Dodaj do ulubionych

Buaaaahaahaa :))))) mam zdjęcia

IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.06.02, 18:08
Szkoda że panstwo tego nie widzą.Dzisiaj nie będę skanował, bo zaraz idę chlać.
Onlyanska, jesteś pewna że przetrwałaś tą orgię bez uszczerbku? :)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Buaaaahaahaa :))))) mam zdjęcia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.06.02, 18:21
      ty nie pitol tylko skanuj:) hihihihihi
      • Gość: Crimen Re: Buaaaahaahaa :))))) mam zdjęcia IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 11.06.02, 18:24
        Po co?Teraz mam kwity na wszystkich parapeciarzy i nikt nie wie jakie:)))
        • Gość: hm Re: Buaaaahaahaa :))))) mam zdjęcia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.06.02, 18:30
          wiesz to ma swoje plusy, ze sie nie bylo na imprezie:)
    • onlyania Re: Crimen!!!!!! 11.06.02, 18:57
      smierc twa bendzie dluuuga i mozolna, zobaczysz ty, he he he :)))))
      • Gość: samanta Re: Crimen!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 19:16
        Phi!jak mi nie przysle to zrobie mu pieklo na ziemi a to bedzie gorsze;))))
      • jasmina_tdi a ja!!!! a ja!!!!! 11.06.02, 19:17
        ja tez chce fotki!!!!!!!! ja tez!!!!!
        • onlyania Re: a ja!!!! a ja!!!!! 11.06.02, 19:19
          dam ci obrazek co od ksiendza dostalam, nie chcesz czasem jasminko, he he
          he :)))
          zamiast fotek, rzecz jasna....:))))
          • jasmina_tdi Re: a ja!!!! a ja!!!!! 11.06.02, 19:21
            nieeeeeeeeeeeeeee!!!!!! chce te cholerne fotki i juz!!!!

onlyania napisa?(a):

> dam ci obrazek co od ksiendza dostalam, nie chcesz czasem jasminko,
            he he
            > he :)))
            > zamiast fotek, rzecz jasna....:))))

• Gość: samanta Re: a ja!!!! a ja!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 19:22
              Jasmina ,poczkaj.Cuksik przysle mi a ja juz zadbam o rozprowadzenie w
              swiat,hahahahahahaha:)))))))
              • jasmina_tdi Re: a ja!!!! a ja!!!!! 11.06.02, 19:25

na cale szczescie jestem maksymalnie na dwoch bo na impre o polnocy
                dotarlam jak juzz same zwloki byly hahahahahaha!!!

Gos´c´ portalu: samanta napisa?(a):

> Jasmina ,poczkaj.Cuksik przysle mi a ja juz zadbam o rozprowadzenie w
                > swiat,hahahahahahaha:)))))))

• Gość: samanta Re: a ja!!!! a ja!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 19:27
                  i tak zostawilas? Nie zakopalas?:))))
                  • jasmina_tdi Re: a ja!!!! a ja!!!!! 11.06.02, 19:28
                    nie - raczej dokoptowlam :)))))

Gos´c´ portalu: samanta napisa?(a):

> i tak zostawilas? Nie zakopalas?:))))

• onlyania Re: a ja!!!! a ja!!!!! 11.06.02, 19:28
                  a ktos baterie wyrzucil i sie przeswitlilo i tak to co najwazniejsze.....he he
                  he .....:)))))
              • onlyania Re: no to ja ide...... 11.06.02, 19:27
                drukowac nekrologi dla Crimena.....
                jutro nich babole robia wiazanki.....
                trzeba byc juz przygotowanym na wszystko....bo jak sie goraco zrobi to nam sie
                crimus jeszcze rozlozy za bardzo.....
                :)))))
                • Gość: samanta Re: no to ja ide...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 19:28
                  jak siem rozlozy to co niektore beda ci wdzieczne;)))
                  • onlyania Re: no to ja ide...... 11.06.02, 19:30
                    oj, to moze poczekac az te wdzieczne beda go rozkladaly, he he he :)))))
                    • Gość: samanta Re: no to ja ide...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 19:32
                      siem nie doczekasz! Zbiorowo siem nie odwaza a w pojedynke nie poradza mu;)
                      • onlyania Re: no to ja ide...... 11.06.02, 19:34
                        no tak, bedzie jednak trzeba kogos napuscic....:))))
                        • Gość: samanta Re: no to ja ide...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 19:35
                          acha,sama nekrologi zamawia a brudna robote chce komus zlecic,cioooo?:)
                          • onlyania Re: no to ja ide...... 11.06.02, 19:37
                            a myslisz ze rozwisic po wawie te nekrologi to taka latwa sprawa, he?????
    • saqqara przejde do sedna 12.06.02, 07:48
      co chcesz za te zdjecia? wiele dam,zeby ich do publikacji nie dac;))
      • Gość: samanta Cuksik!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:56
        Jak siem wyspisz pijaczku drobny to moja skrzyneczka czeka na przejecie fotek jakby co! Mam
        nadzieje ,ze jak wroce z pracki to juz bede miala co ogladac.ciooo?:))))))
        • laelia Re: Cuksik!!! 12.06.02, 08:28
          Samcia, jak nas chciałaś pooglądać, trzeba było przyjść na imprezę! :)
          A jak te zdjęcia zaczną kursować po sieci, to nawet nekrologi nie będą
          potrzebne, bo nikt nigdy zwłok nie znajdzie :)))))))))))))
          • Gość: samanta Re: Cuksik!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 08:29
            Jakbym mogla to bym byla na imprezce.terozki bede miala tylko fotki,hle,hle,hle;))))
            • saqqara Re: Cuksik!!! nie rozesle fotek! 12.06.02, 08:59
              bo inaczej ja zaczynam zbierac na operacje plastyczna i na wymiane dokumentow;)
              w ostatecznosci wyjade na karaiby i zaszyje sie w gluszy!
              • laelia Re: Cuksik!!! nie rozesle fotek! 12.06.02, 09:10
                ale najpierw zabijemy Crimenka, jak już i tak mamy uciekać z kraju? :)
                • saqqara Re: Cuksik!!! nie rozesle fotek! 12.06.02, 09:13
                  zabijemy, ale najpierw bedzie wymyslny zestaw tortur!;)
                  • laelia Re: Cuksik!!! nie rozesle fotek! 12.06.02, 09:28
                    hi,hi już to widzę :)))))))))
                    • saqqara Re: Cuksik!!! nie rozesle fotek! 12.06.02, 09:29
                      obawiam sie ze juz nalezaloby zaczac zbierac na kwiaty, pogrzeb sie odbedzie,
                      ze zwlokami czy bez:))
                      • laelia Re: Cuksik!!! nie rozesle fotek! 12.06.02, 09:35
                        nie jesteśmy przekupne przypadkiem? :)
                        • saqqara Re: Cuksik!!! nie rozesle fotek! 12.06.02, 09:43
                          hm.... no chyba, ze da sie troche poprzytulac:))
      • Gość: Crimen Re: przejde do sedna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 10:12
        To co mam robić?Słać, czy nie?:)))
        • saqqara Re: przejde do sedna 12.06.02, 10:17
          slij do mnie, ja ocenie:))
          • Gość: Crimen Re: przejde do sedna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 10:19
            Tylko te po cezurze.Muszę mieć jakiegoś haka na Ciebie, Pluszaku:)))
            • saqqara Re: przejde do sedna 12.06.02, 10:21
              a po co Ci hak? przeciez ja zawsze odpowiadam "tak" :)))
              • Gość: Crimen Re: przejde do sedna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 10:26
                Tu chodzi o możliwość kontrolowania Cię.Może kiedyś trzeba Ci będzie
                zasugerować abyś powiedziała nie:)))
                • saqqara Re: przejde do sedna 12.06.02, 10:40
                  hehehe, kontrolowac mnie? odradzam, z dobrego serca:)
                  hm... sa sytuacje kiedy powinnam powiedziec "nie"???;) np?
          • Gość: hm Re: przejde do sedna IP: *.pozn.gazeta.pl 12.06.02, 10:19
            ja tez moge ocenic:) moze jakied world press foto:)
            • saqqara Re: przejde do sedna 12.06.02, 10:21
              jasne, moje pewnie zajmie pierwsze miejsce:)) szczegolnie to rozwowdowe z moim
              Mezem:))
            • Gość: Crimen Re: przejde do sedna IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 10:24
              Na to musi być zgoda fotografowanych.Sprawdzałaś pocztę? ;)
              • laelia Re: przejde do sedna 12.06.02, 10:38
                Cześć Crimenku, przypominam, że to ja miałam być cenzorem :)))))))
                • Gość: samanta Jezdescie glupie cipy! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:30
                  Myslalam ,ze faktycznie okropnie wyszlyscie na tych fotkach a wy nie telo tam pikne co cud! Mozecie
                  spoko fotki rozsylas i siem reklamowac:) Saqqara !!!! dzien dobry!!! milo bylo zobaczyc twoj
                  ryjeek!!!!:)))
                  • saqqara Samanta 12.06.02, 12:35
                    milo mi Cie poznac:))mam nadzieje ze uda sie rowniez w realu:))

ps. hehehe, ja juz schodze, jak na niektorych zdjeciach;))
                    • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:45
                      mam nadzieje zawitac na imprezke za 3 tygodnie wiec zdazymy siem uwalic ziuberkiem:) bardzo
                      fajnie wyszlyscie.Fotki super som!!!
                      • szmija_szygszatowata Re: Samanta 12.06.02, 12:54
                        szzzzzzzzzzz........szzzzzzz.......szzzzzzzz.........teszzzzzzz chce
                        zobaczyc........szzzzzzzzzzzzzz.........
                        • Gość: samanta zmijo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 12:58
                          ja tam nie wiem czy mozna ci wyslac.Moze popros laelie labo Crimena. ja nawet nie wiem ktos ty;)
                      • saqqara Re: Samanta 12.06.02, 13:03
                        nie chcemy slyszec textu "mam nadzieje"!! przyjezdzasz i juz! i wtedy sie
                        bedzie dzialo!:|)))
                        • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 13:17
                          Siem przyjedzie,spoko:)))
                          • Gość: Crimen Re: Samanta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 13:21
                            Stolyca tego nie przetrwa.Wszystkie diablice razem?Chciałbym to zobaczyć:)))
                          • motor Re: Samanta 12.06.02, 13:21
                            Nie masz wyjścia - trzeba zobaczyć jaka jesteś dzielna.
                            Bo tak nic tylko obskarżenia pod moim adresem przeczytać mogę.
                            • Gość: Crimen Re: Samanta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.06.02, 13:32
                              Motorek, nie prowokuj jej, chyba że lubisz ziubra pić:)))
                            • laelia Re: Motor 12.06.02, 13:36
                              Ty lepiej byś napisał, czy dostałeś mojego maila
                              • motor Re: Motor 12.06.02, 14:13
                                Prowokuję?
                                Przecież już wszystkie wiedzą, że ja nie za kołnierz
                                • Gość: samanta Re: Motor IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:43
                                  Motorek juz nawet w dokach portowych starzy marynarze opowiadaja o twoich wyczynach legendy
                                  ,wiec musze wreszcie poznac tak historyczna postac!:)))))))))
                                  • motor Re: Motor 12.06.02, 14:55
                                    A przypowieści o Twej urodzi zatoczyły już znacznie szersze kręgi niż granice
                                    naszego kraju - jeśli się dobrze rozumiemy. I nie mogę się wręcz doczekać by
                                    zostać powalony na kolana - nie koniecznie w wyniku przedobrzenia z żubrówką.
                                    • Gość: samanta Re: Motor IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 15:47
                                      Hahahahaha!!!! .Kto mi walnal taka durna reklame? teraz bede musiala prosic zeby cie spili przed
                                      naszym spotkaniem. Po wypiciu przez ciebie pol literka bede na pewno pikna !;))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka