Dodaj do ulubionych

Rety, co się dzieje!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 05:40
Coraz wcześniej wstaję! Może to choroba jakaś?
Dzień doberek rannym ptaszkom :))
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Rety, co się dzieje! 13.05.02, 07:36
      dzien dobry Maryjko:)

5.40??? Jezu......;)

• Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 07:39
        No właśnie! Ale wiesz co? To wcale nie jest takie złe ;)
        • saqqara Re: Rety, co się dzieje! 13.05.02, 07:49
          fakt, lazienka cala dla Ciebie:)) ja o tej porze nie wiedzialbym nawet gdzie
          ona jest;)
          • Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 07:55
            No, ja już mieszkam u sibie na tyle długo, że z zamkniętymi oczyma trafiam
            wprost do celu ;)
    • Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 07:56
      Zapomniałam powiedzieć - spadam do pracy! Do zobaczenia later.
      • Gość: leziox Re: Rety, co się dzieje! IP: 62.26.68.* 13.05.02, 17:50
        Jak wszyscy sobie przypominają,ja już dawno wietrzyłem chorobę w Maryjki
        postępowaniu,a teraz to nawet ona sama się przyznaje,że w swoim zachowaniu
        znajduje cóś nie tak.Przecież wiadomo że mam zawsze rację.No.
        • Gość: maryjo2 Re: Przychodzi baba do lekarza... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:20
          Doktorze Leziox, doktorze Leziox, ale mnie to nie przeszkadza. Czy muszę się
          leczyć?
    • men_ Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ 13.05.02, 18:24
      dzieje ?!:))
      • Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:34
        Gwałtu chcesz? Men, no opanuj się, o tym sie tak głośno publicznie nie
        krzyczy :))
        • men_ Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ 13.05.02, 18:39
          to była tylko taka staropolska przyśpiewka anielska Maryjko !:)
          • Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:42
            To tez Ci zaśpiewam ludową przyśpiewkę:
            O la Boga, nie wytrzymam,
            wszyscy maju a jo ni mom
            wszyscy maju po chłopoku, a jo ni mom tego roku :))
            • men_ Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ 13.05.02, 18:46
              E tam, ja tylko to z troski o moją Panią, co by się nie przemęczała !
              Chyba zacznę szukać służącej na gwałt (szybko) stosunkowo (bardzo) dobrej :)
              • Gość: maryjo2 Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:51
                Lepiej najpierw poszukaj służącego dla Twojej Pani. Na pewno będzie stosunkowo
                zadowolona, a i Ty będziesz miał więcej czasu, żeby znależć służącą na gwałt.
                • men_ Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ 13.05.02, 19:16
                  Kuuurde, to może mam znaleść sobie instruktorkę od aero-bziku, co ?:))
                  • Gość: mario2 Re: Rety, co się dzieje!// GWAŁTU, CO SIĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 19:21
                    aero- bzik pod ciepla kolderka nie jest zly!
                    O wiele lepszy niz bilard kieszonkowy! :o)
                    • men_ Maryjko, śliczna koleżanko forumowa !!!!!! 13.05.02, 19:34
                      Nic straconego - w temacie, który napisałaś na innym wątku !:)

p.s.: zabierz Swojego ogiera ode mnie, bo ja też ogier i niechcący jeszcze
                      kopnę !:))
                      • Gość: mario2 Re: Maryjko, śliczna koleżanko forumowa !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 19:37
                        a ja myslalem, ze Walach :o)
                        • Gość: maryjo2 Re: Ku przestrodze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 20:04
                          Gdzie dwóch sie bije, tam trzeci korzysta!
                          • men_ Re: Ku przestrodze!!! 13.05.02, 20:07
                            dobranoc !:)
                            • Gość: maryjo2 Re: Ku przestrodze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 20:11
                              Dobranoc, pchły na noc.
                              • men_ Re: Ku przestrodze!!! 13.05.02, 23:41
                                a tak w ogóle już wiesz, dlaczego jestem uczulony na piwo z Mario ?:)
                                • Gość: mario2 Re: Ku przestrodze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:44
                                  Bo miewasz klopoty z trafieniem do domu? :o)
                                  • men_ Re: Ku przestrodze!!! 13.05.02, 23:53
                                    Spytaj się Maryjki !
                                    :)
                                    • Gość: mario2 Re: Ku przestrodze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:56
                                      o co ja mam pytac?
                                      Jak nie chcesz- nikt Cie zmuszac nie bedzie.
                                      Dosyc stalego proszenia sie!
                                      Kto ma ochote - przychodzi.
                                      Tak jak to ostatnio bylo!
                                      Nigdzie nie jest napisane,
                                      ze obecnosc kogokolwiek i
                                      gdziekolwiek jest obowiazkowa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka