Dodaj do ulubionych

Jak to zrobić??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:36
Zakochałam sie w pewnym chłopcu...ma na imię Kubuś (prawda, że słodko?:P) Ale
wymieniamy ze sobą tylko zdawkowe "Cześć". Kiedy je wymawia słodko się
uśmiecha i mam wrażenie,że chciałby pogadac( wiem od znajomych, ze jest bardzo
nieśmiały -ma 18 lat). Bardzo mi się podoba, wiem ze jest fajny, chciałabym go
bliżej poznać... Jak to zrobić??
Obserwuj wątek
    • nbaja Re: Jak to zrobić?? 14.01.05, 18:43
      Malutka zyje sie raz!idziesz an calosc i ty zaczynasz rozmowe.potem bedziecie
      wspominac ten dzien =)do dziela niech moc bedzie z toba!
      • Gość: Malutkaa Re: Jak to zrobić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:25
        Masz racje;) Niech moc bedzie ze mną :D
      • Gość: Malutka Re: Jak to zrobić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:04
        Zapomnialam powiedziec ze ja tez mam 18 lat -tylko do 100 oj oj oj
    • malinka48 Re: Jak to zrobić?? 15.01.05, 14:47
      :))najzwyklej na świecie:))powiedz mu że chciałabyś ,poznać jego świat co
      lubi.Dlaczego rodzice nie potrafią dzieciom wpoić,że jeżeli coś fascynuje
      trzeba wyciągać po to rękę.A tym bardziej poznawanie ludzi:))śmiało zaczep go
      tak najzwyklej,bez uniesień i wyszukanych słówek i sprowokuj
      rozmowę:).Powodzenia.
      • Gość: Malutkaa Re: Jak to zrobić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:55
        Do malinka48 : Ślicznie to powiedziałas:) Aż zaczynam wierzyć, że sie uda;)
        • Gość: Fjord Re: Jak to zrobić?? IP: 82.177.97.* 15.01.05, 21:39
          Kurde czuje sie jakby Malutkaa opowiadala o mnie :) Tylko ze mam inne imię.
          " Ale wymieniamy ze sobą tylko zdawkowe "Cześć". Kiedy je wymawia słodko się uśmiecha i mam wrażenie,że chciałby pogadac( wiem od znajomych, ze jest bardzo nieśmiały -ma 18 lat)"
          Ostatnio wlasnie poznalem dziewczyne, mowie tylko czesc, niestety na wiecej nie jestem sobie w stanie pozwolic bo odwagi zbytnio nie mam a chcialbym troche z nia porozmawiac. Wiek tez sie zgadza :-)
          • Gość: Malutkaa Re: Jak to zrobić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:45
            Napewno nie jest Kubuś?? Szkoda:( Wiesz co, zagadaj do tej dziewczyny, tak
            naprawdę nie wiele ryzykujesz:) Nic z tego nie wyjdzie??Trudno... Ja jutro
            zamierzam pogadac z Kubusiem:D Trzymaj kciuki za mnie, ja za Ciebie też.
            Więcej odwagi:P
            • Gość: Fjord Re: Jak to zrobić?? IP: 82.177.97.* 16.01.05, 22:34
              No narazie mam 2 tygodnie nudnych ferii ;) a niestety nie posiadam zadnych namiarow zeby sie z nia skontaktowac. Wiec musze cierpliwie poczekac. Rowniez trzymam kciuki :-) Pozdrawiam
              • jahipek do Malutkiej 16.01.05, 22:47
                Stary podrywacz mowi Ci nie zaczepiaj go na rozmowe,bo Ci sie wymsknie.
                Jestem calkowicie pewien.
                Musisz mu dac czas zeby sie oswoil z mysla ze zaistanilas w jego zyciu.
                Podchodzisz do niego i mowisz czesc chialabym z Toba pojsc do kina.
                On niesmialy zrobi sie pewnie czerwony i powie ze nie ma czasu.To masz jeszcze
                szanse ustalic ze jak bedzie mial czas zeby Ci to powiedzial.On mimo ze
                niesmialy powie ze dobrze.
                Jak zaczniesz rozmowe o swoich uczuciach sploszysz go.
                No niestety dziewczyna w wieku 18 lat to kobieta,chlopak to jeszcze dziecko.
                • jachupek Re: do Malutkiej 17.01.05, 20:24
                  zostaw gó..arza po co Ci przedszkole szkoda czasu, nauczysz go tegoi tamtego a
                  on i tak pójdzie w świat,
                  • Gość: lolo Re: do Malutkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:31
                    baranie jesli podrywasz babki na taki tekst to gamon jestes!!!! zal mi tych co
                    sie zadaja z toba!!! jaki z ciebie doswiadczony ? poderwac mozesz ale dups...o
                    z krzesla! dziewczyny uciekajcie od wyrywaczy typu jahipek !!!ooooooooo
                    zgrozooooooo!!!!
                    • jahipek Re: do Malutkiej 18.01.05, 08:45
                      Kazdy podrywa jak potrafi,kazdy ma swoje mysli.Skad ta nienawisc o moj sposob
                      podrywania?
                      Pozdrawiam Cie serdecznie Lolo:)
                      • Gość: Malutkaa Re: do Malutkiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:48
                        W najbliższym czasie organizuje "osiemnastkę", myślicie, że zaproszenie go na
                        nią jest dobry powodem do zagajenia rozmowy??
    • Gość: qwert normalnie IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:10
      usiadz przed nim i normalnie, spokojnie wyjasnij o co chodzi. zadziala w 100%
      • Gość: Malutkaa Re: normalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:20
        Nie tak sie tak normalnie powiedzieć mu tego! Jak Ty byś zareagował??
        • Gość: Fjord Re: normalnie IP: 82.177.97.* 21.01.05, 19:47
          Ja byłbym zaskoczony i szczesliwy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka