Gość: kaja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:18 O rany, jak miło tu u Was, jacyś w końcu normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phi_ Re: Wielka radość 21.05.02, 17:35 Najistotniejsze w tym kontekście wydaje się ujawnienie mylnego przeświadczenia, w którym funkcjonujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Wielka radość IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:42 gdybyś wiedział o czym myślałam to pisząc, nie o tym co Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Wielka radość IP: *.sp / 192.168.5.* 21.05.02, 17:49 Gość portalu: kaja napisał(a): > gdybyś wiedział o czym myślałam to pisząc, nie o tym co Ty. ;)))Ja też sobie tak świntuszę . W myśli natyralnie, a czasem uczynkiem nie zaniedbaniem świntuszę. :))cichy > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatsy Re: Wielka radość IP: 212.126.14.* 21.05.02, 17:54 Gość portalu: cichy napisał(a): > Gość portalu: kaja napisał(a): > > > gdybyś wiedział o czym myślałam to pisząc, nie o tym co Ty. > ;)))Ja też sobie tak świntuszę . W myśli natyralnie, a czasem uczynkiem nie > zaniedbaniem świntuszę. > :))cichy No no kolega jest wiec zywym (jak mniemam :) dowodem iz "cicha woda brzegi rwie" :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Wielka radość IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:59 Matko jedyna, ja nie o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid Re: Wielka radość IP: *.sp / 192.168.5.* 21.05.02, 18:01 Gość portalu: kaja napisał(a): > Matko jedyna, ja nie o tym... lubię jak się nie chcesz przyznać! Mam tak samo! Ale jak się już przyznam , to nie żałuję druid;)))> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Wielka radość IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 18:04 Gość portalu: druid napisał(a): > Gość portalu: kaja napisał(a): > > > Matko jedyna, ja nie o tym... > lubię jak się nie chcesz przyznać! > Mam tak samo! > Ale jak się już przyznam , to nie żałuję > druid;)))> > **** A kiedyś się nie przyznawałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Wielka radość IP: *.sp / 192.168.5.* 21.05.02, 17:59 Gość portalu: fanatsy napisał(a): > Gość portalu: cichy napisał(a): > > > Gość portalu: kaja napisał(a): > > > > > gdybyś wiedział o czym myślałam to pisząc, nie o tym co Ty. > > ;)))Ja też sobie tak świntuszę . W myśli natyralnie, a czasem uczynkiem ni > e > > zaniedbaniem świntuszę. > > :))cichy > > No no kolega jest wiec zywym (jak mniemam :) dowodem iz "cicha woda brzegi > rwie" :) > > >Oczywiście i absolutnie! Słuchaj FANTASY - jeśli jesteś nową postacią to uważaj, bo mnie mało kto lubi. Jak Cię ze mna zwiążą to masz prze...ane. Ja występuję też jako : kubek, arapski, szponderek, widelec, fugaschrustas, rolski, świderek, qrekjasiek, i jeszcze trochę ale serio mówię uważaj, chociaż ja sam jestem pogodny. Może tylko taka mam wadę, że lubię kobiety i dziewczęta. Z bliska. Z bardzo bliska. ;))cichy szaman > > > Odpowiedz Link Zgłoś