kaldko 22.03.05, 15:08 Jak donosi najnowszy "świat seriali" Jacek Gonera wraca do MjM, ale niekonioecznie do Marty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:10 Pewnie znowu zapoluje na niego Ula chociaż niby w szczęśliwym jest związku. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:12 Niech się weźmie za Alicze - dużo hajsu na kasyna zdobędzie Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:13 zeby tylko inny pretendent do kasy go nie ubiegl! Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:17 a powiedzcie mi o co chodzi z tym (pardon my french) kurewskim makijażem Alicze? to ma z robić z niej femme fatale, czy to taka aluzja, że niby była dziewczynką z stajni Teresy Orlowsky? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Gonera wraca! 22.03.05, 20:10 nie wiem, o co chodzi z jej makijażem, szczególnie szmineczki ma w kolorach i ilościach subtelnych. Mój facet jak ja wczoraj zobaczył to stwierdził, ze wychodzi z pokoju z kolacją, bo mu ją obrzydza:-) tragicznie ją malują, czy oni tam luster na planie nie maja, czy co! Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:14 Iiii tam, on taki kurdupel jakis... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:15 i te obślinione wiecznie wąskie usteczka,fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:20 co tam uroda, ma być perfidną kanalią, skunksem, oszukańcem, perwersem dopiero zacznie się akcja.A Papudze dzieciaka strzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:21 przecież dzieciak już wstzrelony w Papugę Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:26 Co tam jedno dziecko. Jacuś dostrzeli jeszcze jedno, a niech tam będą bliżniaki. /warg do zgryzienia wiele/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:22 no ta papuga to w nie jednym gnieździe robi.... sądownictwo w naszym kraju naprawdę upada... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:23 gonera nawet na reproduktora się nie nadaje-przecież niepłodny jest po powikłanaich po śwince;) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Gonera wraca! 22.03.05, 15:26 boję sie że scenarzyści mogli sobie wymyślic że Papuga z nowym bachorem którego chciała teraz wróci do Jacka Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Gonera wraca! 22.03.05, 17:01 Gonera Jacek zapała na wiosne uczuciem do gazeli biznesu...w tym przypadku żywotne plemniki nie są potrzebne:) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Gonera wraca! 22.03.05, 17:07 No Gonera to łoś biznesu, Papuga do dziś długi spłaca. A do której z gazel uczuciem zapała ? Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Gonera wraca! 22.03.05, 17:36 Gazela jak matka, jest tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Gonera wraca! 22.03.05, 23:12 no jak mu tam...kurna zapomniałam jak on ma na imię;) Gazela biznesu płci męskiej:) i będzie wątek o miłości inaczej w sam raz do mjm:D Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Gonera wraca! 22.03.05, 18:35 lezka_z_posen napisała: > gonera nawet na reproduktora się nie nadaje-przecież niepłodny jest po > powikłanaich po śwince;) ale, przepraszam, wiadomo kto jest ojcem dziecka Majerowej? No bo chyba obcego by nie dopuscili, mam nadzieje?? Znaczy, Majerowa by nie dopuscila? Po drugie te diagnoze o nieplodnosci to Jacus sam sobie wystawil byl, jak pamietam. Wiec niech zywi nie traco nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Gonera wraca! 22.03.05, 17:55 Ale jestescie okropni !! Jak mozna tak Gonere krytykowac. Faktycznie jakos nieszczegolna fryzure ma ostatnio, ale coz... przezyje.... ;) Niech tylko do Marty wroci ! Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Gonera wraca! 22.03.05, 18:16 no ofszem ofszem - Jacuś do Uleńki wraca :) pszeciesz we fczorajszym "w nastempnym otcinq" (czyli ze niby dzisiaj) pokazali jak Ula mowi ze ma nadzieje ze Papudze nie bendzie pszeszkadzalo ze ona costam z Jackiem... czy jakos tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Gonera wraca! 22.03.05, 18:39 Sokowirufka, a pani od polskiego Twoje urocze gramatyczno-ortograficzne poematy widziała ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Gonera wraca! 22.03.05, 20:27 ale Ula przeciez meza ma i jest szczesliwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Gonera wraca! 23.03.05, 00:48 szczesliwa, tam, zaraz. Wroci gonera i zamaci, a zakonczy w szczesliwym zwiazku z Kisielem Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Gonera wraca! 23.03.05, 12:36 haaaaaa :D ale fajnie :) wkurzyła mnie ma Papużyca wczorajszym zachowaniem, ale sobie jeszcze pocierpi :P ona sama nie wie czego chce i kto wie, jeszcze zatęskni za jaculem :) Odpowiedz Link Zgłoś