caruzzo Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 21.02.05, 18:33 A co lub kogo masz na myśli.......DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 21.02.05, 18:34 No taką panią co jest utrzymanką. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 21.02.05, 18:44 AAaaaa,,,kokotkę,kurtyzanę itd...... jasne,dzięki......DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 21.02.05, 18:45 No ja się pytam o cene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.02.05, 18:48 co diabełku az tak nisko sie cenisz ze chcesz złapac kobiete która bedzie utrzymanką. co tzw. sponsoring? to jest prostytucja Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 21.02.05, 18:57 Nie chce tylko wiedzieć ile kosztuje utrzymanka. Ku.. zarabia więcej niż ja to teraz chce wiedzieć czy utrzymanka także ma lepiej ni8ż ja. Tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.02.05, 19:01 nie odpowiem ci, nie jestem ani k..ą ani utrzymanką Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz tajka 21.02.05, 19:03 miska ryzu codziennie, i troche wody do mycia, Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: tajka 22.02.05, 15:21 zawsze mozesz, troche tapioku z manioku dorzucic, jak chcesz zeby byla pulchna jak europejki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: *.chello.pl 21.02.05, 19:03 a już myslałam, że to Ty chcesz kogoś utrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 21.02.05, 19:15 Kto wie na razie chce wiedzeć na co mnie stać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka ożeń się IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21.02.05, 21:16 wyjdzie taniej. jak żona będzie chciała na coś kasę, to zawsze możesz "nie mieć".może też sama zarabiać. a utrzymanka w takiej sytuacji pewnie sobie pójdzie... a wogóle skąd ten nastrój??? ja też zarabiam grosze, ale doła łapałam tylko przed okresem Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Ożenek wcale ie wyjdzie taniej. 21.02.05, 22:22 Raport Durexa mówi o 110 razach podczs roku. Czyli około 11 tysięcy złotych rocznie, na dziwki. Na utrzymankę pewnie jeszce więcej , ożonie nie wspomninając. 11 tysiecy rocznie za seks z dziwkami to jeszce umiarkowana cena. Jeżeli weżmie sie pod uwage że rwanie panienek takze kosztuje , kwoty pewnie podobne. Gdzieś już pisałem ile. Nie chce mi sie szukać. Nie mam doła. Nawet przed okresem :) Moje zarobki to moja sprawa. Ja chce tylko wiedzieć ole kopsztuje utrzymanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio puchaty Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 21:45 Po co Ci te informacje? Bo skoro się pytasz to nie stać Cię ani na jedną ani na drugą. Weż się chłopie do roboty a nie bąki zbijasz przed kompem. A potem tylko lament ile to taka owaka zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 21.02.05, 22:13 > Po co Ci te informacje? Bo skoro się pytasz to nie stać Cię ani na jedną ani na > drugą. Weż się chłopie do roboty a nie bąki zbijasz przed kompem. A potem tylko > > lament ile to taka owaka zarabia. 1. informacje są mi potrzebne tylko dla wiedzy. 2. żeby stwierdzić czy mnie stać czy nie to musze wiedzić na co ( Czyli ile kosztuje ) 3. Moze nie zuważyłeś ale jest 22:00 , nie jestem stróżem żeby o tej porze pracować 4. Lamnet. nie nazwal bym tego lementem. Ostatecznie żadko kto ma większą stawkę na godzine niż dziwka. Dlaczego mam sie przejmowaą tym że ja także mam mniej od dziwki. Co do utrzymanki to nadal nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio puchaty Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 23:42 Oj widzę, że niewiele zrozumiałeś z tego co Ci napisałem ale powiem Ci tylko tyle, że utrzymanka kosztuje dużo więcej niż dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 09:05 > Oj widzę, że niewiele zrozumiałeś z tego co Ci napisałem > ale powiem Ci tylko tyle, że utrzymanka kosztuje dużo więcej niż dziwka. ja natomiast zrozumiałe że ty nie masz pojęcia o czym piszesz. I takze nie wiesz ile bierze utrzymanka. W myśl twojego przedostatniego postu nie stać cie na to. Bierz sie wieć do roboty i nie lamentuj że dziwka ma wiecej od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio puchaty Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:47 Widzę, że trzeba Ci kawę ławę :po pierwsze utrzymanka nie bierze - utrzymanka dostaje, w zależności od klasy utrzymanki koszt jej rośnie. Wcześnij gdzieś ktoś policzył Ci ile zarabia prostytutka to koszt utrzymanki pomnóż minimum przez dwa a tak średnio to przez trzy. I ostatnia kwestia: jeśli kogoś stać na utrzymankę to nie interesuje go ile ona kosztuje - jego poprostu na to stać a zabawa w wyliczanie i ekscytowanie się tym, że prostytutka dużo zarabia (ja gdybym miał dostać 200 czy 300 zł na godzinę nie opuszczałbym lóżka z rana) świadczy o tym, że długo Cię nie będzie na taki luksus stać. Chyba, że to badania socjologiczne to co innego ale jeśli tak to należało poinformować swoich rozmówców o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 00:14 ja sadze powaznie ze 2000 to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 00:41 na pewno wiecej niz dziwka. Dziwce placisz za numer i finito, a utrzymance jak nazwa wskazuje - musisz dac wiecej niz wikt i opierunek - oplacasz mieszkanie, studia zaoczne, karnet na fittnes, kieszonkowe itd, nie mowiac o stalych drobnych prezentach. Teoretycznie dzieki temu zyskujesz prawo do wylacznosci. Moze taniej wyjdzie, jak utrzymanke wezmiesz na spólke z kolega. Ale mysle, ze to jakies 3 razy wiecej niz moja nauczycielska pensja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 00:48 nauczycielki pieprza sie zdecydowanie taniej z tatusiami uczniow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody_ormowiec Re: Utrzymanka - ile kosztuje ? IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 22.02.05, 06:50 jak musisz sie pytac to cie niestac Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 09:01 > jak musisz sie pytac > to cie niestac a to niby dlaczego. Ktoś tu napisał że 2000 ++ Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 09:07 no cuż jakbym wiedział ile to bym nie musiał pytać. Jak byś ty wiedzaił to byś odpowiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 08:17 Duzo Diable, baaaaaaaaaaardzo duzo :)* Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 09:02 nadal nie wiem ile. To jak mam ocenić czy to dużo ? Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 09:22 No i nie można sie wspolnie rozliczyć z fiskusem :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 10:31 No nie można. To jest niesprawiedliwe. Łamana jest zasada równych praw i obowiązków obywateli nizależnie od BLE BLE BLE BLE :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 10:33 Sam widzisz ,ze to kosztowna inwestycja, moze lepiej ozenic się :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 10:39 > Sam widzisz ,ze to kosztowna inwestycja, moze lepiej ozenic się :DDDDD No właśnie że nie moge się dowiedzieć, ile taka inwestycja kosztuje. Małżeństwo to dopiero jest spalona inwestycja . Dla napicia się piwa nie kupuje sie browaru :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 10:45 wtrace sie,najtanszy wariant miesieczny:wynajecie mieszkania 1500 -utrzymanie samochodu ok 1000 -kosmetyki i ciuszki ok 2000(zima dodaj drugie tyle) -papu 2000 -wyprawy w nieznane według potrzeb??? -jak uczy sie prywatnie 400-2000 + browarek dla diabła(to jest najnizszy koszt tej inwestycji):) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 10:51 Tak to rzeczywiście sporo. Cena wychodzi między 7000 - 11000. Tak tyle kosztuje utrzymanie laski w przyzwoitym stanie. Teraz rozumiem dlaczego jest tyle sprasaznych bab. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 10:48 Fakt, małzenstwo potrafi zabic najwspanialsze uczucie, namietność, żądze... Podobno niektorym udaje sie przetrwac nawet kilka lat :DDDDDD Ale z tego co obserwuję w Necie trafiaja na fora "brak sexu w małzenstwie":) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 10:53 No właśnie "kupuje się browar a on piwa nie robi" i nadal trzeba chodzić do barów żeby się napić :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 10:55 Ale "bary" jak widzisz baaaaaardzo" kosztowne :) Duża "marża"...i ten brak "odpisu" ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 11:00 przestaje gadać przenośniami bo sie pogubie :) Utrzymaki są kosztowne fakt. podano trzy ceny 2000+ 7000 - 110000 Prawda pewnie leży po środku. No cuż takie życie Oko za oko , ząb za ząb , dupa za pieniądze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 15:00 A niby dlaczego miała by byc za darmo??? Przyjemnosci sa kosztowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:09 W zyciu kazdy radzi sobie na swoj sposob :) skoro juz mniej wiecej wiemy ile utrzymanka kosztuje to moze ktos powie jak taka najlepiej znalesc albo co ma zrobic dziewczyna ktora chce nia zostac?? dac ogloszenie w gazecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 16:58 Ależ ja nigdzie nie pisałem że ma być za darmo. Pytałem tylko o aktualny kurs :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 17:10 No to już wszystko wiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 17:13 No i o to chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 17:14 Nigdy bym Cie nie posądzała, o chęć posiadania utrzymanki :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 17:24 Przecież dlatego chciałem znać ceny , żeby móc podejmować świadome decyzje :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 17:50 Jestes _wyrachowany_, a mowia,ze to Kobiety takie są :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 17:52 A mam inne wyjście ? Musze być wyrachowany żeby żyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 17:56 Pozostan utrzymankiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 17:59 To nie takie proste. 1. za stary na utrzymanka jestem 2. te co płacą utrzymankom to są straszne stare obleśne baby ( o spedalonych facetach nie wspominam ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 18:02 Az tak tragicznie ten rynek wygląda??? I jak tu życ, masakra :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Utrzyymanka - ile kosztuje ? 22.02.05, 18:07 Jak ten rynek ( meskich utrzymanków ) wygląda to nie wiem. Nigdy się tym nie interesowałem. Ale jestem realistą. Nie sądze rzebym miał szanse na zaistnienie w tym biznesie :) Odpowiedz Link Zgłoś