Gość: she34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:53 boli mnie gardło i nie mogę zasnąc...Co robić? Liczyc barany? to takie nudne:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teżchora Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:57 to pewnie za chwilę uśniesz bo tu robi sie nudno! wszyscy (prawie) padli ze zmęczenia po harówce przedświątecznej! Zdrowiej i WESOŁYCH ŚWIĄT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:59 Czyli powiadasz nie ma szans na pogawędkę...Buuu...szkoda:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydlef Re: nie mogę spać.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.05, 00:05 Co Panie wysiadaja a tu najlepsza pora na rozmowe???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:09 nie wysiadam:)))..tak boli ze nie zasne..już druga noc..O czym pogadamy?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:09 ... no czy najlepsza pora na rozmowe to ja nie wiem.... na cos innego to najlepsza napewno:):):) ... chore dziewczyny, spracowane przedswiateczna harowka, to co sie dziwic, ze spac juz poszly? .... ja tez chyba pojde... bo jakos tak na przytulanie mi sie zbiera, a w lozku tylko pluszowy klapouch jak na razie czeka... i jeszcze sie tu uzalac zaczne:) wiec dobranoc- tasbah ala hir- niech sie wszystkim sexowne kroliczki i owieczki snia:):):) ps jak ja nienawidze swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betlef Re: nie mogę spać.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.05, 00:12 "no czy najlepsza pora na rozmowe to ja nie wiem.... na cos innego to > najlepsza napewno:):):)" to mi odpowiada........... "jak ja nienawidze swiat!" dolaczam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:13 ale jak???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:14 ... bratnia dusza jak czytam:) ... no uciekam jeszcze zmienic posciel i wskakuje do lozka- jak najbardziej oblozyc sie podusiami i wyspac, bo jutro przy garach caly dzien.... eh- mam nadzieje, ze na kolejne swieta uda mi sie wyjechac gdzies, gdzie jest cieplo i nie ma az tylu zajaczkow, pisanek:) i innego takiego tam... ... slodkich snow zycze:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betlef Re: nie mogę spać.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.05, 00:19 Dobranoc do jutra wieczorem ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:13 miłych snów ona.:)))zamień pluszaka w zywe stworzenie...Chociaż moje zywe spac mi nie daje...chrapie strasznie..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:15 .... zamienilabym z checia:):) tylko kandydatow brak:) zajeci wszyscy, albo wyjezdzaja z kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:18 Mysl pozytywnie...:)))znajdzie się..:)))Myśl o nim intesywnie a sie pojawi..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:21 .... chyba przegielam z tym intensywnie:):):) ale wiem, ze sie znajdzie:) w kwietniu wybywam na dluzszy kontrakt moze wlasnie tam? a z drugiej strony, to chyba za duzo wymagam: szukam takiego kumpla, przyjaciela, tolerancyjnego faceta, co mneie na smycz nie wezmie, czulego kochanka 7/24, a i molo by bylo, zeby przytulny brzusio mial.... ehhhh rozmarzylam sie:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:23 Posłuchaj...Marzyć trzeba...To naprawdę sztuka umieć marzyć...A jaszcze wiara w spełnienie czyni cuda...Wiem coś o tym;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert ja Cie krece... IP: *.arcor-ip.net 26.03.05, 00:14 znaczy, chetnie bym zakrecil... a jak wygladaja seksowne kroliczki? uczciwie musze przyznac, ze seksowne owieczki tez mi sie nigdy nie snily... nie jestem baca... Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: ja Cie krece... 26.03.05, 00:17 .... jak wygladaja sexy kroliczki? rysowac cholera nie umiem, bo tak to bym narysowala:) ... ale mi kojarza sie z moja przyjaciolka M. M w zeszlym roku trafila na bal przebierancow- takiego sexy kroliczka jeszcze nie widzieli:) Foty genialne wyszly, a plec meska oszalala:) Ach co to te nogi i kroliczy puszysty ogonek potrafia zakrecic z facetem:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: ja Cie krece... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:20 widzisz...:)))znalazł się adorator:))) to Wy sobie pogadajcie a ja poczytam posty na forum rozwój duchowy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: ja Cie krece... 26.03.05, 00:22 ..... hehehe pogadalabym, ale oczka juz zmeczone precyzyjna praca all day.... a teraz jeszcze monitor.... no dobrej nocy zycze wszystkim- cokolwiek to znaczy:):):):):) i uciekam:) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: ja Cie krece... IP: *.arcor-ip.net 26.03.05, 00:25 i slusznie, mila panno... albowiem jak tu Cie adorowac, gdy nawet u mnie slychac chrapanie Twego Adonisa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: ja Cie krece... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:30 może przejdziemy na jakiś komunikator to sobie pogadamy..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: ja Cie krece... IP: *.arcor-ip.net 26.03.05, 00:31 chetnie, ale musze juz znikac. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she34 Re: ja Cie krece... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:33 no tak...Pa..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: ja Cie krece... IP: *.arcor-ip.net 26.03.05, 00:23 ale to nie sexy-kroliczek... (kroliczek raczej nie moze byc sexy...) lecz sexy-KROLICZKA...??? a dlaczego Ty jestes krecona... masz pokrecone w glowce, czy na glowce? Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: ja Cie krece... 26.03.05, 00:26 a kroliczki playboy'a???? to nie sexy???:):):):) ... na:) w czasem tez:) dobranoc:* Odpowiedz Link Zgłoś