fiodorop 28.02.05, 20:48 prawie mi córa ze śmiechu z łóżka nie spadła ha ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 20:54 Najlepsza była Santamaryja " Czy ja sie jeszcze mogę podobać ", ależ ona ma rwanie- niemal jak Aga Lubicz. I ta jej ekstaza w parku podczas słuchania muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 20:56 z 4 min.słuchania muzy zrobiła sie tjomna noc,a tu gazela zza rogu Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 20:56 chcesz już iść??jeszcze ranek nie tak bliski,słowik to,a nie skowronek sie budzi;) w dzisiejszym odcinku zdecydowanie za dużo deprechy okołoporodowej renasa! Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 20:57 w tym łóżku Renia wyglądała jakby jej się zmarło Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:01 no ale pavulon to już naprawdę na leczenie zaczynam się go bać znowu darł parcha Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:02 kazzol napisała: > w tym łóżku Renia wyglądała jakby jej się zmarło jakby się jej zmarło na pryczy w Auschwitz.charakteryzatorka jest zdecydowanie za bardzo przejęta rola:) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:32 lezka_z_posen napisała: > > w tym łóżku Renia wyglądała jakby jej się zmarło > jakby się jej zmarło na pryczy w Auschwitz.charakteryzatorka jest zdecydowanie > za bardzo przejęta rola:) heheh tiaa niema rola Reni to jej najlepsza rola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:02 szteffen szromouszty do goszy szwojej szekszpirem. poszram sze w sztringi. Nie ogladam, bo nie daje rady, za mocne, ale wlaczone. jak nie widzac ekranu naszluchuje. Jak szteffen reczytuje. No i Pavulon z dramatyzmem w glosie: Jaki jest aktalny cenik (aktualny cennik mial wykrzyczec) ?? (powtarzam za SERIALE, gdzie przez moment bylam nieswiadomym kolaborantem plugawego ottka) Odpowiedz Link Zgłoś
witamin Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:07 A Rydż,on nie wie kogo juz bić-Pawła ,Saszę czy door od Owada pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:36 taaak wyraznie widac bylo rozdarcie rydza rozdarcie w znaczenu kogo lac najpierw Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:05 A gitara gdzie? Dochtór w tej rajzentaszy jak Tomuś Czereśniak w plecaczku wszystko ma, czekałem kiedy gitare składaną wydobędzie Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:07 czy gryfb to dawniej grad?? Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:09 yes... aż tak mnie zdemaskowała no no no... ale login grad był zanjaty :( Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:13 ma się to oko;)! po stylu poznałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:21 Sztefen Szekspir był the beszt! po prostu rżałam jak konik! :-)))) A jeszcze potem jak doopek stał pod zamkniętym oknem Goszy aż się lucek zaśmiewał miast koncentrować się przed seksem wieczornym z Basią! Ale się na nią rzucił, jak lew, dziwne ze nie załamal leżanki. Mój kochany Kamilek pokaże jutro jak ma się zachować prawdziwy facet kiedy "tylko czarne oczy" obrażają kobietę, myślałam ze juz dzisiaj go lutnie w pyszczydło! Ależ jazzy odcinas! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:30 Lezka a czy wiesz,że Sasza to jest Twoim sąsiadem. Mieszka tuż przy Tesco, w al KEN. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 28.02.05, 21:33 wieslawa-siemiankowska napisała: > Lezka a czy wiesz,że Sasza to jest Twoim sąsiadem. Mieszka tuż przy Tesco, w al > > KEN. chyba w końcu wykorzystam atut w postaci czarnych oczu;)jak cos zwojuję,dowiecie sie pierwsi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 01.03.05, 10:41 Lucek jak zwykle rewelka:) pavulon - jakby na mnie tak ryja darł to bym mu walnęła:( sasza - mściciel Luz Marija - tu wymiękłam,ma kobieta branie, az jej zazdroszczę;) I jeszcze to jej hasło do Gazeli, ja piep... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 01.03.05, 10:47 pavulon tak kastę darł,że aż ochrypł.bałam się,że mu struny głosowe pójdą;) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: A to ci ROMEO gut ROMEO 01.03.05, 10:50 Szteffen gulając z Myszką był odziany w boski szynel. Chyba onkel Johann na niego scedował. Odpowiedz Link Zgłoś