aniela Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 08:25 aha, a s czym przychodzisz? znaczy co za plecami chowasz i czy niespodzianka jest mila?:) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 08:46 Ja z góry dziękuję, że niespodzianka jest dla mnie. Przedstawię Ci po kolei tu obecnych, zaczynając od siebie. Miło mi (cmok w dłoń), nazywam się Janusz Karolak i jestem założycielem tego forum. W chwili depresji oddałem je Miltonii. To ta, w tej fatalnie niedopasowanej ni to sukience, ni to spódnicy tam przy barku. Tuż obok stoi Aniela. Aniela jest mądra i piękna. Czyli podobna do mnie. Reszty nie znam. Zaobserwowałem tylko, że strasznie złopią. Ten tam koło okna mianuje się hrabią, a pije jak furman. Zresztą tu wszyscy piją jak furmani. Oprócz mnie rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:01 ja, na przyklad, od zawsze bylem alkoholikiem. ale z tym furmanem to juz pojechales- na wies, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:09 aha a teraz znajdz drobne szczegoly ktorymi roznia sie te dwa obrazki: w tym fotelu, z ta gruba i madra ksiazka filozoficzna w jezyku oryginalnym, to Miltonia (to nie sukienka jest niedopasowana, a okulary KArolaka. wciaz za slabe. metanol niszczy wzrok w zastraszajacym tempie). o mnie to prawda, z tym ze nie jestem niska, krepa, brzuchata i lysiejaca z mokrym od piwa wasem (nie jestem p[odobna do Janusza wcale) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:15 no wlasnie, wasy to Ty masz, ale rozjasnione woda utleniona- dlatego ich nie widac! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:17 a nene, jesli czegos nie widac nie znaczy ze tam jest, tylko utlenione. np jesli taki, dajmynatoprzykladowo, Karolak ma pusty portfel nie oznacza ze w srodku jest pienaidz tylko sie utlenil. tam nigdy nie bylo pieniadza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:19 anielo, siedzialas w ostatniej lawce na lekcjach fizyki: forsa sie nie utlenia, tylko wyparowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
malwaaa Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:44 Chyba wychodzi. Sama widziałam. Na własne okulary widziałam, jak mi wychodzi. I to z różnych miejsc. Ma takie małe nóżki, strasznie szybko nimi przebiera i zanim się obejrzę już jej nie ma. I w ogóle jakaś taka niecierpliwa jest. Zezuje na boki, gdzie by tu wskoczyć. Ona mnie chyba nie lubi buuuuuuuuuuuuu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:39 aniela napisała: > aha a teraz znajdz drobne szczegoly ktorymi roznia sie te dwa obrazki: > > w tym fotelu, z ta gruba i madra ksiazka filozoficzna w jezyku oryginalnym, to > Miltonia. Bardzo spodobała mi się kolejność charakterystyk opisujących książkę. Miltonia też na pierwszym miejscy stawia objętość. - Książka musi być gruba - zawsze mi powtarzała. > o mnie to prawda, z tym ze nie jestem niska, krepa, brzuchata i lysiejaca z > mokrym od piwa wasem (nie jestem p[odobna do Janusza wcale) > No tak, no to chyba jednak Aniela nie jest tak mądra jak myślałem. Pomyliła mnie z facetem.takim. Ja jestem wysoki, smukły, sprężysty, kędzierzawy i ogolony, a z alkoholi toleruję tylko wina różowe chilijskie i kalifornijskie. Wychodzi na to, że jednak trochę się fizycznie różnię od Anieli. Przydałoby się jej kiedyś ogolić te nogi. Obecnie już tylko można się domyślać, że są wysmukłe. No i dobór alkoholi też pozostawia wiele do życznia. Z resztą, w przypadku anieli, akcent pada wyraźnie na alkohol, a dobór służy jako... Nawet nie wiem, po co Ona używa tego słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
malwaaa Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:50 Moi drodzy no to się zdecydujcie, bo ja już oczopląsu dostaję. Patrzę w stronę bufetu i widzę dwóch facetów. Który jest który? No i ta osoba, co stoi w rogu za kotarą i ciągle zerka w Waszą stronę to kto? Jeśli chodzi o książkę to nie obojętne, byleby miała ładne obrazki. No popędzcie w końcu tego barmana z tym whiskaczem, bo chyba o mnie zapomniał. Człowiek musi sobie coś z ranka łyknąć, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 10:07 Ten co zerka to chyba wujo_mike. On tak zawsze. Osobiście podejrzewam go o pewne straszne rzeczy, bo zasłonka rytmicznie faluje, a rączek nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 10:08 yyyy mialam wlasnie napisac ze to Zarlaczka, ale sie wycofuje w tej st=ytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 10:31 fakt, to ja spozieram, ale ręce na zasłonce - wszystko lege artis! Odpowiedz Link Zgłoś
malwaaa Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 12:53 Ostrożnie wujo z tą zasłonką. No zobacz już z jednej strony jest oberwana. Urwiesz i.. ale ale ja za tą zasłonką jeszcze kogoś widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 13:59 to ja mam pytanie: czy za zaslonka stoi ksero wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 15:16 kolejność jest następująca: moje smukłe choć muskularne ręce (w typie "umięśniony pianista", zasłonka, moja wielce skromna osoba, i ksero... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 15:18 a za kserem wcina popkorn gromada. hyyhy Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 15:32 gromada- rolnik polski? takie czasopismo bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 15:33 nie. ale to ciekawe, ze takie akurat skojarzenie Ci sie nasunelo, chrabio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Fajnie tu u Was... 15.03.05, 09:56 j_karolak napisał: a z alkoholi toleruję tylko wina różowe chilijskie i kalifornijskie. aha rozowe, landrynkowe wina marki "Kalifornijskie" wiem ze tolerujesz. Miltonia sie skarzyla. > Wychodzi na to, że jednak trochę się fizycznie różnię od Anieli. i to jest jeden z dowodow na istnienie boskiej sprawiedliwosci juz na ziemi (kazdemu wg zaslug) Przydałoby się > > jej kiedyś ogolić te nogi. nie badz perwersyjny. takie rzeczy zalatwiam w salonie pieknosci. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.taki Droga Malwaaa'o... 15.03.05, 14:59 w pierwszych słowach chcę bardzo serdecznie podziękować za uwage jaka zechciałas obdarować to grono zapyziałych pracowników budzetowych, siedzacych całymi godzinami przed kompami i zbijajacymi bąki, miast wzmacniać potęgę gospodarcza swej ojczyzny i powodować, ze rosnie ta OJCZYZNA w siłę a ludzie zyja dostatniej. ALE TAK TO JEST Inteligencę swoja obracaja ci dobrotliwi ludzie, na wynajdywanie sposobu zadekowania się w knajpie, którą w samej rzeczy Karolak J. założył, kiedy jeszcze był młody i chciało mu się o wiele wiecej. Dzisiaj sama widzisz co sie dzieje. Wujo mike nie uznaje autorytetów poza soba samym. Aniela (to bogini nawiasem mówiąc) postponowana przez Karolaka. (troszkę kocham się w niej, ale zupełnie bez wzajemności). Miltonia naprawde inteligentna, czegoś ma respekt przed Karolakiem, bija ją czy co? Hrabia ma kobiety za popychła do roboty głównie przeznaczone. Nawet ma stawić się na pojedynek z jednym elsevierem, ale jakos nic nie wychodzi z tej jatki. Mieliśmy nadzieja wszyscy że poleje sie krew, ale ten elsevier jakoś skrewił i przestał tu zagladać. Jest tu jeszcze więcej ciewawych ludzi. Ale teraz wszyscy sa zajęci bysnesem, bo Miltonia powiedziała, że czas robic pieniadze, no to kupiliśmy ksero i robimy. Mam nadzieję, że tez co nas dołączysz. Co do insynuacji Karolaka o moim wygladzie zewnętrznym to ja, a nie on: jestem wysokim przystojnym lekko kedzierzawym blondynem o ładnie zarysowanej muskulaturze i szlachetnym obliczu. Aha, hrabia jest arystokratą i trzeba do niego mówić Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Droga Malwaaa'o... 15.03.05, 15:45 tak trzeba mowic. ale zaprzeczam, ze param sie jakimkolwiek zajeciem zarobkowym- jestem amatorem w kazdej dziedzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
malwaaa Re: Droga Malwaaa'o... 15.03.05, 20:59 Jednym słowem do swoich trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Droga Malwaaa'o... 18.03.05, 22:02 Witaj Malwoo w naszych skromnych progach. To tak gwoli oficjalnosci. Nieoficjalnie Ci powiem, ze dobrze trafilas. :) w tym fotelu, z ta gruba i madra ksiazka filozoficzna w jezyku oryginalnym, to Miltonia Aha, tak mniej wiecej ta ksiazka wyglada: www.allegro.pl/show_item.php?item=45500403 Odpowiedz Link Zgłoś
malwaaa Re: Droga Malwaaa'o... 19.03.05, 10:51 Niezła. Też chyba sobie taką kupię. I koniecznie oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Droga Malwaaa'o... 19.03.05, 12:20 Rozne sa, ale najlepsza jednak jest klasyka w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś