Dodaj do ulubionych

No jaka jezdem z siebie zadowola.:)))

IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 11:40
Chandrę giganta złapałam, chlipie wewnętrznie, ale grzecznie nie żre
czekoladek .:))))
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) 15.05.02, 11:43
      Gość portalu: Pom napisał(a):

> Chandrę giganta złapałam, chlipie wewnętrznie, ale grzecznie nie żre
      > czekoladek .:))))
      Wcale Cie nie namawiam, ale jedna?
      Jesli dobra czekoladka? Jedna przeciez nie stanowi, a niektore sa calkiem
      niczego, np. taka...
      krm;)

• Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 11:48
        Nie rób mi tego, proooszę.:)
        Milka jogurtowa jest nie do przebicia, albo taka z całymi orzechami, z
        okienkiem, nie wiem, jak sie zwie.
        • krzysztof.r.m Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) 15.05.02, 11:52
          Jak pogoda sie kiepsci i gdzies sobie lezie czlowiek, a wkolo zywej duszy, to
          fajnie jak zaszelesci w kieszeni ...
          A nawet nadgryziony batonik...Pierrot...
          Ale tego Ci nie moge robic...
          Cicho. Jedna kosteczka to wogole sie nie liczy...
          krm
          • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 11:55
            Krzsiu, lepiej byś kawkę dobrą zrobił:)
            • krzysztof.r.m Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) 15.05.02, 11:57
              Zapomnialem o kawce! Widzisz jak to jest. Zapomnialem tez , ze zegar moze sie i
              zepsuc, ale czas ma to gdzies i ...juz jest 12...ten na wiezy juz zagra, a mi
              znow troche miedzy palcami przelazlo...
              Kawke - realnie wypijam , kto ma ochote zapraszam i gnam.
              krm
    • Gość: OOPZ Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:44
      Jak chcesz to zjedz. Nieraz trochę słodyczy nie zaszkodzi, a pomoże.
    • saqqara Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) 15.05.02, 11:51
      to ja poczestuje niskokalorycznymi czekoladkami, alez tak tak, sa takie, uwierz
      mi:)) nazywaja sie "Speszyly for ju":)
      • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 11:53
        Nawet smaka na czekoladki nie mam i to jest piekne.:) w ogóle się nie obżeram i
        nie zajadam smutków.:)
        Może jestem chora?:)))

Szakira, chrzań czekoladki, chodź na piwo.:)
        • saqqara Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) 15.05.02, 11:57
          kurcze, dlaczego ja tak nie mam? kiedy mnie smutek dopada zamieniam sie w
          szalenca buszujacego po kuchni jak prosiak po lesie w poszukiwaniu trufli;))
          czasem niestety!! znajduje, wech mam dobry;)))

Pom, nie musisz mi 2 razy powtarzac:)) masz jakos czas?
          • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:02
            Toż ja też zawsze zażream na maksa w takich sytuacjach.:)) Dlatego teraz jakaś
            zdziwiona jezdem, że mnie nie bierze!
            Mam troche czasu, tylko ja nie z Wawy ani nie z okolic.:)
            • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:05
              Ale bliżej masz do Szakiry, niż do mnie:)
              • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:05
                Ty też masz bliżej do Szakiry niż do mnie.:)
                • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:09
                  Ale to Ty jesteś moim przeznaczeniem;)
                  • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:11
                    Wobec tego czym się martwisz? :)
                    • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:14
                      Odległością:)
                      • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:19
                        Może i lepiej. Z daleka wszystko sie ładniej prezentuje.:)
                        • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:23
                          Wiesz, że ja się nie mylę;)
                          • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:25
                            Nie wiem.:)
                            • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:30
                              No to teraz Ci mówię:)))
                              • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:32
                                Będę pamiętać, żeby do wróżki nie chodzić, tylko do Ciebie.:)
                                • Gość: lower Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.3.STABLE* / 171.127.15.* 15.05.02, 12:36
                                  najlepiej przyjdż do mnie to dam ci buzi i ci przejdzie
                                • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:37
                                  Powiem Ci wszystko co powinnaś wiedzieć:)))
                                  • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:39
                                    Brzmi tak intrygująco, że gdybym miała 10 lat mniej, to pewnie bym umarła z
                                    niecierpliwości, by sie dowiedzieć.:))
                                    • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:46
                                      Gdybyś miała dziesięć lat mniej to chyba wujku byś do mnie mówiła:)))
    • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 11:57
      Pomcia, znowu?Chcesz jeszcze jakąś przesyłkę? ;)
      • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:00
        Nie Crimenku, dzieki! Jest mi zdecydowanie lepiej.:) Ale jak masz coś ciekawego
        to poprosze! No ten mózg był kapitalny...:)
        • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:03
          Coś znajdę, ale jeśli nie trzeba na sygnale, to dopiero wieczorem odpalę
          skaner:)
          • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:05
            Nie trzeba mnie reanimować.:) Czasem tylko do kroplówki podłączyć.:)) Jakby coś
            to wiesz... też służę łapką w razie potrzeby.:)
            • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:08
              Wiem Pom.A co do kroplówki, co zwykle pijasz? :)
              • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:10
                Teraz nic. ale luuubię koniaczek, mniam.:) I takie jedno winko, które mi kiedyś
                Enancjo zaserwował. Młode, czerwone, lekkie bardzo, roczne, włoskie. Pyszne.
                ale oczywiście za bardzo chciałam nazwę zapamiętać i oczywiście nie pamiętam.:)
                Zostane przy koniaczku wobec tego.:)
                • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:14
                  Mam trochę koniaczku w zapasie, tylko mi coś wyparowuje:)Zabezpieczyć jedną
                  butelkę na Niespodziewane spotkanie? :)))
                  • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:18
                    Jak bardzo niespodziewane?:))) Żebym tylko zdążyła sie wywlec z norki podobna
                    do ludzi.:))
                    • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:21
                      Lubię zaskakiwać:)A co, wzbudziłem kobiecy popłoch? :)))
                      • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:25
                        Nie wzbudziłeś.:) Tylko niezbyt dobrze się czuję jakbym piła tydzień i się nie
                        czesała.:)))
                        • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:29
                          Urody niczym nie zeszpecisz:)))
                          • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:31
                            Jeśli się chce ją widzieć, to prawda, niczym.:)
                            • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:36
                              Wyłaz z doła.Więcej przebojowości:)))
                              • Gość: Pom Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: 2.4.STABLE* 15.05.02, 12:41
                                To tylko refleksja, nie dołek.:) Myślę, że jest tak jak mówisz.
                                Musze zmykać i popracować trochę... Trzymaj się cieplutko.:)
                                • Gość: Crimen Re: No jaka jezdem z siebie zadowola.:))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 12:44
                                  Do miłego, Pom:)))
    • saqqara Pom 15.05.02, 14:05
      odleglosc spora? przykro:(( ale licze ze kiedys uda nam sie obalic pare piwek:))

pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka