Dodaj do ulubionych

Sposoby na bezsennosc

13.05.02, 08:34
zna ktos jakies??? nie przezyje znowu rzucania sie na lozku od 22 do 1.30! i
uprzedzam, baranow liczenie tylko mnie rozbudza, zabijanie natretnej muchy tez
(sprawdzone!), zabawy telefonem rozswcieczaja mnie na maxa, czytanie ksiazki
dziala usypiajaco do momentu kiedy jej nie odloze na polke, potem znowu oczy w
slup, ogladanie telewizora odpada, sluchanie rada tez!! spacer o tej porze nie
wchodzi w gre, juz bym z tego spaceru nie wrocila, okolica malo przychylna o
tej porze, jesli nie zajmujemy sie paserstwem lub kradzieza.

poradzcie!! i prosze: tylko nie mleko!!! nienawidze mleka! i wiem na 100% ze na
mnie nie podziala ono usypiajaco.
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Sposoby na bezsennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 08:37
      Przydalby sie taki jeden wysoki ciemnowlosy z zielonymi oczami. Potrafiacy
      zaklecie do uszka szepnac. Potrafiacy bardzo mocno i zarazem czule przytulic. W
      jego ramionach sama prosilabys o chwile odpoczynku, a bezsennosc bylaby
      blogoslawiona :o)
      • saqqara Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 08:39
        poprosze adres:))
        • Gość: mario2 Re: Sposoby na bezsennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 08:40
          Darowane sie nie liczy!
          Musisz sama to zdobyc!
          Wtedy docenisz i bedziesz szanowac!
          • saqqara Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 08:42
            alez ja darowane tez docenie i bede szanowac, obiecuje!!!
            • Gość: mario2 Re: Sposoby na bezsennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 08:51
              Nie bedziesz- znam kobiety :o(
              • saqqara Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 09:08
                wiesz, ja dziwne bydle jestem, bede szanowac!
                M2, miej litosc nade mna!!! noc sie zbliza.
                • Gość: mario2 Re: Sposoby na bezsennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 09:12
                  Jest tu ktos taki na tym forum...
                  hmmm- wyslac go na szafot? :o))
                  • saqqara Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 09:15
                    M2, to bedzie nagroda, nie kara:)
                    • Gość: mario2 Re: Sposoby na bezsennosc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 09:54
                      to by sie jeszcze zbaczylo :o)
                      Kwestia interpretacji!
                      • saqqara Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 10:08
                        interpretacja moze byc tylko jedna czyli walsciwa;)) a ja potrafie byc mila!!
                        szczegolnie dla ciemnowlosych zielonookich dzentelmenow:))) slabosc jakas mam...
      • laelia Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 08:40
        Mario, znasz takiego? Chyba zaczynam cierpieć na bezsenność właśnie :)
        • saqqara Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 08:43
          to co? skladamy zamowienie na dwoch?
          • laelia Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 08:46
            jasne :)
    • czarna_pantera2 jest sporob 13.05.02, 09:03
      zagrac przed snem w medal of honor, tak zeby cie zabili z 50 razy, na koncu juz
      nie masz sil zmwartwychwstac i padasz skonana na lozko. (dodam ze testy
      przeprowadzane byly na osobnikach plci meskiej, nie wiem jak to dziala na
      kobiety) , ale moze warto sporobowac:)
      • saqqara Re: jest sporob 13.05.02, 09:09
        o co w tym chodzi? zupelnie nie znam, ale chyba lepsze to niz pasjans:)
        • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 09:50
          jestes na wojnie i napieprzasz wszystko co sie rusza, tak ja to widze jak
          patrze na to z boku, najlepiej jak grasz on line:)

Mozna tez przeprowadzic jakas nudna rozmowe na czacie, ale to bys musiala
          znalesc specjaliste od zanudzania na smierc:)
          • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 10:09
            aha, napieprzanie w nocy wszystkiego co sie rusza ma mnie uspic?? tja...:))
            • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 10:58
              hahahaha no wiesz po takim ostrym napieprzaniu, w koncu kazdy pada:)
              • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 11:22
                ja to nie kazdy:))
                jak mnie poziom adrenaliny i cisnienie skoczy, to malo tego ze napieprze
                wszystko co sie rusza to sie wezme jeszcze za to co lezy odlogiem!

nudziarza do zanudzenia na smierc juz kiedys spotkalam, Jezzzzzuuuuu, on nie
                usypial, usmiercal na miejscu! cud ze przezylam! :)
                • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 11:32
                  hahaha czyli w gre wchodzi jeszcze terapia wstrzasowa, czyli uspienie przez
                  omdlenie, tylko pytanie co jest w stanie cie tak przerazic:)
                  • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 11:37
                    pajak, ale wtedy nie ma mowy o spaniu, siedze cala noc i czuwam;)
                    • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 11:39
                      hihihi kurcze ale mam z toba klopot!!!, ale wiesz mam znajomego anastazjologa
                      hihihi mala dawka:) hmmm to by bylo niezle, no mozna by tak jeszcze pogadac z
                      jakims szamanem:)
                      • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 11:41
                        lekarz i zastrzyk? to moze od razu jakies zlecenie na mnie zrob, strzela palka
                        w glowke i problem z bezsennoscia z glowy;) bede spala az do smierci.
                        • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 11:51
                          mam wrazenie ze ciezki z ciebie orzech do zgryzienia:) zywotnosc nieziemska:)
                          • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 12:48
                            hehe, niejeden sie na tej mojej zywotnosci nacial:))
                            widze, ze moja bezsennosc nie daje szans na wyleczenie:(
                            • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 12:54
                              z drugiej strony po co spac jak sie nie chce, mozna przeciez zapolowac:)
                              • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 13:04
                                sluszna uwaga, ale kiedy bede miala pewnosc ze juz jest ten moment ze nie usne i
                                nalezy isc polowac? dzisiaj w nocy ciagle mi sie zdawalo ze juz juz usypiam... i
                                guzik!!!
                                • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 13:17
                                  moze ktos dzialal na twoja podswiadomosc!!!
                                  • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 13:28
                                    niby jak? namietnie o mnie myslac? watpie;) chyba ze sie przysnilam w jakims
                                    horrorze!
                                    • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 13:58
                                      a nie bolalo sie gdzies z boku? wiesz te laleczki ,szpileczki moze ktos cos
                                      kombinuje
                                      • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 14:21
                                        to jest wielce prawdopodobne, ostatnio troche odciskow podeptalam!
                                        cholera, a myslalam ze sie we mnie ktos zakochal i tak o mnie intensywnie
                                        mysli;))
                                        • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 14:27
                                          a wiesz to nie wykluczone, moze jakis zakochany wyje do ksiezyca:)
                                          • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 14:36
                                            zamiast do ksiezyca moglby powyc do mnie:))
                                            • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 14:42
                                              nio wlasnie, ale najpierw trzeba zrobic test na muzykalnosc, o uszy trzeba
                                              dbac:), no i glos sie liczy, niech dziala jak balsam
                                              • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 14:56
                                                slusznie, chodz nie wiem jak ze sluchem u ksiezyca;))
                                                ale jakas serenada nawet niskiego lotu moze byc;)

• czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 15:00
                                                  nisko lecaca serenada hmmm :) trzeba uwazac na glowe:)chociaz mi to nie grozi
                                                  • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 15:26
                                                    leci nisko czy wysoko, to niewazne, wazne zeby wogole leciala, a tu nic, glucha
                                                    cisza!!
                                                  • Gość: siostra2 Re: jest sposob IP: *.pozn.gazeta.pl 13.05.02, 15:34
                                                    cisza, ze az boli:(
                                                  • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 15:38
                                                    czy dzisiejsi faceci sa glusi i niemi jak ryby? o ich ozieblosci nie wspomne!:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 15:40
                                                    a moze my czegos nie wiemy? moze nastapil jakis kataklizm!!!, moze.......ach
                                                    nie (to mi przez usta nie przejdzie):)
                                                  • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 15:41
                                                    mnie przejdzie, chcesz powiedziec: wymarli? mozliwe;) slabe gatunki teraz szybko
                                                    zaczynaja wachac kwiatki od spodu:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 15:44
                                                    o zgrozo!!!! chyba sie dzisiaj upije, moze bede miala jakies omamy wzrokowe
                                                    chociaz to:)
                                                  • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 15:48
                                                    omamy w postaci umiesnionego faceta? a potem sie obudzisz i okaze sie ze to tylko
                                                    fatamorgana. lepiej niech to do Ciebie dotrze:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 15:52
                                                    omamy i polucje:) uniesionego faceta, czuje ze zaczynam bredzic hihihhi
                                                    mam wrazenie ze jestesmy tylko w 4 na tym forum, swiat umiera, resztakmi sil
                                                    dowloke sie do domu i skonam...
                                                  • saqqara Re: jest sposob 13.05.02, 15:54
                                                    poniedzialek, wszystko pracuje, tylko my sie opieprzamy:))

ja umarlam jakies 2 godziny temu, moj zezwlok jednak zgodnie z przyzwyczajeniem
                                                    stuka nadal;)

• czarna_pantera2 Re: jest sposob 13.05.02, 16:02
                                                    to ja sie skuliwuje do domciu cmokus
    • Gość: kaja Re: Sposoby na bezsennosc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 15:32
      Spróbuj krople uspokajające, albo 2 tabletki Persenu przed planowanym snem(ok.
      0,5 godz. przed).
    • Gość: kaja Re: Sposoby na bezsennosc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 15:33
      Ach, nie radzę się upijać, nawet trochę, bo potem po pewnym czasie źle się śpi.
      • saqqara Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 15:37
        aha, czy krople uspokajajace przed snem maja mi dac do zrozumienia ze sie czyms
        denerwuje? hm, moze byc... wielkie dzieki:)
        • Gość: kaja Re: Sposoby na bezsennosc IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 15:41
          Nie, one działają m.in. nasennie.

• mathildae Re: Sposoby na bezsennosc 13.05.02, 16:07
      rady laika (bo ja nocny marek jestem;)))

- wez goraca kapiel

- oblecz swiezo wykrochmalona posciel

- wywietrz dobrze pokoj

i milych snow;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka