Dodaj do ulubionych

Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ??

22.03.05, 22:23
Bo ja ZWarszawy- Ursynowa. A Wy ?
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:27
      Poznań. A konkretnie z poznańskiej sypialni.
    • martynqa Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:28
      ja nowa ale napisze. moze mnie nie zgnoicie;)

kraków biały prądnik... ( czyt: zkont klikasz? z przed kompa;)

• jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:31

Karkonosze
      -----------------------------------------------------
      Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych
      ludzi
      Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez
      dolinę ciemności
      • wieslawa-siemiankowska Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:33
        Kocham Karkonosze i Kotlinę Kłodzką.
        • romy_sznajder Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:35
          z Wilanowa
    • chiara76 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:34
      u mnie odpowiedź w sygnaturce:)
      Niestety, nie z Kraju Kwitnącej Wiśni i nie ze słonecznej Portugalii.
      • kasikk2 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:41
        around Worcek
        • kasikk2 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:41
          wrocek ofkors
          • spojrzenie.kota.w.butach Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:44
            Breslau, ma sie rozumiec, czyli dla "coponiektórych" daleka zagranica, dziki
            zachód, wjazd na wizę
            • wieslawa-siemiankowska Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:47
              Żaden dziki Zachód, najpiękniejsze miasto świata przynajmniej dla mnie.
              Tylko Nadodrza nie lubię.
              • spojrzenie.kota.w.butach Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:03
                że najpiekniejsze to wiadomo, MY NIEMCY wiemy to najlepiej, a Nadodrza sie nie
                czepiaj, to taki maly pryszcz na kinolu, wyciśniem, maścią zasuszym i bedzie
                jak ta lala...iiii tam, przemyślałem sprawkę - fajowe jest Nadodrze....menela
                mozna obaczyc i inne okolicznosci
              • m_jak_maruda Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:39
                najpiękniejsze miasto świata przynajmniej dla mnie

O, to cos nas ze sobą łączy. Ja tych miast tak wiele co prawda się nie
                naoglądałam, ale że we Wrocławiu zakochałam sie od pierwszego wejrzenia (na
                zabój), to wątpię, żeby jakieś inne miasto mogło go przebić.
                A ja to ze wsi jestem - znaczy się z Bródna.
      • turek123 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:51
        To jesteśmy sąsiadami;-) - Kabaty, Kasztanowa Aleja
        • lezka_z_posen Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:55
          turek123 napisał:

> To jesteśmy sąsiadami;-) - Kabaty, Kasztanowa Aleja

Ursynów ma tutaj silną reprezentację:)i co najmniej 3 osoby są z Kabat-ja też:)
          na pewno się widujemy w sklepie;)

• chiara76 Kabatczycy :) 23.03.05, 11:07
            w sklepie albo i spacerach:) choć nie mamy psa, ale na wiosnę i latem , to
            ganiamy na cowieczorne spacerki;)
            • lezka_z_posen Re: Kabatczycy :) 23.03.05, 11:09
              a na rowerku w lesie kabackim śmigasz??:)
              • chiara76 Re: Kabatczycy :) 23.03.05, 11:18
                właśnie nie śmigam...wybieram własne nogi:) ale poważnie się nad rowerkiem
                zastanawiam...
        • chiara76 do Turka123 23.03.05, 11:07
          zapraszam na forum o Kabatach, jeśli tam dotąd nie Trafiłeś, sąsiedzie.
          Pozdrawiam.
    • holka1 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:42
      Piernikowo ... znaczy sie Torun
      • lahliq Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:47
        A znam jedną dziewczynę z Toronto... Może też ją znasz? ;)))))))
        • holka1 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:56
          jaaasne, Toronto to taka mała wiocha
          ale urocza co nie?
          • lahliq Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:02
            Przeurocza bardzo i naprawdę ma dobre pierniki. ;)
    • sikor_ka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:48
      A z Kotliny Kłodzkiej, całej w baziach wiosennych.
      • blubelle Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:52
        Klikam z Krakowa(przymusowe zesłanie). Też kocham Karkonosze, zwłaszcza
        Szklarską Porębe, ale najpiękniejszy i tak jest Gdańsk!
        • paulka25 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 22:56
          Z Innsbrucka do ktorego mnie wywialo pol roku temu z okolic Breslau :-)
        • lezka_z_posen Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:12
          wszystki wycieczki klasowe odbywały się u nas w Karkonoszach,z urokiem danzig
          nie smiem dyskutować,bo jest cudny.to chyba jedyne miejsce w polsece,gdzie
          mogłabym się czuć tak cudnie,jak w posen-bo stolyca,ursynów,kabaty-odpada,nie
          te klimaty.mam nadzieję,że stacjonuję tutaj tymczasowo;)
          • miroslawa_potrzeba Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:21
            z gdanzinga, przymorze of corse;-))) babki stawialam w kamiennym potoku na plazy...;-))
            ps
            aaa znalam jedna paprote... rocznik 73? ze tak spytam...?;->
      • wieslawa-siemiankowska Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 11:03
        Sikorko- a skąd konkretnie ? Bo ja Kotlinę kłodzką również uwielbiam.
        • sikor_ka Re:Do Wiesi 23.03.05, 12:05
        • sikor_ka Re: DO Wiesi 23.03.05, 12:10
          Wiesiu, Polanica Zdrój którą kocham,
          i choć nie jestem tutejsza to stąd się już nie ruszę.
          Coraz tu ciekawiej i piękniej.
          • wieslawa-siemiankowska Re: DO Wiesi 23.03.05, 15:49
            sikor_ka napisała:

> Wiesiu, Polanica Zdrój którą kocham,
            > i choć nie jestem tutejsza to stąd się już nie ruszę.
            > Coraz tu ciekawiej i piękniej.

Polanica jest cudna, znam tam profesora Kobusa ( przemiły człowiek), ale broń
            Boże mnie nie operował:)) A ja swego czasu rokrocznie jeździłam na narty do
            Zieleńca, a i Kudowę jeszcze kocham, bo Duszniki niespecjalnie mi się podobają.
            • sikor_ka Re: DO Wiesi 23.03.05, 18:20
              Łał, Kobusa znasz!
              W Kudowie uwielbiam Park Zdrojowy, najlepiej słoneczną jesienią
              tak se posiedzieć na ławeczce, podumać.
              • wieslawa-siemiankowska Re: DO Sikorki 25.03.05, 18:10
                A i jeszcze mi sie przypomniało znam pana Horbowego- on był kiedys dyrektorem
                huty szkła w Polanicy. A prof Kobusa poznałam służbowo, robiłam reportaż o
                operacjach plastycznych w jego szpitalu. I mieszkałam w bardzo fajnym hotelu
                przy ul Warszawskiej :))
              • dzidzia_bojowa Re: DO Wiesi I Sikorki 30.03.05, 08:39
                profesor Kobus jest moim sąsiadem przez mur, a ja mieszkam w Parku Zdrojowym.
                Z okna mam widok na park i spacerujące w nim pary sanatoryjne,które migdalą się
                na ławkach ku mojej uciesze. A pies Kobusa często obślinia szyby w moim oknie
                (mieszkam na parterze), jest wielki jak smok,a głuupii!
                Pamiętam ten serial o klinice przemienienia.Wiesia, to ten program robiłaś?
                Sikorka wpadnij do mnie z wizytą, zapraszam!
    • paprotka-gd Re:Gdańsk 22.03.05, 22:51
      dlatego w nicku gd , bo tu aktualnie mieszkam ,
      ale ja w zasadzie jestem 3 miejska ,
      praca w Sopocie , a pierwsze babki stawiane na gdyńskiej plaży
      • lezka_z_posen Re:Gdańsk 22.03.05, 22:58
        praca w copot??to piekne musi być;)!zresztą całe trójmiasto jest godne
        pozazdroszczenia:)
        fajnie,ze bresalu tez tu rządzi,bo wszystkie,przeważnie wakacyjne kontakty,
        jakie mialam z mieszkańcami tego miasta,były super!:)
        ja stukam z kabat w warschau,ale oczywiście sercem jestem cały czas w posen:)bo
        kto sie w poznaniu urodził i mieszkał,ten poznaniakiem umrze,chocby kwaterę na
        powązkach przydzielili;)
        • jaginger Re:Gdańsk 22.03.05, 23:06
          of kors z Gdańska, babki stawiałam na plaży w jelitkowie i piaskownicach na
          przymorzu...a moi rodzice przywieźli mnie z Krakowa...nie wiem czemu Kraków im
          się nie podobał:))
          • invicta1 Re:Gdańsk 23.03.05, 09:05
            Gdańsk po raz kolejny-babki stawiałam na Przymorzu:)!
            • dzem_z_biedronki Re:Gdańsk 23.03.05, 09:46
              ja tez Gdańsk, a babki to stawiałam na Stogach albo w Jelitkowie
              • invicta1 Re:Gdańsk 23.03.05, 09:48
                prysnęli wiele elewacji-zielone też:)
                zapraszam do Gdańska!
                PS
                dzem z biedronki-Jesoo, ale ksywka:D
                • kazzol Re:Gdańsk 23.03.05, 15:09
                  Gdańsk oczywista ;)
                  a babki w Nowym Porcie ;)
                  • meegrena Re:Gdańsk 29.03.05, 12:27
                    i ja Gdańsk :-)))
    • xemxija Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:02
      Z przepastnych trzewi przystojnego bLondyna. Uprzednio Wroclaw, jak
      najbardziej:)
      • lezka_z_posen Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:07
        w długi weekend majowy w lądku-nie ma takiego miasta londyn-będę:)pogodę bez
        mgły zamówić prosze;)!
        • lahliq Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:24
          A Ty tam po co? -
          - jak zapytała matka Leszka Od Szosy, gdy powiedział, że na studenckiego
          sylwestra idzie. ;)
    • mallina Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:06
      z Frankfurtu nad Menem
      • xemxija Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:09
        Lezka, z ta mgla to lypa, tez sie na to nacielam, chcialam spacery uskuteczniac
        dla zdrowotnosci cery, co to lyteratura robi czlowiekowi w mozgu:))
        • lezka_z_posen Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:18
          kumpela co za mężem do lądka poszła,też mówi,że z tą mgłą to kit jest;)
          myślałam,że ściemnia,ale skoro potwierdzasz,to coś jest na rzeczy:)to zmieniam
          zyczenie-piwo w pubach tańsze na mój przyjazd ma być;)!
        • lezka_z_posen Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:21
          xemxija,Ty i tak git masz-u Ciebie dopiero 22.23:)
          • xemxija Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:27
            ma sie rozumiec, tez sobie chwale:)
      • spojrzenie.kota.w.butach Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:10
        cholibka...jeszcze dzikszy zachód
        • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 22.03.05, 23:30

Lądek jest teraz trejdi kurort, ode mnie paru kumpli juz tam jest (mówią, że
          krzyżyk piecze w usta, nauczeni nie bac się, tylko coś nie pozwala usnąć)
          ludzi
          dolinę ciemności
    • mameluch Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:05
      to niech bede pierwszy z nad jeziorkow - Olsztyn. a jeziorko mam za oknem, zeby
      nie bylo ze sie podpinam;)
      • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:12
        Krzywe, Długie, Skandę, Bartąg, a może Żbika ? Które ziomalu ?
        ludzi
        dolinę ciemności
        • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:15

a może to małe Czarne ?, albo Sukiel zaraz koło Ukiela ? Chyba, że Kortowskie

jezior ci w Allenstein dostatek
          ludzi
          dolinę ciemności
        • mameluch Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:19
          :D
          Dlugie:) a Krzywe tez kilka rzutow kamykiem:)
          a Ty podobno karkonoska?:) czy jakies skrywane warminskie koneksje?;)
          • mameluch Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:22
            mameluch napisał:

> a Ty podobno karkonoska?:)

szjse, karkonoski:) chyba ze krewetka, to wtedy -a;) a do Czarnego jeszcze mniej
            rzutow kamykiem, jednak zdecydowanie Dlugie najblizej:)
            • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:25
              znaczy się prawie Likusy, miałem tam fajowa kuleżankę, jedenastką się do niej
              jeździło
              ludzi
              dolinę ciemności
          • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:23
            no toś mi brat
            ja z Olsztyna jezdem, tylko dawno wyjechałem w 91 i niczym Odyseusz tułąm się
            po świecie, aktualnie w Karkonoskim Parku Narodowym wylądowałem, ale cały czas
            wierzę, ze kiedyś wrócę do krainy szczęśliwości i tysiąca jezior, sorry że się
            jaram, ale jak słyszę, że Olsztyn to mnie od razu bierze, nawet jak ktoś tu do
            mnie trafi autem na olsztyńskich blachach to od razu witam wylewnie
            a do Luzaka chodzisz czasem ?
            ludzi
            dolinę ciemności
            • mameluch Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:31
              to mozemy zrobic wymiane, w perspektywie kilku lat planuje wyjazd w Twoje
              aktualne rejony, no moze troche bardziej na wschod, w kierunku Walbrzycha,
              Swidnicy, moze Wroclaw. to sie zobaczy gdzie dokladnie:) zreszta, nie wazne
              gdzie, wazne do Kogo:)
              ja ogolnie dosc malo klubowy, jesli juz to podazam tam gdzie w miare spokojnie
              da sie pogadac fejstufejs, najczesciej Zaulek, czasem Bohema, ale w tygodniu,
              kiedy indziej za duzo ludu;) ale to i tak od przypadku do przypadku:)
              a osiedle jeszcze przed Likusami, to kolo Katolika, tuz nad jeziorem:)
              • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:34

wszystko ci powiem ziom, ja tu już siedze prawie 9 lat to znam okolicę,
                Wałbrzych, Świdnice i Wroc też mam rozpracowane, pytaj
                ludzi
                dolinę ciemności
                • mameluch Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:40
                  ja tez w miare niezle znam, rodzina od lat mieszka, a od kilku lat maj Low:)
                  tzn. Ona tam od urodzenia, tylko ze znamy sie od kilku lat. Pieszyce, kolo
                  Dzierzoniowa, u samego podnoza Sowich:) a rodzinka z Walimia, jesli interesujesz
                  sie rajdami albo II WS na pewno kojarzysz:) gory ladne, jednak w Olsztynie i tak
                  ladniej;) ale czego sie nie robi...:)
                  eh, pora spac zaraz, rano kierunek Kortowo:) ale moze strzela jakies godziny
                  rektorskie w prezencie?:)
                  • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:46

Walim = rajdy + poniemieckie podziemia, mnie tu też za kobietą przywiało ,
                    tyle, że trochę naookoło świata, a Kortowo to enklawa wolności miejsce jakich
                    niewiele w tym kraju, pozdrawiam
                    ludzi
                    dolinę ciemności
                    • mameluch Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:53
                      a osotatnio rektor pozwolil policji na wjazd do Kortowa bez uprzedniego
                      zezwolenia:/ teraz jezdza i mandatuja podobno zle zaparkowane samochody, tak
                      jakby w Kortowie bylo pelno parkingow. nie wiem czy jeszcze jakos odbija sie to
                      na studenckiej wolnosci, na razie nic nie slyszalem:) ale zaczyna sie wiosna i
                      Kortowo pieknieje, niedlugo pewnie grille z piwkiem na trawniku kolo plazy:)
                      chyba ze polucjanci beda scigac za piwko na laweczce czy kocyku:/
                      pozdrowienia:)
              • ewosia Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:38
                Ale klawo, ja tez Olsztyn w miejscu urodzenia w dowodzie, plaza miejska i
                przystan Warmii z panem Kaziem dysponujacym Omegami. I ta niepowtarzalna reka
                pani, co wypisywala dowody przez pokolenia w Olsztynie. A teraz bezduszny
                druczek. Gdynia.
                • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:42

mam ten wpis w dowodzie !!!! Wydany przez Kierownik Wydz. Społ.-Adm. Urzędu
                  Miejskiego w Olsztynie
                  superczad !!!!
                  mam koleżanke w Gdyni co z Allenstein przyjechała, Iza ma na imię
                  ludzi
                  dolinę ciemności
                  • mameluch Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:48
                    a ja mam od poczatku nowy dowod:(
                    to mamy silna frakcje olsztynska z komorkami wywiadowczymi nad morzem i w
                    gorach;) jeszcze kogos ze stolycy i mozemy snuc plany warmizacji kraju;)
                  • ewosia Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:51
                    Nie znam, ale latwo odroznic olsztyniakow od autochtonow. Prawdziwi Kaszebe
                    maja czarne podniebia. Naplywowi - niestety. Dowody wypisane TA reka
                • jj_krewetka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 00:56

a z przystani bliższa mi jest ta Stomilu, a ostatnio jak bywam to na dawnym LOK-
                  u od strony dajtek
                  ludzi
                  dolinę ciemności
                  • ewosia Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 01:12
                    az poszlam stary dowod wykopac. Z. Kosior wypisywala. z upowaznienia. No, to
                    teraz moge spac spokojnie.
                    • irenka82 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 07:31
                      ja jestem z Zielonej Gory(hej hej Falubaz),to koniec swiata,dalej jest tylko
                      Berlin:P
                      a niedlugo bede z Turynu pisac(forza juve)
                      • ikkebra Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 08:22
                        A ja klikam z serca Wrocka - z placu Grunwaldzkiego :))
          • humprey_bogart Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 08:24
            Ja z Warszawki ale dziadkowie byli z Jagiełły w Olsztynie,
      • mon_ja Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 08:14
        mameluch napisał:

> to niech bede pierwszy z nad jeziorkow - Olsztyn. a jeziorko mam za oknem, zeby
        > nie bylo ze sie podpinam;)
        To ja też Olsztyn, dzielnica Nagórki.
        Mameluch jesteś ona czy on?
        • mameluch Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 19:45
          on:) kiedys przez przypadem wpisalem sie do watku dla kobiet, moze to Cie zmylilo?:)
    • santa_esmeralda Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 07:41
      no cóż, widzę, że tylko ja jedyna prawobrzeżna buuu ;)
      ale uwierzcie mi: TU też mamy internet i TV, serio :P
      pozdrawiam z Pragi Południe (ale nie napiszę czy to kamionek czy saska kępa :P)
      • dzidzia_bojowa Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 08:05
        Z dwóch miejsc mogę stukać ale teraz częściej Kotlina Kłodzka, przedtem
        Wrocław. Widzę, że jest tu silna południowo-zachodnia reprezentacja:)
      • brytan5 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 08:31
        Ja też z prawego brzegu - całe życie Saska Kępa teraz Gocław.
        pozdro
        • tw_muza Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:20
          ja z Warszawy lewobrzeżnej, widzę pałac kultury i słońce świeci mi prosto w
          oczy.
          • seseczka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:22
            Gdańsk - piekna, zielona dzielnica Zaspa
            • invicta1 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:30
              "zielona" Zaspa hihi
              • santa_esmeralda Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:43
                no właśnie bo mnię też zatchło :)
                ale zaspa to nie tylko blokowisko, tam chyba od zachodu to jakieś zieloności są :)
                • invicta1 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:44
                  ewentualnie park Jana Pawła II, ale czy on taki green?:)
                  • santa_esmeralda Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:45
                    a nie prysnęli tam czasami jakiejś elewacji na zielono? ;P
                    dawno w Gdańsku nie byłam.
                  • scoutek Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:50
                    z Katowic

a Kotline Klodzka uwielbiam, czesto tam bywam....
                    w Walimiu tez, nawet w zeszlym roku zwiedzalam podziemia.... super bylo...
                    przewodnik jeden tam jest git, jaja sobie robi ze zwiedzajacych....
                    • santa_esmeralda Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:10
                      w Katowicach uwielbiam okolice ronda Ziętka (al.Roździeńskiego i Korfantego - jeśli nie pomyliłam). świetna architektura, aż żal że tak zaniedbana. jest świetna, świetna, świetna :)
                      • scoutek Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:21
                        Santa, obawiam sie ze juz nie wiesz o czym mowisz....starego Ronda juz nie
                        ma..... od kilku lat trwaja prace budowlano - remontowe i krajobraz zmienia sie
                        z dnia na dzien... nawet stali mieszkancy Katowic przychodza w te okolice i
                        podziwiaja to co sie tu dzieje, a jak skoncza budowe to bedzie naprawde
                        pieknie.... pomijajac ze sama Chorzowska i Rozdzienskiego juz nie wygladaja tak
                        jak wygladaly.... ze powstaly nowe ulice....

sama zobacz:
                        www.um.katowice.pl/naszemiasto/
                        • santa_esmeralda Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:40
                          mówię o socbudynkach takich jak BWA i Społem przy Korfantego, je też modernizują?

w Katowicach byłam 3 lata temu.
                          • scoutek Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 11:20
                            Santa, tych na razie nie ruszaja niestety, ale okolica przekopana....

Paskudne_babsko, masz racje... to samo tyczy sie wiaduktu na Sokolskiej,
                            stamtad tez swietnie widac, przynajmniej prace przy tunelu.....
                        • paskudne_babsko Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:56
                          scoutek napisała:

> nawet stali mieszkancy Katowic przychodza w te okolice i
                          > podziwiaja to co sie tu dzieje, a jak skoncza budowe to bedzie naprawde
                          > pieknie....
                          ci stali mieszkańcy Katowic to już się wpisali w krajobraz okołorondowy. Z
                          sąsiedniego Pomnika Powstańców Śląskich zrobili sobie taras widokowy. Stoją
                          całymi dniami, obserwują z góry budowę i komentują - rewelacja :))
                    • stara_rela Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 16:03
                      scoutek napisała:

> z Katowic

Ja również:)
                      • miszkamyki Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 24.03.05, 01:01
                        a ja z Tychow :)
                  • seseczka Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 11:19
                    oczywiście, że jest zielona i "zielona"
    • _diabolique_ Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:53
      Ja mam rozdwojenie jazni: jedna noga - przecudnej urody miasto Uć, a druga -
      nieco mniej przecudnej urody miasto Wawa, a dokladniej Ursynow.
      • piga79 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 09:58
        Plac Konstytucji.
    • around_the_sun Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:05
      Jak już kiedyś pisałam Beskid Sądecki a konkretnie Muszyna Zdrój.
      Czasami klikam z pracy a czasem z domu. Pozdrawiam - jeszcze zimowo niestety,
      ale już z zadatkami na wiosnę :)
    • gosia_chello Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:08
      Warszawa - Saska Kepa :)
      Ale podobno zostalam poczeta (sorry za to slowo ale nie znajduje lepszego) w
      Szklarskiej Porebie. Stad moja milosc do gor. Tatr, Beskidow i ...Karkonoszy.
      Niestety w Szklarskiej bylam tylko przy Szklarce, ale za to spedzalam urlop dwa
      razy w Karpaczu. Piekne okolice :)
      Pozdrawiam góreczki i góralki :)
      • drzejms-buond Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 10:42
        wychodzi na to że tylko ja jestem WIEŚMAK...
    • lahliq Organizacyjnie 23.03.05, 10:49
      Szkoda, że tak późno... Ale gdyby każdy w tytule wpisał swoje miasto, to
      później byłoby bardzo przejrzyście w liście postów: miasto i obok nick.
      Ale pewnie temat za jakiś czas się powtórzy. :)
      • humprey_bogart Warszawa, 23.03.05, 11:06
        • zgredek_ojejku Katowice 23.03.05, 11:23

• scoutek Re: Katowice 23.03.05, 11:27
            Zgredek, Ty tez?;))))
            • zgredek_ojejku Re: Katowice 23.03.05, 11:30
              Ano... od niedawna żech jest ślunzok.....
              • stara_rela Re: Katowice 23.03.05, 16:13
                zgredek_ojejku napisał:

> Ano... od niedawna żech jest ślunzok.....

Ja od urodzenia...
                • paulka25 Lubin niedaleko Breslau / Innsbruck 23.03.05, 16:32

• feber Sosnowiec 23.03.05, 11:30
          • ledzeppelin3 Re: nasza Stolica, mój buduar 26.03.05, 22:33
        • zgredek_ojejku Częstochowa 23.03.05, 11:23

• lezka_z_posen Poznań 23.03.05, 11:24
          • lezka_z_posen Warszawa 23.03.05, 11:25
            • piga79 Re: Warszawa 23.03.05, 11:30
              • around_the_sun Muszyna Zdrój 23.03.05, 11:32

• drzejms-buond Gródek.... 8-( 23.03.05, 11:33
                nieustająco...drugi koniec Puławskiej, a jednak nie Warszawa...
                • emzeta77 Re:Wrocław 23.03.05, 12:00
                  Pozdr. z lekko zielonego już Wrocławia.
                  Zaobserwowane dzisiaj przejawy: krokusy i pierwiosnki, żółty/ cytrynowy motyl.
                  Aha, jeszcze moje dwie owieczki ( tzn. dzisiaj bez moherowych beretów, bo
                  ciepło) ganiają pierwsze muchy, tzn ćwiczą kłus przed zdjęciami w owczarni.
                  MZ
                  • drzejms-buond Re:Wrocław 23.03.05, 12:14
                    fakt, u was wiosna wczesniej .... pamiętam jak się jeździło do wrocka na
                    rododendrony a tydzień potem to samo zjawisko u nasz na wsi....
                    kocury bez beretek? przeziębią się??? i będą kichać jak koty...eeeeeee, no
                    jakże inaczej...?no jak koty...
                    • around_the_sun Re:Wrocław 23.03.05, 12:15
                      drzejms-buond napisał:

> fakt, u was wiosna wczesniej .... pamiętam jak się jeździło do wrocka na
                      > rododendrony a tydzień potem to samo zjawisko u nasz na wsi....
                      > kocury bez beretek? przeziębią się??? i będą kichać jak koty...eeeeeee, no
                      > jakże inaczej...?no jak koty...

Się zdecyduj, czyś Ty z Gródka czy z Wrocka :)
                      • drzejms-buond Re:Wrocław 23.03.05, 12:32
                        no ..się jeździło, mówię..a co to z Gródka nie ma połaczeń międzywiejskich?
                        wszak pekaesy są i koleje szerokotorowe, furmanki, i kawałek helikoptera
                        Millera też się znajdzie... ja we wrocławiu przeżywałem wielce moją
                        najpierwsiejszą miłość....oj sie działo, sie działo....
                        • emzeta77 Re:Wrocław 23.03.05, 13:02
                          Drzejmsie, koty wylegują się, oznak kataru brak, a ja mam pytanie o Twoje
                          wrocławskie zaszłości; czy aby te rerodendrony + spacery po Szczytnickim +
                          ogrodzie botanicznym to = miłośc do Wrocka czy do wrocławianek?
                          Pozdr.
                          MZ
                          • drzejms-buond Re:Wrocław 23.03.05, 13:11
                            3w1
                            ach ten park szczytnicki..
                            ach ta starówka...
                            ach te jazdy rowerowe wzdłuż i wszerz...
                            ach...
                            miło BYŁO...
                            ale te dojazdy mnie wykończyły.... 6 lat tak się bujalismy..
                            a wszystko przez to,że pracy nie mogłem dostac. tak, mieszkałbym we wrocku..
                            ale w sumie , dobrze wyszło jak wyszło....
                            "stare dzieje..."
                            • scoutek Re:Wrocław 23.03.05, 13:13
                              heheheh... i jak na agenta przystalo na pytanie nie odpowiedzial.....
                              • drzejms-buond Re:Wrocław 23.03.05, 13:55
                                jeszcze miałem małe INTERLUDIUM chorzowskie i URSYNOWSKIE..acha i w
                                Konstancinie też trochę mieszkałem...
                                bo ja taki dżejms-wędrowniczek jestem...
      • kira_koslin Re: Warszawa/Koszalin 23.03.05, 12:20
        • ewaq Re: Warszawa/Koszalin 03.05.05, 17:32
          A dlaczego i to, i to?
      • gosia_chello Warszawa 23.03.05, 12:36
      • mallina Frankfurt/Katowice 23.03.05, 13:18
        to obecnie, a cale lata w tym miescie co dzejms bound!czyli Chorzow
    • john.doe Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 11:48
      Warszawa-Kabaty :)))
    • aaaska007 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:18
      a gdzie Śląsk? ---> TYCHY :D ( GKS rulles!!! :D )
      pzdr! :)
      • zgredek_ojejku Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:23
        Był śląsk, ktoś jest z sosnowca :))))))))))))))

Buahahaha zorientowani będą wiedzieć że się nabijam :))
        • zgredek_ojejku Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:24
          dokładnie feber jest z Sosnowca :)
          • feber Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:34
            dokladnie ja :)
            • lezka_z_posen Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:37
              feber napisała:

> dokladnie ja :)

a mnie się zawsze wydawało,ze jesteś z w-awy:)ale nie wiem,czy to komplement;)
              • zgredek_ojejku Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:38
                nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))
              • feber Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:40
                hihi, chyba watpliwy
          • drzejms-buond Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:35
            jeronie te, jo żech jest pkorzennie- HANYS!
            wiele lat w chorzowie chowany...na ul.wolności
            CHORZÓW PANY!!!
            • zgredek_ojejku Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:37
              hehe polska dla polaków śląsk dla ślązaków ziemia dla ziemniaków :))
              • scoutek Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:39
                ledwo sie tu pojawiles a juz takis??? oj zgredus.....
                ;)))
                • zgredek_ojejku Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:40
                  ledwo?? 6lat !!
                  • scoutek Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:40
                    no i 9000
                    ha!
                    • zgredek_ojejku Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:42
                      wiem, naoisałem w 9000 poście... poszukaj sobie :))
                      • scoutek Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:42
                        a ja Ci dopisalam... tez se poszukaj;)))
                        • kasikk2 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:43
                          Nie lubię takich długich wątków...
                          --
                          Na forum pisuję głupoty
                          A w domu mnóstwo roboty
                          Mężuś głodny prosi o obiad
                          A ja w trakcie forumowych obrad
                          Córcia ostatnio ma wzdęcia
                          A tu są jej zdjęcia.
                          bobasy.pl/?u=190&s=f667096759a4dc513ce67a4defc17f5a
                          Ja wiem że mi odbija na starość...
                          • zgredek_ojejku Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:45
                            Czemu??
                            • scoutek Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:45
                              pewnie za duzo czytania;))
              • tw_muza Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:40
                a księżyc dla księży.
              • tw_muza Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 12:48
                zgredek_ojejku napisał:

> hehe polska dla polaków śląsk dla ślązaków ziemia dla ziemniaków :))

i tu miała być przypowioeść o księżach i o księżycu.
            • mallina drzejms!!!!!!! 23.03.05, 13:15
              drzejms-buond napisał:

> jeronie te, jo żech jest pkorzennie- HANYS!
              > wiele lat w chorzowie chowany...na ul.wolności
              > CHORZÓW PANY!!!

to Ty tak jak ja!!!
              tylko ja nie na Wolce a w okolicy ZUSu
              • drzejms-buond Re: drzejms!!!!!!! 23.03.05, 13:54
                z GRÓDKA JESTEŚ???????????
                czy z chorzowa? przebóg...
                • mallina Re: drzejms!!!!!!! 23.03.05, 14:26
                  z Chorzowa, dopiero od 5 lat tam nie mieszkam:-)
                  • drzejms-buond Re: drzejms!!!!!!! 23.03.05, 14:47
                    no to tera gdzie? koło zus'u to zbyt blisko powiedziane..cuś szerzej..
                    może nazwę..hmm... miejscowości?
                    • mallina Re: drzejms!!!!!!! 23.03.05, 15:38
                      w chorzowie niedaleko zus-u
                      a teraz jak wczesniej pisalam we frankfurcie nad menem
                      • drzejms-buond Re: drzejms!!!!!!! 23.03.05, 15:46
                        móóóóóóóóóóóóóóóóóój boooże ! frankfurterangemajnecajtung!!!
                        byłem-widziałem... a króliki białe na trawnikach w city,jeszcze macie? to był
                        szok!!!!
                        • mallina Re: drzejms!!!!!!! 23.03.05, 16:45
                          sa!!!!!!!!!!!!
                          teraz nawet ich wiecej - wiosna idzie:DDD

a kiedy byles?
                          • drzejms-buond Re: drzejms!!!!!!! 23.03.05, 16:53
                            3??? 4??? jakoś-takoś..ale te króliki między wieżowcami..no szok
                            a ty tam bidulko na zesłaniu dla europejczyka robisz?..ech, nie to co my ..
                            PANY !!! telewizje sobie całymi dniami oglądamy i wisimy na forum.. ;-)
                            unasztojestżycie...
                            a w chorzowie kiedy byłaś ostatnio, bo ja miesiac temu..bardzo się tam zmieniło,
                            wyładniało...i tą paskudna szosę mają zabrać z rynku..podobno...
                            • mallina Re: drzejms!!!!!!! 23.03.05, 18:28
                              3-4 lata temu czy miesiace?
                              ja tez mam czas na forum a od niedawna i na tv - wczesniej nie mialam polskiej:-)
                              w Chorzowie bylam ostatnio w lutym a bede znow w maju:-)
                              • drzejms-buond Re: drzejms!!!!!!! 24.03.05, 11:06
                                popatrz...że się nie spotkaliśmy..ja też w lutym
                                a w niemcach 4 lata temu....
                                • mallina Re: drzejms!!!!!!! 29.03.05, 14:04
                                  no moze spotkalismy sie na Wolce, ale ja nie wiedzialam ze Ty to Dzejms:DDD

a kiedy bedziesz znow w Chorzowie?
                                  • drzejms-buond Re: drzejms!!!!!!! 30.03.05, 13:35
                                    ..jak mnie zaproszą....
                                    na razie mają kilka zaległych REwizyt u mnie...
              • mnietka.kokietka stara praga 17.04.05, 17:08
                warszawa masierozumieć:)
      • miszkamyki Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 24.03.05, 01:07
        yoł ziomalu :)))))))))
    • dobra_kanapka Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) 23.03.05, 13:00
      • pomme Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja też 23.03.05, 13:41
        Ziomal:-))))
        choć tak nie do końca, bo ja rodowita wrocławianka, ale od roku zameldowana na
        własnym, w Grodzisku
        A stukam zawsze z roboty:-)
        • tw_muza Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 13:45
          a ja w Grodzisku Maz. posiadam działkę budowlaną. Uprawiam na niej trawę i
          brzózki.
          • pomme Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 14:04
            ja uprawiam fasolke:-)
            • tw_muza Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 14:14
              ale, na boga, chyba nie na mojej działce budowlanej w Grodzisku Maz???!!! :D

Wiem, widziałam w innym wątku. Gratuluję i bardzo zazdroszczę:)
              • drzejms-buond Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 15:34
                wyczytałem dziś w CO?GDZIE?KIEDY?NA MAZOWSZU,ze w Grodzisku dają, ZA DARMO!!!
                środki antykoncepcyjne....dla kotek...ciekawe co proboszcz na to?
                • m_jak_maruda Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 15:41
                  > wyczytałem dziś w CO?GDZIE?KIEDY?NA MAZOWSZU,ze w Grodzisku dają, ZA DARMO!!!
                  > środki antykoncepcyjne....dla kotek...ciekawe co proboszcz na to?

O, w mordę. W Wielkim Tygodniu?!
                • tw_muza Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 15:41
                  Rospusta i labudyzm, panie kochany. I na to mój podatek gruntowy idzie??!! Żeby
                  się kocury bezpiecznie pier...... mogły??!!
              • pomme Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 16:01
                jak sadziłam było ciemno, nie wiem czyja to była działka:-)
          • dobra_kanapka Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 20:35
            Aż chce się powiedzieć, jaki ten Internet mały :)))))

Pozdrawiam serdecznie
            • m_jak_maruda Re: Grodzisk Mazowiecki (prawie Warszawa ) :) ja 23.03.05, 20:48
              dobra_kanapka napisała:
              > Aż chce się powiedzieć, jaki ten Internet mały :)))))
              >
              > Pozdrawiam serdecznie

Globalna wiocha

• gziczek Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 13:17
      Jak wskazuje mój nick - Poznań :)
      • gianni_vonsacze Re: Raduszec Stary & Wyruchane Pegeery 23.03.05, 13:56
        ;)
        • mi_ne_ciarek Warszawa 23.03.05, 14:02
          • aga_ata Re: Warszawa 23.03.05, 14:47
            nawet nie pamiętam czy już tutaj pisałam,że jestem z Lublina :)))))))
            • fiodorop Re: Opole 23.03.05, 15:28

• matya Re: łódź 23.03.05, 15:43
                od roku z łodzi, wczesniej z wawki:) kierunek przeprowadzki odwrotny do tryndu;)
                • humprey_bogart Re: łódź 23.03.05, 15:50
                  i jak ci tam?
                  • matya Re: łódź 23.03.05, 15:53
                    humprey_bogart napisała:

> i jak ci tam?

a niezle:) miasto jak miasto. przeprowazdilam sie z milosci. ale nie z milosci do łodzi:)
    • lilith76 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 15:44
      Wawa, pogranicze Woli i Żoliborza.
    • lahliq Poznań 23.03.05, 16:46
    • aga20031 Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 23.03.05, 17:07
      Lublin
    • tomeczqu Olsztyn - miło, cicho i przytulnie :) 24.03.05, 09:46

• blekitna_zarowka Warszawa-Mokotow 24.03.05, 17:34
        • blekitna_zarowka Re: Warszawa-Mokotow 24.03.05, 17:35
          A konkretnie Stary Mokotów. Na Łowicką mam spacerkiem tak około z 10 minut :-)
          • miroslawa_potrzeba Gdańsk 24.03.05, 19:39
            przymorze;-)) swego czasu tulalam sie po 3miescie, sopot, gdynia, gdansk 2x;-)))
          • aankaa Warszawa - Muranów 24.03.05, 20:00
            blekitna_zarowka napisała:

> A konkretnie Stary Mokotów. Na Łowicką mam spacerkiem tak około z 10 minut :-)

to może moglibyśmy liczyć na jakieś wieści z pierwszej ręki ???
            • blekitna_zarowka Re: Warszawa - Muranów 25.03.05, 17:37
              Nie ma sprawy:-)Moge się zaczajać w krzakach, niczym Chochoł wypatrujący
              Owada.

aankaa napisała:

> blekitna_zarowka napisała:
              >
              > > A konkretnie Stary Mokotów. Na Łowicką mam spacerkiem tak około z 10 minu
              > t :-)
              >
              > to może moglibyśmy liczyć na jakieś wieści z pierwszej ręki ???
              >
              • mojave Bielsko-Biala 30.03.05, 10:47
                Bielitz czyli;) w Beskidach.
                A mój chłop jest z Chorzowa to i często tam bywam:)
    • laurra Re: Jedna rzecz mnie ciekawi- skąd stukacie ?? 31.03.05, 13:22
      Dabrowa Górnicza:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka