malinka48 16.12.04, 21:28 bez względu na płeć zapraszam do siebie,kurcze dlaczego święta wyzwalaja w ludziach ludzkie uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 16.12.04, 21:29 ja bede sam. i to mnie boli. i dlatego nie lubie tych swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kto jest samiutki na święta .... 16.12.04, 21:32 ta końcówka to rok urodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 16.12.04, 21:33 Dokladnie. Kupie skrzynie piwka isie spije. Ide spac, bo juz mnie glowa od fajek boli Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kto jest samiutki na święta .... 16.12.04, 21:37 jasne nawal sie jak perszing i lulu,a życie poczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 16.12.04, 21:38 Nie oto chodzi. Kazdy bedzie z kims, z rodzina dziecmi. A ja bede sam. Amoje dziecko bedzie kladl do snu pewien koles. I to mnie wkur..a] Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kto jest samiutki na święta .... 16.12.04, 21:42 nie moja broszka i mnie nie swędzi,ale powiem Ci cos to, że Cię wku..a to nie znaczy ,że nie jestes ojcem i takie pierdaczenie to jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 07:04 A juz Malinka myslalem ze Cie polubie. Ale z takim podejsciem do sprawy to... Odpowiedz Link Zgłoś
ice_ice Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:09 a Ty też malinka dobra jesteś. Najpierw podpuszcza, a potem opier..la. Nie wiesz, jaką ma chłopak sytuację, nie wiesz jak jest, ale już z góry zakładasz, ze to jego wina. Możliwe, ze tak - i co z tego? Święta to Święta - nikt nie powinien być sam, a skoro bez róznicy dla Ciebie, kogo zaprosisz...? Kto szybko daje, dwa razy daje. Mati, skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:29 Dzieki za slowa poparcia, Malince chybanerwy puscily, a mieszkam na Mazurach! Odpowiedz Link Zgłoś
ice_ice Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:34 Szkoda. Ja chętnie kogoś widziałabym u nas na Święta, denerwuje mnie sama myśl o czyjejś samotności w Boze Narodzenie, ale jechać pod Koszalin to chyba ciut za daleko, prawda...? No nic, może do kogoś będzie bliżej...? Powodzenia, mati i miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:45 Dzieki chlopie za zaproszenie, alenawet gdyby to bylo 50 km, to chyba bym sie nie odwazyl. W ogole to zaczela przybierac jakis dziwny ksztalt ta rozmowa. Alinka cos tam zaczela o Swietach, a watek rozwinal sie wokol mojej osoby. Fajnie jest wiedziec ze sa jeszcze jacys zyczliwi ludzie na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ice_ice Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:59 Kobieto, a nie chłopie... :P A 50 km to nie jest dużo, więcej odwagi zyczę - raz z okazji Świąt, a dwa na minione urodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 09:49 Przepraszam za faceta, ale tak mi jakos sie skojarzylo. A co do spotkania to ja jestem zawsze otwarty, a mowilem odnosnie sytuacji swiatecznej, jakos tak byum sie czul dziwnie. Ale dzikuje. A skad wiesz ze niedawno mialem urodzinki? Czyzby przeglad postow. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszek Re: nikt nie jest sam w święta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:11 zawsze ktoś jest przy tobie - chociażby myślami :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Kto jest samiutki na święta .... 16.12.04, 22:19 ja... tez bede sama........ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgi Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 07:07 i ja już będe sam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Kto jest samiutki na święta .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:23 jakiś seksik grupowy proponujesz ciociu ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Kto jest samiutki na święta .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:08 mati nie przejmoj sie ja tez jestem sam :( żona poszła z frajerem to juz ponad miesiąc głowa do góry,nie mozemy pokazać że jesteśmy słabi. na to wszystko trzeba czasu, ja to trocze zrozumiałem przynajmniej tak mi sie wydaje trzymam kciuki i ty za mnie tez trzymaj jakos to bedzie jak sie załamiesz to oni sie beda z tego smieli.nieraz tak w zyciu jest, ja tez tego nie rozumiem ale nieraz ludzie nie maja ludzkich uczuc i to boli ,bardzo boli ,ale nie mozna sie podac: (jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:18 Panowie... świat jest piękny i bez kobiet... ... mała przerwa tylko wzmaga apetyt... ... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:30 Z tego wniosek,że prawie każdy ma jakąś zadrę w serduszku:((,która w okresie świąt daje wyjątkowo mocno o sobie znać:(.Tak to jest życie to scena,a my aktorzy, każdy gra swoją rolę najlepiej jak umie. Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:32 Dzieki Stary, ja juz ponad 14 miesiecy jak sie rozpadlo. I zawsze przy niej (przy ex.) mam glowe w gorze, bo nidgy, nie wiem jakby to mialo by, nigdy nie dam znac po sobie ze cos jest nie tak ze mna, z moja sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:38 mati_77 napisał: > Dzieki Stary, ja juz ponad 14 miesiecy jak sie rozpadlo. I zawsze przy niej > (przy ex.) mam glowe w gorze, bo nidgy, nie wiem jakby to mialo by, nigdy nie > dam znac po sobie ze cos jest nie tak ze mna, z moja sytuacja. ----------------------------------------------------------------- ... amoże by tak... dla odmiany... trochę szczerości przed samym sobą i innymi?... > Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: Kto jest samiutki na święta .... 17.12.04, 08:42 Oj, nie mow tak, bo moja jedyna wada bylo to ze pracowalem po 14 h dziennie. Ale nie zaniedbywalem jej, ona tez pracowala, a ze poszle ze swoim studentem to inna sprawa. Jej mamusia (niech ja...) sie wtracala, wtracala i wytracila... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Kto jest samiutki na święta .... cd... 17.12.04, 08:51 mati_77 napisał: > Oj, nie mow tak, bo moja jedyna wada bylo to ze pracowalem po 14 h dziennie. Al > e > nie zaniedbywalem jej, ona tez pracowala, a ze poszle ze swoim studentem to inn > a > sprawa. Jej mamusia (niech ja...) sie wtracala, wtracala i wytracila... -------------------------------------------------------------------- ... wniosek: gdyby jej zależało, to by została z Tobą... ... nie wiń się za cudze winy... ... pozdr... > Odpowiedz Link Zgłoś
czort wisz, tak prawde piszac, to 17.12.04, 08:48 laskawie moglabym cie poznac. niezakoniecznie na swieta, ale pozniej, ewentuel wczesniej. i to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: wisz, tak prawde piszac, to 17.12.04, 08:49 następna niezdecydowana... Odpowiedz Link Zgłoś
czort ewiku 17.12.04, 09:06 primo - nie bede sama na swieta secundo - mam ochote poznac owocowa tertio - wyraznie o tym napisalam - wlasnymi slowami:)) summa: niezdecydowanie to nie moj problem;P Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: wisz, tak prawde piszac, to 17.12.04, 08:57 Chyba jestem nieukiem, bo niewiele zrozumialem z tego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: wisz, tak prawde piszac, to 17.12.04, 09:00 to był komentarz do słów czorta... ... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: wisz, tak prawde piszac, to 17.12.04, 09:04 No ja tez kierowalem swoje slowa do Czorta Odpowiedz Link Zgłoś
czort matt 17.12.04, 09:11 patrz: odpowiedz ewiku. a poza tym, zawsze pisze na tym forumie w pewnej konwencji:)) sa jakies tam moje zwroty, okreslenia, ktore sie przyjely i na dobre zagoscily tutaj. a poniewaz jezdem baaardzo leniwa, nie zawsze mam ochote tlumaczyc innym. takze mozesz czuc sie wyroznionym. ludzka pani teraz jezdem, taka ptrzedswiateczna. a poniewaz to juz 4 lata tak podpisowywuje, to niektorzy wiedza, z czym to sie je;) zrozumial? Odpowiedz Link Zgłoś
mati_77 Re: matt 17.12.04, 09:51 Wiec Czorcie, ja jestem jeszcze mlody, bo jakos tak od padziernik br. pisuje. Ale zasze bardzo lubie poznawac nowe osoby. Ludzkie to prawda? Dziekuje za wyroznienie. I chyba to nie koniec, prawda?;-) Odpowiedz Link Zgłoś