around_the_sun 22.03.05, 15:15 Fajnie by było wiedzieć, czy jest się samemu, czy w jakimś towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_muza Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:16 Ja jestem. Jeszcze 45 minut i do domu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:19 melduję się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:18 Ja jezdę na przyklad. Tylko nie wiem czy to dobry przyklad;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:20 mnie tu OFICJALNIE NIE MA.... ... do 17.30 Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:20 ja, bo mi kazzol napisał, ża jest powtórka MaMa:))))))) tak się zorganizowałam, żeby oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:23 Thnx to kazzol sie wreszcie zalapalam na MaMe tez. Panowie mi sie jak zawsze podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:20 No proszę, trochę nas tu jest! Od razu przyjemniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:21 do tw_muza - zajrzyj do skrzynki :D Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:22 ja też jestem, nie da się ukryc Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:22 Zgredek dzisiaj z przyczajki działa. Czuj czuj, czuwaj druchu. Wiosenne całuski przesyłam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:24 sikor_ka napisała: > Zgredek dzisiaj z przyczajki działa. z tzw Partyzanta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:24 obecny ;) Romy nie chce cię wkoorwiać ale to nie jest ten odcinek co ostatnio.Właśnie oglądam i to nie to ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:36 jestem:) Niby pracuje, ale siedze tu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:37 like everybody :DD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:40 to samo chciałam napisać, tylko w polskiej wersji językowej :) JAK MY WSZYSCY. Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:42 nie kłam :-) ja już normę wyrobiłam i w domu siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:42 A orzeszki felix nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Kazzol, nevermind........ 22.03.05, 16:31 ...... ja tego też nie widziałam. Wtorek w oglądaniu mi bardziej pasuje, niż weekend! Nie wiedziałam o powtórach. Ale fakt, że miała byc Kawa czy herbata". To w przyszłym pewnie tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:41 Chwilowo się odmeldowywuję, obowiązki domowe wzywają, ech :( Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:42 Ja jestem teorytycznie. Praktycznie mnie nie ma, bo praktycznie powinnam robić zupełnie co innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:53 jeszcze jest jakichś dwóch trolli którzy wiecznie się do mnie przypieprzają w niewybredny sposób... i co ja wtedy robię...? " po prostu wychodze z kina.." Odpowiedz Link Zgłoś
edek_okocim_spojrzeniu Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:54 Lepiej być trollem niż debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 15:56 no nie wiem..nie wiem... no prosze to ty nawet wiesz,że to o ciebie chodzi...czyżbyś posiadał szczętki ęteligęcji?????? bożżżżżżż, jestem wzruszony... pozdrów swoją "waginę". PA! kochanie..pa! ja wysiadam..trolluj sobie z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 16:14 upssssss.. pomyliło mię się..nie "waginę" tylko "łechtaczkę" ...wiedziałem,że coś z tych mięs.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 16:16 ja jestem :) dzień dobry ja tu bywam biernie, bo prawie tv nie oglądam więc trudno mi o niej pisać ale czytać forum bardzo lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 16:19 to pisz czego nie widzisz!!! to też może być ciekawe! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 16:22 oleena napisała: > ja jestem :) dzień dobry > ja tu bywam biernie, bo prawie tv nie oglądam więc trudno mi o niej pisać > ale czytać forum bardzo lubię :) O, o, o! Mam dokładnie to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 16:44 Lukam, lukam na forum co i chwilkę, czasem coś dopiszę, ale zawsze jestem na bieżąco, bo mam robotę w domu, więc łaczę przyjemne z pożytecznym. Oczywiście z przewagą przyjemnego - czyli forum bez otkowego. P.S. A tak a propos - co tam z naszym alternatywnym serialem? Bo nie wiem : dokarmiiać rekwizyty w maherowych beretach czy też rozpędzić z powodu wiosny, a może namnażać? Pozdr. z wiosennego bardzo! Wrocka. MZ Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 17:24 ja dopiero weszlam i zczytuje;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 17:40 ja jezdem, ale nie wiem za bardzo po co ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 18:24 Nie zaszkodzi znowu zalukać i zobaczyć co nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 18:26 ja przykładowo również jestem :] rzadko aktywnie, ale za to baaardzo często biernie :D chociaż jako maturzystka (to już za niecały miesiąc! brrr) raczej powinnam robić zupełnie inne rzeczy niż codzienne pękanie ze śmiechu przy czytaniu tego forum... hm... no cóż... trudno - nie zarzucę tego niecnego nałogu :] Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 18:33 Maturę zdasz zapewne śpiewająco czego serdecznie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 18:35 Po świątecznym praniu firanek melduję sie i ja :P Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 18:45 Szczęściara, mnie czeka ponowne pranie firanek, bo tak nakopciłam z kominka, że dziwnie zmieniły kolor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 19:05 around ,ale na pewno i tak nie przebijesz mojej sąsiadki u której firanki od kiedy pamiętam , czyli od tak mniej wiecej 25 lat są tak baaaaardzo yellow, że ehhh.... Pani wypala ok. 2 paczek na dzień, plus jej palący mąż, syn i synowa, razem daje to dawkę zabójczą dla firanek, ścian, dywanów, że o tym cudnym zapachu wydobywającym się aż na klatkę nie wspomnę.... I nie żebym była zagorzałą przeciwniczką palenia! Nie ,nie .Popalam sobie do kawki, a jakże! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 19:08 around_the_sun napisała: > Szczęściara, mnie czeka ponowne pranie firanek, bo tak nakopciłam z kominka, > że dziwnie zmieniły kolor ;) kominka zazdraszczam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 21:20 z tym kominkiem to kupa,trzeba z drewnem popierdzielac co wieczór i z popiołem w drugą stronę dobrze, że wiosna idzie, bo mam dość bydlaka ----------------------------------------------------- Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 21:23 jj_krewetka napisał: > > z tym kominkiem to kupa,trzeba z drewnem popierdzielac co wieczór i z popiołem > w drugą stronę dobrze, że wiosna idzie, bo mam dość bydlaka > ----------------------------------------------------- > Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych > ludzi > Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez > > dolinę ciemności od popierdzielania z drewnem,to można mieć ludzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 21:42 Melduję się po serialach. A co do kominka, to fajna sprawa gdyby właśnie nie to noszenie drzewa i kopcenie przy zmianach pogody. Może dlatego, że mieszkam "troszkę" powyżej poziomu morza przy zmianach ciśnienia dym idzie zamiast do komina to na dom. A jeśli o fajeczki chodzi, to uwolniłam sie od nich chyba na dobre i żeby było śmieszniej, mój mąż zrobił to pierwszy a ja chciałam pokazać, że też potrafię i udało mi się. Ale ochotę na dymka czasem mam, oj mam. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 21:44 nie mam kominka,ale idę na balkon na papieroska:) zazdrościsz mi:)?? ale tak w ogole,to nie pale,jakby co;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 21:46 Jasne Łezka, ma się rozumieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 01:28 to tak jak my wszyscy, Lezka. Ja to nawet nerwowa jestem, jak w nie mjakmilosciowe dni nie mam jak wyskoczyc na cmika na taras pomiedzy piesnia koncowa a kulisami. Z nerwowym wsadzaniem glowy, czy aby Lucek juz do audiotele nie namawia. Bo ja tez nie pale, jakby co;) Odpowiedz Link Zgłoś
martynqa Re: Kto jest aktualnie na Forum? 22.03.05, 21:43 martynka kraków. wasz nowy seksowny nabytek;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 01:40 haha:) niezłe, niezłe, nienajgorsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 08:46 Witam w mroźny, ale słoneczny ranek, jakby co to pracuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 08:48 jakby co to kazdy tutaj pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 08:49 w warszawie jast taka piękna wiosna,że z czystym sumieniem można się poobijać;) Odpowiedz Link Zgłoś
mon_ja Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 09:26 J ateż jestem, ale tylko do 12, a potem niestety do pracy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk2 Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 09:27 Mam to samo, tyle że ja po 12 spacer z dzidzią się szykuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 16:30 W tym ferworze pisania i czytania zapomniałam dodać, że jestem już w domciu po pracy i mam roboty domowej w cholerę i trochę, ale nie da się latać z klawiaturą i zmywać garów niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 16:35 a ja też jestem :) i właśnie zaczeły mi sie ferieeeeee :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 16:38 No właśnie. Siedzę, ślepię w ekran a tam robota czeka, trzeba wziąć się za jakieś gotowanie, dziecka poszukać( gdzie on jest, kurczę?),trzeba wyrobić się do dwudziestej dziesięć, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 16:39 No właśnie, a dzisiaj zapodają serial czy jakis mecz wrąbią albo innego Jasia Fasolę? Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 16:40 no trzeba, trzeba ;) ja wróciłem z uczelni i zaraz biegne dalej ale na 20.10 na kolanach przed tv ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 16:41 Aha, czyli zapodają :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Kto jest aktualnie na Forum? 23.03.05, 16:47 obowiązkowo, moje zajęcia i wszelkie inne obowiązki szkolno-domowe muszą się zawsze skończyć przez 20:10 :P nie ma innej opcji :) Odpowiedz Link Zgłoś