Dodaj do ulubionych

Mam 24 cm .

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 02:46
Podobają mi się zgrabne blondyneczki ,bez zachamowań i przesądów .
Napisz .
Czekam .

-Zorż
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: Mam 24 cm . IP: *.sympatico.ca 05.09.01, 04:27
      Ja tutaj nie z zainteresowania lecz troche z ciekawosci. Otoz
      dziwi mnie to ze z dlugoscia wieksza niz srednia ( chociaz
      ta srednia nie jest mi znana) przyszlo Ci sie "zebrac" na
      forum. Tak czy inaczej napewno znajdziesz swoje zainteresowane
      nim Panie Blondyneczki( moze nie tylko) ktore beda ciekawe
      sprawdzic te centymetry. Zycze wiec powodzenia no i
      oczywiscie po tak wielkim zainteresowaniu ze strony Pan azeby
      ten...... Ci sie nie umniejszyl w trakcie kolejnego mierzenia.
      Pozdrawiam
    • Gość: WIEKSZY Re: Mam 24 cm . do wielokorpka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 08:59
      .... ciekawska... on klika, ale jeszcze nie chodzi.. baaa nawet sie nie
      urodzil.. nudzi musie w lonie matki .. wiec mu siec podlaczyli !!!!
    • Gość: 2001 Re: Mam 24 cm . IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 05.09.01, 11:23
      No dobra...to chyba do mnie, ale jestes troche za maly.
      • Gość: Janek Do 2001 IP: *.ipartners.pl 05.09.01, 11:43
        Ale Ty masz wymagania....
        • Gość: 2001 Re: Do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 05.09.01, 11:47
          A Co??? Nikt tu nie chce przecietnosci. Tu trzeba byc wielkim w rozny sposob.
        • Gość: Anka Re: IP: 212.33.74.* 05.09.01, 11:48
          ja odpadam :))) jestem szatynką
          • Gość: Żorż Re: Nie odpadasz Aniu . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 00:18
            O ile tylko spełniasz moje pozostałe wymagania :-)
            Spełniasz ? :-)

..........................

Jeszcze parę słów do wszystkich ,

Nie wiem czemu zareagowaliście tak dziwnie ...
            Dlaczego o problemach z seksem nie można mówić otwarcie to znaczy bez dziwnego
            mrugania , chrząkania ,śmichów ,chichów itp ...
            To przecież jest średniowiecze ...
            Napisałem że mam 24 cm aby znależć dziewczynę której to pasuje ...
            A nie każdej pasuje .Są cipki płytsze i głębsze .Ja lubię wejść w kobietę całym
            członkiem .Nie zawsze jest to możliwe . Czy to Was tak śmieszy ?
            Czy z ludzi zbyt wysokich lub niskich ,garbatych ,kulawych też sie chichracie po
            kątach ?

Co za dziwny naród ...

Gość portalu: Anka napisał(a):

> ja odpadam :))) jestem szatynką

• Gość: Anka Re: Nie odpadasz Aniu . IP: 212.33.74.* 06.09.01, 11:19
              zależy jakie masz:)))) wymagania rzecz jasna...:)))
              • Gość: Żorż Re: Nie odpadasz Aniu . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 22:49
                Gość portalu: Anka napisał(a):

> zależy jakie masz:)))) wymagania rzecz jasna...:)))

Jeśli pasuje Ci ten rozmiar , wymagam "tylko" kreatywnej ,radosnej współpracy i
                nieco odwagi .... :-)

Pozdr.
                Ż.
                • Gość: Anka Re: Nie odpadasz Aniu . IP: 212.33.74.* 07.09.01, 08:25
                  wiesz co nie obraź się, ale jest takie przysłowie o krowie, która dużo ryczy a daje mało
                  mleka:))).
            • Gość: angel do Zorża IP: 213.77.81.* 07.09.01, 09:55
              Gość portalu: Żorż napisał(a):
              >
              > Jeszcze parę słów do wszystkich ,
              >
              > Nie wiem czemu zareagowaliście tak dziwnie ...
              > Dlaczego o problemach z seksem nie można mówić otwarcie to znaczy bez dziwnego
              >
              > mrugania , chrząkania ,śmichów ,chichów itp ...
              > To przecież jest średniowiecze ...
              > Napisałem że mam 24 cm aby znależć dziewczynę której to pasuje ...
              > A nie każdej pasuje .Są cipki płytsze i głębsze .Ja lubię wejść w kobietę cały
              > m
              > członkiem .Nie zawsze jest to możliwe . Czy to Was tak śmieszy ?
              > Czy z ludzi zbyt wysokich lub niskich ,garbatych ,kulawych też sie chichracie
              > po
              > kątach ?
              >
              > Co za dziwny naród ...
              >
              >

o co chodzi? nie okresliles w pierwszym poscie tego co okreslasz teraz .. czyz
              nie ? zreszta na tym forum juz sie tylko kpi i ironizuje , wiec nie spodziewaj
              sie innych reakcji..pomijajac juz fakt ze skoro za podstawe "polubienia"
              okreslasz seks to raczej tu chetnych nie znajdziesz na powaznie.. moze lepiej
              zalatwic sobie "slata obsluge" z agencji towarzyskiej? a jesli to jest faktyczny
              problem /khm?/ to nawet zona zrozumie...

• Gość: angel Re: Mam 24 cm . IP: 213.77.81.* 05.09.01, 11:52
      hmm.. te 24 cm to obwod czaszki w czesci ciemieniowo-skroniowo-potylicznej??
      biedactwo..
    • mario2 Re: Mam 24 cm . 05.09.01, 12:15
      brak Ci hormonu wzrostu? Boze gdzie Ty sie ubierasz?
      • Gość: 2001 Re: Mam 24 cm . IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 05.09.01, 12:48
        Sluchaj maly, czy to prawda, ze jak idzie w dol, to nie w gore?
        • Gość: aniela Re: Mam 24 cm . IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 12:59
          obstawiam że chodzi o nr obuwia :) i po co tyle halasu ?
          • Gość: Janek Do 2001 IP: *.ipartners.pl 05.09.01, 15:27
            Powiedz, skoro uznajesz, że każdy powinien wykraczać poza przeciętność, w czym
            Ty wychodzisz ponad średnią?

Pozdrowienia
            • Gość: 2001 Re: Do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 05.09.01, 15:30
              W tym wychodze ponad przecietnosc, ze nie udaje, ze jestem nieprzecietna.
              • Gość: aniela Re: ponadprzeciętność IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 16:10
                aha ja rachitycznością nadgarstwow wystaję jak w tytule ;)
                • Gość: 2001 Re: ponadprzeciętność IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 05.09.01, 16:12
                  Aniela, a cos ty taka anatomiczna, poprawde masz we wrzesniu, czy co?
                  • Gość: aniela Re: ponadprzeciętność IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 16:26
                    nene od jakiegoś czasu możesz się do mnie zwracać pani mgr :)) nie będe się
                    opierać;)
                    • Gość: 2001 Re: ponadprzeciętność IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 05.09.01, 16:29
                      Ja na Pani miejscu wolabym miec a chocby poprawke z anotomii.
              • Gość: aniela Re: ponadprzeciętność IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 16:10
                aha ja rachitycznością nadgarstwow wystaję jak w tytule ;)
                • Gość: aniela Re: ponadprzeciętność IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 16:33
                  w życiu swoim nie miałam żadnej poprawki więc cięzko mi wyrobić sobie zdanie :)
                  • Gość: 2001 Re: ponadprzeciętność IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 05.09.01, 16:36
                    Ja tez nie, ale i tak bym wolala.
                    • Gość: aniela Re: ponadprzeciętność IP: *.mst.gov.pl 05.09.01, 16:38
                      cóż. kwestia gustu :) wolałabym pójśc do domu niż wdawać się w dyskusje na
                      temat poprawki z anatomii :)) zegnam czule więc :)
                  • Gość: crimen Re: ponadprzeciętność IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 05.09.01, 16:44
                    Żałuj.Nie wiesz co straciłaś.Najweselej jest w akademiku w czasie wrześniowego
                    zjazdu naukowców:)))
    • noida Re: Mam 24 cm . 05.09.01, 17:10
      Hihihi, a ja myślałam, że krasnoludki wyginęli wraz z Królewną Snieżką... Ale,
      ale- ona była brunetką, czyżby nie dość, że zmartwychwstali to jeszcze zmienili
      gusta?
      • Gość: ........ Re: Mam 24 cm . IP: *.sympatico.ca 06.09.01, 06:04
        Zorz, powiedz lepiej kto "go" tak podciagnal do tej miary.
        Czyzby tylko naturze dziekowac?
        • Gość: Żorż Re: Mam 24 cm . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 17:01
          Gość portalu: ........ napisał(a):

> Zorz, powiedz lepiej kto "go" tak podciagnal do tej miary.
          > Czyzby tylko naturze dziekowac?

Też się zastanawiam nad tym .
          Podejrzewam ,że duży wpływ na jego rozmiar miało to iz w dzieciństwie
          mieszkałem "przez ścianę" z pewną wdową w średnim wieku .
          Zapraszała mnie często do siebie na kolorową telewizję i ciacha .
          Kiedy już byłem całkiem pochłonięty oglądaniem bajki i ciastkiem zaczynała dziwną
          zabawę ,polegającą na niby żartobliwym chwytaniu mnie za wsystkie wystające
          części ciała : nos ,uszy ,palce dłoni ,stóp ,a najchętniej ,najczęsciej za
          jaja ... Mówiła przy tym ,że sprawdza czy mam łaskotki .
          Gdy juz złapała mnie za członka miętosiła go i tarmosiła jak głupia .
          Robiła się jakaś czerwona na twarzy i strasznie sapała . Dziś wiem czego jej było
          potrzeba ,wtedy niestety tego nie wiedziałem .Myslę że to od tego nieustannego
          tarmoszenia tak mi się wyciągnął. We wczesnej młodości waliłem konia po 6-8 razy
          dziennie ,więc może to też miało jakiś wpływ ...

Pozdrówka
          Ż.
          • Gość: Janek Do Żorża IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 18:20
            Ty Żorż, czy Ty przypadkiem nie zmyślasz? Może Ty byś chciał, żeby taka wdowa
            była, bo jej naprawdę nie było?

Pozdrowienia
            Janek
            • Gość: Żorż Re: Do Żorża IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 16:47
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> Ty Żorż, czy Ty przypadkiem nie zmyślasz? Może Ty byś chciał, żeby taka wdowa
              > była, bo jej naprawdę nie było?
              >
              > Pozdrowienia
              > Janek

Cześć Janek .

Postaram sie załatwić zaświadczenie od tej wdowy ,że tak właśnie było .

Pozdr.
              Żorż
    • Gość: Szeroki Re: Mam 24 cm . IP: *.abo.wanadoo.fr 07.09.01, 23:23
      A nie przyszlo Ci do glowy, kolego 24 cm, ze "hamowac" pise sie przez "H" i ze
      zamiast mowic o "cipkach" mozesz pisac o pochwach ? Mimo wszystko powodzenia w
      lowach, jak mawial Kipling.
      P.S kim jast ta tajemnicza Ania, ktora pojawia sie we wszystkich watkach ?
      Wylaczam sie na 2 tygodnie i po powrocie chcialbym znalezc odpowiedz na drazace
      mnie pytanie. J.
      • Gość: Anka Re: Mam 24 cm . Do Szerokiego albo J. IP: 212.33.74.* 08.09.01, 13:02
        jeżeli to było pod moim adresem to wcale nie na wszystkich. bez insynuacji, aluzji i
        osobistych wycieczek proszę!:)))).
        • Gość: SzerokiJ Re: Mam 24 cm . Do Szerokiego albo J. IP: *.abo.wanadoo.fr 09.09.01, 23:15
          Kochanie, zadnych aluzji tylko zwykla, ludzka ciekawosc i zmysl obserwacji.
          Dzis to wszystko, bo b. sie spiesze, a ten zasraniec Janek zabral mi czas
          przeznaczony na odpowiedz dla Ciebie. Serdecznie pozdrawiam J.
    • Gość: Szeroki ANIELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 07.09.01, 23:38
      Zdradzil Cie Twoj adres "cos tam cos tam.gov.pl." !!! Ty malpo jedna, to na to
      ida pieniadze polskich podatnikow ???!!! Do roboty, biurwo panstwowa, a
      internetowac to sobie mozesz z domu, za swoja kase, jak wiekszosc z nas ! Miej
      troche sumienia, kobieto !!! J.
      • Gość: Janek Re: ANIELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 23:52
        Ty Szeroki a krótki, Anielę zostaw w spokoju.
        I drobna rada, spokojniej, bo Ci obwody się przegrzeją, a do takich jak Ty nic
        się nie dostanie, aby wymienić.

• krzysztof.r.m Re; do Zorza 08.09.01, 01:15
          Widzisz stary, tak juz jest, ze kazdy ma jakies problemy.
          Ty jestes szczesciarz, bo jak piszesz, Twoj problem jest
          niewielki. Nie przejmuj sie wiec, wiecej optymizmu, ale tez
          i rozwagi. O blondynkach to tak mowia, ze niezbyt rozgarniete,
          ale jesli ktoras sie zainteresuje, to bedziesz ja mial na glowie
          dosc dlugo, a kto wie czy nie na zawsze. A to juz problem i wiekszy i
          powazniejszy.
          Pozdrawiam
          krm
          • Gość: Janek Do Anki IP: *.ipartners.pl 08.09.01, 14:37
            Nie łapię, ja jestem tu jedyny na J.
            Przywaliłem Szerokiemu nie Tobie.

Pozdrowienia
            • Gość: Anka Re: Do Janka IP: 212.33.74.* 09.09.01, 09:11
              a ja właśnie Szerokiego miałam na uwadze, bo na koniec też się jako J. podpisał!
              Pozdr.!
        • Gość: Szeroki Re: ANIELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 09.09.01, 23:07
          Janek, ty palancie ! Po pierwsze rzeczywiscie Aniela to nie moja broszka bo ja
          nie place podatkow w R.P. ale Ty moglbys ruszyc lbem i zastanowic sie na co ida
          Twoje pieniadze, kretynie jeden ! Po drugie, krotki czy nie, nie radze Ci
          odwracac sie do mnie tylem bo przez lata bedziesz potem leczyl zwieracze. Po
          trzecie, podpisuje sie jak chce i chyba nie wyobrazasz sobie, glupku,
          ze "Szeroki" to moje imie ! Mam na imie tak jak Ty i bardzo mnie to smuci bo do
          tej pory wydawalo mi sie, ze Janowie to bardzo fajni i bystrzy faceci. Ale nie
          pierwszy to zawod w moim zyciu, nie przejmuj sie a takich obrzympalcow jak Ty
          zawsze obojetnie obsluze, jak mawial Poldek Tyrmand. Sciskam i pzdr J.
          • Gość: Janek Do Szerokiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 00:37
            Coś Ci powiem Szeroki. Obsłuż najpierw siebie, bo ja wolę dziewczyny. A o moje
            zwieracze to się nie martw, są na pewno nie dla Ciebie. Poszukaj sobie
            chłopaczka nad Sekwaną. I spadaj stąd z cywilizowanego forum. Tacy jak Ty nie
            mają tu wstępu. Nie mam Ci za złe, że tego nie rozumiesz, bo po takich jak Ty
            czegoś Takiego oczekiwać nie można.
            Jesteś taki prymitywny, że z trudem chce mi się pisać.

Nie masz za grosz kultury, dobrego wychowania, taktu i obycia.
            Palantem to jesteś Ty, skoro piszesz w ten sposób. Nie obrażaj tu nikogo bo
            pępkiem świata nie jesteś. A o podatki w Polsce to się nie martw i nie nazywaj
            mnie kretynem, skoro nie wiesz z kim masz do czynienia. A o ekonomii wiem
            więcej niż Ty.

Pozdrowienia młotku
            • Gość: anka1 Re: Do Janka i Szerokiego IP: 212.33.74.* 10.09.01, 17:39
              Janeczku bardzo Cię przepraszam, oberwało Ci się przeze mnie!
              Szeroki jestem rozczarowana, myślałam, że masz więcej klasy. ja należę do Zakał i wykazuję
              klanową solidarność więc może przestań się zajmować moją osobą.
              • Gość: Janek Do Anki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:33
                Nie przejmujmy się Szerokim. Nie wart naszego zainteresowania.

Pozdrawiam Cię ciepło
                • anka1 Re: Do Janka 11.09.01, 11:26
                  dzięki Janeczku masz rację! pozdrawiam Cię serdecznie!
    • Gość: guest Re: Biedaku! Musisz bez majtek chodzic! IP: *.*.*.* 17.09.01, 14:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka