Dodaj do ulubionych

Jak dobrze wstać skoro swit

15.03.05, 21:53
jutrzenki blask.... i tu nastąpiła przerwa
czy ktos mi przypomi ?
Obserwuj wątek
    • camillie Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 21:54
      duszkiem pić, aroma :)
      • agnesea77 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 21:55
        obiecał mi poranek szczęście dziś.... tylko, że podły kłamał, no!
      • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 21:56
        Obiecał mi skowronek szczęście dziś....
    • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 21:56
      duszkiem pić
      Obiecał mi skowronek szczęście dziś ...

Obiecanki cacanki!
      ;)
      • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 21:57
        kurcze, jestem pełna podziwu , jak czujecie temat
        gratuluję
        • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 21:59
          > kurcze, jestem pełna podziwu , jak czujecie temat
          > gratuluję

"rozszumiały sie wierzby ...."? ;-PPPPPP
      • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 21:57
        i szczęście dziś m u s i przyjść ;-))
        • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 21:59
          Musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce, o! Bo to wolny kraj jest. :)
          • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:01
            wolny i demokratyczny - ha, ha
            bez polityki proszę ;)
            Rozuszumialy sie wierzby płaczące - za tym glosuję
            śpiewmy ?
            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:03
              Rozpłakała się dziewczyna w głos....
              To jest martyrologia!
          • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:02
            >Bo to w o l n y kraj jest. :)
            Ale piosenka taka szybsza, raczej ;-P
            • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:04
              idę już spać - wszystkim dobranoc
              jutro pośpiewmy z samego rana
              pozdrawiam wszystkich
              bardzo mili jesteście
              • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:04
                > jutro pośpiewmy z samego rana

"Kiedy ranne wstaja zorze ..."?
                • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:07
                  Każdy orze....tam,gdzie może...
                • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:08
                  A może raczej "hej ho, hej ho, do pracy by się szło..."?
                  Zaraz mi się chce iść :)
                  • agnesea77 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:09
                    to idź za mnie :]
                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:10
                    Hej rodacy,omijajcie hufce pracy
                    omijajcie PGR-y
                    tam roboty zawsze od cholery
                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:10
                    trzpiot_1 napisała:

> A może raczej "hej ho, hej ho, do pracy by się szło..."?
                    > Zaraz mi się chce iść :)

"kiedy rano jadę (z? ;-p)osiemnastką"
                    "za oknami świta|chyba sie rozkwita|rosną domy z prawej|z lewej beton też"
                    • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:11
                      lecz nie dojechał, bo mu się tjaktoj zepsuł
                      • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:12
                        Powiedz:rebus...
                        • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:14
                          je...
                          powiedz chór
                          • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:16
                            ale z Pani...trzpiot !
                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:17
                              Choleryczny. Przy tym nie wymawiam czystego rrrrrrrrrrr...
                              • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:18
                                To z francuska....czy taka maniera?
                                • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:22
                                  Dzieło natury raczej. Dała mi w prezencie przyrośnięty język. Angielska klucha
                                  w gębie lepiej mi wychodzi niż grrrrasujące rrrr w buciorach ;)
                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:24
                                    Ale to może byc bardzo miłe...
                                    • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:27
                                      inne już nie będzie, bo mogłabym się udusić ;)
                                      • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:28
                                        Ze śmiechu?
                                        • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:30
                                          raczej z nadmiaru dobra w jamie gębowej :)
                                          • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:32
                                            Od przybytku...głowa nie boli
                                            jak powiedziała żona dziecioroba...
                                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:42
                                              Ona rodziła, a on stękał, bo to takie stresujące było ;)
                      • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:12
                        trzpiot_1 napisała:

> lecz nie dojechał, bo mu się tjaktoj zepsuł

w optymistycznej wersji miał trzy sprawne koła?
                        • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:13
                          uhm :) ale towaju i tak nie było :)
                          • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:14
                            Co jo godom,co ja godom....
                            • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:17
                              ale się ubawiłam, nie mogę opuścić stanowiska fotelowego

a rano trzeba każdemu pod drzwiami postawić butelke mleka ;)))
                              Nie kochać w taką noc to grzech .....

jutro bedzie dobry dzień tylko.....
                              dobranoc
                              • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:19
                                Nie tak prędko, jeszcze nic (niczego) Ci nie pożyczyliśmy ...
                              • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:20
                                A społeczeństwo śpi i mleko mu sie śni...
                          • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:15
                            Znaczy Trzpiocie domagasz sie żeby Ci tych pcheł i karaluchów na noc pożyczyć?
                            "No to jak Towarzysze - pożyczycie?
                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:19
                              A oni pożyczyli, kto by się spodziewał?
                              • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:20
                                Ja też pożyczę : Wszystkiego najlepszego!
                                • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:24
                                  Mogę prosić o rozłożenie spłaty na raty??? i umorzenie odsetek, ekhm
                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:26
                                    Ech...Słoneczko!!!
                                    Co to będzie,gdy słoneczko zajdzie za daleko...
                                    • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:29
                                      wtedy założy sobie czerwone podwiązki albo wybuduje sobie tratwę i podąży za
                                      kochasiem, który odszedł w sina dal.....
                                      • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:30
                                        Pa..pa...pa
                                        i tak to się zaczeło...
                                        • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:33
                                          "Nocne Polaków rozmowy"???? ;-PPPP
                                        • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:33
                                          Ciekawe, kto babci te skronie skrapiał na balkonie ?
                                          • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:35
                                            Deszcz,jesienny deszcz.....
                                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:39
                                              Wiosna! Znów nam ubyło lat :)
                                              • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:41
                                                Ludzie,zejdzcie z drogi,bo....
                                                • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:46
                                                  bo... tam na polu stoi krowa, cierpi, bo jest pełna mleka ...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:48
                                                    Hej,szable w dłoń!
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:52
                                                    Paramount Pictures prezent - ują... kulisy srebrnego ekranu
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:53
                                                    Momenty były?
                                                    Masz.....!
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:59
                                                    Przez cały kraj idziemy dwaj
                                                    czysłońce,czy śnieżek,czy słota
                                                    niezbędna jest,czy chce kto, czy nie
                                                    w pionie usług fachowa robota...
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:01
                                                    > Przez cały kraj idziemy dwaj
                                                    > czysłońce,czy śnieżek,czy słota
                                                    > niezbędna jest,czy chce kto, czy nie
                                                    > w pionie usług fachowa robota...

AA? Nie, żeby od razu AA, ale Arturem Andrusem?
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:02
                                                    Jestem czuły jak waga na najmniejszy bałagan,
                                                    na przejawy niechlujstwa przeróżne!
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:04
                                                    Cicho,wiem!!!!!!
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:04
                                                    I holajza nie ryksztosuje!
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:07
                                                    Płaski...w krainie Krągłych...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:07
                                                    Zeszyłam pacjenta catgutem... już po wszystkiem!
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:08
                                                    Wężykiem, wężykiem ...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:09
                                                    Mordeczka....telewizja,to nasze okno na świat....podaj kapcie...
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:12
                                                    zegor napisał:

> Mordeczka....telewizja,to nasze okno na świat....podaj kapcie...
                                                    "Brawo Polonia, brawo ten Pan ..."
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:13
                                                    zadzieram kiecę i lecę
                                                    Pa
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:14
                                                    "Brawo,Jasiu..."
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:17
                                                    Jaś nie doczekał, a Rozalkę i tak usmażyli w piecu, bo to ciemnota chłopska
                                                    była!
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:19
                                                    Dobra Pani....ABC
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 23:29
                                                    Byyłłaś tu,
                                                    widziałem przecież
                                                    Twoje oczy...
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:53
                                                    Radio Pogoda - Złote przeboje sie załączyło ;-))

P.S > Hej,szable w dłoń!
                                                    Powszechnym opiniom wbrew : "ł u p y wziąć w troki"

• jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:40
                                            > Ciekawe, kto babci te skronie skrapiał na balkonie ?
                                            tej od dziadka z puzonem?
                                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:44
                                              No właśnie. Nic dokładnie nie powiedzieli, tylko enigmatycznie, że trzeba
                                              było... A przeciez dzieci chyba jeszcze nie miała wtedy?
                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:30
                                    > Mogę prosić o rozłożenie spłaty na raty??? i umorzenie odsetek, ekhm
                                    Jeszcześmy nie zbadali zdolnośki kredytowej Szanownej Klientki. I nie miętoli
                                    tak tego beretu, bo pogniecie. Dowiadywać się, p r o s z ę
                                    • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:32
                                      to ja przyjdę jutro z dowodem wdzięczności za pozytywnie załatwiona sprawę, tak?
                                      • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:34
                                        > to ja przyjdę jutro z dowodem wdzięczności za pozytywnie załatwiona sprawę,
                                        tak
                                        > ?
                                        " ... nie orientuję się, zarobiony jestem!"
                                        • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:40
                                          Dołączę do podania w kopercie ;)
                                          • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:46
                                            wszystkim dziś życzę, tego co Grechuta naszj obrażonej na facetów agnesea77
                                            życzył w wątku wspomnianej pn" "dobranoc"
                                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 15.03.05, 22:53
                                              dobranocka dla dorosłych :)
    • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 07:55
      obiecuje nam ranek wszystko|co chcemy mieć
      • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 07:57
        Uhm, a zwłaszcza korki na ulicach i taakie wieelkie kałuuże;)
        • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 08:13
          a wracając do transcendencji, to poniższy za poniższy wers pieśń ta powinna być
          hymnem FT. Ale nie będzie, bo nie podcina sie gałęzi:
          "dzisiaj|na pewno wyjdę za mąż ..."

Łabu dibi baj baj|wstaje świt ...
          • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 08:18
            a że "życie, życie jest nowelą ..." pojawia się tytuł tejże: "Za chlebem" i
            dalej juz tylko słychć radosny rytm marsza: "Do roboty | do roboty ..."
          • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 08:26
            na pohybel odwetowcom:

Jak dobrze wstać
            Skoro świt
            Jutrzenki blask
            Duszkiem pić
            Nim w górze tam
            Skowronek zacznie tryl
            Jak dobrze wcześnie wstać
            Dla tych chwil
            Gdy nie ma wad
            Wspaniały, piękny świat
            Jak dobrze wcześnie rano wstać
            Wiosną lat

Otrząsa się
            Z rosy bez
            Chcę w taki dzień
            Znaleźć cię
            Obiecał mi
            Poranek szczęście dziś
            I szczęście dziś
            Musi przyjść
            Nie zmąci mej
            Radości żaden cień
            Wschodzące słońce
            Śmieje się
            Co za dzień

Obiecuje nam ranek wszystko
            Co chcemy mieć
            Miłość ludziom
            Deszcze listkom
            Słowom sens
            Budzimy się do życia
            Naiwni tak
            Jak czasami porankiem bywa
            Piękny świat
            Nadzieja i jutrzenka siostry dwie
            Trzeba wiedzieć, że są
            Wierzyć w nie

Dzisiaj
            Odnajdę
            Odnajdę siebie samą
            Dzisiaj
            Na pewno wyjdę za mąż
            Dzisiaj
            Dzisiaj
            Bo dzisiaj...

... łaj di di di baj baj
            Wstaje świt
            Taki piękny to czas
            Chce się żyć
            I chce się wstać
            Bo chce się żyć...
            ... łaj di di di baj baj
            Szkoda dnia
            To czego pragniesz
            Najgoręcej chcesz
            To tylko może
            W taki dzień
            Zdarzyć się

Otrząsa się
            Z rosy bez
            Chcę w taki dzień
            Znaleźć cię
            Obiecał mi
            Poranek szczęście dziś
            I szczęście dziś
            Musi przyjść
            Nie zmąci mej
            Radości żaden cień
            Wschodzące słońce
            Śmieje się
            Co za dzień!

Jonasz Kofta
            • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 08:58
              wyszłam za mąz zaraz wracam

praca, praca, praca
              • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:00
                znów księżniczka Anna spadła z konia
                • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 09:13
                  Tyle słonca w całym miescie
                  nie widziałeś tego jeszcze
                  popatrz, o popatrz ;)
                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 10:05
                    hej, ho
                    hej, ho
                    do pracy by się szlo ;)))
                    • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 11:01
                      plaża dzika plaza , morze dookoła...
                      z wysokiego brzegu...

kto dalej ?
                      • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 15:18
                        .....wieczór mewy woła!
                        Twarz przy twarzy
                        dłonie w dłoniach...
                        • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 16:29
                          Bo gdy się milczy...milczy...milczy
                          To apetyt rośnie wilczy
                          Na poezję
                          co,być może,drzemie w nas......
                          • emilka222 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 17:36
                            Jak się miło na FT zrobiło ( to moje!)
                            " Wsiąść do pociągu byle jakiego..."
              • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 18:42
                trochę
                "późno, późno, późno, późno jest | wiem już, że zbyt późno jest | by zaczynać
                wszystko znów"

ale
                aroma1 napisała:
                > wyszłam za mąz zaraz wracam

bo?
                "mój piękny panie raz zobaczony w technikolorze ..."

• trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 18:52
                  Zabrałeś mi lato, a ja ci dam za to książeczkę, mieszkanie i fiata!
                  Fiu, fiu.... :)
                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 18:55
                    jesteś szalona, mówię Ci, żawsze Nią byłaś | skończ już wreszcie śnić .... ;-P
                    • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:00
                      Ja się boję sama spać, nie wiem dlaczego?
                      • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 19:03
                        Hej dziewczyno, spójrz na misia ... ;-P
                        • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:07
                          Dziś na ścianie wydrapałam łyżką twoje inicjały
                          i kotwicę już łykałam, bo wspomnienia spać nie dały ...
                          • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 19:11
                            w więziennym szpitalu ...

sorki, dalej nie pamiętam. nigdy nie byłem gitarzystą ;-(
                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:13
                              A ja nigdy nie byłam pianistką :)

P.S. już mi się nie chce szukać w głowie fragmentów piosenek
                              • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 19:16
                                na tę kotwicę to dobre będą:

cztery piwka na stół i w popielniczke pet ...
                                • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:21
                                  A za ścianą "Wars" wita nas, "Wars" wita was, "Wars" wita
                                  "Wars" wita nas, "Wars" wita was....
                                  ;)
                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 19:23
                                    a na Batorym Warsa nie było, a jednak skądś się brał ten: tupot białych mew o
                                    pusty pokład ;-P
                                    • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:53
                                      idzie wiosna
                                      pamiętasz była jesień , pokój numer 8, korytarza mrok....
                                      • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:53
                                        ale wątek ciagniecie fantastycznie, jeszcze takiego polotu nie widziałam :)
                                        • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:56
                                          już taki jestem zimny drań......
                                          • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:56
                                            chata wolna
                                            oj, będzie bal
                                            oj, będzie bal
                                            • strega Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 19:58
                                              Siedem dziewczat z albatrosa......
                                              • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:01
                                                Och,złapałaś mnie za serce.....
                                                • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:05
                                                  serduszko puka w rytmie cza-cza ...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:09
                                                    Nie,to rock lat siedemdziesiątych
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:11
                                                    graj więc piekny Cyganie ...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:13
                                                    Nie piękny....i nie Cyganie....
                                                    Kalinka,kalinka,kalinka maja....
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:29
                                                    Wołga, Wołga mat' radnaja ...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:30
                                                    Nie rzucim....
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:33
                                                    > Nie rzucim....
                                                    Bóg się rodzi

P.S. za mało wódki
                                            • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 20:03
                                              wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni ...
                                          • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 20:02
                                            > już taki jestem zimny drań......

i w tym jest rzeczy sedno ;-P
                                        • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 19:59
                                          ty pieśniarzom lepiej podziękuj ...
                                      • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 19:58
                                        żółty jesienny liść tyle mi opowiedział ..."
                                        • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:17
                                          to była blondynka,
                                          ten kolor włosów tak zwą,
                                          sprawiła, że miałem
                                          wakacje koloru blond..
                                          • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:21
                                            Wakacyjne tango
                                            śpiewam dla Ciebie
                                            Wakacyjne tango które
                                            znów połączy nas
                                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:23
                                              Aaaach, co to był za ślub...
                                              Dęta orkiestra grała ile tchu, mówię wam
                                              trąby tu, tuby tam, ach! szkoda słów...
                                              Panie, panowie, to był wspaniały ślub, to był ślub!!!
                                              • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:25
                                                Kiedyś,przed laty
                                                moje podwórko
                                                odwiedzał kataryniarz....
                                                • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:32
                                                  zegor napisał:

> Kiedyś,przed laty
                                                  > moje podwórko
                                                  > odwiedzał kataryniarz....
                                                  na moim podwórku jest ściana łaciata | na ścianie tej dzieci piszą do świata |
                                                  ogromny zbiorowy list
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:35
                                                    MÓJ jest ten kawałek podłogi....
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:35
                                                    > MÓJ jest ten kawałek podłogi....
                                                    w domach z betonu nie ma wolnej miłości ...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:39
                                                    Komu dzwonią,temu dzwonią
                                                    mnie nie dzwoni żaden dzwon....
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:41
                                                    > Komu dzwonią,temu dzwonią
                                                    > mnie nie dzwoni żaden dzwon....
                                                    dzyń, dzyń, dzyń, dzyń, dzyń, dzyń,
                                                    dzwonią dzwonki sań
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:42
                                                    A kiedy przyjdzie po mnie także
                                                    zegarmistrz światła...........
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:44
                                                    > A kiedy przyjdzie po mnie także
                                                    > zegarmistrz światła...........

ten zegar stary niby (?) świat kuranty grał jak z nut
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:42
                                                    >mnie nie dzwoni żaden dzwon....

pij, pij pij bracie pij
                                                    na starość torba i kij
                                              • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:31
                                                trzpiot_1 napisała:

> Aaaach, co to był za ślub...
                                                jeszcze ryżem sypną na szczęście | gości tłum coś fałszywie odśpiewa | złoty
                                                krążek mi wcisną na rękę | i powiozą mnie windą do nieba
                                                • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:44
                                                  Cysorz to ma klawe życie, oraz wyżywienie klawe!
                                                  Przede wszystkim już o świcie dają mu do łóżka kawę..
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:46
                                                    > Cysorz to ma klawe życie, oraz wyżywienie klawe!
                                                    > Przede wszystkim już o świcie dają mu do łóżka kawę..
                                                    co ty, kólu złoty, gdzie jest taka druga love
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:48
                                                    Moja love tak tak kręci się, jak maxi maxi singiel ;)
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:58
                                                    > Moja love tak tak kręci się, jak maxi maxi singiel ;)

Nie ma sprawy, każdy jest ciekawy, życia forsy sławy nie od dziś,
                                                    Duży talent wszystko doskonale, jedno małe ale przestań śnic
                                          • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:30
                                            brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczynki | całować chcę
                                            • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:41
                                              Baśka miała fajny biust, Ania styl, a Zośka coś co lubie... ;)
                                              • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:43
                                                > Baśka miała fajny biust, Ania styl, a Zośka coś co lubie... ;)
                                                witaj Zosieńko, otwórz okienko na wschodnią stronę
                                              • strega Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:43
                                                gdzie Ci mezczyzni,prawdziwi tacy....
                                                • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:44
                                                  > gdzie Ci mezczyzni,prawdziwi tacy....
                                                  hej hej hej sokoły
                                                • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:45
                                                  Przyjedź mamo na przysięgę,
                                                  zaproszenie da ci szef!
                                                  Syn ci wyróśl na potegę,
                                                  przyjedź, zobacz- twoja krew!
                                                  ;)
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:48
                                                    godzina piata, minut trzydzieści, kiedy pobudka zagrała, grupa rezerwy szła do
                                                    c e w i l a , niejedna panna płakała
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:50
                                                    Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd
                                                    nikt nie słyszy pieśni, tylko jeden las..
                                                  • strega Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:51
                                                    gdzie strumyk plynie z wolna...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:52
                                                    płonie ognisko i szumią knieje, drużynowy jest wśród nas
                                                    opowiada starodawne dzieje...
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:56
                                                    > płonie ognisko i szumią knieje, drużynowy jest wśród nas
                                                    > opowiada starodawne dzieje...

bo my koloniści to jedna rodzina
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:58
                                                    płonie ognisko w lesie, wiatr smętną piosnkę niesie
                                                    przy ogniu zaś druzyna smażone detki wcina
                                                    czuj czuj czuwaj!
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 21:54
                                                    nie zna życia kto nie służył w marynarce (we fraku? ;-P)
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:56
                                                    Zawsze wierzyłem twoim słowom,
                                                    choc mało prawdy było w nich ;)
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:58
                                                    Nie wierzę piosence...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 21:59
                                                    Nogdy nie wierz kobiecie, dobrą rade ci dam
                                                    nić gorszego na świecie nie przytrafia się WAM ;)
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:00
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Nogdy nie wierz kobiecie, dobrą rade ci dam
                                                    > nić gorszego na świecie nie przytrafia się WAM ;)

z autobusem Arabów? ;-P
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:01
                                                    Jedzie Arab, jedzie, wielbład pod nim hasa
                                                    Arab se ogląda swojego wielbłąda ;P
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:04
                                                    > Jedzie Arab, jedzie, wielbład pod nim hasa
                                                    > Arab se ogląda swojego wielbłąda ;P

pustynia wciąga nas od głowy do pięt, wypala oczy suszy ciało i krew ...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:07
                                                    emigrowałem z ramion twych nad ranem, świt mnie wyganiał
                                                    nocą znów wracałem...
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:10
                                                    jak dobrze wstać skoro świt ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:20
                                                    miłość ci wszystko wybaczy!~:))))
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:01
                                                    Jeszcze wczoraj nie wiedziałem
                                                    że Cię spotkam w życiu swym
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:02
                                                    świat nie jest taki zły,
                                                    świat wcale nie jest żly,
                                                    niech no tylko zakwitną jabłonie!
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:03
                                                    Niebo skąpi suchej ziemi kropli deszczu...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:05
                                                    Nie, nie możesz teraz odejść, bierzesz mi ostatnią wodę, żar pustynii pali
                                                    mnie...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:06
                                                    Nie daruję Ci tej nocy.....
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:08
                                                    > Nie daruję Ci tej nocy.....
                                                    cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz ...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:10
                                                    Je..... pies kanarka,kanarek niedzwiedzia
                                                    niedzwiedz salamandrę
                                                    salamandra śledzia
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:11
                                                    20 lat, a może mniej, uczyłem się jak (???)...
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:14
                                                    > 20 lat, a może mniej, uczyłem się jak (???)...

czterdzieści lat minęło jak jeden dzień
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:22
                                                    ta ostatnia niedziela, dzisiaj się rozstaniemy, dzisiaj się rozejdziemy, na
                                                    wieczny czas ..
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:23
                                                    niedziela, niedziela będzie dla nas
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:26
                                                    nie bądż taki szybki Bill
                                                    wstrzymaj się przez kilka chwil
                                                    przestań myśleć jednostajnie, porozmawiaj o Einsteinie!
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:05
                                                    > Niebo skąpi suchej ziemi kropli deszczu...
                                                    una paloma blanca
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:07
                                                    > świat nie jest taki zły,
                                                    > świat wcale nie jest żly,
                                                    > niech no tylko zakwitną jabłonie!

jesteśmy jagódki, czarne jagódki ...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:09
                                                    my jesteśmy krasnoludki hopsasa, hopsasa
                                                    pod grzybkami nasze budki hopsasa, hopsasa :)))
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:11
                                                    mamy gumy i opony
                                                    wyrabiamy z nich kon........
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:12
                                                    domy!
                                                    Budujemy nowy dom, jeszcze jeden nowy dom :)
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:14
                                                    WARSZAWO !
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:15
                                                    > WARSZAWO !

a Grochów sie budzi z przepica
                                                    zielony żoliborz, p....y Zoliborz rozkwita na drzewach na krzewach
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:16
                                                    to był maj, pachniała Saska Kępa ;)
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:18
                                                    > to był maj, pachniała Saska Kępa ;)
                                                    jest Warszawa, po prostu jest ...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:16
                                                    to był maj, pachniała Saska Kępa ;)
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:17
                                                    Ach,jak przyjemnie
                                                    kołysać sie wśród fal
                                                    gdy szumi......
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:18
                                                    Parostatkiem piękny rejs, statkiem na parę piękny rejs!
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:21
                                                    > Parostatkiem piękny rejs, statkiem na parę piękny rejs!
                                                    gdzie ta kej przy niej ten jacht, gdzie ta koja wymarzona w snach, gdzie te
                                                    wszystkie sznurki od tych szmat ....
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:24
                                                    kapitańskie tango, w łeb go pałą, w łeb go sztangą,
                                                    a jak jesze nie pomoże, to cegłówka mu dołożę ;)
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:25
                                                    bo do tanga trzeba dwojga
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:27
                                                    sam ze soba na sam, najlepiej się mam, gdy znajdę się sam!
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:30
                                                    trzpiocie, zamknij śpiewnik ;-P
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:33
                                                    nie posiadam żadnego :) To tylko skrawki pamięci.
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:35
                                                    sto lat ....
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:37
                                                    nie chciałabym... wtedy często to już nie jest życie
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:38
                                                    > nie chciałabym... wtedy często to już nie jest życie
                                                    z jakiej to piosenki? ;-P
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:40
                                                    z żadnej, przecież prosiłeś, żeby zamknąć śpiewnik :P
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:43
                                                    > z żadnej, przecież prosiłeś, żeby zamknąć śpiewnik :P

jakoś tak przez życie śpiewająco przebiegam, że nie zauważyłem, kiedy
                                                    przestali grac ...
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:45
                                                    "na całej połaci śnieg ..." w radiu to mają wyczucie ;-P
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:42
                                                    do serca przytul psa, weź na kolana kota, weź lupę popatrz pchła, daj spokój
                                                    pchła to też istota, w ogrodzie posadź bluszcz (?) niech sie gadzina wije, a
                                                    kiedy (...) zpylaj georginie (Georginię?)
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:12
                                                    > my jesteśmy krasnoludki hopsasa, hopsasa
                                                    > pod grzybkami nasze budki hopsasa, hopsasa :)))
                                                    mam tsy latka, tsy i pół, sięgam głową ponad stół, mam fartusek z muchomorkiem,
                                                    do pseckola chodze z workiem
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:17
                                                    to co się da, podziel na dwa, bez namysłu dziel!
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:19
                                                    Nie ma róży.....bez miłości...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:21
                                                    Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic!
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:22
                                                    Poszła bym za Tobą.....

ale za daleko....
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:23
                                                    Gdybyś kochał, jak nie kochasz mnie...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:24
                                                    Kocham......jak to łatwo...powiedzieć....
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:24
                                                    miłość - kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:32
                                                    nigdy więcej nie ryzykuj jednym słowem
                                                    mogę póżniej nie zapomniec, co mi powiesz
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:33
                                                    już szron na głowie, juz nie to zdrowie a w sercu ciągle maj

p.s. więcej grzechów nie pamiętam
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:35
                                                    ego te absolvo! :))
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:35
                                                    > ego te absolvo! :))

mówi mi jeszcze
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:55
                                                    > ego te absolvo! :))
                                                    google naszym przyjacielem jest ....
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 23:10
                                                    Widziałem....oooorła cieee....
                                                    o,kur.........
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:35
                                                    Michel,ma belle......
                                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.aster.pl 16.03.05, 22:36
                                                    emanuelle ...
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:31
                                                    Jeśli tego chcesz
                                                    z innym idz do kina....
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 16.03.05, 22:35
                                                    mówiła mu, że kocha go, że nigdy nikt, że tylko on!
    • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 08:08
      Gdybyś ujrzeć chciał nadwiślański świt
      Już dziś wyruszaj ze mną tam
      Zobaczysz jak przywita pięknie nas
      Warszawski dzień
      • Gość: ania Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.ipee.pwr.wroc.pl 17.03.05, 08:18
        Słowik to, czy skowronek się zrywa..............

Dzień dobry.
        • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 08:59
          witam
          Mam tak samo jak ty
          miato moje a w nim
          najpiekniejsze sew sny
          najpiekniejsze dni
          zostawiłam tam kolorowe...łzy ;)))
          • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 09:05
            Jedno wspólne imie mamy Filipinki...
            talala...Filipinki ;)))
            hej !
            • Gość: asia Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.ipee.pwr.wroc.pl 17.03.05, 09:15
              Tyle slonca w calym miescie.......

Wroclaw wita :-)
              • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 09:48
                Słoneczko nasze rozchmurz pyska
                bo nie do twarzy Ci w chmurzyskach
                słoneczko nasze rozchmurz się
                maszerować a Tobą będzie lżej
            • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 09:33
              Jedno wspólne imie mamy Filipinki...
              > talala...Filipinki ;)))
              > hej !

Walentyna, Walentyna, już gwazd kraina ją dobrze zna
              Były kwiaty dla Gagarina a Walentyna twista ma
              • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 09:57
                Naprawdę jaka jestes nie wie nikt
                to ... nie potrzebne wcale mi
                • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:01
                  Caaała sala spiewa z nami
                  tańcząc walca , walczyka parami... ;)))
                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 10:10
                    PIje Kuba do Jakuba, Jakub do mMichała
                    Pijesz ty, piję ja kompanija cała
                    akto nie wypije
                    tego we dwa kije
                    łupu cupu, łupu cupu, tego we dwa kije
                    • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:13
                      wina, wina, wina wina dajcie
                      a jak umre pochowajcie ;)
                      • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 10:17
                        aroma1 napisała:

> wina, wina, wina wina dajcie
                        > a jak umre pochowajcie ;)

ale to już było i nie wróci wiecej ....
                        • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:19
                          Powrócisz tu gdzie nadwiślański brzeg
                          powrócisz tu gdzie ..... Santor Irenka
                          • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 10:24
                            pieski małe dwa chciały przejść przez rzeczkę nie wiedziały jak znalazły
                            kładeczkę kładka była zła skąpały sie pieski dwa "sibął sibął, la la la la
                            la ,sibął, sibą, la la la la sibął" ;-PPPPPPPPPPPP
                            • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:27
                              Bella, bella donna
                              wieczór taki piekny
                              pojdziemy na spacer do kawiarenki
                              bedziemy tam....
                              • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 10:29
                                > Bella, bella donna
                                > wieczór taki piekny
                                > pojdziemy na spacer do kawiarenki
                                > bedziemy tam....

Ty juz wiesz co "... la la la" (ta sama co o nadwiślańskim brzegu"
                                • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:36
                                  Nie liczę godzin i lat
                                  to milość , zycie i ja ;)))))
                                  • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 11:04
                                    > Nie liczę godzin i lat
                                    > to milość , zycie i ja ;)))))

wesołe jest życie staruszka, wesołe jak piosnka jest ta
                • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:04
                  Siedzę na pryczy
                  niczym król na imieninach...
                  Gdy skończę peta,słomę z wyra będę ćmił...
                  Księżyca misa lśni
                  świat cały zwisa mi
                  bo ja nikogo nie potrafię kochać już....
                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:11
                    Milość ci wszystko wybaczy..
                    zdradę, tęsknote i ....ból
                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:29
                    Ach jak przyjemnie kolysać się wsrod fal gdy plynie płynie dymek, a w ustach
                    miły smak ;))))
                    • trzpiot_1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:33
                      zegluj, zegluj zeglarzu, cala nocke po morzu!
                      • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 10:37
                        to znasz chyba - nowość - Dżem

życie to serfing jest
                        trzeba zyc
                        • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 11:05

> życie to serfing jest
                          > trzeba zyc
                          to Myslowitz IMHO
                      • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 11:07
                        > zegluj, zegluj zeglarzu, cala nocke po morzu!

łi ar liw in de jeloł sabmarin

p.s. strasznie masz trzpiocie trudne te piosenki
                        • strega Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 11:16
                          A teraz,idziemy na jednego...papierosa :)
                          • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 12:29
                            Gdy emocje już opadna
                            jak po bitwie kurz
                            czy podobnym być do skały
                            posypywać sola bol
                            • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 12:31
                              płyniemy przez Wielki Babilon
                              dopóki milość nie złowi nas...
                              • Gość: jocek Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: 195.116.5.* 17.03.05, 12:49
                                > płyniemy przez Wielki Babilon
                                > dopóki milość nie złowi nas...

Baj de riwers of Babilon ...
                                • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 13:25
                                  Była to piekna milość
                                  była to piekna milość
                                  która nie powtórzy się juz... Babilon
                                  Czerwone Gitary
                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 13:27
                                    hop, hop, hop szklanka piwa
                                    hop, hop hop szklanka piwa ;)))
                                    • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:03
                                      czuć ten halny

jedna baba drugiej babie
                                      wsadzila ......
                                      a chachary zyja i .....
                                      • Gość: ^(- -)^ Re: Jak dobrze wstać skoro swit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:07
                                        Armia nasza jest zwycięska
                                        alfons to jesr k......męska
                                      • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:09
                                        Mówił wuj do wuja
                                        Ach,mój drogi wuju!
                                        Ja dwa wiadra wody
                                        podnoszę na ......schody
                                        • zwirek_one Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:15
                                          Deska przyrząd to kanciasty
                                          Doopa przysmak pederasty....
                                        • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:16
                                          będziemy se spiewac
                                          będziemy se tańczyć
                                          bydą hulanki
                                          i ściągniemy wianki ;))))
                                          • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:29
                                            .........
                                            cnotę straciłam pod miedzą,
                                            oj,co to będzie...?
                                            • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:31
                                              Wieczorem usiądę - wiatr gra
                                              A zegar na ścianie gwarzy
                                              Dobrze się idzie panie zegarze
                                              Tik tak, tik tak, tik tak
                                              ha, ha, ha
                                        • morsu56 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:17
                                          Egipt jest stolicą bajek
                                          eunuch to chłop bez...jajek!
                                          • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:30
                                            Tak mi zle , tak mi żle
                                            tak mi szaro
                                            dni się ciągna jak makaron ;)))
                                            • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:32
                                              Przy budce Ruchu,
                                              tam,gdzie wiesz
                                              znajdziesz mnie zawsze
                                              jeśli chcesz...
                                              • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:34
                                                Będę czekać jeśli chcesz
                                                no bo tego chcę - no wiesz ;))))
                                                • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:35
                                                  Daj,daj,daj,
                                                  nie odmawiaj,daj
                                                  To,co masz najlepszego-daj....
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:37
                                                    Daj,czego inne nie dały
                                                    a o czym marzę o świcie
                                                    ja sobie z tego zrobię
                                                    długie,ciekawe życie !
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:42
                                                    Nie wolno mi , nie wolno mi, kochac ciebie
                                                    nie wolno mi, nie wolno mi... - jaka to stara piosenka ;))))
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:47
                                                    Jeśli mi wypadną drogi złe
                                                    poprzez burzę,chmury,wiatr i mgłę
                                                    wtedy wzrok wspomnę jasny Twój
                                                    i już lżej będzie znieść
                                                    trud i znój....
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:51
                                                    Chciałabym, zeby uśmiech twój dziś nalezeć do mnie mógł
                                                    żeby ......
                                                    Kwiaty we włosach potargał wiatr

lece - dzięki za spiewanie
                                                    Nie mów nic nie oklamuj , ze kochasz mnie
                                                    dobrze wiesz, dobrze wiesz , że ta milośc ... ;)))
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:54
                                                    Płoną góry,płoną lasy,
                                                    lecz nie dla mnie już...
                                                    brak mi......
                                                  • zegor Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 14:59
                                                    Nie płacz,kiedy odjadę...
                                                    sercem będę przy Tobie
                                                    Nie płacz,kiedy odjadę....
                                                    zostawię Ci tą melodię...
                                                    Melodię,która przypomni
                                                    niezapomniane te chwile....
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 16:12
                                                    Zapomniałam twoje oczy
                                                    zapomniałam twoje usta.....

Urszulka Sipińska
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 16:13
                                                    Góralu czy ci nie zal
                                                    góralu wracaj do nas
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstać skoro swit 17.03.05, 16:48
                                                    > Nie mów nic nie oklamuj , ze kochasz mnie
                                                    > dobrze wiesz, dobrze wiesz , że ta milośc ... ;)))
                                                    Kochać, jak to łatwo powiedzieć
                                                  • Gość: Edek Re: Jak dobrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:58
                                                    www.kurde.pl/flash/pszczola.html
                                                  • wietka Re: Jak dobrze... 17.03.05, 17:05
                                                    buuu... nie załapałam się na fajne pisanie...buuu
                                                  • zegor Re: Jak dobrze... 17.03.05, 17:58
                                                    Nie było Ciebie tyle lat....
                                                  • zegor Re: Jak dobrze... 17.03.05, 18:30
                                                    Zabrałaś mi lato...
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 18:41
                                                    > buuu... nie załapałam się na fajne pisanie...buuu
                                                    nie płacz kiedy odjadę ...
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:14
                                                    Mam chusteczkę haftowaną
                                                    wszystkie cztery rogi
                                                    komu rzucę , temu rzuce
                                                    rzucę mu pod nogi ;)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:16
                                                    Daj dłoń, tak bliską mi i drogą,
                                                    daj dłoń i nie myśl o mnie źle....
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:18
                                                    > Daj dłoń, tak bliską mi i drogą,
                                                    > daj dłoń i nie myśl o mnie źle....

a ja mam dwie lewe ręce ...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:19
                                                    Podaj cegłę, podaj cegłę, zbudujemy nowy dom!
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:20
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Podaj cegłę, podaj cegłę, zbudujemy nowy dom!

a mury runą, runą runą
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:22
                                                    Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
                                                    za każdy kamień twój, Warszawo, damy krew!
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:23
                                                    Już zachodzi czerwone słoneczko...
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:26
                                                    Już zachodzi czerwone słoneczko...

aaa, kotki dwa ...
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:27
                                                    coltello napisała:

> Już zachodzi czerwone słoneczko...
                                                    to ostatni mazur dzisiaj
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:30
                                                    niech żyje bal,
                                                    bo to życie to bal jest nad bale
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:24
                                                    > za każdy kamień twój, Warszawo, damy krew!

... siku. siku, sik.
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:28
                                                    Płonie, płonie stodoła!
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:19
                                                    aroma1 napisała:

> Mam chusteczkę haftowaną
                                                    > wszystkie cztery rogi

zabilem byka, cóz to był za byk ...
                                                    > komu rzucę , temu rzuce
                                                    > rzucę mu pod nogi ;)))
                                                    nogi, nogi, nogi roztańczone
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:21
                                                    Prowadź nas partio, prowadź nas partio
                                                    prowadź w kraine urodzaju!
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:22
                                                    > Prowadź nas partio, prowadź nas partio
                                                    > prowadź w kraine urodzaju!
                                                    Bój to jest nasz ostatni, krwawy skończy sie trud
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:25
                                                    wyklęty powstań ludu ziemi..
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:15
                                                    Gość portalu: Edek napisał(a):

> www.kurde.pl/flash/pszczola.html

kurde , ale fajne - dzięki
                                                    100lat , 100lat , niech zyje , żyje nam ;))))
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:18
                                                    Wsiąść do pociagu byle jakiego...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:20
                                                    Nie ma innej drogi na południe, poza tym sie nie spieszę, a lotu boję się..
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:22
                                                    > Nie ma innej drogi na południe, poza tym sie nie spieszę, a lotu boję się..

nie rycz mała nie rycz, ja znam te wasze numery, twoje łzy lecą mi na koszulę,
                                                    z napisem ....
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:30
                                                    Pola monola, blues coca-cola, strzeliłem gola w rytm rock'n rolla !
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:31
                                                    Bo ja jestem King Bruce Lee- karate mistrz
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:32
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Pola monola, blues coca-cola, strzeliłem gola w rytm rock'n rolla !
                                                    uliczke znam w Barcelonie, w uliczke wyskoczy Boniek
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:34
                                                    Do przodu Polsko o o ;)
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:36
                                                    > Do przodu Polsko o o ;)
                                                    w stepie szerokim, którego okiem, nawet sokolim nie zmierzy, wstań unieś głowe
                                                    wsłuchaj sie w słowa pieśni o małym rycerzu
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:36
                                                    marsz marsz Polonia
                                                    nasz dzielny narodzie
                                                    odpoczniemy po swej pracy
                                                    w ojczystej zagrodzie
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:39
                                                    coltello napisała:

> marsz marsz Polonia
                                                    > nasz dzielny narodzie
                                                    > odpoczniemy po swej pracy
                                                    > w ojczystej zagrodzie
                                                    tam dakleko jest granica na granicy jest straznica a w strażnicy na granizy
                                                    zołnierz pisze list
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:40
                                                    Nie wiem, kochanie ja nic nie wiem,
                                                    nie pytaj mnie, bo nie wiem,
                                                    nie spotkałem jeszcze ciebie
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:41
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Nie wiem, kochanie ja nic nie wiem,
                                                    > nie pytaj mnie, bo nie wiem,
                                                    > nie spotkałem jeszcze ciebie

do zakochania jeden krok jeden jedyny krok nic wiecej
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:44
                                                    kocha sie raz, potem drugi i trzeci i znow :D
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:45
                                                    coltello napisała:

> kocha sie raz, potem drugi i trzeci i znow :D
                                                    z młodej piersi sie wyrwałow wielkim bólu i rozterce i za wojskiem poleciało
                                                    zakochane czyjeś serce
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:52
                                                    Witaj Zosieńko otwórz okienko na wschodnią stronę
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:52
                                                    coltello napisała:

> Witaj Zosieńko otwórz okienko na wschodnią stronę

jesterdej (mniej więceo o tej samej porze ;-P)
                                                  • coltello Re: Jak dobrze... 17.03.05, 19:22
                                                    bo są kolejki wąskoto, wąskotorowe...
      • coltello Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 19:23
        to można jeszcze statkiem do Młocin
        • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 19:36
          Statek do Młocin. do Młocin statek
          wielka atrakcja dla dorosłych i dla dziatek :)
          • coltello Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 19:43
            Mozna też - autostop, autostop, wsiadaj bracie, dalej, hop...
            • aroma1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 20:01
              na lewo most, na prawo most
              a w dole wisła plynie
              • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 20:02
                aroma1 napisała:

> na lewo most, na prawo most
                > a w dole wisła plynie
                ale to juz było i nie wróci więcej
                • aroma1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 20:03
                  Przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas na....
                  • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 20:09
                    aroma1 napisała:

> Przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas na....

ja jestem pan tik-tak, ten zegar to mój znak tak tak tak, to pan tik-tak a to
                    jest jego znak
                    • coltello Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 20:11
                      i jeszcze jeden i jeszcze raz...
                      • aroma1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 20:26
                        Płonie ognisko i szumią knieje
                        drużynowy siadł wśród nas
                        opowiada starodawne dzieje
                        bohaterski wskrzesza czas.....
                        • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 20:34
                          > Płonie ognisko i szumią knieje
                          > drużynowy siadł wśród nas
                          > opowiada starodawne dzieje
                          > bohaterski wskrzesza czas.....

pse pani, pse pani, a aroma znowu lekcji nie odrobiła ;-P

Tango Milonga, tango mych marzeń i snów
                          • aroma1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 20:37
                            a do tanga trzeba dwojga
                            zgodnych serc i dusz ;)))
                            • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:38
                              może było już ale
                              ja się boje sama spać, nie wiem dlaczego ..
                              • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:40
                                Czy Pani mieszka sama, czy razem z nim?
                                Koszulka czy piżama jest nocnym strojem twym?
                                • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:46
                                  ostatni krzyk łabedzia nuda (???)
                                  i dalej nic w teatrze lalek
                                  ogólnie mówiąc lajf is brutal (Brugal-ja wolę)
                                  poza tym wszystko doskonale
                                  • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:52
                                    Mniej niż zeroooo
                                    mniej niż zeroo :)
                                    • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:53
                                      Marchewkowe pole rośnie wokół mnie w marchewkowym polu jak warzywo tkwię
                                      • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:54
                                        Szpital ci po, szpital ci po ci pomoże!
                                        • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:56
                                          o jo jo jo jo jo jo jo, o jo jo jo jo jo jo, o jo jo jo jo jo jo jo, o jo jo
                                          jo , jo, jo !
                                          • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:57
                                            A tego nie znam :)
                                            • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 21:58
                                              trzpiot_1 napisała:

> A tego nie znam :)
                                              piosenka młodych wioślarzy, kult
                                              • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 22:01
                                                Już kojarzę.
                                                Sam żeglarzem, sterem i okrętem...
                                                • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 22:06
                                                  trzpiot_1 napisała:

> Już kojarzę.
                                                  > Sam żeglarzem, sterem i okrętem...
                                                  o zeglarzach, nocce, morzu, marynarce, parostatkach i innych "pływakach" juz
                                                  było
                                                  panie janie, panie janie, rano wstań, rano wstań, wszystkie dzwony biją,
                                                  wszystkie dzwony bija bim bam bom

cos mi sie kojarzy to z jakimś filmem przedwojennym, w którym był
                                                  motyw "wioślarski"
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 22:08
                                                    I słusznie, a mnie dodatkowo z Aleksandrem Żabczyńskim - ówczesnym amantem
                                                    wielkiego ekranu :)
                                                  • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 22:10
                                                    trzpiot_1 napisała:

> I słusznie, a mnie dodatkowo z Aleksandrem Żabczyńskim - ówczesnym amantem
                                                    > wielkiego ekranu :)

nazwisko odpowiednie do tego "podwątku"

była sobie żabka mała re re kum kum re re kum kum
                                                    która mamy nie słuchała
                                                    re re kum kum bęc
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 22:11
                                                    idzie rak nieborak, jak ugryzie, będzie znak
                                                  • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 22:13
                                                    trzpiot_1 napisała:

> idzie rak nieborak, jak ugryzie, będzie znak

jakaś taka rosyjska mi sie kojarzy w tym rytmie, nie wiem czy pamietam dobrze

zył był chłop, małałop i chłopina zyła-była ...
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 22:17
                                                    był siebie dzied i baba, i była kuroczka riaba ;)
                                                  • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 17.03.05, 22:18
                                                    trzpiot_1 napisała:

> był siebie dzied i baba, i była kuroczka riaba ;)

żył sobie dziad i bab a bardzo starzy oboje ona kaszlaca słaba on wygiety we
                                                    dwoje
                                                  • jocek1 Re: Jak ktoś sie boi latania 18.03.05, 00:16
                                                    to sie nadaje na hymn FT
                                                    a gdy sie zejda raz i drugi
                                                    kobieta z przeszłościa z mężczyzną po przejściach
                                                    bardzo sie męczą, męcza przez czas długi
                                                    co zrobic, co zrobic z ta miłością

;-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • trzpiot_1 Re: Jak ktoś sie boi latania 18.03.05, 06:29
                                                    nie mogę Ci wiele dać
                                                    nie mogę Ci wiele dać
                                                    bo sam niewiele mam
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 08:29
                                                    Jak dobrze wstać
                                                    Skoro świt
                                                    Jutrzenki blask
                                                    Duszkiem pić
                                                    Nim w górze tam
                                                    Skowronek zacznie tryl
                                                    Jak dobrze wcześnie wstać
                                                    Dla tych chwil
                                                    Gdy nie ma wad
                                                    Wspaniały, piękny świat
                                                    Jak dobrze wcześnie rano wstać
                                                    Wiosną lat

Otrząsa się
                                                    Z rosy bez
                                                    Chcę w taki dzień
                                                    Znaleźć cię
                                                    Obiecał mi
                                                    Poranek szczęście dziś
                                                    I szczęście dziś
                                                    Musi przyjść
                                                    Nie zmąci mej
                                                    Radości żaden cień
                                                    Wschodzące słońce
                                                    Śmieje się
                                                    Co za dzień

Obiecuje nam ranek wszystko
                                                    Co chcemy mieć
                                                    Miłość ludziom
                                                    Deszcze listkom
                                                    Słowom sens
                                                    Budzimy się do życia
                                                    Naiwni tak
                                                    Jak czasami porankiem bywa
                                                    Piękny świat
                                                    Nadzieja i jutrzenka siostry dwie
                                                    Trzeba wiedzieć, że są
                                                    Wierzyć w nie

Dzisiaj
                                                    Odnajdę
                                                    Odnajdę siebie samą
                                                    Dzisiaj
                                                    Na pewno wyjdę za mąż
                                                    Dzisiaj
                                                    Dzisiaj
                                                    Bo dzisiaj...

... łaj di di di baj baj
                                                    Wstaje świt
                                                    Taki piękny to czas
                                                    Chce się żyć
                                                    I chce się wstać
                                                    Bo chce się żyć...
                                                    ... łaj di di di baj baj
                                                    Szkoda dnia
                                                    To czego pragniesz
                                                    Najgoręcej chcesz
                                                    To tylko może
                                                    W taki dzień
                                                    Zdarzyć się

Otrząsa się
                                                    Z rosy bez
                                                    Chcę w taki dzień
                                                    Znaleźć cię
                                                    Obiecał mi
                                                    Poranek szczęście dziś
                                                    I szczęście dziś
                                                    Musi przyjść
                                                    Nie zmąci mej
                                                    Radości żaden cień
                                                    Wschodzące słońce
                                                    Śmieje się
                                                    Co za dzień!

Jonasz Kofta

• Gość: LLelu Re: Jak dobrze wstac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:31
                                                    jeszcze daj adres skąd to ściągnąć
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 08:37
                                                    to jest pytanie do jacka1 :)
                                                    to jest mistrz piosenek i chórów i orkiestry i wodzireja ;)))

wysokie płoty tata stawiał
                                                    wysokie płoty tata stawial
                                                    żeby do kasi
                                                    zeby do kasi
                                                    zeby do kasi
                                                    żeby do kasi nikt nie chodzil
                                                    ale ta kasia sprytna byla
                                                    ale ....
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:13
                                                    więc choć pomaluj mój swiat
                                                    na żółto i na niebiesko
                                                    niech .....
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:15
                                                    aroma1 napisała:

> więc choć pomaluj mój swiat
                                                    > na żółto i na niebiesko
                                                    > niech .....
                                                    Kolorowych jarmarków, blaszanych zegarków, pierzastych kogucików, baloników na
                                                    druciku
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:20
                                                    W murowanej piwnicy
                                                    tańcowali zbojnicy
                                                    kazali se pieknie grać
                                                    i na nózki spozierać
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:13
                                                    aroma1 napisała:

> to jest pytanie do jacka1 :)
                                                    > to jest mistrz piosenek i chórów i orkiestry i wodzireja ;)))
                                                    >
                                                    > wysokie płoty tata stawiał

lepiej sie rymuje płoty-grodził
                                                    > wysokie płoty tata stawial
                                                    > żeby do kasi
                                                    > do kasi żeby
                                                    > zeby do kasi
                                                    > żeby do kasi nikt nie chodzil
                                                    > ale ta kasia sprytna byla
                                                    > ale ....

na co jocek1

wiła wianki i rzucała je do falującej wody wiła wianki i rzucała je do wody
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:17
                                                    > na co jocek1
                                                    >
                                                    > wiła wianki i rzucała je do falującej wody wiła wianki i rzucała je do wody

jocek - zawitał usmiech na twarzy

płynie wisła płynie po polskiej krainie
                                                    po polskiej krainie
                                                    a do póki płynie jocek nie zaginie ;))))
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:26
                                                    > jocek - zawitał usmiech na twarzy
                                                    >
                                                    > płynie wisła płynie po polskiej krainie
                                                    > po polskiej krainie
                                                    > a do póki płynie jocek nie zaginie ;))))

takie to wredne już, tałatajstwo, jest
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:28
                                                    hej, nie bądż zły :)

juz taki jestem zimny drań
                                                    i ......
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:32
                                                    aroma1 napisała:

> hej, nie bądż zły :)
                                                    przecież łatwo daje sie zauważyć, że jestem perzowej natury - wszędzie go
                                                    pełno i trudno wyplenić
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:35
                                                    Nie szumcie wierzby nam
                                                    zalu co serce rwie

ps- jest dobrze, nie narZekaj
                                                    dobry z ciebie czlowiek
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 09:40
                                                    Gdy kiedyś znów
                                                    zawołam cie, zawolam cię z daleka
                                                    odpowie mi gasnacy dzień ,
                                                    że dawno juz nie czekasz
                                                    lalalalalaala
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 10:01
                                                    aroma1 napisała:

> ps- jest dobrze, nie narZekaj
                                                    > dobry z ciebie czlowiek

A czy mieszczę sie jeszcze w określeniu jakże trendi, dżezi czy innego cool na
                                                    tym forum określenia, normalnego (faceta, człowieka, faceta 30+ "itede, itepe,
                                                    itede")? To dla mnie bardzo ważne (drogie Bravo ;-P)
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 12:27
                                                    Naprawdę jaki jesteś nie wie nikt
                                                    to nie potrzebne wcale nam
                                                    Dziwny ten swiat gdzie jeszcze wciąż
                                                    miesci się tyyle zła
                                                    Jednego serca tak mało, tak malo
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 12:33
                                                    aroma1 napisała:

> Naprawdę jaki jesteś nie wie nikt
                                                    > to nie potrzebne wcale nam
                                                    > Dziwny ten swiat gdzie jeszcze wciąż
                                                    > miesci się tyyle zła
                                                    > Jednego serca tak mało, tak malo

zmiksowane przez aroma1 za pomocą miksera zelmer ;-P

p.s. troche czacha mi dymi od hamulców i spoilerów
                                                  • jocek1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 12:51
                                                    jocek1 napisał:
                                                    >>
                                                    > zmiksowane przez aroma1 za pomocą miksera zelmer ;-P
                                                    >
                                                    > p.s. troche czacha mi dymi od hamulców i spoilerów

bo to i wgłowie sie kręci i w ogóle. dlaczegowiec nie miałoby się zakręcić
                                                    mocniej:
                                                    Czy pamiętasz, jak ze mną tańczyłeś walca panną, madonną, legendą tych lat czy
                                                    pamiętasz, jak ruszył świat do tańca świat, co w ramiona ci wpadł wylękniony
                                                    bluźnierca dotulałeś do serca w utajeniu kwitnące te dwie unoszone gorąco,
                                                    unisono dyszące jak ja cała, w domysłach i mgle...

Może być i tutaj:
                                                    a może byśmy tak, najmilszy, wpadli na dzień do Tomaszowa
                                                    może tam jeszcze zmierzchem złotym ta sama cisza trwa wrześniowa
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 13:21
                                                    cudowna Demarczyk - czarna dama piosenki
                                                    a ja
                                                    ciagle sobie zadaję pytanie
                                                    czy to jest milość
                                                    czy to jest kochanie

Nie miałem prawie nic
                                                    a....
                                                    i ty , tylko ty będziesz moja panią ;)))))
                                                  • aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 13:28
                                                    Jest przecież fantastyczne śpiewanie
                                                    Jest przecież taki czas, gdy bez bólu płynie krew
                                                    Uśmiechnij się, to dla ciebie ten nieba błysk
                                                    I dalej idź, wytrzymaj, oczekuj

• aroma1 Re: Jak dobrze wstac 18.03.05, 13:44
                                                    Nie dokazuj miły nie dokazuj,
                                                    przecież nie jest znowu z ciebie taki cud
                                                    Nie od razu mily nie od razu
                                                    Nie od razu stopisz serca mego lod
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka