krzysztof.r.m 14.05.02, 09:39 ochote na kawke? Nie powiem , ze w kazdym towarzystwie , ale chetnie wypilbym poranna kawusie ... Tak powiedzmy okolo dziesiatej... Dzien dobry krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mona Re: Kto ma... IP: 195.205.73.* 14.05.02, 09:42 wypiłabym, lecz pasuje mi 10.05... krzysztof.r.m napisał(a): > ochote na kawke? > Nie powiem , ze w kazdym towarzystwie , ale chetnie wypilbym poranna kawusie .. > . > Tak powiedzmy okolo dziesiatej... > Dzien dobry > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Kto ma... 14.05.02, 09:46 Jak sobie chcesz, ale o 11 jest spotkanie z Fuentesem, to na kawke czasu malo... krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Kto ma... 14.05.02, 10:02 Gość portalu: Mona napisał(a): > wypiłabym, lecz pasuje mi 10.05... > ...I jak w buziaczka przylozyl, jest chyba 10,05. To jak? Z wafelkiem? I w ladnej filizance? Czy tez jeszcze troche sie gniewamy.... krm > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Kto ma... IP: 2.4.STABLE* 14.05.02, 09:45 Mam ochote na dobrą kawkę. Swieżo parzoną z ekspresu, z mleczkiem, bez cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Kto ma... 14.05.02, 09:48 Wiesz , ze ja nie jestem w kawkach zawodowcem, ale co bede mogl to zrobie. Sam tez mam ochote na zgrabny torcik do tej kawki. A co tam slychac dobrego nad zimnym morzem? krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Kto ma... IP: 2.4.STABLE* 14.05.02, 09:51 Duużo pracy. Poza tym jak to w życiu, czasem wspaniale, czasem beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Kto ma... 14.05.02, 09:57 Jak mawia moj przyjaciel...Raz na wozie , raz w nawozie... To znaczy , ze znakomicie. Cos chyba przyspiesza, albo to ja jestem wolniejszy na starcie... a moze wogole wolniejszy. Od trosk, od nadmiaru obowiazkow, od niepokoju... Guzik prawda. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Kto ma... IP: 195.205.73.* 14.05.02, 10:03 krzysztof.r.m napisał(a): > Jak mawia moj przyjaciel...Raz na wozie , raz w nawozie... Krzyś, jak to 'w nawozie...?' Chyba nie lubiłabym... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Kto ma... 14.05.02, 10:07 I slusznie . On tez nie lubi, ale to taki gadula ... Ogrod botaniczny we Wroclawiu jakis jest? Serio nie wiem, pamietam tylko ZOO...no , oczywiscie nie tylko...jeszcze te krzyki... krm Odpowiedz Link Zgłoś