoczelismy gdzies tak w kwietniu 2001, wiec juz
                                        > niedlugo 4 lata...:)
                                        • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:06
                                          w lipcu 2001 tosmy sie 1 raz zobaczyli :)
                                          o szczegolach pisac na ogolnym nie moge, wiesz jacy oni sa wrazliwi :)

Powiem tylko tyle, ze Menik usiluje pokierowac Kitusiem w temacie szczegolnej
                                          glupawki :)
                                          Bo Menik ostatnio ma sie za eksperta w tej dziedzinie :)
                                          • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:12
                                            Pomyłka - pierwszy raz spotkaliśmy się na jesieni - we wrześniu albo
                                            pazdzierniku.
                                            To miłe, że menik jest dobry w jakiejs dzialce! Nie kryj talentów kolegi,
                                            sypnij co nie co :)

mario2 napisał:

> w lipcu 2001 tosmy sie 1 raz zobaczyli :)
                                            > o szczegolach pisac na ogolnym nie moge, wiesz jacy oni sa wrazliwi :)
                                            >
                                            > Powiem tylko tyle, ze Menik usiluje pokierowac Kitusiem w temacie szczegolnej
                                            > glupawki :)
                                            > Bo Menik ostatnio ma sie za eksperta w tej dziedzinie :)
                                            • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:18
                                              Jestes tego pewna? Mnie sie wydawalo, ze wtedy bylo cieplo...

O Meniku nie moge ani slowa, wierzaj mi :)
                                              • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:21
                                                Na 100% jesień, jak nie mozesz całego słowa, to może choć pół........

mario2 napisał:

> Jestes tego pewna? Mnie sie wydawalo, ze wtedy bylo cieplo...
                                                >
                                                > O Meniku nie moge ani slowa, wierzaj mi :)
                                                • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:29
                                                  powiem Ci tylko tyle, ze Menik stanal na wysokosci zadania :)
                                                  • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:33
                                                    No to chyba dobrze (nie wiem czy dla Kitka, ale ogolnie dobrze).

mario2 napisał:

> powiem Ci tylko tyle, ze Menik stanal na wysokosci zadania :)
                                                  • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:35
                                                    To dobrze rowniez dla Kitka. Ma sie od kogo uczyc :)
                                                  • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:38
                                                    niech uczy się od Sarenek, po co od menika

mario2 napisał:

> To dobrze rowniez dla Kitka. Ma sie od kogo uczyc :)
                                                  • kitek1 marys jak zawsze pieprzy, aby pieprzyc..... 10.12.04, 14:39
                                                    abw,
                                                    wroclawskich kin,
                                                    najcieplej wspominam klimat "dworcowego",
                                                    nie bylo lepszego miejsca,
                                                    na obejrzenie zapomnianej "pętli" hassa,
                                                  • jasmina_tdi wiedzialam, ze jak tylko zaczniemy o tym gadać... 10.12.04, 14:43
                                                    ... to wpadniesz na momencik :)

kitek1 napisał:

> abw,
                                                    > wroclawskich kin,
                                                    > najcieplej wspominam klimat "dworcowego",
                                                    > nie bylo lepszego miejsca,
                                                    > na obejrzenie zapomnianej "pętli" hassa,
                                                  • kitek1 bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:45
                                                    ale tam chyba tylko goscinnie wystapilas?
                                                  • jasmina_tdi Re: bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:47
                                                    yhy, miałam pytanie ale sam widziałeś co z tego wyszło, nawet Ci odpisałam.
                                                    Twoje domysły są trochę nietrafione hmmmmm.....

kitek1 napisał:

> ale tam chyba tylko goscinnie wystapilas?
                                                  • kitek1 Re: bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:52
                                                    oki,
                                                    rozumiem,
                                                    wycofuje sie,
                                                    tak mi sie pomyslalo,
                                                    to sie zapytalem,
                                                  • jasmina_tdi Re: bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:55
                                                    No miales prawo tak skojarzyc, tyle tylko, ze tamta historia rozpłynęła się na
                                                    horyzoncie i koniec w temacie, ok? :)*

kitek1 napisał:

> oki,
                                                    > rozumiem,
                                                    > wycofuje sie,
                                                    > tak mi sie pomyslalo,
                                                    > to sie zapytalem,
                                                  • kitek1 Re: bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:57
                                                    ok,
                                                    moze kiedys bardziej osobiscie,
                                                    napiszesz mi,
                                                    w czym sie teraz realizujesz,
                                                  • mario2 Kitus 10.12.04, 14:53
                                                    nie badz taki.... skromny :)
                                                  • jasmina_tdi Re: Kitus 10.12.04, 14:55
                                                    ja Ci mówię, on nas jeszcze wszystkich zaskoczy!
                                                    Kitek!
                                                    Kitek!
                                                    Kitek!

mario2 napisał:

> nie badz taki.... skromny :)
                                                  • mario2 Re: Kitus 10.12.04, 14:58
                                                    w niego tez wierze nie tylko ja :)
                                                  • kitek1 Marys 10.12.04, 14:55
                                                    a Ty nie udawaj,
                                                    ze cos wiesz,
                                                    bo sie zaraz wszyscy domysla o co chodzi,
                                                    chyba,
                                                    ze Ci o to chodzi,
                                                  • mario2 Re: Marys 10.12.04, 14:56
                                                    o Tobie to ja nic nie wiem :)
                                                  • jasmina_tdi Re: Marys i Kitek 10.12.04, 14:56
                                                    Chłopaki powiedzcie w koncu co kombinujecie! Nie zostawiajcie mnie w niewiedzy
                                                    na weekend!

kitek1 napisał:

> a Ty nie udawaj,
                                                    > ze cos wiesz,
                                                    > bo sie zaraz wszyscy domysla o co chodzi,
                                                    > chyba,
                                                    > ze Ci o to chodzi,
                                                  • mario2 Re: Marys i Kitek 10.12.04, 14:58
                                                    spytaj Kitka, on wie lepiej :)
                                                  • jasmina_tdi Re: Marys i Kitek 10.12.04, 14:59
                                                    No nie gadaj! jak na razie wynika, ze TY wiesz lepiej, a Kitek jest skromny :)

mario2 napisał:

> spytaj Kitka, on wie lepiej :)
                                                  • kitek1 jak zawsze, marys wie wszystko................ 10.12.04, 15:00
                                                    i o wszystkich:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jak zawsze, marys wie wszystko............... 10.12.04, 15:01
                                                    No to chyba dobrze, nie trzeba sobie nic zapisywac, wystarczy zadzownić do
                                                    Marysia, i wszystko jasne!

kitek1 napisał:

> i o wszystkich:)
                                                  • kitek1 Re: jak zawsze, marys wie wszystko............... 10.12.04, 15:04
                                                    ale on nie wie,
                                                    co on moze wiedziec,
                                                    i w tym jest problem,
                                                  • mario2 Po prostu nie mam przyzwolenia :) 10.12.04, 15:06
                                                    i to cala tajemnica :)
                                                  • kitek1 Re: Po prostu nie mam przyzwolenia :) 10.12.04, 15:06
                                                    a skladales juz podanie?
                                                  • jasmina_tdi juz masz! 10.12.04, 15:07
                                                    ja Ci przyzwalam - syp!

mario2 napisał:

> i to cala tajemnica :)
                                                  • mario2 Re: juz masz! 10.12.04, 15:08
                                                    serio nie moge- spytaj Kitka :)
                                                  • mario2 Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:08
                                                    Oj, niech sie Kitus sam pochwali :)
                                                  • kitek1 Re: Marys i Kitek 10.12.04, 14:58
                                                    sminka,
                                                    to sa takie kombinacje alpejskie,
                                                    ze tylko przy sutym stole,
                                                    mozemy o tym pogadac,
                                                  • jasmina_tdi Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:00
                                                    Marys postanowił zmienić Ci płeć i wżenić w rodzinę menika???
                                                    ło matko :(

kitek1 napisał:

> sminka,
                                                    > to sa takie kombinacje alpejskie,
                                                    > ze tylko przy sutym stole,
                                                    > mozemy o tym pogadac,
                                                  • kitek1 Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:02
                                                    a bron Cie Panie Boze,
                                                    smineczko,
                                                    co Ty gadasz,
                                                    menik jako tesciu,
                                                    bylby za bardzo swawolnym autorytem dla ziecia,
                                                  • jasmina_tdi Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:04
                                                    Och chyba nie zrozumiales mojego pytania, ale moze to i lepiej :))

kitek1 napisał:

> a bron Cie Panie Boze,
                                                    > smineczko,
                                                    > co Ty gadasz,
                                                    > menik jako tesciu,
                                                    > bylby za bardzo swawolnym autorytem dla ziecia,
                                                  • kitek1 wyparcie.... 10.12.04, 15:06
                                                    nie lubie sobie plci zmieniac,
                                                    m.in. z powodu takich smineczek,
                                                    jak Ty,
                                                  • mario2 Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:03
                                                    Jeszcze lepiej. Kitus chce usynowic Maryjke :)
    • Gość: maliniak... Re: och ach i ech ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:33
      o jasmince poluzowali smycz i zdjeli kaganiec
      • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:38
        mozesz sie obyc bez takich komentarzy?
        Co Ci Jasminka zlego zrobila?
        • jasmina_tdi Mario 10.12.04, 12:41
          Proszę nie podkręcaj tych głupich komentarzy pytaniami, to bez sensu, a ja znów
          się naczytam tego i owego.

mario2 napisał:

> mozesz sie obyc bez takich komentarzy?
          > Co Ci Jasminka zlego zrobila?
          • mario2 Re: Mario 10.12.04, 12:42
            ok
          • Gość: maliniak... Re: Mario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:22
            prawdy o sobie jasminko siem dowiesz
    • dorjana Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:00
      Nareszcie piatek!:)
      Zycze Wam miłego weekendu:)
    • mario2 Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:09
      Powiedz jej jak sie tam bardzo tego domaga! :)
      • kitek1 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:13
        chodz raz uszanujmy czyjas tajemnice,
        i maćmy smineczce,
        w ślicznej glowce,
        • jasmina_tdi Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:15
          eeeeeee pewnie tak tylko gadacie, a zadnej tajemnicy nie ma.

kitek1 napisał:

> chodz raz uszanujmy czyjas tajemnice,
          > i maćmy smineczce,
          > w ślicznej glowce,
          • mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:16
            moze i nie ma, a moze jest... :)
        • mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:15
          Przeciez ja nic nie mowie! Naklaniam Cie tylko, bys sam wyjawil jej swoje :)
          • jasmina_tdi Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:17
            Normalnie zaczynam się bać! to musi być jaks wyjątkowo straszna tajemnica :-)

mario2 napisał:

> Przeciez ja nic nie mowie! Naklaniam Cie tylko, bys sam wyjawil jej swoje :)
            • mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:18
              Oj nie przesadzaj, az tak straszne to nie jest :)
          • kitek1 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:18
            ja przed smineczka nie mam zadnych tajemnic,
            lubie ją bezinteresownie,
            i nie musze nic kombinowac,
            • jasmina_tdi Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:19
              Ja też Cie lubie bezinteresownie, nie musisz mi zdradzac zadnych swoich
              tajemnic. Za to tajemnice Marysia moglbys jakąś omówić ;)

kitek1 napisał:

> ja przed smineczka nie mam zadnych tajemnic,
              > lubie ją bezinteresownie,
              > i nie musze nic kombinowac,
              • mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:20
                ej- moja to i Ty juz znasz :)
              • kitek1 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:22
                on mi kiedys cos powiedzial,
                ale nie wiedzial,
                czy mogl mi to powiedziec,
                ale jak sie zapyta kogos,
                to bedzie wiedzial,
                czy mogl mi to powiedziec,
                rozumiesz?
                • mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:23
                  ja nie- przyznam sie bez bicia! :)
                • jasmina_tdi Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:25
                  Tak jakby...(mogłes po prostu napisac, że głupio się sypnął :)

kitek1 napisał:

> on mi kiedys cos powiedzial,
                  > ale nie wiedzial,
                  > czy mogl mi to powiedziec,
                  > ale jak sie zapyta kogos,
                  > to bedzie wiedzial,
                  > czy mogl mi to powiedziec,
                  > rozumiesz?
    • Gość: renia2.xx.pl Re: och ach i ech ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:18
      renia2.xx.pl
      • jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 15:20
        Ocho... zaraz się zacznie.

Gość portalu: renia2.xx.pl napisał(a):

> renia2.xx.pl
        • mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 15:20
          bo iks sie pojawilo> :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka