Dodaj do ulubionych

+/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza

• Gość: Ola.......... Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 21:29
      przyłączam sie . mam 27lat i dość takiego życia jakie prowadzę!!!
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:14
      w czwartek kochani nie bede mogl byc z Wami :(( Rozumiem ze w sobote i tak sie
      spotykamy?
      ps. Nam ochrona nie straszna - wejdziemy do Waszych mieszkanek w najmniej
      oczekiwanym momencie i zobaczymy te Wasze rózowe pizamki w hipopotamy czy
      jakies zólte krasnale :)))
      • milena72 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 18.01.05, 22:24
        Ja mam taką ulubioną w zielone czołgi...:))))
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:44
      widzialem rozne: w pingwiny, tygryski ale w czolgi??? Nawet nie potrafie sobie
      tego wyobrazic:) Koniecznie przyjdz w tej pizamie na spotkanie:))
      • milena72 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 19.01.05, 00:10
        o nie kochany, do takiego lokalu to musze przyjsc w sukni z cekinów...:)
        Pidżamkę w czołgi bedziesz mogł zobaczyc na pidżama-party w
        sylwestra...Chociaz...do tego czasu moze sie "sfilcować"...Muszę więc jeszcze
        przemyśleć tę kwestię...:)
        Dobranoc-pidżamka czeka...
      • milena72 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 19.01.05, 00:13
        PS. swoja droga to widzę,ze sporo sie juz tych pidżam naoglądałeś...:)))))
    • chmiele2 pidzamy i ynne 19.01.05, 00:01
      widze ze watek sie fajnie rozwija :) sa hipcie krasnale i czolgi - wow czego tu
      u nas nie ma ;) do tego dochodza nocne najscia... echhh dzieje sie dzieje. tylko
      ja stoje obok i sie przygladam... moze dlatego ze nie mam pidzamy i spie bez
      niej ;) pzdr dla wszystkich i do zobaczenia. juz sie nie moge doczekac czw. :)
      • milena72 Re: pidzamy i ynne 19.01.05, 00:17
        Och, było tak mówić od razu...Skrzykniemy sie wszyscy i zrzucimy na jakąs super
        pidżamke...Masz jakis ulubiony motyw? :))
        • Gość: chmiele2 Re: pidzamy i ynne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:33
          hmmm wole bez ;)
          • sandra41 Re: pidzamy i ynne 19.01.05, 07:34
            Ooo, widze, ze ominela mnie prezentacja pizamek... :(
            Jak zwykle, najciekawsze zycie zaczyna sie wczesna pora nocna :)
            Pozdrowionka
        • 1977tommy Re: pidzamy i ynne 19.01.05, 09:41
          milena72 napisała:

> Och, było tak mówić od razu...Skrzykniemy sie wszyscy i zrzucimy na jakąs
          super
          >
          > pidżamke...Masz jakis ulubiony motyw? :))

No wiec szukalem tej pijamy w czolgi ale nic takiego nie znalazlem ...
          Za to wersja MEWA 1005 ponizej jest rewelacyjna:
          www.bielizna.bajeczka.com/index.php?cPath=31&sort=1a&page=4
          Czy któras z szanownych koleżanek rozpoznaje ;)
          A dla Chmiele tez moze bysmy cos wybrali z tego katalogu ...
          • Gość: cheyenne Re: pidzamy i ynne IP: 217.97.145.* 19.01.05, 09:47
            To jakas sciema, gdzie Ty tam widzisz MEWE????
      • Gość: cheyenne Re: pidzamy i ynne IP: 217.97.145.* 19.01.05, 08:53
        Ja powiada moja madra mama "krowa ktora duzo ryczy, malo mleka daje"

czyli ... chlopaki duzo mowia, ale czynow jakos brak ;-)

Przez pol wczorajszej nocy czuwalam czekajac na 'niezapowiedziana wizyte" i co?
        I nic! Dyskutowali sobie w tym czasie o pidzamkach. Skandal!

• Gość: chmiele2 Re: pidzamy i ynne IP: *.devs.futuro.pl 19.01.05, 09:31
          Cheyenne, czy myslalas o "swietych" krowach? ;) milego pzdr K
          • Gość: cheyenne Re: pidzamy i ynne IP: 217.97.145.* 19.01.05, 09:45
            Chmiele, ja rozumiem, hindusi Ci sie zwalili na glowe wiec sila rzeczy
            wszystkie krowy sa dla Ciebie w tym momencie "swiete" ;-)

• jahipek Re: pidzamy i ynne 19.01.05, 09:45
          Brawo ,gratuluje wytrwalosci.Czasem trzeba wziac inicjatywe w swoje rece.
          Juz w Warszawie mialem kochanke,wiem tam dosc latwy rynek.Faceci znerwicowani i
          zagonieni,wiec z pomoca az ze Szwecji do was zawitalem:))))
          • Gość: cheyenne Re: pidzamy i ynne IP: 217.97.145.* 19.01.05, 09:53
            Zastanawiam sie, zastanawiam i w zab nie pojmuje o co Tobie chlopie chodzi?

• milena72 Re: pidzamy i ynne 19.01.05, 19:02
              Chyba jahipek pomylił fora...albo...rynki.....:)
    • Gość: cheyenne czwartkowe spotkanie IP: 217.97.145.* 19.01.05, 20:13
      Jezeli sa jeszcze osoby, ktore chca dolaczyc do nas w czwartek to prosze o
      podanie ilosci uczestnikow. Chce jedynie oszacowac wielkosc stolika, ktory
      musze zarezerwowac.

Postaram sie zrobic rezerwacje stolu " dla znajomych z forum" - takie bedzie
      haslo ;-)

• Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:28
      jak pisalem wczesniej jutro nie moge sie z Wami spotkac/
      A ty Cheyenne jeszcze w pracy? Pewnie boisz sie wrócić do domu gdyż moga
      przyjsc nieoczekiwani goscie hihihiii
      • Gość: endi Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: 80.72.38.* 19.01.05, 23:45
        niniejszym deklaruję przybycie (1 osoba)
        ps mam nadzieję, że idea 'pidżama party' jutro w Venie została tymczasem
        zarzucona :-)), bo tak trudno coś stosownego skompletować na taką okazję
        naprędce...:-))
        do zobaczenia e
      • Gość: Marcin Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:46
        Ja jutro rownierz zglaszam swoja absencje wynikłą z przyczyn niezaleznych.
        • martolka Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 20.01.05, 01:12
          i mnie wyzsze jakies moce nie pozwalaja poznac szanownego towarzystwa,
          mianowicie juz bylam wczesniej umówiona na tenze sam termin z innym forum -
          jakis popularny dzien na gazeta.pl :-)
          trudno sie mówi.
      • cheyenne73 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 20.01.05, 09:36
        Goscie sa jak najbardziej "oczekiwani" ;-) tylko jakos dotrzec nie moga.
        Zapewne ten wczorajszy snieg drogi im zasypal.
        • Gość: endi Re: +/- 30l. single z WAW - łyżwy IP: 80.72.38.* 20.01.05, 23:45
          www.torwar.pl/
          wygląda że na torwarze godziny ślizgania są bardzo ograniczone :-( ale czego
          sie nie robi dla sportu :-))
          pozdro e
          • bbeeaa Re: +/- 30l. single z WAW - łyżwy 21.01.05, 00:21
            super pomysl z tymi spotkaniami
            kiedy nastepne :))
            a na lyzwy ja wybieram sie w sobote :))
    • mati_77 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 21.01.05, 00:22
      Jestem ZA!!! I to nie dlatego ze jestemn nagiety.
      • bitter-sweet Re: to kiedy następna imprezka?:) 21.01.05, 11:37
        i jakie mamy plany?:)
        pozdroffka
        E.
    • Gość: cheyenne Re: +/- 30l. single z WAW - łyżwy Stegny IP: 217.97.145.* 21.01.05, 08:59
      Tu jest lepszy dostep niz na Torwarze, o ile dobrze pamietam to mozna sie
      poslizgac codziennie od 19.30 do 21.00 za 7 zl ( w tygodniu) + 5 za
      wypozyczenie lyzew.

• Gość: Agnieszka Re: +/- 30l. single z WAW - łyżwy Stegny IP: *.k.mcnet.pl 21.01.05, 10:07
        www.wosir.waw.pl/stegny/
    • cheyenne73 W sobote 22.01...o 19.00 21.01.05, 14:08
      w Le Madame graja "Zbrodnie z premedytacja" Gombrowicza.
      Potem jakas nie "za ciezka" kolacja/pizza/cokolwiek na zab a po jedzonku
      zdecyduje...my co dalej.
      Jest ktos chetny, zeby sie przylaczyc?

Tylko bez glupich pod/tekstow prosze ;-)

Kontakt na tel (dla tych co maja) lub email ;-)

Wszyscy na urlopach czy jak? Skad ta cisza na forum? U mnie od rana pakowanie,
      przenosimy sie do nowych biur naszego ...nowego wlasciciela. Ogolna depresja;-(
      • Gość: Agnieszka na mojego posta nikt nie odpowiada-APEL do 30'latk IP: *.galluppolska.pl 21.01.05, 14:23
        Cześć
        oszaleję - sama już nie wiem gdzie by tu pójśc w sobotę ze znajomymi i
        potańczyć - szczególnie że może gdybym szła sama to wiem gdzie lubię być -
        np. w NOBO ale dla nich musze wybrać coś pośredniego. Może macie jakiś pomysł
        na fajny klub którego jeszcze nie odkryłam gdzie sa NORMALNI ludzie w
        okolicach naszego wieku tzn 30'tki i jest fajna muzyka.
        Poniżej moje dotychczasowe ostatnie doświadczenia:
        MASKA -na Krakowskim Przedmieściu - lokal fajny , muzyka ujdzie bo i trochę
        kawałków z lat 80 i 70 choć Rickiego Martina i Gipsy Kings to już mi trudno
        zaakceptować - ale niestety nasycenie PIND i KOCZKODANÓW na centymetr
        kwadratowy dość wysokie - męczą mnie te panienki i generalnie nie ten poziom
        DEKADA- dawno skreślona bo młode panienki 21 lat (choć wpuszczają od 26 )
        wyrywają panów w wieku mojego ojca z kryzysem wieku późnego no i jak zwykle
        jest problem z wejściem - odpada
        PAPROTKA - fajne miejsce w sobotę gra NOvika ale generalnie zawyżamy średnią
        wieku
        CLUB70 przy restauracji LANDA - fajny pomysł na miejsce i muzykę - jeszcze
        nie byłam w środku ale wydaje mi się że też są same "gołowąsy" - jakieś
        opinie???
        AMNESJA - muzyka chyba ok ale zaglądałam tam tylko więc nie wiem jak jest
        dalej
        THE MEXICAN - lepsza muzyka w piątki - w soboty po 1-2 h grania zaczyna się
        house- odpada
        etc
        MOŻE MACIE JAKĄŚ REKOMENDACJĘ?
        pozdrawiam
        Agnieszka
        • Gość: cheyenne Re: na mojego posta nikt nie odpowiada-APEL do 30 IP: 217.97.145.* 21.01.05, 14:40
          Ja jak zwykle czegos nie rozumiem ;-))))

"szczególnie że może gdybym szła sama to wiem gdzie lubię być -
          np. w NOBO ale dla nich musze wybrać coś pośredniego"
          • Gość: Agnieszka Re: na mojego posta nikt nie odpowiada-APEL do 30 IP: *.galluppolska.pl 21.01.05, 14:49
            rzeczywiście pewien brak precyzji:
            po prostu nie wszyscy oni sa "odjazdowi" i nie chodzą często do klubów z muzyką
            typowo klubową - wykręconą zmieszaną przez DJ pomieszaną z Buddah Bahru etc.
            chcieliby poskakać przy różnorodnej muzyce, trochę klubowej może być ale
            pewnie liczyliby na przeboje lat 80tych moze jakś "gorączka sobotniej nocy"
            tudzież inne hiciory. A więc gdzie?
      • Gość: Agnieszka Re: W sobote 22.01...o 19.00 IP: *.k.mcnet.pl 21.01.05, 15:07
        Hejka, ja to ostatnio jakiś sajgon mam :-)
        Co do soboty to chyba sie wyłamie, ale to bede wiedziala jutro, jakby co do
        miłego w Le Madame o 19.00.
        A jakby coś sie zmienilo to puscie do mnie jakiegos smska...
        A.
        • bitter-sweet Re: W sobote 22.01...o 19.00 21.01.05, 16:16
          teraz to ja nie rozumiem!;P gdzie my właściwie idziemy: na łyżwy do le madame
          czy gdzieś...? niech ktoś będzie dobry i mi to prosto i po ludzku napisze:)
          najlepiej zaraz:)))
          ps. tyle tych Agnieszek nie wiem, które są "nasze" a które "potencjalnie
          nasze";)
          pzdr
          • Gość: Agnieszka Re: W sobote 22.01...o 19.00 IP: *.k.mcnet.pl 21.01.05, 16:26
            :-)))) no tak jak się nie przychodzi na spotkania to tak to jest :-)
            na łyżwy mamy iść w przyszłym tygodniu a do Le Madame w sobotę
            ps. Ja to ta "Wasza" :-)))
          • 1977tommy A apropos Agnieszek ... 21.01.05, 16:26
            ... i tych "naszych" i tych "potencjalnie naszych" :) chciałbym im złożyć
            najlepsze życzenia imieninowe !!!
            Tommy :)
            • Gość: Agnieszka Re: A apropos Agnieszek ... IP: *.k.mcnet.pl 21.01.05, 16:56
              dziękuje bardzo....
          • giuseppe Re: W sobote 22.01...o 19.00 21.01.05, 16:26
            wolni 30 latkowie w liczbie 5 szt. (29-33), ktorzy zamierzaja sie w sobote
            pobawic przy dobrej muzyce zapraszaja do Paprotki...
            Pozdrowienia dla organizatorki tego watku.
            Giuseppe
            • giuseppe Re: W sobote 22.01...o 19.00 21.01.05, 16:27
              organizatorki tj. oczywiscie Cheyenne!!!
              Giu
              • bitter-sweet Re: W sobote 22.01...o 19.00 21.01.05, 16:59
                Giuseppe też jest z "naszych"??? dużo nas:) a Paprotkę - nie chwaląc się:) - ja
                wymyśliłam!
                to gdzie zbiórka??? i może później - doświadczenie uczy, że 21 na beforek jest
                ok:)
                aha, dołączam się do życzeń dla Agnieszek: naj, naj, naj dla was!:)
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:37
      Ja podobnie nie wiem w koncu gdzie, co i jak. Jutro juz o 19:00 sie spotykamy?
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:10
      a wlasnie - kochane Agnieszki (te mniejsze i te wieksze:))- wszystkiego naj naj
      naj !
      ps.bitter-sweet - ja tez jestem za 21:00 !
      • bitter-sweet Re: sobota o 21 tylko gdzie?:) 21.01.05, 17:23
        biforek pewnie tradycyjnie w centrum - nieśmiertelna Muza lub MV, a potem???
        ja już uciekam, więc wyślijcie mi pliz sms,a:)
        a może powtórka z Paprotki, co wy na to?:) (D. wiem, że już się cieszysz ale
        tam naprawdę fajnie się bawiliśmy:)
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:36
      Bitterku-Sweeterku:) ja sie ciesze bo w paprotce bedzie chillout'cik wiec jak
      chcemy sie bawic to tym razem nie tam :)
      • bitter-sweet Re: 21.01.05, 17:46
        ja chcę na ten chillout'cik!!!:))) ale ja nie jestem uparta - może być najpierw
        Paproć a potem ... Le Madame?:)
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:54
      jak sie spotkamy to ponegocjujemy ok ?
      • Gość: chmiele2 zyczenia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:33
        oczywiscie dla naszych wszystkich Agnieszek :) buziaczki i wszystkiego naj
        piekne Panie :) pzdr K
        • 1977tommy Re: sobota 22.01 o 19:00 i po 21:00 22.01.05, 16:13
          Hejka:)
          Nie wiem czy ktos jeszcze skorzysta z tej informacji, ale ustalona koncepcja
          jest taka:
          o 19:00 przedstawienie w Le Madame dla chętnch, ktorzy po spektaklu (ok. 21:00)
          udadzą się do Muzy dołączając do pozostałych. A potem to już czego dusza
          zapragnie ;)
          Do zobaczenia :)
          T
        • Gość: Agnieszka Re: zyczenia.... IP: *.k.mcnet.pl 24.01.05, 09:33
          Witam wszystkich o poranku. Ze swojej strony bardzo dziękuję za życzenia.
          Ciekawa jestem jak tam impreza w sobotę..???
          A.
      • Gość: Agnieszka a co tu tak cicho.... IP: *.k.mcnet.pl 24.01.05, 13:46
        nikt nie chce się ze mną podzielić jak było w sobotę....?
        • Gość: chmiele2 Re: a co tu tak cicho.... IP: *.devs.futuro.pl 24.01.05, 13:55
          czesc Aga :) wiesz ze ja chetnie bym sie z Toba podzielil gdybym tylko mial
          czym... ;) znow mnie we czw. i sobo nie bylo :( co za life... szkoda gadac.
          pzdr K
          • Gość: Agnieszka Re: a co tu tak cicho.... IP: *.k.mcnet.pl 24.01.05, 16:14
            ... i wygląda na to że się dzisiaj nic nie dowiemy :-(((
    • mate1 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 23.01.05, 16:04
      dołączam :-)
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:45
      Halooo jak tam po imprezie? Ja niestety z przyczyn obiektyno-subiektywnych nie
      moglem z Wami balować. Cisza na forum - może dalej balujecie aż do teraz:)?
    • Gość: chmiele2 dzien dobry :) IP: *.devs.futuro.pl 25.01.05, 10:10
      alez wszyscy ladnie pracuja i na forum nie zagladaja. pzdr K
      • Gość: Agnieszka Re: dzien dobry :) IP: *.k.mcnet.pl 25.01.05, 10:21
        czesc, no to właśnie patrze na ten nasz wymierający wątek i oczom nie wierze,
        ze tak tu spokojnie...czy to jakaś zmowa przeciwko tym, którzy nie byli na
        sobotniej imprezie?
        A.
        • Gość: chmiele2 Re: dzien dobry :) IP: *.devs.futuro.pl 25.01.05, 10:58
          sam juz nie wiem. moze jest juz jakis nowy topik?
          • Gość: Agnieszka Re: dzien dobry :) IP: *.k.mcnet.pl 25.01.05, 11:05
            czy to by oznaczało wykluczenie z grupy?
            • Gość: Olenka Re: dzien dobry :) IP: 195.187.51.* 25.01.05, 14:49
              Czesc moge sie dołaczyc do Waszego imprezowania, z checia poznam nowych ludzi.
              Co Wy na to, moge??
              • Gość: Agnieszka Re: dzien dobry :) IP: *.k.mcnet.pl 25.01.05, 15:37
                no pewnie, że możesz..
                pzrd,
                A.
                • 1977tommy Re: dzien dobry :) 25.01.05, 16:40
                  Ufff, wreszcie dotarłem ... po sobocie ;)
                  O żadnych nowych topikach i wykluczeniach nie ma oczywiście mowy ... ale -
                  powiedzcie szczerze - jak bardzo Was ciekawość zżerała a'propos ostatniego
                  weekendu ? ;)
                  A jeśli o nim mowa to Gombrowicz był całkiem interesujący, a chyba najbardziej
                  miejsce, w którym był wystawiany ;) A potem to już tylko pamiętam grzane
                  czerwone wino w kameralnym gronie ... hm ... ;)
                  Pozdrawiam i witam wszystkich nowowpisujących się :)
                  T
                  • Gość: Agnieszka Re: dzien dobry :) IP: *.k.mcnet.pl 25.01.05, 16:54
                    jesteście okrutni, tak się znęcać nad nami...
                    Tommy widzę, że tym razem poruszałeś się komunikacją publiczną skoro piłeś
                    winko?
                    • 1977tommy Re: dzien dobry :) 25.01.05, 17:32
                      > jesteście okrutni, tak się znęcać nad nami...
                      > Tommy widzę, że tym razem poruszałeś się komunikacją publiczną skoro piłeś
                      > winko?

... bo ponieważ ... komunikacja publiczna dziś już jeździła ;)
                      • Gość: Agnieszka Re: dzien dobry :) IP: *.k.mcnet.pl 25.01.05, 17:34
                        no to ja już nie mam więcej pytań :-)
    • Gość: cheyenne Propozycja karnawalowa IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 25.01.05, 16:44
      zostaje anulowana z powodu...braku chetnych ;-(

PS. Mam ostatnio urwanie glowy, przeprowadzka, wyjazdy, problemy z kompem -
      musicie sobie chwilowo jakos radzic beze mnie ;-)

• Gość: chmiele2 Re: Propozycja karnawalowa IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 26.01.05, 08:53
        da sie niestety zauwazyc brak zapalu do organizacji Balu Karnawalowego :( moze
        jednak uda sie go zorganizowac... pzdr K
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:02
      Agnieszka masz rację - to zmowa przeciw nam - już nas nie lubią:(
    • Gość: cheyenne Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 26.01.05, 09:58
      • Gość: Agnieszka Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.k.mcnet.pl 26.01.05, 11:00
        o kurcze, a ja już się umówiłam na jutro... a jakiś inny termin np. piątek?
        A.
        • Gość: cheyenne Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 26.01.05, 12:20
          piatek? Jeszcze lepiej!
          • Gość: Agnieszka Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.k.mcnet.pl 26.01.05, 12:34
            super... trochę ruchu na koniec tygodnia się przyda :-)
            kto dołączy?
      • Gość: chmiele2 Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 26.01.05, 11:54
        qrde, przez tych moich ciemnych ludzikow (zyjazd w sobo rano :( )znow sie z
        wami nie zobacze. przyznam ze mnie to coraz bardziej irytuje. na szczescie ten
        tydzien juz jest ostani w ktorym bede zajety na maxa :) wiec do zobaczenia
        niebawem pzdr K
        ps. milego slizgania ;)
        • Gość: endi Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:41
          ja chętnie się przyłączę :-))! mysle ze dotrę na czas, a gdzie się umawiacie?
          pozdro e
          • Gość: Agnieszka Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.k.mcnet.pl 26.01.05, 14:11
            Może umówmy się o 19.00 albo przy kasie (a o ile pamietam to jest na zewnątrz-
            ale to było dawno, więc może się zmieniło) albo już w środku np. przy
            wypozyczalni.
            • Gość: Agnieszka łyżwy, piątek - Stegny IP: *.k.mcnet.pl 27.01.05, 15:51
              Rozumiem, że tylko my we trzy idziemy na łyżwy...?
              Wstyd kochani, wstyd...
              Taka okazja, świeże powietrze, ruch, zabawa - a Wy co? tylko siedzicie przed
              tymi monitorami i marudzicie później, ze Was kręgosłupy bolą....
              Pozdrawiam :-)))))))))))))))))))))
              • blue7 Re: łyżwy, piątek - Stegny 27.01.05, 17:23
                Ja też postaram się dotrzeć, więc będziemy co najmniej cztery. Po
                zeszłoczwartkowym piwie powinnam Was już rozpoznać..
                blue
                • Gość: pablo jestem ze wsi ale mieszkam w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:36
                  oki wiec i ja do was dolacze(dzieki mnie wasze oblicze bedzie bardziej
                  exluzywne,dostojne itd)to jak gdzie sie umawiamy?jaki jest stosunek pan do
                  panow?
            • Gość: cheyenne Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 28.01.05, 10:19
              Aga, bede ale dopiero krotko przed 19.30.
              Gdybysmy sie wczesniej nie odszukaly to znajdziesz mnie gdzies na lodzie ;-)
              Jezdzaca lub lezaca ;-))))
              • Gość: Agnieszka Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.k.mcnet.pl 28.01.05, 10:50
                :-))) ok, ja będę trochę wcześniej, może nie o 19.00 ale o 19.15 to na
                pewno...czuję,ze będzie wesoło, bo ja też kiepsko jeżdżę :-))))
                • Gość: cheyenne Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 28.01.05, 13:42
                  Oj, niezla zabawa sie szykuje ;-))))
                  • Gość: kika Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? IP: *.bphpbk.pl 28.01.05, 16:32
                    tylko nie połamcie nóżek, bo karnawał nadal trwa ....
                    lączę się z wami ........duchowo (spanikowałam, no i wygrał basen)
                    poza tym to widzę, że w końcu Cię podpięli do sieci, bravo !!!!!
                    • 1977tommy Re: Idziemy na lyzwy? Jutro 19.30 Stegny? 28.01.05, 17:36
                      Ja również życzę aby obyło się bez ofiar w ludziach :)
                      Pozdrawiam serdecznie i sliskiego lodu ;)
                      Ponieważ mi nogi się zawsze rozjezdzaja w przeciwne strony zatem nie będę mógł
                      Was wspomóc ... ale może wezmę kamerkę i tak jak się umówiliśmy dołączę potem
                      linka do lyzwiarskiego filmiku ;)
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:17
      Hej
      Ja nie dam rady w tym tygodniu isc na lyzwy ani na impreze. Kilka spraw mi sie
      pokomplikowalo i nie bede mial czasu. W nastepnym tygodniu na 100% wybiore sie
      chetnie na imprezke czy lyzwy.
    • koni2004 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza 28.01.05, 12:51
      Dopiero dziś Was znalazłem. Chętnie się dołączę. Daj tylko znać gdzie i kiedy.
      Pozdro.
      • Gość: cheyenne73 Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 28.01.05, 13:07
        O czym mam informowac?

Jezeli czytasz watek to wiesz, ze z imprezy karnawalowej nici bo nie bylo
        zainteresowanych. Wyslalam info do kilkunastu osob i nic.

A informacje o innych spotkaniach znajdziesz na forum. Zapraszam ;-)
        • Gość: tomek impreza impreza impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:28
          co do imprezyki to ja organizuje fajna inf sa na forum ogolnym.zapraszam!!

• Gość: cheyenne Re: impreza impreza impreza IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 28.01.05, 15:44
            Tak, tak, wiemy ;-)
    • Gość: Cheyenne Czy pamietacie, ze w najblizszy czwartek IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 31.01.05, 09:11
      sa OSTATKI? Jest ktos chetny np. na kregle w BUWIe? Okolo g. 18.30?
      • Gość: Agnieszka Re: Czy pamietacie, ze w najblizszy czwartek IP: *.k.mcnet.pl 31.01.05, 09:45
        no hej,
        w czwartek ostatki? hmm, a to nie jest tak, że w czwartek jest "tłusty
        czwartek" a ostatki są w następny wtorek? W każdym razie ja będę poza Warszawą
        właśnie od czwartku...
        A tak na marginesie to wszystko mnie boli po tych łyżwach :-)
        Aga
        • Gość: cheyenne Re: Czy pamietacie, ze w najblizszy czwartek IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 31.01.05, 09:54
          Aga, czepiasz sie, jak zwal tak zwal, tlusty czwartek czy ostatki ;-)

A propos lyzew - prawa nozka mni boli, zreszta wiesz jak bylo, nie dosc, ze
          wiatr w oczy i koleiny w lodzie to jeszcze podczas jazdy lyzwy mnie
          uwieraly ...;-)
          Ale i tak bylo super! Pozostaje tylko zapytac kiedy znowu idziemy na slizgawke?
          • Gość: chmiele2 Re: Czy pamietacie, ze w najblizszy czwartek IP: *.devs.futuro.pl 31.01.05, 10:04
            czesc :) a kiedy sie wybieracie? moze w koncu uda mi sie z wami spotkac... pzdr
            K
          • Gość: Agnieszka Re: Czy pamietacie, ze w najblizszy czwartek IP: *.k.mcnet.pl 31.01.05, 10:06
            no czepiam się czepiam, bo się wystraszyłam, że to ostatki a mnie nie będzie :-
            (...
            A co do łyżew to koniecznie musimy się wybrać tylko, że dopiero w przyszłym
            tygodniu...w tym już nie dam rady, chciałabym też do tej pory zakupić swój
            sprzęt, bo te wypożyczone łyżwy to była porażka...
            no tak ten wiatr w oczy :-))))
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:53
      Witajcie :)Widze ze lyzwy Wam sie spodobaly:) i dobrze. Planujemy cos na
      sobote? Ja jestem chetny:)
    • Gość: cheyenne Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 01.02.05, 09:19
      przerosla moje oczekiwania ;-(

Mam wrazenie, ze watek karnawalowy zakonczy sie szybciej niz sam karnawal ;-)

• Gość: Agnieszka Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: *.k.mcnet.pl 01.02.05, 09:58
        Wierz mi, że gdybym była w Warszawie to na pewno bym dołączyła...wracam dopiero
        w poniedziałek, więc we wtorek chętnie się gdzieś wybiorę :-)
        A.
        • Gość: cheyenne Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 01.02.05, 10:25
          Aga, nie bierz tego osobiscie, wyrazilam jedynie swoje...rozczarowanie.

Przeciez rozumiem, ze taki typ rozrywki nie kazdemu musi odpowiadac, jak sie
          nie znajda chetni to ja znajde sobie na czwartek cos innego! Bo sama ze soba
          przeciez grac nie bede ;-)
          • Gość: endi Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:29
            ja chetnie na kręgle bym się wybrała :-))
            mam nadzieje ze znajdzie sie jeszcze kilku graczy :-))?

pozdrawiam e
            • Gość: cheyenne Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 01.02.05, 14:59
              O fajnie, w parze to niejedno mozna zdzialac, niekoniecznie grac w kregle ;-)

Od razu poprawil mi sie humorek ;))))
              • 1977tommy Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle 01.02.05, 17:13
                Hejka, mi też qrcze ten czwartek nie pasuje :( a np. wtorek zupelnie lepiej.To
                moze z Agnieszka stworze druga pare tzw. wtorkowa w odroznieniu od pary
                czwartkowej;) ?
                Pozdrawiam,
                • Gość: endi Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: 80.72.38.* 01.02.05, 20:36
                  widać że nareszcie następuje podział na pary hahaha ;-))))
                  a jeśli się okaże ze nikt inny nie znajdzie czasu na czwartkowe kręgle to moze
                  zmienimy lokalizację na: Teatr Mały godz. 19.15 spektakl pt 'smierć
                  komiwojażera' w doborowej obsadzie: J.Gajos, A.Seniuk, Z.Zamachowski, W.
                  Malajkat, mozna kupic bilety - wejściówki za 15 pl na 0,5h przed spektaklem
                  wprawdzie tytuł taki 'mało karnawałowy' ale myślę ze spektakl wart zobaczenia w
                  razie co... :-)))
                  • Gość: cheyenne Teatr to super pomysl, IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 02.02.05, 08:55
                    jestem ZA!
                    Dodatkowe ustalenia sa chyba zbedne,
                    bede czekac w czwartek przed kasa teatru ;-)

• Gość: Agnieszka Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: *.k.mcnet.pl 02.02.05, 11:04
                  bardzo ładnie to określiłeś :-)
                  no to niech para czwartkowa dobrze się bawi, a we wtorek proponuje (tak, żeby
                  nie wzbudzać podejrzeń) aby wszystkie pary i nie pary spotkały się np. na
                  kręglach albo po prostu gdzieś na piwku...
                  pozdrawiam :-))))
                  • Gość: cheyenne Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: *.fw.hochtief.de / *.hochtief.de 02.02.05, 11:33
                    Jestem ZA! Skoro jutro bedzie teatr to temat kregli pozostaje przeciez aktualny
                    zas piwo ZAWSZE JEST aktualne!
                    • Gość: chmiele2 Re: Ilosc chetnych na czwartowe kregle IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 02.02.05, 11:58
                      na wtorek to i ja sie chyba bede mogl zapisac :) potwierdze to w pon. pzdr K
    • Gość: DAN Re: +/- 30l. single z WAW - moze wspolna impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:06
      skoro czwartek nie pasuje to moze byc sobota?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka