Dodaj do ulubionych

KATOWICE SPOTKANIE - LUTY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:58
przyznaje , ze z czystego lenistwa , poniewaz nie chce mi sie szukac
(przewracac stron) co kto dopisal do watku z przed ....ooooo dawno :)
(uklony "dziewczynko" ;) ) inicjuje nowy/ stary temat : SPOTKANIA .
zostalo ono wstepnie ustalone : KATOWICE 4-5 luty.
prosze teraz o wszelkie konstruktywne propozycje , lokali (jest juz
pierwsza:) , obecnosci , i innych ....niespodzianek :)
pozdr.
ma_goy
Obserwuj wątek
    • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 12.01.05, 15:05
      na mnie oczywiście możecie liczyć...
      za Zawiszę teraz jestem...
      ale takiego... kobiecego...
      ... pozdr...

----------------------------------------------
      Wiem co mówię...ale nie mówię... co wiem...
      • wietka Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 12.01.05, 15:13
        ja tez będę :)
        mam nadzieję, ze nic nie stanie na przeszkodzie...ustalcie warunki, ja się
        dostosuję
    • dimmonya Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 12.01.05, 15:18
      ekhhm...witam wszystkich ktorych co prawda osobiscie nie znam ale za to z
      opowiadan ewiku,wiem o Was bardzo wiele;-))...byc moze i mnie wkrotce bedzie
      dane poznac ekipe osobiscie...pozdrawiam
    • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.82.171.adsl.inetia.pl 12.01.05, 15:55
      Jak już wczoraj pisałam w wątku "Dziewczyny" bez względu na wszystko melduję
      się razem ze swoją nieodzowną "połówką" we wskazanym czasie i miejscu. Tylko
      kurczę, Wy się już znacie a jak ja Was rozpoznam??? Ustalcie jakiś znak
      rozpoznawczy dla nowicjuszy. Proszę...
      • Gość: ma_goy Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:03
        :) spoko :) narazie (poki nie bedzie innych , lepszych propozycji) jest juz
        okreslona knajpka i nawet stolik (duuuzyyyy:) w niej . wiec jak juz bedzie LADA
        CO to ....nie damy ci zginac :)
        m_g
        • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.82.171.adsl.inetia.pl 12.01.05, 16:11
          Ok. To póki co czekam na lada co. A jak piszesz, że nie dacie zginąć to chyba
          nie pozostaje mi nic innego jak odliczać dni.
          • Gość: ma_goy Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:28
            jak nam wszystkim :) sa jeszcze po drodze weekendy : 14/15 , 28/29 :)) zawsze
            mozna przyspieszyc :)
            a tak przy okazji skad (miasto) jestes ?:) <alem ciekawski:) >
            < a moze bym sie tak wzial do pracy:)))))) >
            m_g
            • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 12.01.05, 16:33
              a weź się weź... bo Cię inwestor pogoni...

• Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.87.161.adsl.inetia.pl 12.01.05, 17:07
              Ciekawość nie zawsze jest taka zła jak w porzekadle. Ja z Katowic, ścisłe
              centrum, więc żaden zakątek nie będzie dla mnie problemem. A Ty skąd - też
              ciekawa jestem. Na szczęście ja już dzisiaj po pracy.
              • Gość: ma_goy Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:11
                z bytomia :) i tez zaden zakatek katowic nie jest mi obcy :) a ze nie jestes
                SAMA z katowic <wiem z pierwszej reki;) > wiec z czescia z nas pewnie co jakis
                czas mijasz sie na ulicy :D
                m_g
                • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.87.161.adsl.inetia.pl 12.01.05, 17:15
                  Pkj, chyba coś ta praca nie bardzo Ci dzisiaj wyjdzie. Wracając jednak do
                  tematu, to zastanawiam się czy tylko mijam na ulicy, czy może przez przypadek
                  mam innego rodzaju kontakt - np. służbowy, bo fach taki, że nie byłoby w tym
                  nic dziwnego. Myślę sobie, że to by było nawet zabawne.
                  • Gość: ma_goy Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:29
                    wprawdzie pracuje na komputerze i podgladanie formum nie specjalnie mnie
                    odrywa :) ale.... zawstydzilas mni e:D juz znikam :)
                    m_g
                    • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.87.161.adsl.inetia.pl 12.01.05, 17:36
                      No tak, podglądanie bywa wstydliwe. A więc owocnej pracy. Pozdrawiam.
                • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.87.161.adsl.inetia.pl 12.01.05, 17:17
                  Przepraszam, błąd w sztuce, pierwszych trzech liter proszę nie brać pod uwagę -
                  palce na klawiaturze zesztywniały.
                  • ewiku KATOWICE - dzień dobry...do wszystkich... 13.01.05, 06:45
                    Kochani...
                    świat jest piękny...
                    pozdrawiam i miłego dnia zyczę...

-----------------------------
                    • optymat Re: KATOWICE - dzień dobry...do wszystkich... 13.01.05, 07:35

> Kochani...
                      > świat jest piękny...
                      > pozdrawiam i miłego dnia zyczę...

thx ;)
                      a jak rowerowy spacer w ten piekny , prawie wiosenny dzien ?:)) a swiat jest
                      jeszcze fajniejszy niz piszesz :) ..... bo jest ;)
                      ma_goy
                      • ewiku Re: KATOWICE - dzień dobry...do wszystkich... 13.01.05, 07:59
                        z roweru chyba dziś nic nie wyjdzie, bo pada wiosenny deszczyk
                        ( na moje świeżo umyte okna... ja to mam pecha... ale tylko z myciem okien...)
                        ... pozdr...

• dimmonya do ma_goya 12.01.05, 16:03
      wymysl prosze jakis znak rozpoznawczy-prosba w imieniu ewiku:-)
      • Gość: ma_goy Re: do ma_goya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:05
        :DDDDDD
        w imieniu ewiku ?:) bardzo prosze , mam swieze blizny po porodzie :DDD
        (o rozpoznaniu bylo wyzej:)
        m_g
        • wietka Re: do ma_goya 12.01.05, 16:08
          a po co Ewiku ma nas rozpoznawac?
          przeciez nas zna...
        • ewiku Re: do ma_goya 12.01.05, 16:22
          Gość portalu: ma_goy napisał(a):

> :DDDDDD
          > w imieniu ewiku ?:) bardzo prosze , mam swieze blizny po porodzie :DDD
          > (o rozpoznaniu bylo wyzej:)
          > m_g
          -----------------------------------------
          Ty, chodziło o znak rozpoznawczy dla nowo przybyłych...
          znowu gazeta... czy coś innego?...

• Gość: ma_goy Re: do ma_goya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:25
            a nazwa knajpki + okreslenie stolika nie wystarczy ?:)))) dobra toooooo .....
            STOLIK ZE SWIECZKAMI !! :D
            m_g
            • ewiku Re: do ma_goya 12.01.05, 16:32
              no widzisz... jaki Ty sprytny jesteś...

• wietka Re: do ma_goya 12.01.05, 16:33
              cha, cha, ja juz raz szukalam stolika ze swieczkami :)
              • Gość: ma_goy Re: do ma_goya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:36
                a co z dzisiaj ? pisalem na gg ;)
                m_g
                • Gość: Dziewczyna Re: do ma_goya IP: 80.55.142.* 12.01.05, 17:49
                  Czesc wszystkim...
                  Co do spotkania, to juz chyba nie bedziemy sie spotykac pod "skarbkiem" tylko
                  od razu w knajpce a osoby nowe z latwoscia tam trafia, zwlaszcza,ze jest to w
                  samym centrum.No chyba,ze znajdziemy inne lokum, kwestia dogadania sie :)
                  Jednak pamietac musimy, ze w piatki, soboty i niedziele trwaja tam dyskoteki od
                  godz.21, wiec trzeba bedzie wybrac opcje czy bawimy sie do rana czy nie? :P
                  W lokalu nasza grupa bedzie (raczej) najliczniejsza, wiec bedzie wiadomo, ze to
                  MY :) tak wiec nie macie sie co martwic na zapas.( do osob nowych na spotkaniu)
                  Pozdrawiam :)
                  • Gość: krynia Re: do ma_goya IP: *.238.83.104.adsl.inetia.pl 12.01.05, 19:39
                    Jeżeli to będzie 4-5, to praktycznie już finał karnawału, który i tak w tym
                    roku jest bardzo krótki. A więc opcja dłuższej imprezy jest jak najbardziej na
                    miejscu. My jesteśmy ZA!!!Pozdrawiamy.
                • Gość: wietka Re: do ma_goya IP: *.pojan.net 12.01.05, 21:19
                  wstepnie umawialismy sie na czwartek, nie na dzisiaj :)
                  • ewiku KATOWICE - miłego popołudnia...do wszystkich... 13.01.05, 16:18
                    wprawdzie deszczowe...
                    ale obiecujące...
                    pozdr. tych co są tu i tych, co są na kawie...

• Gość: krynia Re: KATOWICE - miłego popołudnia...do wszystkich. IP: *.238.83.24.adsl.inetia.pl 13.01.05, 21:10
                      Dobry wieczór wszystkim.
                      Na miłe popołudnie dziś się nie załapałam - raczej na pracowite. Kawa była i
                      owszem, ale też w pracy ( a właściwie 5 kaw). Dlatego nie pozostaje mi już nic
                      innego, jak tylko życzyć Wam spokojnej nocy i miłych snów. Pozdrawiam cieplutko
                      wszystkich.
                      • ewiku KATOWICE - miłego popołudnia...piątek... 14.01.05, 15:17
                        witam wszystkich...
                        i życzę miłego popołudnia...
                        jak to dobrze,że przed nami przyjemny, wolny czas...

• diabel.tasmanski Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 13.01.05, 21:11
      he he he
      • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 13.01.05, 21:16
        żal Ci?...

• ewelinal1 Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 14.01.05, 16:06
          Witam.......

ufff..
          ciezki dzien...
          ale mam ,,,chyba wolny wieczor ..dzis i jutro..
          jakies propozycje...Ekipo...?

:-))))

pozdrawiam
          • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 14.01.05, 16:47
            Ja tez witam, bo jakos nie mialam dzis czasu by wejsc na forum i sie przywitac.
            Ewelina a juz myslalam,ze o nas zapomnialas, bo cos cichutko siedzialas hehe :)
            Dzis zalapalam jakiegos dola i normalnie nic mi sie nie chce :(:(:( co za
            dzien....pozdrowionka
            • ewiku KATOWICE cześć dziewczyny... 14.01.05, 16:52
              Wam to dobrze, knajpy blisko...
              ja tu na tych peryferiach...
              kiedy robimy "babskie spotkanie"?...

• ewelinal1 Re: KATOWICE cześć dziewczyny... 14.01.05, 17:00
                Dziewczyny ...a co powiecie na jutro..
                mialam pochrzaniony tydzien....... reorganizacje ....ech...wyjazdy .
                moze spotkmy się na piwku...BABSKIM...
                co...???????????
                nie zostawiajcie starej dewotki...:-)
                • Gość: krynia Re: KATOWICE cześć dziewczyny... IP: *.238.92.153.adsl.inetia.pl 14.01.05, 17:06
                  A czy to ma być spotkanko tylko "starej babskiej ekipy"?
                  • ewiku Re: KATOWICE cześć dziewczyny... 14.01.05, 17:13
                    Kobitki... ja nie mogę, ale Wietka chciała sie spotkać...

• Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE cześć dziewczyny... IP: 80.55.142.* 14.01.05, 17:20
                  Krynia dziekuje za wesole fluidki, troche pomoglo :)
                  Ewelina jestem ZA spotkaniem, sa jakies propozycje ??:)
                  • Gość: krynia Re: KATOWICE cześć dziewczyny... IP: *.238.92.153.adsl.inetia.pl 14.01.05, 17:25
                    Drobiażdżek.Ale wypełnij wszystkie zalecenia to juz pewnością będzie super.
            • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.92.153.adsl.inetia.pl 14.01.05, 16:52
              Witam wszystkich. Mam nadzieję, że zakończyliście tydzień pracy w niezłej
              formie. A zatem miłego piątkowego popołudnia i przyjemnych weekendowych doznań.
              A Ty "Dziewczyno" uśmiechnij się do mojego posta , utnij sobie maleńką drzemkę
              a potem wypij dobrą kawusię przy jeszcze lepszej muzyce. Zobaczysz, że nastrój
              Ci się poprawi. Wysyłam troszeczkę pozytywnej egergii, więc złap ją i trzymaj
              mocno.Pozdrowionka.
              • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 14.01.05, 17:24
                Ewelina,jesli mozesz dojechac do geanta w Katowicach to tam jest
                cafejka "chopin" i przytulnie mozna posiedziec i pogadac,bo jutro tam bede,wiec
                jesli Ci po drodze to mozemy sie spotkac a jesli nie to w innym miejscu, co Ty
                na to?
                • ewelinal1 Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 14.01.05, 17:33
                  oj ...Dziewczynko ciężko mi do geanta bedzie ...wiesz z bedzina...:-( ...
                  moze centrum.... k-ce ...?
                  Moze ....cus na Stawowej...? DrinkBar...np..?
                  • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 14.01.05, 17:38
                    dziewczyny... moze dogadajcie sie tez z Krynią...
                    ona przeciez jest z centrum Katowic......

• Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.89.189.adsl.inetia.pl 14.01.05, 17:42
                      No nareszcie!!!Dzięki Ewiku. Od 17.06 na to hasło czekam. Jeżeli o mnie chodzi
                      to czy to Geant, czy Drink Bar wsio rybka. Żaden problem.
                    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 14.01.05, 17:43
                      Kryniu,przepraszam jesli Cie przeoczylam,ale zyczylas nam wszystkim milego
                      weekendu,stad skojarzylo mi sie,ze bedziesz zajeta. Ewelina moze byc centrum
                      Katowic...jesli Krynia dolaczy to moze spotkamy sie znow pod skarbkiem,by
                      stamtad sie gdzies przemiescic, bo przeciez nas nie rozpozna ani my jej :)
                      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 14.01.05, 17:45
                        Mam lepszy pomysl.....przy zabce na stawowej o 16 co Wy na to?
                        John mnie przywiezie,ale poniewaz to babski wieczor to zostaniemy same :)
                        • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.89.189.adsl.inetia.pl 14.01.05, 17:47
                          Jeżeli to juz wersja ostateczna to ok. Ale jak ja rozpoznam Was? Czy będzie
                          gazetka?
                          • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 14.01.05, 17:57
                            Z samego rana napisze czy bede mogla przyjsc, bo sytuacja rano na 100% ma sie
                            wyjasnic, ale wszystko wskazuje na to,ze bede miala wolny wieczor.
                            Pozdrawiam...
                          • ewelinal1 Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 14.01.05, 18:01
                            Kryniu mam dlugie czarne włosy... i jestem halasliwa stara dewotą i bede na
                            100% ...:-))))))
                            • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.89.189.adsl.inetia.pl 14.01.05, 18:04
                              Ja też będę na 100%. Tylko postaraj się byc jeszcze bardziej hałaśliwa jak
                              zawsze.
                            • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 14.01.05, 18:04
                              Ty, Ty jesteś młoda piękność!!!...

• ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY do Eweliny... 14.01.05, 18:06
                                Kobieto, inni nas czytają...
                                my jesteśmy tylko wystrzałowe laski... i basta ... i tak trzymać...

• ewelinal1 Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY do Eweliny... 14.01.05, 18:17
                                  z EW... NAJ to Ty jestes..:-))))))))))
                                  i wiesz ze Cie polubiłam...
                                  szkoda ze się nie pojawisz...
                                  buziaki......
                              • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.89.189.adsl.inetia.pl 14.01.05, 18:08
                                No to mnie pocieszyłaś...Wychodzi na to, że jedyną starą dewotą to będę tylko
                                ja... buuuuuuuuuu.
                                • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 14.01.05, 18:10
                                  Krynia co Ty gadasz ????? stary jest tylko pies :P
                                  No to w razie czego o 16 pod zabka ..TAK ????
                                  • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.89.189.adsl.inetia.pl 14.01.05, 18:12
                                    Sie rozumie.0 16,00 koło żabki. Ale na wszelki wypadek jeszcze jutro zajrzę na
                                    forum przed wyjściem, czy aby coś się nie zmieniło.
                                    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 14.01.05, 18:13
                                      OK OK OK ...:) Ewiku, swietnie nas promujesz :) tak 3maj !!!!!! :P
                                      • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 14.01.05, 18:14
                                        staram się...

• ewelinal1 Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 14.01.05, 18:15
                                    Stara dewotka...(...bardzooooooo halasliwa...) ...się cieszy ...i
                                    bedzie !!!!!!!!!!
                                • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 14.01.05, 18:11
                                  następna samobiczująca...
                                  przeciez mówię!... jak wszystkie to wszystkie...

• Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.89.189.adsl.inetia.pl 14.01.05, 18:17
                                    No dobra, wierzę. Tymczasem muszę się pożegnać, bo już moje "dziecko" nie może
                                    się doczekać "swojego czasu" na GG. Pozdrawiam Was wszystkie jeszcze raz i do
                                    jutra !!!! Juz się cieszę.
                                    • Gość: ma_goy Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:03
                                      czesc :)
                                      poczytalem sobie caly ten SPISEK !!! :)))))) pozostalo by mi wywolac teraz do
                                      tablicy panow , osamotnionych waszym "babskim wieczorem" i namowic ich na
                                      jutrzejsze , wieczorne "meskie zabawy" :)) no tak, tylko ciekawe kiedy mnie
                                      goya przywala do porzadku :DDD
                                      m_g
                                      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 15.01.05, 10:28
                                        Witam, na ta chwile moge jedynie napisac,ze nie bede mogla przyjechac,ale nie
                                        jest to jeszcze calkowicie przesadzone.Jesli mozecie poczekac ok.10 minut
                                        dluzej,to zaczekajcie na mnie,bo moze sie pojawie...
                                        Odezwe sie jeszcze po poludniu.
                                        Pozdrawiam w ten sliczny,sloneczny dzien :):):)
                                        • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 10:31
                                          ja również pozdrawiam i zapraszam na rowerową przejażdżkę...

• wietka Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 11:52
                                            I ja się przyłączam do pozdrowien :)
                                            pogoda niezgorsza, humor dopisuje :)
                                            mam nadzieje sympatycznie spedzic dzisiejszy dzien, niestety na spotkanie sie
                                            nie pisze, mam inne zobowiazania, ale tez miłe :)
                                            • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.83.82.adsl.inetia.pl 15.01.05, 12:03
                                              Witam i ja. Potwierdzam dzisiejsze spotkanie. Melduję się koło żaby o 16,00 a
                                              na Dziewczynę gotowa jestemn poczekać nawet 15 minut.Do miłego.....
                                              • ewelinal1 Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 12:10
                                                ja tez...ufffffff...to może to ...babskie przeistoczmy ..w ....koedukacujne..:-
                                                )..co o tym sadzicie .... bo ja...
                                                krzykliwa....dewotka..
                                                krzycze!!!!

godz. 16..+ 15 min. oczekiwania..:-) .
                                                Fontanna ZABKA...ul. Stawowa... KATOWICE...
                                                Zapraszam cieplusio...
                                                aaa bede obwazanka .wcinac...:-)..(znak rozpoznawczy ...czy cuś..<szok>...)

Gosiu ..ze stwoja ...brzydota ...
                                                moze i Wy...?

pozdrawiam...

• ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 12:17
                                                  tylko nie róbcie z tego lutowego spotkania...
                                                  bo mi już żal...
                                                  ... pozdr...

• Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.83.82.adsl.inetia.pl 15.01.05, 12:54
                                                    To rzucaj wszystko i dołącz do nas.
                                                  • Gość: Ewelinal1 Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:33
                                                    NAPEWNO ..bede ....
                                                    NEPERWNO ..spoznie sie ok. 15..min...

poczekajcie ..
                                                    PROSZE..

Ewelinal1
                                                  • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 15.01.05, 14:16
                                                    Powinnam przyjechac, jesli mnie nie bedzie o 16.15 tzn.ze jednak nie moglam,ale
                                                    wszystko wskazuje na to,ze bede ...wiec do zobaczenia :)
                                                    Krynia,daj jakis znak jak wygladasz ?????:D
                                                  • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 14:26
                                                    Kurde... paskudnie.Ale będę całkiem na czarno poza twarzą. Na pewno skojarzysz
                                                    dwie żaby w jednym miejscu.
                                                  • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 14:29
                                                    Gość portalu: krynia napisał(a):

> Kurde... paskudnie.Ale będę całkiem na czarno poza twarzą. Na pewno
                                                    skojarzysz
                                                    > dwie żaby w jednym miejscu.

witaj, dobra jesteś...
                                                    to się z Ewelinką1 super dogadacie...
                                                    pozdr.

• Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 14:32
                                                    Jestem pewna, że z Tobą również. Może jednak mienisz plany, ręczę że nie
                                                    pożałujesz!!!
                                                  • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 14:37
                                                    Gość portalu: krynia napisał(a):

> Jestem pewna, że z Tobą również. Może jednak mienisz plany, ręczę że nie
                                                    > pożałujesz!!!

z wielka przyjemnością, ale następnym razem...
                                                    naprawdę nie mogę...siły wyższe...
                                                    ... odbijemy sobie to na pewno...co sie odwlecze, to nie uciecze...

• Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 14:45
                                                    No to do miłego..:))))Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
                                                  • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 14:29
                                                    A może ty będziesz miała przy sobie jakiś charakterystyczny "atrybut"?.
                                                  • wietka Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 14:56
                                                    juz załuje, ze nie mogę :(
                                                    moze przełozycie...
                                                  • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 15:03
                                                    spokojnie...
                                                    niech się kobitki spotkają...
                                                    my dojdziemy następnym razem... będzie ciekawiej...
                                                    nie wszystko na raz...
                                                    pozdr...

• wietka Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 15:04
                                                    chyba ze tak...
                                                    ale niecierpliwa jestem...
                                                  • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 15.01.05, 15:12
                                                    Krynia,ewelina - miedzy 16 16.30 przy zabce, wiecej pisac juz nie moge,
                                                    poniewaz moj net raz dziala a raz nie :>:>:> do zobaczenia :)
                                                  • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 15:13
                                                    No to masz ostatnią szansę. Ja wkrótce wychodzę. A po cichutku liczyłam, że
                                                    dziś Cię poznam. Wyczuwam w Tobie bratnią duszę. Przemyśl to i w drogę...
                                                  • Gość: ma_goy Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:12
                                                    krynia :) moze do was dolaczymy ...ale pozniej :) przekaz ewelinie byscie
                                                    poscili nam sms'a gdzie jestescie. nr telefonu zna wietka lub ewiku :)
                                                    pozdr.
                                                    goya+ma_goy
                                                  • wietka Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 15:14
                                                    ale to ma byc babskie spotkanie...
                                                    chyba, ze chcesz za przyzwoitke ;)
                                                    Pozdrawiam :)
                                                  • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 15:14
                                                    OK. Tak zrobimy. Do zobaczycha!!!
                                                  • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 15:16
                                                    Kurde, ale przecież ani Ewiku ani Wietki raczej nie będzie. Czy Ewelina ma Wasz
                                                    numer???!!!
                                                  • Gość: goya Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:35
                                                    ewelina ma nr ewiku i (moze) wietki . a czy ma nasz ? nie pamietam :) ale juz
                                                    dalem ci "sciezke" jak trafic :)
                                                    do zobaczycha :)
                                                    g
                                                  • Gość: Krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 15:38
                                                    ok. czekamy na was.
    • rysky KATOWICE SPOTKANIE - chopy! 15.01.05, 16:00
      Chyba nie będziemy gorsi i trzeba pomysleć o męskim spotkaniu, oczywiscie przy
      czymś mocniejszym. :)))
      • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - chopy! 15.01.05, 16:05
        ja też... jako przyzwoitek...
        ma_goj też poszedł do kobitek...

• rysky :))) 15.01.05, 16:29
          Oczywiście Ewiku - na jednego przyzwoitka chłopaki chyba się zgodzą :)
          • ewiku Re: :))) 15.01.05, 16:32
            to zwołuj ta resztę, bo się to gdzieś plączą...
            Zegora też trzeba wołać...

• rysky Re: :))) 15.01.05, 16:33
              Tak sobie myslę, że chopy poszły na ten babski comber :(
            • inna-bajka Re: :))) 15.01.05, 16:35
              Umówicie się w końcu, czy nie.
              Od dłuższego czasu śledzę ten wątek i nic sie nie dzieje poza pisaniem.
              • ewiku do innej-bajki... 15.01.05, 16:42
                to źle śledzisz...
                detektywa sobie wynajmij, to Ci powie co już było, co akurat jest i co jeszcze
                będzie...

• inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 16:46
                  Było, wiem ale nie mogłam przybyć, bo byłam w Wawce. A co do przyszłości to
                  tyle o tym piszecie, że nie sposób tego sprecyzować, ani geograficznie, ani
                  czasowo :)))
                  • ewiku Re: do innej-bajki... 15.01.05, 16:49
                    w tej chwili dziewczyny siedza w k-cach na kawie...
                    a my sie spotykamy na początku lutego... wszystko możesz przeczytać...
                    popatrz wyżej...

• inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 16:52
                      Taaaaa, to jak szukanie igły w stogu siana.
                      Aczemu ONE tam są, a MY nie. I czemu My dopiero w lutym ?
                      • ewiku Re: do innej-bajki... 15.01.05, 16:56
                        bo ja np. dziś nie mogłam... to był mój pmysł na babskie spotkanie, ale wyjdzie
                        zdajsie mieszane...
                        my możemy sie oczywiście wcześniej spotkać... trzeba się tylko umówić...
                        jak chcesz to mozesz teraz do dziewczyn dołączyć...
                        dam Ci telefon do Eweliny1...

• inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:15
                          Dzięki bardzo, ale dzisiaj mam plana do zrobienia. W poniedziałek spotkanie z
                          prezesem i muszę sie odstresować w stępnie. Ale nastepną razą chętnie.
                          Poza tym mam do was 70 km.
                          • ewiku Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:20
                            acha... to Ty jesteś bardziej na północ, w stronę centrum kraju?...

• inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:22
                              Ciiiiiiiiiii.
                              • ewiku Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:28
                                spokojnie...
                                tu tylko pozornie jest groźnie...
                                wszyscy są tacy wystraszeni, że sie włąsnego cienia boją...
                                i w gruncie rzeczy tylko głośno hałasują...
                                to tacy wirtualni krzykacze...

• zegor Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:28
                                Ewiku!Jeszcze jestem...
                                Jeżeli bajka jest z Cz. to się chyba pochlastam ze śmiechu...
                                • inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:31
                                  A dlaczego mieszkanie w Cz. ma wpłynąć na czyjeś pochlastanie ;))
                                  • ewiku Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:36
                                    same cuda...

• zegor Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:39
                                      No i nie wierz tu w przeznaczenie...
                                  • zegor Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:37
                                    Bajko,bo o tym ukochanym dla mnie miejscu dziś,na innej płaszczyźnie,że tak
                                    powiem ,prowadziłem miłą rozmowę
                                    • inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:41
                                      Nie kumam. Jakie miejsce. Odrazu widać, że tu nie mieszkasz, nienawidzę tej
                                      pier..nej wsi.
                                      • zegor Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:43
                                        Oj mieszkałem pewnie tyle,ile Ty masz lat....
                                        • ewiku Re: do innej-bajki...trochę nie na temat... 15.01.05, 17:48
                                          mamy pozdrowienia od kobitek...
                                          siedzą w babskim gronie i bawią się dobrze...

• inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:50
                                          A Ty co z CBŚ jesteś ?
                                          Napisz maile to Ci moze odpowiem.
                                          • ewiku Re: do innej-bajki... 15.01.05, 17:53
                                            tylko powiedz, do kogo mówisz?...

• inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 18:01
                                              Sory. To On zaczął.
                                              • zegor Re: do innej-bajki... 15.01.05, 18:04
                                                On sobie nie przypomina,żebyCię o coś pytał.
                                                Pozdrawia i życzę zmiany humoru
                                                • inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 18:06
                                                  Pytałeś sie ile mam lat. A ja uważam, że forum nie jest miejscem na takie
                                                  pytania.
                                                  Strasznie obrażalski jesteś, szkoda :(
                                                • ewiku Re: do innej-bajki...i Zegora... 15.01.05, 18:08
                                                  zegor napisał:

> On sobie nie przypomina,żebyCię o coś pytał.
                                                  > Pozdrawia i życzę zmiany humoru

Zegorku... coś my, kobitki drażliwe jesteśmy...
                                                  ale nie przejmuj się... to tylko tak na początku...

• ewiku Re: do innej-bajki... 15.01.05, 18:05
                                                możesz spokojnie z nim pisać...
                                                on też kiedyś tam mieszkał... stary sentyment...
                                                i ja się z nim znam... wszystko oki...

• inna-bajka Re: do innej-bajki... 15.01.05, 18:08
                                                  Ale ja nie mówię, ze nie chcę, dlatego wolę na poczcie, a nie na Forum.
                                                  Niewszyscy wszystko musza o mnie wiedzieć.
                                                  • ewiku tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgodę... 15.01.05, 18:10
                                                    i piszcie do siebie...
                                                    krajanie przecież jesteście...

• zegor Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo 15.01.05, 18:16
                                                    Bajko,źle mnie zrozumiałaś
                                                    Stwierdziłem,że mieszkałem tam TYLE,LIE TY MASZ LAT
                                                    To nie było pytanie o Twój wiek
                                                    A teraz spadam(ja spadam) bo mam gości
                                                  • inna-bajka Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo 15.01.05, 18:19
                                                    Ok. To sory.
                                                    A skąd Ty wiesz ile ja mam lat ?
                                                    Zastanawiające ile tu ludzi ma takie informacje na mój temat, ze buty spadają.
                                                  • inna-bajka Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo 15.01.05, 18:18
                                                    Kłótni nie bedzie.
                                                    Misio sie obraził.
                                                  • ewiku Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo 15.01.05, 18:20
                                                    ale on ma naprawdę gości...właśnie z tamtąd...
                                                    a Ty sie tak nie unoś bo gościu naprawdę w porządku...

• inna-bajka Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo 15.01.05, 18:28
                                                    Ja sie nie unoszę, ale zaczynam sie zastanawiać dlaczego go tak bronisz ;)))
                                                    Musi być naprawdę super ;)
                                                  • ewiku Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo 15.01.05, 18:32
                                                    nie o to chodzi...
                                                    po prostu, w tym wirtualnym świecie, powinno się sobie pomagać, prawda?...
                                                    bo normalnie, w realu, nie ma takiej nieufności jak tu... i tylko tyle...
                                                    i żadnych podtekstów...

• Gość: ma_goy Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:58
                                                    :))) no i na babski comber sie nie zalapalem :DDD zreszta , w pewnym momencie
                                                    mial on stac sie koedukacyjnym , ale ..... tak sie narobilo ze dopiero teraz
                                                    jestesmy SOBOTNI :) a wiec .... uroczyscie oswiadczam , ze za troche
                                                    otwieram "jasia" . lod sie mrozi, cola zreszta tez (jak ktos lubi z cola) . a
                                                    oswiadczyny sa rowniez zaproszeniem dla "jasiolubcow" :)) czerwony , ma ok. 1
                                                    litra wysokosci :) i kto przeczyta a ma blisko to .... ;) postoj taksowek widac
                                                    ode mnie z okna :) RYSKI !!! wywoluje cie do "tablicy " :)
                                                    pozdr.
                                                    m_g
                                                    p.s. a moze jeszcze ktos z ekipy ?? :)
                                                  • Gość: krynia Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 20:02
                                                    To nie mogłeś wysłać "eska". Babski comber zmieniłby lokal, a teraz to już po
                                                    zawodach.Kobitki się rozeszły.Mam nadzieję, że przynajmniej
                                                    jedno "podniesienie" będzie za nas.Miłego wieczoru.
                                                  • Gość: ma-goy Re: tylko mi się tu nie kłóćcie...i rączki na zgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:15
                                                    :)) tylko ze to Wy mialyscie dac znac gdzie jestescie :) poza tym my ni emamy
                                                    n-row telefonow , poza tym to mial byc BABSKI comber (no chyba ze goya by sie
                                                    lapala :) . ale luty juz nie daleko , wszystko do nadrobienia ;)
                                                    A JASIU DOJRZEWA !!! :))))))
                                                    M_G
                                                  • ewiku Ekipa... wieczorkiem... 15.01.05, 20:13
                                                    Gość portalu: ma_goy napisał(a):

> :))) no i na babski comber sie nie zalapalem :DDD zreszta , w pewnym momencie
                                                    > mial on stac sie koedukacyjnym , ale ..... tak sie narobilo ze dopiero teraz
                                                    > jestesmy SOBOTNI :) a wiec .... uroczyscie oswiadczam , ze za troche
                                                    > otwieram "jasia" . lod sie mrozi, cola zreszta tez (jak ktos lubi z cola) . a
                                                    > oswiadczyny sa rowniez zaproszeniem dla "jasiolubcow" :)) czerwony , ma ok. 1
                                                    > litra wysokosci :) i kto przeczyta a ma blisko to .... ;) postoj taksowek
                                                    widac
                                                    >
                                                    > ode mnie z okna :) RYSKI !!! wywoluje cie do "tablicy " :)
                                                    > pozdr.
                                                    > m_g
                                                    > p.s. a moze jeszcze ktos z ekipy ?? :)

ja się melduję, ale niestety tylko wirtualnie...
                                                    pozdr.

• Gość: ma_goy Re: Ekipa... wieczorkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:20
                                                    > ja się melduję, ale niestety tylko wirtualnie...
                                                    > pozdr.

:)))) wybacz , ale johyny przed kompem to ....lekka profanacja ;) fotelik,
                                                    tv , ....a moze szersze grono:) zreszta ...po wirtualnym popijaniu , mozna miec
                                                    wirtualnego kaca , wirtualnie zle sie czuc .... a przeciez nie chcemy cie
                                                    tracic z oczu (na ekranie ) :)))
                                                    m_g
                                                  • ewiku Re: Ekipa... wieczorkiem... 15.01.05, 20:23
                                                    ma_gojku...
                                                    Ty patrzysz i nie grzmisz...
                                                    dopiero co zrobiłeś nowy wątek, żeby nie odwracać stronek...i patrz...
                                                    co się to człowiek musi napracować,żeby tu dotrzeć...

• Gość: Dziewczyna Re: Ekipa... wieczorkiem... IP: 80.55.142.* 15.01.05, 20:31
                                                    Niezle postow napisaliscie podczas naszej nieobecnosci a co do spotkania, to
                                                    4.02 juz niedlugo, wiec zaleglosci sie nadrobi :P ale i tak zalujcie,ze Was nie
                                                    bylo :)
                                                  • ewiku Re: Ekipa... wieczorkiem... 15.01.05, 20:33
                                                    jeszcze Ty mnie tu dołuj...
                                                    ja się tak nie bawię...to niesprawiedliwe...

• Gość: Dziewczyna Re: do innej-bajki... IP: 80.55.142.* 15.01.05, 20:22
                      No i ja juz jestem w domku a Ci co nie przybyli niech zaluja, bo jest czego :D
                      Bylysmy na Stawowej - spotkanie prawie 4 godzinne i non stop bylo o czym
                      rozmawiac. Ciesze sie,ze przyjechala Krynia, bardzo sympatyczna osoba, ktora
                      poznacie przy naszym kolejnym spotkaniu 4.02. Niestety tylko w 3 bylysmy, ale
                      jednoczesnie AZ :)
                      Ewiku, dzieki za smsa na koma do Eweliny z zyczeniami milego wieczorku, szkoda,
                      ze Cie nie bylo.
                      Buziaczki ...
                      Jak macie pytania to pisac :P
                      BYLO SUPER :)
                      Oj 4 lutego szykuje sie niezla impreza :):):)
                      • Gość: krynia Re: do innej-bajki... IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 20:35
                        Do Dziewczynki - dzięki za ciepłe słowa.Fajnie że dane nam było wreszcie się
                        poznać.Jeszcze raz dzięki za transport.:)))
                    • rysky Re: do innej-bajki... 16.01.05, 01:38
                      Ewiku weź pod rozwagę że "Inna Bajka" jest prwdopodobnie także myśląca
                      inaczej :)
                      • ewiku Re: do innej-bajki... 16.01.05, 07:02
                        i bardzo dobrze, że myśli inaczej...
                        i pewnie dogadają się z dimmonyj-ą, bo są z tego samego miasta i mają tyle samo
                        lat...
                        a ja już chyba za stara jestem...
                        i do jakich wniosków ja jeszcze tu dojdę?...
                        zadziwiające...
                        pozdr. i miłego dnia życzę...

• Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 19:58
      Sie melduje!!! Niech żałuje kto nie był. A kto był wie jak było. Ewelinka z
      pewnością jeszcze " w drodze", ale "Dziewczynka" już pewnie przed kompem.
      Pozdrawiam Was "Kobitki" i czekam na następny raz. Jesteście super. Wszystkim
      innym życzę miłego wieczorku.
      • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 20:11
        cieszę sie, że się Wam spotkanie udało...
        miłego wieczorku...

• Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 20:30
          Zapomniałam zrobić to, o czym nie zapomniała "Dziewczynka" - a więc spóźnione
          dzięki z sms-owe pozdrowionka na tel. Ewelinki.
          • ewiku Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 20:37
            cała przyjemność po mojej stronie...

• Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 15.01.05, 20:38
            Kryniu,jesli chodzi o transport to drobiazg w koncu bylo po drodze. Ciesze sie
            rowniez, ze Cie poznalam. Do nastepnego spotkania :)
            Buziaki ...
            • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: 80.55.142.* 15.01.05, 20:55
              Kryniu, pamietaj, ze w Twojej komorce jest moj nr gg :D a ja Twojego nie mam,
              wiec napisz ....
              • Gość: krynia Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY IP: *.238.81.51.adsl.inetia.pl 15.01.05, 20:58
                Pamiętam, pamiętam. Jak tylko "załapię" zaraz dam Ci znać.
                • ewelinal1 Re: KATOWICE SPOTKANIE - LUTY 15.01.05, 22:05
                  ufffff...i ja us ..:-) dotarłam...
                  Było SUPER!!!!
                  i ja Kryniu ciesze sie iz....:-))))))
                  taaa zalujcie...!!!!
                  ktos tu o...%%%%...wspomnial..?
                  eeech dlaczego taa pozno...

pozdrawiam ..cieplusio ..
                  buziale dla EKIPY...

teraz blondasa ...na TVN...ogladam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się