Dodaj do ulubionych

nie mogę spać..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:53
boli mnie gardło i nie mogę zasnąc...Co robić? Liczyc barany? to takie
nudne:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: teżchora Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:57
      to pewnie za chwilę uśniesz bo tu robi sie nudno! wszyscy (prawie) padli ze
      zmęczenia po harówce przedświątecznej! Zdrowiej i WESOŁYCH ŚWIĄT!
      • Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:59
        Czyli powiadasz nie ma szans na pogawędkę...Buuu...szkoda:((
        • Gość: dydlef Re: nie mogę spać.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.05, 00:05
          Co Panie wysiadaja a tu najlepsza pora na rozmowe????
          • Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:09
            nie wysiadam:)))..tak boli ze nie zasne..już druga noc..O czym pogadamy?:))))
          • krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:09
            ... no czy najlepsza pora na rozmowe to ja nie wiem.... na cos innego to
            najlepsza napewno:):):)

... chore dziewczyny, spracowane przedswiateczna harowka, to co sie dziwic, ze
            spac juz poszly?

.... ja tez chyba pojde... bo jakos tak na przytulanie mi sie zbiera, a w lozku
            tylko pluszowy klapouch jak na razie czeka... i jeszcze sie tu uzalac zaczne:)

wiec dobranoc- tasbah ala hir- niech sie wszystkim sexowne kroliczki i owieczki
            snia:):):)

ps jak ja nienawidze swiat!
            • Gość: betlef Re: nie mogę spać.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.05, 00:12
              "no czy najlepsza pora na rozmowe to ja nie wiem.... na cos innego to
              > najlepsza napewno:):):)"
              to mi odpowiada...........
              "jak ja nienawidze swiat!"
              dolaczam sie

• Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:13
                ale jak???:))))
              • krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:14
                ... bratnia dusza jak czytam:)

... no uciekam jeszcze zmienic posciel i wskakuje do lozka- jak najbardziej
                oblozyc sie podusiami i wyspac, bo jutro przy garach caly dzien.... eh- mam
                nadzieje, ze na kolejne swieta uda mi sie wyjechac gdzies, gdzie jest cieplo i
                nie ma az tylu zajaczkow, pisanek:) i innego takiego tam...

... slodkich snow zycze:*
                • Gość: betlef Re: nie mogę spać.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.05, 00:19
                  Dobranoc do jutra wieczorem .............
                  • krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:23
                    ... do jutra... :)
            • Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:13
              miłych snów ona.:)))zamień pluszaka w zywe stworzenie...Chociaż moje zywe spac
              mi nie daje...chrapie strasznie..:)))
              • krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:15
                .... zamienilabym z checia:):) tylko kandydatow brak:) zajeci wszyscy, albo
                wyjezdzaja z kraju...
                • Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:18
                  Mysl pozytywnie...:)))znajdzie się..:)))Myśl o nim intesywnie a sie pojawi..:)))
                  • krecona.ona Re: nie mogę spać.. 26.03.05, 00:21
                    .... chyba przegielam z tym intensywnie:):):) ale wiem, ze sie znajdzie:)
                    w kwietniu wybywam na dluzszy kontrakt moze wlasnie tam? a z drugiej strony, to
                    chyba za duzo wymagam: szukam takiego kumpla, przyjaciela, tolerancyjnego
                    faceta, co mneie na smycz nie wezmie, czulego kochanka 7/24, a i molo by bylo,
                    zeby przytulny brzusio mial.... ehhhh rozmarzylam sie:):):):):)
                    • Gość: she34 Re: nie mogę spać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:23
                      Posłuchaj...Marzyć trzeba...To naprawdę sztuka umieć marzyć...A jaszcze wiara w
                      spełnienie czyni cuda...Wiem coś o tym;))))
            • Gość: Robert ja Cie krece... IP: *.arcor-ip.net 26.03.05, 00:14
              znaczy, chetnie bym zakrecil...

a jak wygladaja seksowne kroliczki?

uczciwie musze przyznac, ze seksowne owieczki tez mi sie nigdy nie snily...
              nie jestem baca...
              • krecona.ona Re: ja Cie krece... 26.03.05, 00:17
                .... jak wygladaja sexy kroliczki? rysowac cholera nie umiem, bo tak to bym
                narysowala:)

... ale mi kojarza sie z moja przyjaciolka M. M w zeszlym roku trafila na bal
                przebierancow- takiego sexy kroliczka jeszcze nie widzieli:) Foty genialne
                wyszly, a plec meska oszalala:) Ach co to te nogi i kroliczy puszysty ogonek
                potrafia zakrecic z facetem:):):):)
                • Gość: she34 Re: ja Cie krece... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:20
                  widzisz...:)))znalazł się adorator:))) to Wy sobie pogadajcie a ja poczytam
                  posty na forum rozwój duchowy...:)))
                  • krecona.ona Re: ja Cie krece... 26.03.05, 00:22
                    ..... hehehe pogadalabym, ale oczka juz zmeczone precyzyjna praca all day.... a
                    teraz jeszcze monitor.... no dobrej nocy zycze wszystkim- cokolwiek to
                    znaczy:):):):):) i uciekam:) :*
                  • Gość: Robert Re: ja Cie krece... IP: *.arcor-ip.net 26.03.05, 00:25
                    i slusznie, mila panno...
                    albowiem jak tu Cie adorowac, gdy nawet u mnie slychac chrapanie Twego Adonisa?
                    • Gość: she34 Re: ja Cie krece... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:30
                      może przejdziemy na jakiś komunikator to sobie pogadamy..:)))
                      • Gość: Robert Re: ja Cie krece... IP: *.arcor-ip.net 26.03.05, 00:31
                        chetnie, ale musze juz znikac.

pa.
                        • Gość: she34 Re: ja Cie krece... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:33
                          no tak...Pa..:)))
                • Gość: Robert Re: ja Cie krece... IP: *.arcor-ip.net 26.03.05, 00:23
                  ale to nie sexy-kroliczek...
                  (kroliczek raczej nie moze byc sexy...)

lecz sexy-KROLICZKA...???

a dlaczego Ty jestes krecona...
                  masz pokrecone w glowce, czy na glowce?
                  • krecona.ona Re: ja Cie krece... 26.03.05, 00:26
                    a kroliczki playboy'a???? to nie sexy???:):):):)

... na:) w czasem tez:) dobranoc:*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka