Dodaj do ulubionych

Daleko od noszy

14.03.05, 08:36
tak się zastanawiam czy ktoś ogląda ten serialik, mnie on powala na łopatki
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: Daleko od noszy 14.03.05, 08:44
      Ogląda, ogląda (choć wczoraj nie widziałam...). Tak jak i pozostałe produkcje
      Jaroszyńskiego. Na TV4 o 19:25 lecą teraz "Graczykowie" od pierwszych odcinków.
      Również polecam.
      Uwielbiam zaakcentowane "Proszę", "Słucham" siostry Basen. ;)
      Co wczoraj było?
      • lezka_z_posen Re: Daleko od noszy 14.03.05, 08:57
        słucham,siostra Basen obok aparatu:)
        no a lekcje dorabiane z Wojtusiem by phone"to proste rzeczy są!"to już cudo:)
        wczoraj niestety też nie oglądałam,jakoś nie mogę się wpasować,odkąd nadają w
        niedzielę.
        • gazamate Re: Daleko od noszy 14.03.05, 09:59
          Nosze lecą w niedzielę na dwójce o 18.15. Jakis czas leciały powtróki ale teraz
          wydaje mi się ze lecą nowe odcinki. Wczoraj było o operacjach plastycznych,
          jakiemuś księgowemu dorobili cycki (które miały być dla Karinki), Karinka
          dostała w promocji muskulaturę którą miał mieć księgowy, ordynator chciał sie
          odmłodzić łacznie z odciaganiem tłuszczu. Wzorcem miało być zdjęcie leżace na
          biurku, niemniej operujacy zaczeli operację nie biorac zdjecia, które w
          międzyczasie wcięło za sprawa siostry Basen. Wysłana pielegniarka przyniosła
          operujacemu (Kidlerowi) zamiast zdjęcia młodego ordynatora leżacą na biurku
          gazęte. No i ordynatora Łubicza zorbili na ... Kwaśniewskiego.
          Wczorajszy odcinek był reweacyjny, choć pogadannki telefonicznej basenowej z
          Wojtusiem nie było !!!!!!!!!
          • miroslawa_potrzeba Re: Daleko od noszy 14.03.05, 11:20
            ogladamy ogladamy, lezac czesto na lopatkach... to taki "zabonbon";-))
      • humprey_bogart Re: Daleko od noszy 14.03.05, 09:55
        oglądałam wczorajszy i ztreszczę jak wrócę, lecę na meeting. Ciao kobitki
        • gianni_vonsacze Re: Daleko od noszy 14.03.05, 09:59
          Wczorajszy odcinek nosił tytuł KLINIKA PIEKNOŚCI a główną osią akcji były
          zabiegi plastyczne, które dokonywał soec w tej dziedzinie, czyli Dr Kidler - to
          powinno wystarczyć za streszczenie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka