Dodaj do ulubionych

Miejsce poznawania partnerów

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.05, 23:05
dziwne, że nikt nie pomyślał o internecie-przecież to doskonałe miejsce do
rozpoczęcia znajomości :)
Obserwuj wątek
    • Gość: B Re: Miejsce poznawania partnerów IP: 217.153.73.* 07.01.05, 19:59
      to prawda ,to internet ma teraz duzo do powiedzenia .POnadpolowa moich
      znajomych randkuje przez internet .Dochodzi tez do spotkan w
      swiecie "rzeczyistym".sama tak poznalam wiele osob .Jest to bardzo latwe
    • Gość: meg&kate Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.lnet.pl 12.01.05, 14:25
      a nikt nie pomyślał o więzieniu.....a co z parkiem...basenem....z
      hipermarketem ...
    • Gość: karola Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.crowley.pl 12.01.05, 17:04
      Ja poznałam swojego chłopaka w sanatorium i mimo,że mieszkamy od siebie 50 km
      to układa się nam bardzo dobrze. Uważam,że to również jest dobre miejsce do
      zawierania znajomości i poznania partnera,tka jak w moim przypadku :-)Pozdrawiam
      • jahipek Re: Miejsce poznawania partnerów 12.01.05, 17:59
        Ja przechodzilem przez srodek parkingu i wmieszlalem sie niechacy w jaks rodzine
        dalsza i blizsza ktora sie witala .Ktos sie ze mna przywital wiec sie zaczalem
        witac ze wszystkimi.Jedni mysleli ze jestem tamtych znajomych z rodziny inni
        odwrotnie.No i poszedlem z polowa rodziny na spacer,porozmawialem z pewna pania
        i tak sie poznalismy na dluzszy czas prawie 2 lat.To sie przerodzilo w cos
        glebszego.Dzis juz nie wiem czy to magia sopockiego mola mczy jej oczy sprawily
        ze przepadlem w jej sercu na zawsze... .
        • Gość: olek Re: Miejsce poznawania partnerów IP: 217.204.97.* 12.01.05, 19:40
          A ja spotkalem fajna kobitke na babci urodzinach
          • Gość: aga Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:32
            ja dosc banalnie ... na wykladziez geometrii:)
            • Gość: aga2 Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:58
              Mój obecny poderwał mnie w tramwaju nr 12, kiedy tylko pożegnałam się na
              przystanku z chłopakiem.
              Taki sprytny.
              • darecki1 Re: Miejsce poznawania partnerów 15.01.05, 08:59
                a ja swoją żonę poznałem ...w barze to było dawno teraz jestem sam pewnie
                dlatego że nie piję
                • Gość: Kobieta Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 09:01
                  witamy w klubie...
        • Gość: Sopocianin Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 02:31
          > Ja przechodzilem przez srodek parkingu i wmieszlalem sie niechacy w jaks
          rodzin
          > e
          > dalsza i blizsza ktora sie witala .Ktos sie ze mna przywital wiec sie zaczalem
          Bomba!Jak w filmie.Lecę na molo.
    • Gość: Joanna Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.bibgl.polsl.gliwice.pl 24.01.05, 08:36
      ... Ja poznałam i zakochałam się w bardzo wyjątkowej osobie właśnie dzięki
      Internetowi.. Dobrze, że jest.. :-)))))))))
    • Gość: Pawel Skrok Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:19
      a kościól to co????? przeciez tam chodzi tyle osób!!!!!!!
      • Gość: ????? Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:22
        skrok durny jesteś!!!!!!! nie masz gdzie patrzec się na laski tylko w kościele.
        weź się w garsc budda~!!!!
    • Gość: bosky Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.rz.htw-dresden.de 25.01.05, 19:16
      a ja poznalem swoja 2 polowe na internecie.najpierw ggadalismy sobie a potem po
      2 miesiacach spotkalismy sie i tak juz zostalo i trfa od roku i 3 miesiecy.
      a ciekawe czy ktos poznal swoja 2 polowe na pogrzebie albo uczestniczac w
      wypadku albo stluczce.
      • Gość: Awangarda Re: Miejsce poznawania partnerów IP: 195.136.246.* 26.01.05, 20:54
        Ja poznalam 3 lata temu moje drugie pol z powodu alarmu bombowego.
        Byl to akurat dzien egzaminow komisyjnych na uczelni i jakis zdesperowany
        student zadzwonil i poinformowal o podlozonej bombie.
        I tak sie zaczelo:)
    • Gość: śliwka21 nocny 33N IP: *.mpn.pl / 82.146.227.* 15.02.05, 12:38
      a ja swoją drugą połówkę poznałam w nocnym autobusie linii 33N około godziny
      3:30 :)
    • Gość: Karom Do Pań IP: 80.51.176.* 15.02.05, 17:45
      Na dyskotece poznaje się k**** a nie dziewczyny!
      • wegorz-rasta Re: Do Pań 16.02.05, 00:59
        Gość portalu: Karom napisał(a):

> Na dyskotece poznaje się k**** a nie dziewczyny!
        nie zgadzam sie z toba jestes kolejna osoba prubujaca ograniczyc swobode kobiet
        ale to co ty muwisz to jest wogule paranoja wedlug ciebie dziewczyny nie moga
        sie bawic??? wspulczuje twojej kobiecie pewnie zamkniesz ja w piwnicy.ku.. co
        z wami kobiety nie moga uprawiac sexu bo to swiadczy ze sa ku..mi a ty???
        niemoga sie bawic bo to swiadczy ze sa ku..mi .jak tak dalej pujdzie to beda
        musialy chodzic w chustach na twarzy zeby niebyc ku..mi.zastanow sie co
        piszesz czlowieku.chyba masz jakies problemy.
        • czuly_barbarzynca Re: Do Pań 16.02.05, 13:56
          hahaha...a ja swoją byłą już niestety miłość poznałem w Ośrodku profilaktyki
          srodowiskowej na kursie dla młodziezy z asertywności:P
    • Gość: Paweł Re: Miejsce poznawania partnerów IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:52
      Ja tam swoją na stadionie poznałem :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka