Dodaj do ulubionych

bylam na wycieczce !

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:08
I zapodaje co mialo miejsce: Obejmowal mnie kosmita, tulil King Kong ,siedzialam w sepim
gniezdzie (gorzej bylo z zejsciem na dol!) ,scigalam sie ze strusiem(przegralam:( ) i przy tym
wszystkim wbrew pozorom wcale nie jestem pijana tudziez na haju!!! :) Fajnie bylo!:))))
Obserwuj wątek
    • czort Re: bylam na wycieczce ! 15.05.02, 19:16
      znaczy siem terozki wiem, co by majtochy kitrac - ona siem wloczy z jakimis
      kingami - krolewna jedna!!! ot, co za zona!!! swolocz!!!
      • Gość: Bizon Re: bylam na wycieczce ! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.05.02, 19:21
        Siemano, babusy wstretne ! :-)))))))))))))))))))) Czorciku, suko jedna msciwa i
        kasajaca, racje Ci przyznaje ! Ot, widziala Ty jak owa wywloka szczecinska
        szlaja sie z jakimis owlosionymi pijanymi marynarzami z estonskiej poglebiarki
        podczas gdy ja tu oczeta me niewinne za nia wyplakuje ?! Cale szczescie, ze
        dzis final Champions League i kumple zaraz przychodza, zaleje wieczornym piwem
        me tesknoty sieroce, biedny, kurwa, mis ! Dzieki tez za limeryk, niedlugo
        dorownasz tej, ktora Boginia dla mnie byla a dzis ?... W dokach... W DOKACH !!!!
        Rozumiesz moj zal bezbrzezny ???
        • Gość: samanta bizon! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:25
          albo mnie na kolanach przeprosisz za te obrazy albo niech zgnija wszystkie zeberka swiata a piwo
          wyparuje!
          • men_ No,no Samcia 15.05.02, 19:37
            tylko nie pyfko !:)
      • Gość: samanta Re: bylam na wycieczce ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:24
        siem nie wloczy a pracuje ciezko! O rany...spieklam ramiona:(((
        • Gość: Bizon Re: bylam na wycieczce ! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.05.02, 19:27
          Witaj Skarbie ! Ty masz czelnosc nazywac to ciezka praca ? Toz to zawsze faet
          pracuje a baba nic ino postekuje i popierduje z ukontentowania...
    • men_ Re: bylam na wycieczce ! 15.05.02, 19:28
      Ale było ziuberkowo, ups., fajnie na tej wycieczce ?:)
      • Gość: samanta Re: bylam na wycieczce ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:31
        Jestem wykonczona.Caly dzien z rozdartymi dzieciakami a pozniej jedni rodzice zapomnieli odebrac
        swojej pociechy. czekalam godzine a pozniej odprowadzilam dziecko do domu.Jeszcze mnie
        zjebali,ze smiem zwracac im uwage;))
        • Gość: Bizon Re: bylam na wycieczce ! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.05.02, 19:35
          Alez Ty naiwna jestes, Samanto ! Na przyszlosc przywiazujesz szczeniaka za noge
          do kontenera i dzwonisz do rodzicow podajac adres smietnika gdzie moga go sobie
          poszukac... A wiesz Ty, ze zeberek nie jadlem od miesiaca a piwo dzis pierwsze
          bede pil od tygodnia ? Ktos ( kto taki, Koteczku ?) mi powiedzial ze dwa
          miesiace temu, ze zrobilem sie nalany na ryju i wzialem to sobie do serca..
          • Gość: samanta Re: bylam na wycieczce ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:43
            Na drugi raz bede ci klamac prosto w oczy ,mowiac ze jestes chudy jak szparaga,a Ty w dobrej wierze
            dalej sie bedziesz obzeral.tak sobie zyczysz?
        • men_ Re: bylam na wycieczce ! Samcia 15.05.02, 19:36
          Przecież Ty kochasz dzieci - nawet te bardzo duże :))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Jestem wykonczona.Caly dzien z rozdartymi dzieciakami a pozniej jedni rodzice z
          > apomnieli odebrac
          > swojej pociechy. czekalam godzine a pozniej odprowadzilam dziecko do domu.Jeszc
          > ze mnie
          > zjebali,ze smiem zwracac im uwage;))

• Gość: samanta Re: bylam na wycieczce ! Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:44
            A kto powiedzial ze ja kogokolwiek kocham? Nie kocham dzieci malych i duzych ,nie mam serca
            ..blle,ble,ble...
            • men_ Re: bylam na wycieczce ! Samcia 15.05.02, 20:14
              a duzych, ładnych chłopczyków ?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka