Gość: mini IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 02:30 wiec jak funkcjonujecie przez pierwszy tydzien po rozstaniu gdy wydawalo sie ze bedziecie razem zawsze? co czujecie? wogole wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
md0512 Re: jak przez pierwszy tydzien 14.12.04, 06:54 Cześć !! Gość portalu: mini napisał(a): > co czujecie? Ulgę ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: jak przez pierwszy tydzien 14.12.04, 07:14 Szybko to nie mija, ale z czasem jest coraz lepiej. Ja bujam sie ponad rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siux Re: jak przez pierwszy tydzien IP: *.net.autocom.pl 14.12.04, 11:56 Dajemy rade!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: jak przez pierwszy tydzien IP: 213.25.84.* 14.12.04, 18:40 Ja juz 3 tygodnie sie bujam,ale mam nadzieje ze to nie bedzie trwalo rok.Chyba sam nie dam rady.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: jak przez pierwszy tydzien IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 20:49 najgorsze to jest to ze gdzie nie pojde to wszystko z nia sie kojarzy przeje..e ja staram sie zajac czyms mysli kregle kino basen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: jak przez pierwszy tydzien IP: 213.25.84.* 14.12.04, 23:51 Mi tez tak radzili.."zajac czyms mysli",a to sie nie da cholera..trzeba swoje przecierpiec i tyle..a ja najbardziej sie grzye tym,bo mam pewnosc,ze to przeze mnie...;-(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: jak przez pierwszy tydzien IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.04, 13:19 ja ma pewnosc ze to nie moja wina choc ona tak to tlumaczy niejestem slepy ani glupi tylko zakochalem sie w zlej mobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 kilka sposobow... 14.12.04, 21:00 Opisze Ci co ja robilam.. a pozniej co teraz robie :] 1. lezalam 3 dni pod koldra i spalam... wychodzilam tlyko siku 2. Siedzialam wpokoju na krzesle gapilam sie w sciane 3. wyobrazalam sobie jak by bylo gdybysmy sie nie rozstali .......................................................................... 1. Dzwonie do znajomych 2. Ide na impreze 3. Rozgladam sie z anowym obiektem westchnien 4. Jestem z siebie dumna, ze jestem wolna 5. Zaczynam zyc swoim zyciem :] 6. Czytam "glupie ksiazki" (czyli nie naukowe Polecam "Oskar i Pani Roza") 7. Usmiecham sie do kazdego mezczyzny co mi sie spodoba :]... 8. Umawiam sie Z KIM CHCE I KIEDY CHCE 9. Mysle JAK FAJNIE BYC WOLNA ------------------------------------------------------------- Znowu przychodzi zauroczenie i burzy moj spokoj... i od nowa... Rozstanie = imprezy, czas dla siebie, nowy facet... imprezy, czas dla siebie, nowy facet.. A wszystko to dlatego, ze siedzi mi w glowie pewien osobnik... i bedzie tam jeszcze jakis czas :] Byl niesamowity... ale popelnil blad (zapomnial, ze sie ze mna umowil, a ja dla niego przejechalam 400km) wiec Go zostawilam.. bywa :[ Trzeba zyc dalej Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: jak przez pierwszy tydzien 14.12.04, 21:17 aaa polecam terapeute!! (psychologa/psychiatre - z nimi jest zabawnie) albo jakis poradnik np. www.racjonalista.pl/ks.php/k,311 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sest Re: jak przez pierwszy tydzien IP: *.net.autocom.pl 15.12.04, 21:04 WOLNOSC!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś