kris01 07.03.05, 20:20 No własnie sie dowiedziałem, że ojciec dziecka wraca z Gródka do Warszawy. Dziewczyna dla niego spod ołtarza uciekła, a on co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Ewa traci chłopa? :( 07.03.05, 20:30 no ona decyduje sie na pozostanie w Grodku..choc mysle sobie ze zmieknie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: :) 07.03.05, 21:00 no pojechala przeciez juz nie dawali rady zaslaniac jej brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
delia_v Re: :) 07.03.05, 21:03 święci z gródka i garbiny czuwali - na jakiś czas spokoj z brzuchatą i toledo, alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :) 07.03.05, 21:06 myslisz ze nie beda pokazywac ich warszwaskich dziejow? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: :) 07.03.05, 21:07 Będą. Tak im sie bedzie dobrze żyło, że pojawi sie nowe baby :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: :) 07.03.05, 21:08 teraz beda czesciej pokazywac Janine Nozycoreka i jej chryzantemy Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: :) 07.03.05, 21:10 a Ewa będzie pewnie musiala się babcią opiekować,njiezly cwaniak z niego a czy aktor grający tego Leszka jest aktorem czy tylko jakims z lapanki? strasznie cieciowaty jakis Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: :) 07.03.05, 21:12 Toledo to chyba niestety dyplomowany aktor,co sie nie mieści w moim światopoglądzie;)suchar straszny! Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: :) 07.03.05, 21:18 Cześia a wiesz ty że ten dupek to prywatnie monsz/mąrz/mąż EWY brzuchatej? Daleko łapać nie musiała z wyra zgarneła. Na planie dobrze karmią to podtuczą upiora. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: Ewa traci chłopa? :( 07.03.05, 21:09 Ależ ten Toledo megaloman. Przyszedł późno bo pakowanie dużo czasu mu zajęło :))))))))))))))))))))) "Trochę się tego nazbierało" :))))))))))))) Ciekawe czego. Ta kufaja dżinsowa i tubka żelu? Bo przecież przepocony t-shirt u Ewci onegdaj pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms_blond Re: Ewa traci chłopa? :( 07.03.05, 21:22 No i .. pojechała! Przewidziałam w ktorymś z wątków wcześniejszych taki rozwój akcji bo aktorka musi "zginąć" z planu na czas porodu i macierzyńskiego, no nie? dzejmsowa_ blondna_bm_ka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Ewa traci chłopa? :( 07.03.05, 21:22 Mnie tam najbardziej zdziwiło, że przyszedł - i nic nie zjadł. Szok normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Ewa traci chłopa? :( 07.03.05, 21:25 mnie zdziwiło, że przyjechał polozezem a nie dostawczakiem Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Ewa traci chłopa? :( 07.03.05, 21:29 kilka spraw mnię nurtuje 1.ze mąż to nie wiedzialam,ale pasztecik niezly z tym loczkiem filuternym a czole 2.skąd się wziąl fotelik dla dzieckaw tym polonezie? Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Ewa traci chłopa? :( 07.03.05, 21:33 Oj Czesia! Toledo w tym foteliku babcie do szpitala woził!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Ewa traci chłopa? :( 07.03.05, 21:27 Bo śliweczek do schabu zabrakło.Cały barwnik śliwkowy poszedł na garderobę Ewuni. Odpowiedz Link Zgłoś