Dodaj do ulubionych

Szukam sponsora:))

16.05.02, 13:31
dla 3 uroczych Pan: LAelia, Czarna_pantera i ja:))

wymagania niewielkie: duzo kasy, duzo podrozy sluzbowych, malo czasu dla nas:))
czekamy na wyciagi z kont bankowych.
Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: Szukam sponsora:)) IP: 62.26.68.* 16.05.02, 13:34
      Daj mi adresik,to wam zbiorowo mały liścik na poprawę manicure wyślę plus parę
      ciekawych zwierzątek,zamiast wyciągu z konta,bando pijawek.Do pracy się weźcie!
    • Gość: jjasio Re: Szukam sponsora:)) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 13:37
      Czyli podsunąłem pomysł??
      Szukaj na Polonii.
      Całusy
    • czarna_pantera2 Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 13:37
      jestes genialna!!!!!
      • saqqara Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 13:40
        pewnie ze jestem:))

Leziox
        przesylaj swoj wyciag, bedziesz brany pod uwage w pierwszej kolejnosci. widze,
        ze sie nadajesz!
        • ferry_corsten Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 13:51
          ja jestem kasiasty, a panny potrzebuje do wiadomych celow!
          sa jakies ochotniczki? nie musza byc madre! za to musza to nadrobic cialem.
          • czarna_pantera2 Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 13:52
            hahahah niezla reklama:)i jaki laskawy ( nie musza byc madre:) hihihi dobre!
            • ferry_corsten Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 13:54
              animal sex nie wchodzi w gre:)
              • saqqara Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 13:56
                ferry
                odpadasz.
                • ferry_corsten Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 13:58
                  dlaczego, mam kasy multum i spie na niej!
                  ile chcesz? ile jestes warta?
                  • saqqara Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:01
                    nie stac cie.
                    • ferry_corsten Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:02
                      :)**** + jjjjjjj + mlaskanie :))))
                      • saqqara Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:12
                        teraz mam pewnosc.dzieki.odpadasz tymbardziej.
                        • emperor Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:14
                          dlaczego sloneczko? przeciez znasz me uczucie:))))
                  • laelia Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:16
                    a tak się dobrze zapowiadał :(
                    Ja osobiście jestem warta gwiazdki z nieba, ale Cullinan może być na początek
              • czarna_pantera2 Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:03
                wrrrrrrrrr..... hihihi
    • Gość: Crimen Re: Szukam sponsora:)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 14:19
      Po co wam sponsor.Wygrałyście casting;)
      • saqqara Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:21
        o nie! tu chodzi o nasza przyjemnosc, nie Wasza;)
        sponsor nadal poszukiwany. Crimen, nie mam jeszcze Twojego wyciagu;)
        • czarna_pantera2 Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:23
          w sumie crimena mozna potraktowac ulgowo za wdziek:) i profesjonalizm:)
          • Gość: Crimen Re: Szukam sponsora:)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 14:28
            To będą dla mnie jakieś rabaty?Wiedziałem kogo wybieram:)))
        • Gość: Crimen Re: Szukam sponsora:)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 14:23
          Drugi...najpierw Lezio:)))
          • czarna_pantera2 Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:35
            chcesz sprawdzic czy on przezyje hihihi:) mowilam ci nie strachaj sie:) my jak
            anielice w niebiesiech:)
            • Gość: Crimen Re: Szukam sponsora:)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 14:52
              Zawsze bezpieczniej za czyimiś plecami.A Lezio wielki jest:)))
      • czarna_pantera2 Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:22
        hurrra:) czyli kiedy ta pierwsza plyta:)
      • laelia Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:23
        Crimenku, przecież Ty jesteś uziemiony w moim pokoju jako element wnętrza a tam
        nie ma windy :)))
        • Gość: Crimen Re: Szukam sponsora:)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 14:26
          Ale ciągle panuję nad całością:)))
          • saqqara Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:29
            Crimen,
            slij, bedzie skala porownawcza;)
          • laelia Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 14:32
            niebezpiecznie jest trzymać pięć srok za ogon, możesz zostać na lodzie :)))
            • Gość: Crimen Re: Szukam sponsora:)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 14:54
              Ja za Leziem.Zobaczę co z niego zostanie:)))
              • mathildae Re: Szukam sponsora:)) 16.05.02, 18:27
                widzisz, Leziu? trzeba bylo zazywac pastylki V i dziewczyny chcialyby cos
                wiecej od Ciebie niz twoja nieobecnosc na czas obecnosci twej kasy;)

Crimen, przeciez Ty leniwy jestes, a tym trzem diablicom to nawet po Leziu nie
                dasz rady.

dziewczyny, niech Wam kandydaci przy okazji wyciagow sla PIT'y - przydadza
                sie;)))
                • Gość: Crimen Re: Szukam sponsora:)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 23:21
                  Mati, tak mnie nie zniechęcisz.Pociągają mnie tylko diabliczki.Wtedy nawet
                  przejawiam odrobinę aktywności:)))
                  • Gość: barakuda Re: Szukam sponsora:)) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 16.05.02, 23:27
                    hihihi masz to jak w banku:)
                    • Gość: Crimen Re: Szukam sponsora:)) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 23:31
                      Czuję że czeka mnie ciężka próba, ale nie wymiękam;)
    • kitek1 moge zasponsorowac............... 16.05.02, 23:23
      mloda, sliczna i madra:)
      glupie potwory niech sie nie zglaszaja:)))
      • Gość: samanta Re: moge zasponsorowac............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 23:25
        kitus ja mam 20 lat!!!....... no dooobra,wiedzialam ze nie dasz sie nabrac,ale zawsze warto
        sprobowac!;)))
        • kitek1 Re: moge zasponsorowac............... 16.05.02, 23:28
          jak bardzo sliczna,
          to moze byc troszeczke starsza:)
          • Gość: samanta Re: moge zasponsorowac............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 23:29
            to poczkaj Kitus ino maske przywdzieje i juz bedem sliiiczna;))))
            • kitek1 Re: moge zasponsorowac............... 16.05.02, 23:31
              nie tylko buzia sie liczy:)
              • Gość: samanta Re: moge zasponsorowac............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 23:32
                No dobra,bede nieskromna...sliiiiczna jezdem jak kwiat rozy ...ino mam leb za duzy;)))
              • Gość: Crimen Re: moge zasponsorowac............... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 23:33
                Kituś, nie daj sie zwodzić.Ona nie leci na pieniądze:)))
                • Gość: samanta Re: moge zasponsorowac............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 23:36
                  Cuks do cholery! Interesy mi psujesz!:))) Mialabym przynajmniej fachowa opieke za darmo,o!:))
                  • Gość: Crimen Re: moge zasponsorowac............... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 23:40
                    No przecież miałaś już u Kitka izolatkę wspólnie z Only.Znowu narozrabiałaś?
                    A poza tym, nie mogę patrzeć jak Harpie igrają z "biednym Misiem" :)))
                    • Gość: samanta Re: moge zasponsorowac............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 23:42
                      e tam!nigdy nie zaproszono nas z Only do tej izolatki. Idem spac,musze wstac jakos rano.bedzie bol
                      jak cholera!:) Pa:)
                      • Gość: Crimen Re: moge zasponsorowac............... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 23:45
                        Pa Landryneczko.
                  • Gość: leziox Re: nie moge zasponsorowac............... IP: *.arcor-ip.net 16.05.02, 23:41
                    I nie zasponsoruję,bo lepiej mi szmalec na benzynkie wydać,niż na randki w
                    ciemno,z niewiadomym wynikiem.Poza tym nie wspominałem chyba do tej pory
                    jeszcze,iż jezdem żebrakiem biednym i bez forsy.Co do wykorzystywania mojej
                    osoby w sposób inny,powiedziałbym,że zależy to od punktu leżenia,oraz pozowania
                    naszych powyższych i jakże wspaniale dzisiaj na słoneczku rozgrzanych
                    3-ch kotek.A poza tym odwalta się,nie mam forsy na zbyciu.No.
                    • Gość: samanta Re: nie moge zasponsorowac............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 23:43
                      Nikt nie zadal zebys zostal sponsorem.to kitus dal swoja oferte.
                    • Gość: barakuda Re: nie moge zasponsorowac............... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 16.05.02, 23:44
                      no wlasnie.... samo zycie....z facetami tak jest!!!!
                    • Gość: Crimen Re: nie moge zasponsorowac............... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 23:47
                      Lezio, a ja liczyłem na to, że trochę poskromisz te kocice:)))
                      • mathildae Re: nie moge zasponsorowac............... 17.05.02, 17:12
                        wnusiu, jak Ciebie starsze interesuja to tylko Babcia Ci sie ostaje - ze
                        wzgledow wiadomych;)))
                        • Gość: leziox Re: nie moge zasponsorowac............... IP: *.arcor-ip.net 18.05.02, 21:45
                          O,ciocia Matylda.Siemanko.Ciociu,ciocia nawet nie wie,jakie babcie są fajne w
                          użyciu.Bez ząbków,to nie nadgryzą niczego,niech żyją babcie.
                        • kitek1 babcia to mnie okrutnie interesuje.... 18.05.02, 22:10
                          tylko bardzo sie mijamy,
                          i watpie czy kiedykolwiek,
                          doczesnie sie spotkamy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka