landryn_mniejszy 30.12.04, 19:24 Już za godzin pare.. tak dla przypomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abc_unia Re: 2005 30.12.04, 20:38 wesolej zabawy sylwestrowej, pieknych sukien zycze oraz milego towarzystwa i oczywiscie dosiego 2005.....a ja, jak wszystkie kobiety mam dylemat, w jaki stroj wskoczyc ?..boa napewno zabiore:-))))pozdrawiam uroczo Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: 2005 31.12.04, 09:28 " MAGICZNA NOC NOWOROCZNA. " " W jedną tak magiczną noc, która wielką ma swą moc, ona umie, jej to da się, wszystkich Nas, przenosić w czasie. Jest rok taki - myk już taki, to Sylwestra są oznaki, Nowy Rok już za plecami, czas odliczać minutami. Szampan, kielich i petarda, noc oprawy tej, jest warta, radość - nowość - Nowy Rok, w dalszym życiu, dalszy krok. Raz do roku, wśród gwiazd, mroku, w Sylwestrowym tańca kroku, w śniegu, mrozie - czary, mary, pożegnamy już rok stary. W ludzkim życiu, tak też bywa, gdy się coś na nowo zmienia, ta tradycja jest wciąż żywa, przesyłamy wprost życzenia. Szczęścia, zdrowia i radości, lepszych lat, a mniej przykrości, aby każdy, bez wahania, dostał dryg do pomagania. I niech wszystkim te starania, z własnym życiem, też zmagania, w nowym, lepszym, dla Nas roku, żaden kłopot nie zasłania. Niechaj czuwa Bóg nad Nami, kolejnymi już latami, co życzymy innym wzajem, w nowym roku, niech dostaniem. Noworoczne dziś życzenia, niechaj spełnią się dokładnie, czas przeszłości - Nas ocenia, tworząc w przyszłość - nową składnie. Magia nocy noworocznej, tak jak gwiazdy tej północnej, stary rok, już dzisiaj schodzi, choć jest żal, to nic nie szkodzi. Jest więc znów ku temu prosta, przecudowna i radosna, chęć, by w życiu swym nie zwlekać, i na Nowy Rok, znów czekać. Morał wiersz ten, też posiada, czas ze wspomnień Nas okrada, ledwo człowiek się rozpędzi, a już w Nowy Rok zasiada" Szczęśliwego Nowego Roku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: 2005 31.12.04, 09:46 abc_unia napisała: ...boa napewno zabiore:-))))pozdrawiam uroczo jeśli to nie dusiciel, to zabierz koniecznie :))) pozdrawiam równie uroczo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: 2005 31.12.04, 17:23 abc_unia napisała: a ja, jak wszystkie kobiety mam dylemat, w jaki > stroj wskoczyc ?..boa napewno zabiore:-))))pozdrawiam uroczo wzajemnie ABC..samych wspaniałości.. zabawy radosnej..baw się szampańsko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: 2005 31.12.04, 09:44 Bawcie się dobrze, szalejcie zdrowo :) a za moment Nowy Rok, nowe odliczanie... Wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: 2005 31.12.04, 17:21 Zamknął? się Rok...i Nowy idzie... wszystko ludzie uporządkowali.. bo tak naprawdę tu nic się nie kończy i nie zaczyna... cały czas.. "Czas" płynie........ bez tych końców i początków życzę Wszystkim wspaniałego, dobrego, pomyślnego czasu w Nowym 2005 Roku Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_mniejszy Re: 2005 31.12.04, 20:53 urszulka_ma napisała: > bo tak naprawdę tu nic się nie kończy i nie zaczyna... Kalendarz się jeden skończył. Drugi zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: 2005 05.01.05, 21:48 lubimy wszystko porządkować?:) www.galeria.com.pl/kalendarze.php Odpowiedz Link Zgłoś
bruhaha Re: 2005 31.12.04, 21:33 życzę, aby w przyszły rok sprawił, byśmy byli: jeszcze młodsi jeszcze piękniejsi i bogatsi... tak, jak tylko możemy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: 2005 03.01.05, 08:36 Dziękuję bruhaha . Tobie również życzę wiele radości w tym roku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: 2005 05.01.05, 21:51 "Rok nowy zajrzał do okien - a my wciąż młodzi. Tak jak przed rokiem." ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: 2005 03.01.05, 12:28 hehehe 2 mamy już za sobą 0 się nie liczy drugie 0 też reszta na 5 ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
abc_unia Re: zero powodów... 06.01.05, 02:07 bardzo podoba mnie sie "zero powodow"....to jakby eliksir na rwanie w kosciach....ale 2005 zapowiada sie nadzwyczaj sexy:), pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma 2005.. 06.01.05, 19:46 abc_unia napisała: >..ale 2005 zapowiada sie nadzwyczaj sexy:), pozdr... ..sexy..powiadasz..hmm ja od poniedziałku mam zamiar leniuchować na urlopie:) może pozycję horyzontalną..przybiorę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: 2005.. 07.01.05, 06:52 od 17-go dzieciaki moje mają ferie zimowe trochę im zazdroszczę OLDPRACUŚ Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: 2005.. 07.01.05, 07:38 oldpiernik napisał: > od 17-go dzieciaki moje mają ferie zimowe > trochę im zazdroszczę a ja nawet baaaardzo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: 2005.. 07.01.05, 08:24 oldpiernik napisał: > od 17-go dzieciaki moje mają ferie zimowe > trochę im zazdroszczę > > OLDPRACUŚ w naszych okolicach..od 31 stycznia do 13 lutego Wielkopolska.. się kłania:)))) urszulka_chwalipięta_od_poniedziałku_urlopowa:) Odpowiedz Link Zgłoś