Gość: wiernota IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.05, 23:05 dziwne, że nikt nie pomyślał o internecie-przecież to doskonałe miejsce do rozpoczęcia znajomości :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B Re: Miejsce poznawania partnerów IP: 217.153.73.* 07.01.05, 19:59 to prawda ,to internet ma teraz duzo do powiedzenia .POnadpolowa moich znajomych randkuje przez internet .Dochodzi tez do spotkan w swiecie "rzeczyistym".sama tak poznalam wiele osob .Jest to bardzo latwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg&kate Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.lnet.pl 12.01.05, 14:25 a nikt nie pomyślał o więzieniu.....a co z parkiem...basenem....z hipermarketem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.crowley.pl 12.01.05, 17:04 Ja poznałam swojego chłopaka w sanatorium i mimo,że mieszkamy od siebie 50 km to układa się nam bardzo dobrze. Uważam,że to również jest dobre miejsce do zawierania znajomości i poznania partnera,tka jak w moim przypadku :-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jahipek Re: Miejsce poznawania partnerów 12.01.05, 17:59 Ja przechodzilem przez srodek parkingu i wmieszlalem sie niechacy w jaks rodzine dalsza i blizsza ktora sie witala .Ktos sie ze mna przywital wiec sie zaczalem witac ze wszystkimi.Jedni mysleli ze jestem tamtych znajomych z rodziny inni odwrotnie.No i poszedlem z polowa rodziny na spacer,porozmawialem z pewna pania i tak sie poznalismy na dluzszy czas prawie 2 lat.To sie przerodzilo w cos glebszego.Dzis juz nie wiem czy to magia sopockiego mola mczy jej oczy sprawily ze przepadlem w jej sercu na zawsze... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Miejsce poznawania partnerów IP: 217.204.97.* 12.01.05, 19:40 A ja spotkalem fajna kobitke na babci urodzinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:32 ja dosc banalnie ... na wykladziez geometrii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2 Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:58 Mój obecny poderwał mnie w tramwaju nr 12, kiedy tylko pożegnałam się na przystanku z chłopakiem. Taki sprytny. Odpowiedz Link Zgłoś
darecki1 Re: Miejsce poznawania partnerów 15.01.05, 08:59 a ja swoją żonę poznałem ...w barze to było dawno teraz jestem sam pewnie dlatego że nie piję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 09:01 witamy w klubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopocianin Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 02:31 > Ja przechodzilem przez srodek parkingu i wmieszlalem sie niechacy w jaks rodzin > e > dalsza i blizsza ktora sie witala .Ktos sie ze mna przywital wiec sie zaczalem Bomba!Jak w filmie.Lecę na molo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.bibgl.polsl.gliwice.pl 24.01.05, 08:36 ... Ja poznałam i zakochałam się w bardzo wyjątkowej osobie właśnie dzięki Internetowi.. Dobrze, że jest.. :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Skrok Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:19 a kościól to co????? przeciez tam chodzi tyle osób!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:22 skrok durny jesteś!!!!!!! nie masz gdzie patrzec się na laski tylko w kościele. weź się w garsc budda~!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosky Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.rz.htw-dresden.de 25.01.05, 19:16 a ja poznalem swoja 2 polowe na internecie.najpierw ggadalismy sobie a potem po 2 miesiacach spotkalismy sie i tak juz zostalo i trfa od roku i 3 miesiecy. a ciekawe czy ktos poznal swoja 2 polowe na pogrzebie albo uczestniczac w wypadku albo stluczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awangarda Re: Miejsce poznawania partnerów IP: 195.136.246.* 26.01.05, 20:54 Ja poznalam 3 lata temu moje drugie pol z powodu alarmu bombowego. Byl to akurat dzien egzaminow komisyjnych na uczelni i jakis zdesperowany student zadzwonil i poinformowal o podlozonej bombie. I tak sie zaczelo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwka21 nocny 33N IP: *.mpn.pl / 82.146.227.* 15.02.05, 12:38 a ja swoją drugą połówkę poznałam w nocnym autobusie linii 33N około godziny 3:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karom Do Pań IP: 80.51.176.* 15.02.05, 17:45 Na dyskotece poznaje się k**** a nie dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
wegorz-rasta Re: Do Pań 16.02.05, 00:59 Gość portalu: Karom napisał(a): > Na dyskotece poznaje się k**** a nie dziewczyny! nie zgadzam sie z toba jestes kolejna osoba prubujaca ograniczyc swobode kobiet ale to co ty muwisz to jest wogule paranoja wedlug ciebie dziewczyny nie moga sie bawic??? wspulczuje twojej kobiecie pewnie zamkniesz ja w piwnicy.ku.. co z wami kobiety nie moga uprawiac sexu bo to swiadczy ze sa ku..mi a ty??? niemoga sie bawic bo to swiadczy ze sa ku..mi .jak tak dalej pujdzie to beda musialy chodzic w chustach na twarzy zeby niebyc ku..mi.zastanow sie co piszesz czlowieku.chyba masz jakies problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
czuly_barbarzynca Re: Do Pań 16.02.05, 13:56 hahaha...a ja swoją byłą już niestety miłość poznałem w Ośrodku profilaktyki srodowiskowej na kursie dla młodziezy z asertywności:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:52 Ja tam swoją na stadionie poznałem :> Odpowiedz Link Zgłoś