hiacynta_bukiet 01.03.05, 14:01 Czemu mi nie powiedzieliście, że tu idziecie? PS Ja nie jestem zorientowana, ale co Wam ten okropny Ottek zrobił??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:02 qrde-hiacynta,ale mnie wyczułaś:) własnie chciałam napisać maila do Ciebie i lisy_simpson i podać miejsce pobytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:08 a propos odnajdywania forum bez ottka, wydawało mi się że na ftv albo seriale był wątek 'gdzie sie wszyscy podziali' czy jakoś tak z odnosnikami do tego forum. teraz nie mogę go (wątku w sensie) znaleźć. mam nadzieję, że jestem ślepa, ale jeśli został skasowany, to dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:05 witaj:) pocial nas..... na kawalki.... ale sie dzialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:10 A widzisz Lezka, może my jakieś pokrewieństwo dusz i myśli mamy? (cokolwiek by to miało być) :P No a tak dokładniej, to co z tym (smr)Ottkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:12 a lisa wie,gdzie my som,czy dać Jej cynk:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:15 Dziś o 15:00 koncentrujmy nasze myśli na niej. Na pewno ją tu przyciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:20 AAA! Lezka, ja Cie bardzo sorry, że nie podziękowałam za życzenia noworoczne ale... dopiero teraz je przeczytałam <:) Rzadko sprawdzam pocztę i ma to takie skutki, mam nadzieję, że nie pomyślałaś sobie przez to o mnie coś złego, co? A więc dziękuję Ci za życzenia (może nie wykazuję się refleksem :P) i obiecuję, że od teraz codziennie będę sprawdzać pocztę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:31 brak reakcji przepłaciłam ciężką deprechą i teraz wyglądam jak renas z Mjm;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Znalazłam Was 01.03.05, 14:37 O! Hiacynty mi brakowało....fakt.. WITAJ i zapraszamy do kolacji przy swiecach... Odpowiedz Link Zgłoś
gziczek Re: Znalazłam Was 01.03.05, 17:36 Witajcie! Ja też Was znalazłam :) Z czego cieszę się ogromnie! Jakos nie pisałam wcześniej na Forum, ale czytałam Was z dziką radością i namiętnie! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło :) Szczególnie liczę na Rodaków Łezkę i Gianniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Znalazłam Was 01.03.05, 17:38 z takim apetycznym nickiem masz to jak w banku:) Odpowiedz Link Zgłoś
gziczek Re: Znalazłam Was 01.03.05, 17:40 Nie spodziewałam się tak szybkiego odzewu :) Tym bardziej mi miło. Na nick wybrałam to co uwielbiam :) Jak widzę nie tylko ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Znalazłam Was 01.03.05, 17:48 ja też mam w nicku to co uwielbiam-Poznań:) miło się siedzi na forum,ale proza życia wzywa do garów;) no i Klan za chwilę) Odpowiedz Link Zgłoś
gziczek Re: Znalazłam Was 01.03.05, 17:51 Dlatego od razu zwróciłam uwagę na Twojego nicka :) Najpierw nick, a potem to już teksty. Poznań też uwielbiam (nie ma jak patriotyzm lokalny!) wymyśliłam sobie, że będe tu mieskzać i mieszkam :) Mnie proza życia trzyma w pracy :( ale dzięki temu znalazłam Forum bez... Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: Znalazłam Was 02.03.05, 12:47 No wiesz... Ja TEŻ jestem z Poznania! To nikt mi nie powie, o co chodzi z Ottkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Znalazłam Was 02.03.05, 12:49 z poznania jest również trochę milcząca ostatnio lahliq-ale obiecuje,że niedługo wroci na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
mamik1 Re: Znalazłam Was 02.03.05, 13:00 Pozdrawienia dla Poznania z piastowskiego Breslau Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Znalazłam Was 02.03.05, 13:04 Ha! Ja też jestem z Poznania. Co prawda jeszcze się nie wypowiadałam, ale czytam Was namiętnie i pasjami. Dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Znalazłam Was 02.03.05, 13:06 to wygląda na to,ze poznań wystawił najsilniejszą reprezentację;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Znalazłam Was 02.03.05, 13:10 bo my tu w Warsiawce zarobieni jesteśmy .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Znalazłam Was 02.03.05, 13:11 Toż to wiadomo- Poznań miasto kulturalne tudzież intelektualnie rozwijające się. A gdzie najlepsze przejawy kultury wszelkiego rodzaju (no i na najwyższym poziomie) jak nie w MjM? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Znalazłam Was 02.03.05, 14:22 a ja ze wsi jestem... buuuuuuuuuuu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: Znalazłam Was 02.03.05, 18:15 A ja Wam powiem, że ja to uwielbiam pyry ;P Mogę zajadać w każdej postaci, czipsy też, tyle że teraz to nie, bo na diecie jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś