bm_ka 04.03.05, 19:42 Co to za gniot z Krzywym jako prowadzącym??? O matkozcórkoimacocho ... Włączyłam telewizorek i po 3 minutach zemdliło mnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazzol Re: Polsat???! 04.03.05, 19:45 czy ten program jest ustawiony czy to tylko tak idiotycznie wygląda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Polsat???! 04.03.05, 19:46 z programu TV wynika,że to jakaś"szafa gra".pierwsze widzę-i ostatni-mam alergię na Krzywego;)boże,song natalki "puszek okruszek"śpiewa ten dziad kalwaryjski;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Polsat???! 04.03.05, 19:49 jo heh o 20 ma być nowym szoł Ibiszowy jakiś ;) ja tam na Graczyków się przerzucam bo TV4 ripleje daje Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Polsat???! 04.03.05, 19:54 cholera-już końcówka:( ale ostatnio się załapalam,jak Buła przyjechal w odwiedziny do kumpla z wojska Dżinksa-i przy okazji chciał u Jadzi zakwaterowac synka Waldusia,studenta gienkologii;) czy możesz mi otowrzyc jedno opakowanie szklane;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Polsat???! 04.03.05, 19:57 niech ktos mi powie o co chodzi w programie z Krzywym. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Polsat???! 04.03.05, 19:59 o to chodzi żeby zrobić z siebie idiotę i troszku floty do kieszonki żeby za to popłynęło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Polsat???! 04.03.05, 20:01 w końcu Buła Dżinksowi życie uratwoał jak ten czołg jechał ;) "ja ci dzisiaj tu i tam - ty mi jutro nie ma sprawy" hehe jak dla mnie to samego Bułkowskiego mogliby dawać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Polsat???! 04.03.05, 20:04 kazzol napisała: > w końcu Buła Dżinksowi życie uratwoał jak ten czołg jechał ;) > "ja ci dzisiaj tu i tam - ty mi jutro nie ma sprawy" hehe jak dla mnie to > samego Bułkowskiego mogliby dawać ;) Buła jest wielki:) jak do tej flachy wlał to,co w kielonie zostało,gdy do prawdziwego Dzinksa się udał-kultura musi być;) buła w graczykach gra drugie skrzypce,ale w "buła i spóła"to już wymiata na maxa:)Rysia z rybnego Ci sie widziała;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Polsat???! 04.03.05, 20:11 no jak! Rysia - kobita pierwsza klasa! (ona nie jest żoną Ziemkiewicza?) generalnie idolem mym był inżynier Rumian ale teksty Bułkowskiego do dziś przydatne mi są w stosunkach damsko - męskich.Np. "Malinka! Ty kłujesz!!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Polsat???! 04.03.05, 19:57 kazzol napisała: > jo heh o 20 ma być nowym szoł Ibiszowy jakiś ;) ja tam na Graczyków się > przerzucam bo TV4 ripleje daje eeetam, nie chcesz zobaczyc pewnej znanej dziennikarki jak oświadcza że nikt od niej nie chciał dupy toteż nikomu jej nie dała?????! Zresztą, co jeszcze śmieszniejsze, dodaje że mówi to nie tylko we własnym lecz także w imieniu pewnej pani artystki (siedzącej obok niej) którą źle "podciął/przyciął" za uchem pewien dochtór co się mienił specjalista od operacji plastycznych??? Toż to ciekawości nad ciekawościamy! :=) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Polsat???! 04.03.05, 19:59 ale Graczykowie nie kolidują z show Krisa,bo własnie się skończyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Polsat???! 04.03.05, 20:04 Oj, Łezko ..., Krzysio mi się podoba, wizualnie ...Ładny on jest. :-)))) choc juz był taki czas kiedy przestałam go lubić! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Polsat???! 04.03.05, 20:12 to jest ten show ladnego Krisa??bo u mnie chyba jakiś film dają,no chyba,że to jakis prolog do właściwej akcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Polsat???! 04.03.05, 20:14 lezka_z_posen napisała: > to jest ten show ladnego Krisa??bo u mnie chyba jakiś film dają,no chyba,że to > jakis prolog do właściwej akcji:) Dokładnie! prolog lub wprowadzenie ... w studio już jest D.Welmann I H.Bakuła a w opozycji ta od boksu .. no, jak jej tam? Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Polsat???! 04.03.05, 20:16 czy ten program nie jest podróbką programu, który kiedyś leciał w Tvp?? Nie pamiętam jak się zwał ale ludzie też głosowali jak powinni zachować sie bohaterowie i przechodzili na jedną lub drugą stronę.Też w studiu byli eksperci. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Polsat???! 04.03.05, 20:17 kazzol napisała: > czy ten program nie jest podróbką programu, który kiedyś leciał w Tvp?? > Nie pamiętam jak się zwał ale ludzie też głosowali jak powinni zachować sie > bohaterowie i przechodzili na jedną lub drugą stronę.Też w studiu byli eksperci > . dokladnie!plagiat"decyzja należy co Ciebie":) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Polsat???! 04.03.05, 20:20 Ohydna podróbaaaaaaaaaaaa! macie rację "Decyzja należy do Ciebie". tfu! Odpowiedz Link Zgłoś