Dodaj do ulubionych

Iiiiiii tam!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 17:55
Faktycznie nie ma na czym oka zawiesic . Zony nie szukam,porady dla kobiet mam gdzies, facet
zarzucony obornikiem kalafiorem mi zwisa,spowiadac sie nie zamierzam .... Chyba ta pogoda was
rozleniwila deczko,co? Ale nic to,zaraz grzmotnie,pizgnie,blysnie ..(.na niebie naturalnie )to moze sie
atmosfera ozywi?
Obserwuj wątek
    • kitek1 moge cie grzmotnac, samantko........... 28.05.02, 18:09
      ze swoim przyklejonym kelnerskim usmieszkiem:)
      • adam.kadmon Re: moge cie grzmotnac, samantko........... 28.05.02, 18:18
        Prawdziwy człowiek to umie sobie znaleźć zajęcie
        a karykatura kobiety pt. "samanta"
        wiecznie się nudzi, polakieruj sobie swoje cyfrowe paznokietki
        lafiryndo, jeśli potrafisz...
        • Gość: samanta Re: moge cie grzmotnac, samantko........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:58
          kitus znajdz sobie chlopczyka do bicia;)))
          A do tego drugiego facia.Koteczku niestety jestem taka lafirynda ze nawet sobie pazurow nie potrafie
          pomalowac.
          • kitek1 no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... 28.05.02, 19:00
            na walach:))
            • Gość: samanta Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:04
              Chrobrego z reszta;)))))
              • kitek1 Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... 28.05.02, 19:06
                wlasnie,
                a nie krzywoustego, jeszcze:)
                • Gość: samanta Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:23
                  No to kiedy siem lejemy? Oliwke juz mam jakby co;)
                  • men_ Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... 28.05.02, 19:24
                    I masło ?:)

Gość portalu: samanta napisał(a):

> No to kiedy siem lejemy? Oliwke juz mam jakby co;)

• kitek1 Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... 28.05.02, 19:26
                    moze, ja sie spuszcze z wiankiem swietojanskim,
                    a Ty mnie odlow:)
                    • Gość: samanta Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:28
                      kurde...kitek ...co zrobisz? ja mam dziwne skojarzenia zaraz;)))))
                      • kitek1 Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... 28.05.02, 19:30
                        no bo u nas jest taki obyczaj,
                        ze sie do odry puszcza wianki:)
                        • Gość: samanta Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:32
                          aaaa..puszcza!uzyles innego slowa wiec zdebialam;)))
                          • kitek1 Re: no przeciez, chcialas sie bic ze mna.......... 28.05.02, 19:33
                            o sorrki,
                            ja tez, przepraszam za skroty myslowe:)
          • adam.kadmon Re: moge cie grzmotnac, samantko........... 28.05.02, 19:08
            No ja wiem, że nie potrafisz,
            po co psujesz zabawę,
            zawsze kojarzyłaś mi się z Sammy Fox,
            też masz takie balony?
            • Gość: samanta Re: moge cie grzmotnac, samantko........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:21
              niestety wyplynal mi silikon i juz nie jezdem Fox
    • wsiok Re: Iiiiiii tam! 28.05.02, 19:06
      dlaczego wam wszystkim zwisa facet umorusany gnojem?
      wiesniak tez czlowiek nie?
      jestem ze wsi i sie tego nie wstydze,goraco pozdrawiam mieszczuchow.
      • Gość: samanta Re: Iiiiiii tam! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:23
        :) nie chodzilo o awersje do wsi ale o jednego takiego co to go gnoj przwalil;)
        • wsiok Re: Iiiiiii tam! 28.05.02, 19:29
          dzien dobry Pani!
          jak go pani spotka to prosze go zaprosic do mnie na pole mam troche gnoju do
          rozrzucenia napewno mi sie tam przyda,a tak wogole to dziekuje pani za
          mozliwosc odpowiedzenia pani,przepraszam,ze ja nie umiem tak ladnie pisac jak
          wy tutaj wszyscy,ale ja sie dopiero ucze korzystania z internetu i komputera,
          • Gość: samanta Re: Iiiiiii tam! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 19:33
            na truskawki gnoj tyz poszedl? A obrodzilo latos w owoc?;)
            • wsiok Re: Iiiiiii tam! 28.05.02, 19:53
              obrodzilo! a jak ze!
              marnie w skupie placa,nie wiem co dalej bedzie?
              a widze ze pani zna polska wies,gwara mi znana,do uslyszenia!
              ps.przepraszam za pisownie,nie mam wprawy w maszynie!
    • Gość: Pom Re: Iiiiiii tam! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 20:20
      Dziś słuchałam Spontona w radiu. Pamiętam dwa teksty i sie zapłakałam ze
      śmiechu.:))))
      Pierwszy: szczekać sałatą w krzaczorach (to chyba jest rzygac w krzakach...)
      Drugi: uwazaj, bo ci kopare na inna budowe przestawie (cos jakby groźba
      pobicia...)

:))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka