humprey_bogart 14.03.05, 08:36 tak się zastanawiam czy ktoś ogląda ten serialik, mnie on powala na łopatki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: Daleko od noszy 14.03.05, 08:44 Ogląda, ogląda (choć wczoraj nie widziałam...). Tak jak i pozostałe produkcje Jaroszyńskiego. Na TV4 o 19:25 lecą teraz "Graczykowie" od pierwszych odcinków. Również polecam. Uwielbiam zaakcentowane "Proszę", "Słucham" siostry Basen. ;) Co wczoraj było? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Daleko od noszy 14.03.05, 08:57 słucham,siostra Basen obok aparatu:) no a lekcje dorabiane z Wojtusiem by phone"to proste rzeczy są!"to już cudo:) wczoraj niestety też nie oglądałam,jakoś nie mogę się wpasować,odkąd nadają w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Daleko od noszy 14.03.05, 09:59 Nosze lecą w niedzielę na dwójce o 18.15. Jakis czas leciały powtróki ale teraz wydaje mi się ze lecą nowe odcinki. Wczoraj było o operacjach plastycznych, jakiemuś księgowemu dorobili cycki (które miały być dla Karinki), Karinka dostała w promocji muskulaturę którą miał mieć księgowy, ordynator chciał sie odmłodzić łacznie z odciaganiem tłuszczu. Wzorcem miało być zdjęcie leżace na biurku, niemniej operujacy zaczeli operację nie biorac zdjecia, które w międzyczasie wcięło za sprawa siostry Basen. Wysłana pielegniarka przyniosła operujacemu (Kidlerowi) zamiast zdjęcia młodego ordynatora leżacą na biurku gazęte. No i ordynatora Łubicza zorbili na ... Kwaśniewskiego. Wczorajszy odcinek był reweacyjny, choć pogadannki telefonicznej basenowej z Wojtusiem nie było !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Daleko od noszy 14.03.05, 11:20 ogladamy ogladamy, lezac czesto na lopatkach... to taki "zabonbon";-)) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Daleko od noszy 14.03.05, 09:55 oglądałam wczorajszy i ztreszczę jak wrócę, lecę na meeting. Ciao kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Daleko od noszy 14.03.05, 09:59 Wczorajszy odcinek nosił tytuł KLINIKA PIEKNOŚCI a główną osią akcji były zabiegi plastyczne, które dokonywał soec w tej dziedzinie, czyli Dr Kidler - to powinno wystarczyć za streszczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś