jasmina_tdi 10.12.04, 12:09 No piątek dzisiaj !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:13 Czesc Jasminka :) Jak zwykle cieszysz sie z piatku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:22 tak, choć mój megaplan na ten weekend zakłada, że odpocznę dopiero ... w poniedziałek ... mario2 napisał: > Czesc Jasminka :) > Jak zwykle cieszysz sie z piatku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:31 Odkad Cie znam zawsze bylas taka aktywna, wiec wybacz, ale sie nie zdziwie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:38 Mario ja jestem koszmarnym leniem!!! Zycie mnie tak gania hehe mario2 napisał: > Odkad Cie znam zawsze bylas taka aktywna, wiec wybacz, ale sie nie zdziwie... : > ) > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:39 Nie przesadzaj z ta samokrytyka :) Gdybys byla leniem nie osiagniesz tego wszystkiego, do czego dochodzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:40 Mario, a skąd Ty mozesz wiedziec, do czego ja dochodzę? Pogadajmy lepiej o pogodzie. mario2 napisał: > Nie przesadzaj z ta samokrytyka :) > Gdybys byla leniem nie osiagniesz tego wszystkiego, do czego dochodzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:42 co nieco o uszy sie przeciez obija, chociaz masz slusznosc, wiadomosci sa z czerwca :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:43 Niekatualne w większości, pół roku to czasem epoka. mario2 napisał: > co nieco o uszy sie przeciez obija, chociaz masz slusznosc, wiadomosci sa z > czerwca :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:51 Faktycznie, to moze byc epoka :) Jednak i tak wierze w Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:52 No jest juz nas dwoje - ja tez w siebie wierzę :) mario2 napisał: > Faktycznie, to moze byc epoka :) > Jednak i tak wierze w Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:17 znalazlbym jeszcze co najmniej jedna osobe do kompletu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:24 To miłe :) Jak tam Wasze zimowe plany? Szykujesz jakieś narty albo kuligi? Ja znów sobie obiecywałam, ze w lipcu dokonam zakupu sprzętu i znów nici z tego wyszły, ech. Zapomniałam!! :) mario2 napisał: > znalazlbym jeszcze co najmniej jedna osobe do kompletu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:36 Pamietam, ze 4 lata temu polamalas gdzies narty...:) Plany zimowe i owszem. Swieta i Sylwester w gorach. Pelny wypoczynek z kuligami i pieczeniem baranka :) A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:48 To chyba było nawet więcej, niz 4 lata temu! Kurcze, ale ten czas goni. Chcialabym kupić sobie carvingi i gdzies urwac sie na tydzien czy dwa. W sumie jednak nie mam szczegolnego ciśnienia na wyjazdy... mario2 napisał: > Pamietam, ze 4 lata temu polamalas gdzies narty...:) > > > Plany zimowe i owszem. Swieta i Sylwester w gorach. Pelny wypoczynek z kuligami > > i pieczeniem baranka :) > > A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:57 Patrz jak dlugo my sie juz znamy :) Kurde to chyba niemozliwe .... Nawet Menik taki stary nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:58 Znamy sie trochę krócej, ale ja na nartach jeżdzę trochę dłużej. To Menik zyje??? :))))) mario2 napisał: > Patrz jak dlugo my sie juz znamy :) > Kurde to chyba niemozliwe .... > Nawet Menik taki stary nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:59 A pewnie, ze zyje! I to jak! Ostatnio robi za przywodce duchowego dla.... Kitusia :) Wiesz co? Nasza znajomosc rozpoczelismy gdzies tak w kwietniu 2001, wiec juz niedlugo 4 lata...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:03 to był maj albo nawet czerwiec, więc wypada 3 i 5 roku. Kawał czasu! Może jakieś szczegóły na temat tego przywodztwa................. mario2 napisał: > A pewnie, ze zyje! I to jak! > Ostatnio robi za przywodce duchowego dla.... Kitusia :) > > Wiesz co? Nasza znajomosc rozpoczelismy gdzies tak w kwietniu 2001, wiec juz > niedlugo 4 lata...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:06 w lipcu 2001 tosmy sie 1 raz zobaczyli :) o szczegolach pisac na ogolnym nie moge, wiesz jacy oni sa wrazliwi :) Powiem tylko tyle, ze Menik usiluje pokierowac Kitusiem w temacie szczegolnej glupawki :) Bo Menik ostatnio ma sie za eksperta w tej dziedzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:12 Pomyłka - pierwszy raz spotkaliśmy się na jesieni - we wrześniu albo pazdzierniku. To miłe, że menik jest dobry w jakiejs dzialce! Nie kryj talentów kolegi, sypnij co nie co :) mario2 napisał: > w lipcu 2001 tosmy sie 1 raz zobaczyli :) > o szczegolach pisac na ogolnym nie moge, wiesz jacy oni sa wrazliwi :) > > Powiem tylko tyle, ze Menik usiluje pokierowac Kitusiem w temacie szczegolnej > glupawki :) > Bo Menik ostatnio ma sie za eksperta w tej dziedzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:18 Jestes tego pewna? Mnie sie wydawalo, ze wtedy bylo cieplo... O Meniku nie moge ani slowa, wierzaj mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:21 Na 100% jesień, jak nie mozesz całego słowa, to może choć pół........ mario2 napisał: > Jestes tego pewna? Mnie sie wydawalo, ze wtedy bylo cieplo... > > O Meniku nie moge ani slowa, wierzaj mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:29 powiem Ci tylko tyle, ze Menik stanal na wysokosci zadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:33 No to chyba dobrze (nie wiem czy dla Kitka, ale ogolnie dobrze). mario2 napisał: > powiem Ci tylko tyle, ze Menik stanal na wysokosci zadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:35 To dobrze rowniez dla Kitka. Ma sie od kogo uczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 14:38 niech uczy się od Sarenek, po co od menika mario2 napisał: > To dobrze rowniez dla Kitka. Ma sie od kogo uczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 marys jak zawsze pieprzy, aby pieprzyc..... 10.12.04, 14:39 abw, wroclawskich kin, najcieplej wspominam klimat "dworcowego", nie bylo lepszego miejsca, na obejrzenie zapomnianej "pętli" hassa, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi wiedzialam, ze jak tylko zaczniemy o tym gadać... 10.12.04, 14:43 ... to wpadniesz na momencik :) kitek1 napisał: > abw, > wroclawskich kin, > najcieplej wspominam klimat "dworcowego", > nie bylo lepszego miejsca, > na obejrzenie zapomnianej "pętli" hassa, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:45 ale tam chyba tylko goscinnie wystapilas? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:47 yhy, miałam pytanie ale sam widziałeś co z tego wyszło, nawet Ci odpisałam. Twoje domysły są trochę nietrafione hmmmmm..... kitek1 napisał: > ale tam chyba tylko goscinnie wystapilas? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:52 oki, rozumiem, wycofuje sie, tak mi sie pomyslalo, to sie zapytalem, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:55 No miales prawo tak skojarzyc, tyle tylko, ze tamta historia rozpłynęła się na horyzoncie i koniec w temacie, ok? :)* kitek1 napisał: > oki, > rozumiem, > wycofuje sie, > tak mi sie pomyslalo, > to sie zapytalem, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: bylem na wroclawiu.... 10.12.04, 14:57 ok, moze kiedys bardziej osobiscie, napiszesz mi, w czym sie teraz realizujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kitus 10.12.04, 14:55 ja Ci mówię, on nas jeszcze wszystkich zaskoczy! Kitek! Kitek! Kitek! mario2 napisał: > nie badz taki.... skromny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Marys 10.12.04, 14:55 a Ty nie udawaj, ze cos wiesz, bo sie zaraz wszyscy domysla o co chodzi, chyba, ze Ci o to chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Marys i Kitek 10.12.04, 14:56 Chłopaki powiedzcie w koncu co kombinujecie! Nie zostawiajcie mnie w niewiedzy na weekend! kitek1 napisał: > a Ty nie udawaj, > ze cos wiesz, > bo sie zaraz wszyscy domysla o co chodzi, > chyba, > ze Ci o to chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Marys i Kitek 10.12.04, 14:59 No nie gadaj! jak na razie wynika, ze TY wiesz lepiej, a Kitek jest skromny :) mario2 napisał: > spytaj Kitka, on wie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jak zawsze, marys wie wszystko................ 10.12.04, 15:00 i o wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jak zawsze, marys wie wszystko............... 10.12.04, 15:01 No to chyba dobrze, nie trzeba sobie nic zapisywac, wystarczy zadzownić do Marysia, i wszystko jasne! kitek1 napisał: > i o wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jak zawsze, marys wie wszystko............... 10.12.04, 15:04 ale on nie wie, co on moze wiedziec, i w tym jest problem, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Po prostu nie mam przyzwolenia :) 10.12.04, 15:06 a skladales juz podanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi juz masz! 10.12.04, 15:07 ja Ci przyzwalam - syp! mario2 napisał: > i to cala tajemnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Marys i Kitek 10.12.04, 14:58 sminka, to sa takie kombinacje alpejskie, ze tylko przy sutym stole, mozemy o tym pogadac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:00 Marys postanowił zmienić Ci płeć i wżenić w rodzinę menika??? ło matko :( kitek1 napisał: > sminka, > to sa takie kombinacje alpejskie, > ze tylko przy sutym stole, > mozemy o tym pogadac, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:02 a bron Cie Panie Boze, smineczko, co Ty gadasz, menik jako tesciu, bylby za bardzo swawolnym autorytem dla ziecia, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:04 Och chyba nie zrozumiales mojego pytania, ale moze to i lepiej :)) kitek1 napisał: > a bron Cie Panie Boze, > smineczko, > co Ty gadasz, > menik jako tesciu, > bylby za bardzo swawolnym autorytem dla ziecia, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wyparcie.... 10.12.04, 15:06 nie lubie sobie plci zmieniac, m.in. z powodu takich smineczek, jak Ty, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Marys i Kitek 10.12.04, 15:03 Jeszcze lepiej. Kitus chce usynowic Maryjke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: och ach i ech ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:33 o jasmince poluzowali smycz i zdjeli kaganiec Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: och ach i ech ... 10.12.04, 12:38 mozesz sie obyc bez takich komentarzy? Co Ci Jasminka zlego zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Mario 10.12.04, 12:41 Proszę nie podkręcaj tych głupich komentarzy pytaniami, to bez sensu, a ja znów się naczytam tego i owego. mario2 napisał: > mozesz sie obyc bez takich komentarzy? > Co Ci Jasminka zlego zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak... Re: Mario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:22 prawdy o sobie jasminko siem dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
dorjana Re: och ach i ech ... 10.12.04, 13:00 Nareszcie piatek!:) Zycze Wam miłego weekendu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:09 Powiedz jej jak sie tam bardzo tego domaga! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:13 chodz raz uszanujmy czyjas tajemnice, i maćmy smineczce, w ślicznej glowce, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:15 eeeeeee pewnie tak tylko gadacie, a zadnej tajemnicy nie ma. kitek1 napisał: > chodz raz uszanujmy czyjas tajemnice, > i maćmy smineczce, > w ślicznej glowce, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:16 moze i nie ma, a moze jest... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:15 Przeciez ja nic nie mowie! Naklaniam Cie tylko, bys sam wyjawil jej swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:17 Normalnie zaczynam się bać! to musi być jaks wyjątkowo straszna tajemnica :-) mario2 napisał: > Przeciez ja nic nie mowie! Naklaniam Cie tylko, bys sam wyjawil jej swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:18 Oj nie przesadzaj, az tak straszne to nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:18 ja przed smineczka nie mam zadnych tajemnic, lubie ją bezinteresownie, i nie musze nic kombinowac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:19 Ja też Cie lubie bezinteresownie, nie musisz mi zdradzac zadnych swoich tajemnic. Za to tajemnice Marysia moglbys jakąś omówić ;) kitek1 napisał: > ja przed smineczka nie mam zadnych tajemnic, > lubie ją bezinteresownie, > i nie musze nic kombinowac, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:20 ej- moja to i Ty juz znasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:22 on mi kiedys cos powiedzial, ale nie wiedzial, czy mogl mi to powiedziec, ale jak sie zapyta kogos, to bedzie wiedzial, czy mogl mi to powiedziec, rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:23 ja nie- przyznam sie bez bicia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Kitus, nie bajeruj Smineczki! 10.12.04, 15:25 Tak jakby...(mogłes po prostu napisac, że głupio się sypnął :) kitek1 napisał: > on mi kiedys cos powiedzial, > ale nie wiedzial, > czy mogl mi to powiedziec, > ale jak sie zapyta kogos, > to bedzie wiedzial, > czy mogl mi to powiedziec, > rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia2.xx.pl Re: och ach i ech ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:18 renia2.xx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: och ach i ech ... 10.12.04, 15:20 Ocho... zaraz się zacznie. Gość portalu: renia2.xx.pl napisał(a): > renia2.xx.pl Odpowiedz Link Zgłoś