Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 05:40 Coraz wcześniej wstaję! Może to choroba jakaś? Dzień doberek rannym ptaszkom :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Rety, co się dzieje! 13.05.02, 07:36 dzien dobry Maryjko:) 5.40??? Jezu......;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 07:39 No właśnie! Ale wiesz co? To wcale nie jest takie złe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Rety, co się dzieje! 13.05.02, 07:49 fakt, lazienka cala dla Ciebie:)) ja o tej porze nie wiedzialbym nawet gdzie ona jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 07:55 No, ja już mieszkam u sibie na tyle długo, że z zamkniętymi oczyma trafiam wprost do celu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 07:56 Zapomniałam powiedzieć - spadam do pracy! Do zobaczenia later. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Rety, co się dzieje! IP: 62.26.68.* 13.05.02, 17:50 Jak wszyscy sobie przypominają,ja już dawno wietrzyłem chorobę w Maryjki postępowaniu,a teraz to nawet ona sama się przyznaje,że w swoim zachowaniu znajduje cóś nie tak.Przecież wiadomo że mam zawsze rację.No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Przychodzi baba do lekarza... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:20 Doktorze Leziox, doktorze Leziox, ale mnie to nie przeszkadza. Czy muszę się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:34 Gwałtu chcesz? Men, no opanuj się, o tym sie tak głośno publicznie nie krzyczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ 13.05.02, 18:39 to była tylko taka staropolska przyśpiewka anielska Maryjko !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:42 To tez Ci zaśpiewam ludową przyśpiewkę: O la Boga, nie wytrzymam, wszyscy maju a jo ni mom wszyscy maju po chłopoku, a jo ni mom tego roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ 13.05.02, 18:46 E tam, ja tylko to z troski o moją Panią, co by się nie przemęczała ! Chyba zacznę szukać służącej na gwałt (szybko) stosunkowo (bardzo) dobrej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:51 Lepiej najpierw poszukaj służącego dla Twojej Pani. Na pewno będzie stosunkowo zadowolona, a i Ty będziesz miał więcej czasu, żeby znależć służącą na gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ 13.05.02, 19:16 Kuuurde, to może mam znaleść sobie instruktorkę od aero-bziku, co ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 19:21 aero- bzik pod ciepla kolderka nie jest zly! O wiele lepszy niz bilard kieszonkowy! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Maryjko, śliczna koleżanko forumowa !!!!!! 13.05.02, 19:34 Nic straconego - w temacie, który napisałaś na innym wątku !:) p.s.: zabierz Swojego ogiera ode mnie, bo ja też ogier i niechcący jeszcze kopnę !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Maryjko, śliczna koleżanko forumowa !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 19:37 a ja myslalem, ze Walach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ku przestrodze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 20:04 Gdzie dwóch sie bije, tam trzeci korzysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ku przestrodze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 20:11 Dobranoc, pchły na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ku przestrodze!!! 13.05.02, 23:41 a tak w ogóle już wiesz, dlaczego jestem uczulony na piwo z Mario ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ku przestrodze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:44 Bo miewasz klopoty z trafieniem do domu? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ku przestrodze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:56 o co ja mam pytac? Jak nie chcesz- nikt Cie zmuszac nie bedzie. Dosyc stalego proszenia sie! Kto ma ochote - przychodzi. Tak jak to ostatnio bylo! Nigdzie nie jest napisane, ze obecnosc kogokolwiek i gdziekolwiek jest obowiazkowa! Odpowiedz Link Zgłoś