Dodaj do ulubionych

szukam ludzi z mózgami

01.09.01, 17:48
szukam by pogadać pomailować albo po prostu odlecieć w opary absurdu...
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 17:51
      Ostatnie baanie encefalografem stwierdzilo u mnie wystepowanie tego organu....!
      • rachelka Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 17:59
        cieszy cieszy ale czy tylko stwierdzono istnienie czy równiez użytkujesz tego
        cudownego narządu?
        • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:00
          zdarza sie to co prawda sporadycznie, ale za to dosyc intensywnie...
          • rachelka Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:07
            pytanie poza protokołem czy zdarza ci sie NIE odpowiedziec na jakikolwiek wątek
            na forum bo z tego co widzę to raczej rzadkość nie znaleźć Twoich odpowiedzi
        • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 18:00
          ja tez chyba mam czego dowodem moze byc jego bol :)
          • rachelka Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:05
            ja chciałam powiedzieć ze myslenie nie boli...
            • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:06
              Myslenie samo w sobie nie boli. Tatomiast mysli moga sprawiac bol...
              • rachelka Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:08
                mario2 napisał(a):

> Myslenie samo w sobie nie boli. Tatomiast mysli moga sprawiac bol...

bolec dusza może i jestestwo i tu masz rację w ogóolnym zarysie rzecz jasna

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:11
                  jestestwo jest uspione, gdy mysli nie dotykaja bezposrednio Twojego ego! Potem
                  potrafi krzyczec
                  • rachelka Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:13
                    dla mnie jestestwo to ego ale nie będę sie kłócić w końcu jestem zawodowcem od
                    mózgów...
                    • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:16
                      pracujesz w rzezni?
                      • rachelka Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:18
                        pracuje w rzeźni nr 5

a mózgi ogladam z ciekawośći
                        • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 01.09.01, 18:23
                          No w czasie zajec w prosektorium, tez mialem takie hobby. Bardzo
                          pouczajace . :o)))
                          • Gość: rachelka Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 23:12
                            ja w tym czasie patrzałam w oczy asystenta i oglądałam jego mózg moimi
                            rentgenowskimi oczętami
                            • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 09:59
                              nasza asystentka byla nie do ogladania :o((( , nasze dziewczeta mdlaly, dlatego
                              patrzylem tam gdzie bylo ´najciekawiej- w zawartosc czaszki.
                              • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:32
                                mario2 napisał(a):

> nasza asystentka byla nie do ogladania :o((( , nasze dziewczeta mdlaly, dlatego
                                >
                                > patrzylem tam gdzie bylo ´najciekawiej- w zawartosc czaszki.
                                .... akurat zawartosc czaszki nie jest ciekawa :(dziwne ze "cos" takiego spelnia
                                tak ogromna role !

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 12:35
                                  Dla mnie bylo to bardzo ciekawe- ciekawsze od aparycji asystentki
                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:55
                                    mario2 napisał(a):

> Dla mnie bylo to bardzo ciekawe- ciekawsze od aparycji asystentki
                                    *** Biedna brzydula...

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 12:58
                                      No- ale juz umarla, wiec jej problem sie rozwiazal. W krainie wiecznych lowow-
                                      im kto bardziej oszpecony- tym bardziej doceniany!
                                      • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:00
                                        mario2 napisał(a):

> No- ale juz umarla, wiec jej problem sie rozwiazal. W krainie wiecznych lowow-
                                        > im kto bardziej oszpecony- tym bardziej doceniany!
                                        ** I co? Na to konto bedziesz sobie twarz chlastal zyletka???(celem oszpecenia)

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 13:10
                                          Nie - bo i tak sie nie da byc bardziej szpetnym. Mnie tam od razu krolem zrobia
                                          • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:12
                                            mario2 napisał(a):

> Nie - bo i tak sie nie da byc bardziej szpetnym. Mnie tam od razu krolem zrobia
                                            *** Nie sadze! To miejsce jest zarezerwowane dla krolowej ,a mam watpliwosci czy
                                            bedzie chciala sie z Toba tronem dzielic!

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 13:25
                                              A skad wiesz, ze dla krolowej? Moze mnie przynajmniej na pazia wezmie?

Samanto to Twoj kundel sie tu placze. Zaloz mu przynajmiej kaganiec!
                                              • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 13:26
                                                Rafik kim Ty jestes?
                                            • Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 02.09.01, 13:41
                                              Tak, samanto, zabierz tego kundla, wabiącego się Mario.
                                          • Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 02.09.01, 13:12
                                            Królem piesków ???
                                            • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 13:27
                                              Tak - jestes ktrolem pieskow- nie musisz juz o to pytac!
                                              • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:30
                                                jestes zbyt malo mily zeby byc paziem a przy tym leniwy....
                                                To nie moj piesek ,o ile wiem mam szczura!
                                                • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 13:35
                                                  Przy krolowej brzydasow, nie trzeba byc zanadto milym. A dla Ciebie jestem
                                                  zawsze mily!!!!

No moze to i szczur- nie za bardzo mu sie przygladalem
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:41
                                                    Nie zawsze,nie zawsze....
                                                    Moj szczur nie kasa , a to to jest jakies jadowite! Nie moje!A kysz! A kysz!
                                                    Buda!
                                                  • Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 02.09.01, 13:44
                                                    Nie przypuszczałem Mario, że jesteś jadowity. Jadowity piesek, czy też szczur - to nowość.
                                              • Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 02.09.01, 13:42
                                                Mario, 1-sza osoba od "być" w polskim to "jestem", a nie "jestes".
                                                • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 13:45
                                                  Samanto, a kiedy to bylem dla Ciebie nie mily? Podaj jeden przyklad?

tak- teraz widze wyraznie- to kundelek nie szczur. Szczury sa inteligentniejsze
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:47
                                                    :)) Z ta niewybrednoscia:))
                                                  • Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 02.09.01, 13:47
                                                    Cieszę, się Mario, że wreszcie zdecydowałeś się jakoś określić swoje marne jestestwo.
                                                  • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 13:56
                                                    Samanto, Samanto- piszesz to dla polemiki, czy dlatego, ze tak czujesz?

Pozatym proponuje, by piesek przeniosl sie do watku: Lubie sex z kozami!
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:05
                                                    mario2 napisał(a):

> Samanto, Samanto- piszesz to dla polemiki, czy dlatego, ze tak czujesz?
                                                    >
                                                    > Pozatym proponuje, by piesek przeniosl sie do watku: Lubie sex z kozami!
                                                    **Malo sprytnie probowalam wydusic cos od Ciebie milego:))
                                                    ***Byl tez watek z psem o ile pamietam? Chyba nie lubicie sie z Rafikiem?

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 14:12
                                                    Cos milego zawsze odemnie mozesz przeczytac, przeciez wszystkie nasze rozmowy
                                                    sa mile. I mam nadzieje, ze takie pozostana.

Co do pieska- podpadl mi jak napadl na Wolanda: Woland?- nie Wolland. (od wolu)
                                                    To swinstwo otwierac posta na czyjs temat- dowodzi to kompleksow autora,
                                                    zreszta na moj temat tez byl kiedys taki post otwarty!
                                                  • Gość: bachuu Re: szukam ludzi z mózgami IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:20
                                                    mario2 napisał(a):

> Cos milego zawsze odemnie mozesz przeczytac, przeciez wszystkie nasze rozmowy
                                                    > sa mile. I mam nadzieje, ze takie pozostana.
                                                    >
                                                    > Co do pieska- podpadl mi jak napadl na Wolanda: Woland?- nie Wolland. (od wolu)
                                                    > To swinstwo otwierac posta na czyjs temat- dowodzi to kompleksow autora,
                                                    > zreszta na moj temat tez byl kiedys taki post otwarty!

jakkolwiek zgadzam sie z autorem
                                                    ale zycie forumowe coraz bardziej przypomina serial brazylijski dluuuuuugie
                                                    dialogi, emocje i co wazniejsza niespodziewane zwroty akcji coraz mniej majace
                                                    wspolnego z otaczajaca zeczywistoscia
                                                    ot przygody
                                                    pozdr
                                                    usmiechniety jak sw walenty
                                                  • Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 02.09.01, 14:29
                                                    Mario, jeśli chodzi o Wolanda, to udzielał się tam jakiś inny Raf - popatrz na IP. A podobno jesteś taki
                                                    bystry...
                                                  • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 17:49
                                                    A co Ty jeszcze robisz w tym watku Rafiku- przeciez autorka wyraznie
                                                    zaznaczyla, ze szuka ludzi z mozgiem!!!
                                                    A co do wolanda, kochany, moge co post zmieniac nicka, nie przeszkodzi mi w tym
                                                    nawet to, ze bede posiadal 100 kont pocztowych na GW
                                                  • Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 02.09.01, 20:20
                                                    Mario,
                                                    To ja się ciebie pytam, co ty robisz na tym poście, bo to, że trudno ci zrozumieć fakt, że dwóch ludzi może
                                                    używać tego samego nicka, świadczy o tym, że brakuje ci mózgu.
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 17:57
                                                    mario2 napisał(a):

> Cos milego zawsze odemnie mozesz przeczytac, przeciez wszystkie nasze rozmowy
                                                    > sa mile. I mam nadzieje, ze takie pozostana.
                                                    >
                                                    > Co do pieska- podpadl mi jak napadl na Wolanda: Woland?- nie Wolland. (od wolu)
                                                    > To swinstwo otwierac posta na czyjs temat- dowodzi to kompleksow autora,
                                                    > zreszta na moj temat tez byl kiedys taki post otwarty!
                                                    *** fakt ,potrafisz byc bardzo mily. Ach! To z tych Rafow? Watek byl na tyle
                                                    przykry i niestosowny ze omijalam go.

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 20:00
                                                    Samantko, kochanie i przyzekam, ze dla Ciebie milym pozostane!
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 20:14
                                                    mario2 napisał(a):

> Samantko, kochanie i przyzekam, ze dla Ciebie milym pozostane!
                                                    *** Nie przyrzekaj ,bo kiedys czepie sie tego jak pijany plotu .:))

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 02.09.01, 22:50
                                                    To akurat moge przyzec- zadko bywam niemily- szczegolnie dla kobiet. A dla
                                                    milych kobiet- jestem supermily!
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 14:41
                                                    Totez i masz takie powodzenie !:)
                                                  • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 03.09.01, 14:56
                                                    Wirtualne Samanto, wirtualne, niestety nie przenosi sie to na real. !!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 16:37
                                                    Niemozliwe! jesli jestes tak sympatyczny wirtualnie to dlaczego nie mialoby tak
                                                    byc realnie???
                                                  • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 03.09.01, 18:04
                                                    internet to swiat iluzji, tutaj wszystko moze sie zdazyc!. Wiesz, kiedys bralem
                                                    udzial w zjazdach internautow i wirtualne wyobrazenia nie zawsze pokrywaja sie
                                                    z realiami!
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:08
                                                    czyli co? Udajemy kogos innego niz jestesmy? W necie jestes mily facet a w
                                                    realu bijesz:)
                                                  • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 03.09.01, 18:46
                                                    nie mowie o sobie- mowie o naiwnych, ktorzy przyjmuja za dobra monete to, co
                                                    inna osoba w necie stwarza jako pozor
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:54
                                                    mario2 napisał(a):

> nie mowie o sobie- mowie o naiwnych, ktorzy przyjmuja za dobra monete to, co
                                                    > inna osoba w necie stwarza jako pozor
                                                    ** Jezeli ja jestem soba,Ty jestes soba...to dlaczego zakladasz ze inni
                                                    przybieraja maski? A moze tych szczerych ,nieudajacych jest wiecej?

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 03.09.01, 19:26
                                                    Tlumaczylem, ze na zlotach poznawalem masowo ludzi, ktorych znalem z netu i
                                                    wiesz nie zawsze dorownywali swoim wizerunkom!
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:37
                                                    mario2 napisał(a):

> Tlumaczylem, ze na zlotach poznawalem masowo ludzi, ktorych znalem z netu i
                                                    > wiesz nie zawsze dorownywali swoim wizerunkom!
                                                    ** A mnie sie wydaje odwrotnie,ze trudniej byc ciekawym piszac niz na zywo. Nie
                                                    mysle tu o wygladzie!

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami 03.09.01, 19:48
                                                    Wlasnie, ze nie. Piszesz tylko od czasu do czasu, masz czas na zastanowienie
                                                    sie. Mozesz cos doczytac i zmienic. A w realu. Wychodzi wszystko. Kompleksy,
                                                    wady, przyzwaczajenia. W necie latwiej sie po prostu kreowac. W realu trzeba
                                                    byc naturalny. A to nie kazdemu wychodzi!
                                                  • Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 20:09
                                                    mario2 napisał(a):

> Wlasnie, ze nie. Piszesz tylko od czasu do czasu, masz czas na zastanowienie
                                                    > sie. Mozesz cos doczytac i zmienic. A w realu. Wychodzi wszystko. Kompleksy,
                                                    > wady, przyzwaczajenia. W necie latwiej sie po prostu kreowac. W realu trzeba
                                                    > byc naturalny. A to nie kazdemu wychodzi!
                                                    *** No wlasnie ! normalny czlowiek zastanawia sie ...a mnie sie kolo lba pali (w
                                                    nim tez) .Moja cholerna spontanicznosc wpedza mnie czesto w klopoty i
                                                    nieporozumienia.:(

• Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 03.09.01, 22:03
                                                    Mario w takim razie patrząc na to co wypisujesz na necie, nie wyobrażam sobie jaki beznadziejny musisz być w
                                                    realu. Zastanawiam się tylko czy jeszcze pozostałeś w Niemczech, czy zacząłeś zatruwać już atmosferę i w
                                                    Polsce.

• Gość: samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami IP: 213.76.59.* 03.09.01, 22:13
                                                    Gość portalu: Raf napisał(a):

> Mario w takim razie patrząc na to co wypisujesz na necie, nie wyobrażam sobie j
                                                    > aki beznadziejny musisz być w
                                                    > realu. Zastanawiam się tylko czy jeszcze pozostałeś w Niemczech, czy zacząłeś z
                                                    > atruwać już atmosferę i w
                                                    > Polsce.
                                                    Nie chce sie wtracac bo i mnie mogloby sie oberwac ale moze tak Rafalku
                                                    zakonczycie te klotnie? Po co szarpac sobie nerwy skoro mozna sie zgrabnie omijac?
                                                    >

• Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami IP: *.citicorp.com 03.09.01, 22:15
                                                    Chętnie przystałbym na takie rozwiązanie, ale tego osobnika trudno omijać - wpycha się do każdego wątku
                                                    nieproszony !
                                                  • samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami 03.09.01, 22:22
                                                    Gość portalu: Raf napisał(a):

> Chętnie przystałbym na takie rozwiązanie, ale tego osobnika trudno omijać - wpy
                                                    > cha się do każdego wątku
                                                    > nieproszony !
                                                    **Tym razem wyraznie go szukales ,prawda???:)Daj spokoj Rafal ,takie pyskowki na
                                                    forum bardziej moga zepsuc humor jak ta obrzydliwa pogoda dzisiaj.Odpusc!

• mario2 Re: szukam ludzi z mózgami do Rafika 04.09.01, 01:22
                                                    Sluchaj bezmozgowy palancie. Jest to ostatni post, ktory pisze do Ciebie. Ty
                                                    sie wpieprzasz tam, gdzie Cie nie prosza. Na Twoje posty nie odpowiadam, bo sie
                                                    po prostu brzydze gownem wydalanym z Twojej przepoconej mozgownicy. Ale Ty
                                                    musiales znowu przylezc i swoim gnojem "uswietnic" rozmowe moja z Samanta.
                                                    Oswiadczam wszem i wobec, ze gowna nie nalezy ruszac, bo smierdzi. I takim
                                                    gownem smierdzacym jestas tutaj Ty. Twoje komleksy wyladowuj sobie gdzies
                                                    indziej. A najlepiej udaj sie do lekarza, a gdybys nie wiedzial- lekarz dla
                                                    takich jak Ty to weterynarz. Spuszczam na Ciebie zaslone mojego zapomnienia.
                                                    Zegnam bez szacunku.
                                                    Mario
                                                  • samanta1 Re: szukam ludzi z mózgami do Rafika-M 04.09.01, 09:20
                                                    jestes bardziej jadowity ode mnie!:)Tak Cie zaslepilo ze ograniczyles sie do
                                                    odpowiedzi Rafowi ,na moj post juz nie odpowiedziales:)
                                                  • mario2 Re: szukam ludzi z mózgami do Rafika-M 04.09.01, 11:51
                                                    Przepraszam kochanie. Ale bardzo nie lubie, gdy ktos paluszki wklada tam gdzie
                                                    nie powinien. A gdy w dodatku nie ma nic do powiedzenia..........!!!!!!
                                                  • Gość: Raf Re: szukam ludzi z mózgami do Rafika IP: *.citicorp.com 04.09.01, 22:44
                                                    No comments.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka