mojave 02.03.05, 13:19 paru bohaterow mjm nie ma jeszcze oficjalnie ustalonych ksywek - trzeba szybko nadrobic to niedopatrzenie. Renia Peter Kisiel Alicja - ta to chyba juz ma Alicze, nie? Kotowicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:23 Kisiel to ksywa sama w sobie: Kisiel (w gaciach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:24 A moim zdaniem te osobistości serialowe jakoś nie potrzebują ksywek? No bo Renia to Renia i już, A Kisiel? Sama nazwa wskazuje kto zacz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamik1 Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:26 Reni chyba nie warto nadawać ksywy bo kobita długo nie pociągnie. Przynajmniej takie kiedyś były przecieki na starym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:30 jak ją ostatnio zobaczylam to myślałam, że już nie żyje. A co z Peterem i Kotowiczem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:33 ...ja też tak myślałam. A teraz Renia w terminalnym stadium deprechy zostanie złożona w tym samym schowku pod plandeką tam gdzie pan Władysław z 'Klanu'.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:35 nie wiem jak wy, ale mnie sie cos wydaje, ze ta ucharakteryzowana deprecha Reni miala doprowadzic do otrzezwienia coreczki ukochanej i mezulka zblakanego... pierwsze symptomy otrzezwienia zreszta bylo widac, coreczka byla w histerii a mezulka zatchnelo na jej widok... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:48 córeczka rzeczywiście cudownego nawrócenia doznała, (może to kolejny przykład mięknięcia dupy wskutek regularnego zażywania grabińskiej wody z zaczarowanego źródełka?) ale na miejscu męża gdybym taką żoneczkę w domu zastała, wyglądająca jakby czekała na przymiarkę trumny... To sama nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
mamik1 Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:32 Dla Kotowicza proponuję Doktor Śmierć bo to ostatnio popularne, a on ma grobowy głos i śmierć w oczach i wygląda jak potencjalny zabójca lub samobójca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamik1 Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:34 No nie wiem ... trochę za bardzo hard, ale vox populi wybierze Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:36 Renia-> ZWAŁA!! A dr Mengele to chyba mała skiffa!! Wymyslcie coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:37 A ja Wam się podoba Rybie Oko na Norbiego? Odpowiedz Link Zgłoś
almanecer Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:37 A dla doktora Sambora z Na Dobre i na Złe, proponuje DOKTOR SAMO ZŁO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
almanecer Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:40 na Petera to ja bym powiedziała SZYBKI LOPEZ, bo tak sie do pan róznych szybko przystawia. I bez żadnych podchodów. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:43 oj no przeciez znam te cebule, tak sobie po prostu przypomnialam mojego kolege z roku z takimi żarówami wyłupiastymi, mówiliśmy wtedy na niego rybie oko hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:52 a moja mama na Cebulookiego mowi Żabiooki lub Żaba:) Zwała jst ekstra, krotko i treściwie:) A Kotowicz to może Smutny Beret bo on smutny i w takim fajnym berecie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:57 w sprawie Reni to przypomniala mi sie taka historia, puenta jest naprawde super i do Reniutki niezywawej pasuje.... otoz, babcia mojej kolezanki umierala regularnie raz na miesiac...raz ubrala sie na czarno i mowi do swojej corki (a matki tej mojej kolezanki): - Zamawiaj kwiaty i trumne, bo umieram - Corka w rozpaczy: - Mamo, ale ty zyjesz!!!!! - - Nie martw sie, w trumnie dojde - i mysle, ze to prawie nasza Reniutka.... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:56 No dla mnie Peter to absolutnie Speedy_Gonzales! A Alicja - Czerwone_Usta. Ale jak nazwac nowego doktorka romansujacego z Luz_Maryją? Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:58 bm_ka napisała: > No dla mnie Peter to absolutnie Speedy_Gonzales! A Alicja - Czerwone_Usta. > Ale jak nazwac nowego doktorka romansujacego z Luz_Maryją? A Arturrrrro nie moze być? Tak z mexkańska brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: nowe ksywy 02.03.05, 14:00 mojave napisała: > no przeciez to Bruce:) jakos nie pasuje wraz z rozwojem akcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: nowe ksywy 02.03.05, 14:49 mógłby byc Trampkiem (od zapoconych trampek co je zawsze w torbie dźwiga) ale o zmianie ksywy musi zadecydowac większość:) Odpowiedz Link Zgłoś
almanecer Re: nowe ksywy 02.03.05, 13:59 Speedy Gonzales i Szybki Lopez-skojarzenie podobne! A dla mnie Szybki L. brzmi bardziej groteskowo, ale to moze ze wzgledu na skojarzenia z przeszlosci pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lukrowane.guziczki Re: nowe ksywy 02.03.05, 15:26 Arturek to przeciez Doktor Santana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: nowe ksywy 02.03.05, 14:20 Kotowicz to jest dla mnie Iwan Bezjajcew albo Maryjan Koniuszko. Nosz biedny ten aktor, ale go wszedzie baby w jajko robia uroczo. A juz Marysia w Samym Zyciu to calkiem tak, ze zamkneli go w muzeum;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: nowe ksywy 02.03.05, 14:27 to może tak z pewną niesmiałością.... Chochoł co Owada miłuje - 'Chochoł- entomolog' ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: nowe ksywy 02.03.05, 15:20 a może Chochoł w Ogniu , ze względu na autko , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: nowe ksywy 02.03.05, 15:51 nie ma co na siłę wymyślać :) to SAMO przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś