Gość: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:30 Lotnik poszukiwany:) Czy jest moze ktos na forum kto ma pasje do lotnictwa i przypadkiem lata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
northumberland Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 13:32 ja mam czasem przypadkowe loty... nie zawsze z udanym ladowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lotnik poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:35 Dlatego kazdego dnia umierasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jocek1 Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 13:39 > Dlatego kazdego dnia umierasz?:) ;-)))) chapau bas! Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 13:47 kazdy ma swoj kabalistyczny krag ciagleych smierci i narodzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lotnik poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:48 miało byc o lataniu:)a nie o twardych ladowaniach Odpowiedz Link Zgłoś
jocek1 Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 13:49 Gość portalu: :) napisał(a): > miało byc o lataniu:)a nie o twardych ladowaniach a se lataj dotąd aż Ci sie paliwko skończy. Potem pogadamy o lądowaniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lotnik poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:50 do latania nie zawsze potrzebne jest paliwo, wiec chyba nie bede miała tego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
jocek1 Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 13:54 Gość portalu: :) napisał(a): > do latania nie zawsze potrzebne jest paliwo, wiec chyba nie bede miała tego > problemu pogadamu jak Ci sie zechce ... jeść albo Ci termika zdechnie Odpowiedz Link Zgłoś
jocek1 Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 13:58 Gość portalu: :) napisał(a): > do latania nie zawsze potrzebne jest paliwo, wiec chyba nie bede miała tego > problemu A z niejakim Niutonem to juz zdążyłaś sie poznać? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
x-kasix Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 14:10 a ze spadochronem? mi potrzeba by bylo bardzo duuuzo "paliwa", zeby odpalic spadochron! Odpowiedz Link Zgłoś
jocek1 Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 14:36 x-kasix napisała: > a ze spadochronem? mi potrzeba by bylo bardzo duuuzo "paliwa", zeby odpalic > spadochron! jakiego paliwa i jaki spadochron. ja czasem jak zatankuje to mam niezły helikopter ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
x-kasix Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 14:47 paliwo.. oczywiscie %... coby odpalic cokolwiek latajacego czyz to spadochron zawodowy czy z przescieradla... chociaz jak paliwo dobre, to szybciej ten drugi! Odpowiedz Link Zgłoś
jocek1 Re: Lotnik poszukiwany 22.03.05, 14:49 x-kasix napisała: > paliwo.. oczywiscie %... coby odpalic cokolwiek latajacego czyz to spadochron > zawodowy czy z przescieradla... chociaz jak paliwo dobre, to szybciej ten drugi dopóki silnik wytrzymuje, mozna lac nawet "chrzczone" Odpowiedz Link Zgłoś