oldpiernik 29.03.05, 13:56 słowo po słowie w niegłośnej rozmowie a zdarza się czasem, że niesie się lasem odpowiada echem, albo gromkim śmiechem że taki mój atut, gadać bez tematu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocibrzuch Re: podbijam 29.03.05, 22:53 myślałem, że serca pięknych kobiet podbijasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: podbijam 31.03.05, 11:54 O`k. Stawka większa, a Wy rżycie. OLDHEHEH Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff pustka myślowa 01.07.05, 09:06 Percepcja rzeczywistości! Zawoalowana podświadomość, niekonwencjonalnego egzystencjalizmu, Jest we mnie, czy nie jest? Pytanie nie wymaga odpowiedzi. Zresztą ona, jest niepotrzebna do szczęścia. Wystarczy spokój świadomości nierzeczywistej. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: pustka myślowa 01.07.05, 11:37 O,to F.osds jest uratowane. Jeszcze tylko popelnie wiersz pt.: "Coz ci moglem dac" Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: pustka myślowa 10.07.05, 22:48 Quastek mowi, ze nieby szczescie albo cos podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: pustka myślowa 15.01.06, 03:05 zła to ROR-a co własne gniazdo avis. taaa. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: pustka myślowa 18.01.06, 13:07 Dla mnie nie taka zla ta RORa, jesli pelna Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pustka myślowa 21.08.06, 13:33 brzękiem mamony mamić i omamić a potem na raty w cytaty... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: pustka myślowa 28.08.06, 18:56 Brzekiem mniej sie omami niz szelsestem. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: pustka myślowa 02.09.06, 21:21 Krzyk sie znalazl i wrzeszczy jak nowonarodzony. to mozna sie skrzyknac. Oslo wa do slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
huann cichosza 05.09.06, 15:21 nie pierwszy to krzyk co o nim zbyt głośno bo wcześniej był i znikł. spuśćmy nań zasłonę milczenia za bramą wiecznej ciszy: niech słyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: osz 05.09.06, 22:17 ta cisz wymowna tak na parapet zrobił ptak słysz ten cisz o tak Odpowiedz Link Zgłoś
huann osz 07.09.06, 14:10 ybę ptak dzwonił przydzwonił jesienny i pluszcze tatrzańskie miarowe niezmienne a co to to tak to to tak to to gna dziób ma ku południu - na nord ogon ma to... muuuuminki [o,hoo!] - muuuuminki [jojoł] Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: osz 08.09.06, 09:09 oszumiały się wierzby pła czące pod płotem ciszę zwieźli do g`dzieżby płochą ale szam o tem Odpowiedz Link Zgłoś
huann osz 08.09.06, 13:53 ybę nie stukał ułan pod okienkiem lecz przybił pod gankiem by pogadać z Gienią przybył z śpiewem w zębach i wędzidłem w rękie góździe niezwiędłe mu się w licach mienią a skóry miał przy tym na glans licowane a koń mu pasił także a też oficerki i niejedną zaschłą bądź zakrzepłą ranę i stalowe choć ze swadą swojskie manierki i wąs mu się kręcił, całkiem niespokojnie i szpadą powładał, no bo był na wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: osz 09.09.06, 11:26 ty Karol, mu rzekła ześ ty moje marzenie i ku oknu uciekła budząc lekkie szyb drżenie a on za nią podążył krokiem mocnym i śmiałym i w zapale pogrążył szyby drżące im grały Odpowiedz Link Zgłoś
huann osz 09.09.06, 16:27 tuki niezwykłe jej czynił na ganku pochwalił i wąs mu się kręcił i faję popalił a gdy wreszcie skończył to wszystkim się zdawało że słyszą ech ech ech a to ech echało! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: osz 12.09.06, 09:58 tygły zapały mimo wczesnej pory za sprawą pękniętej pod ganeczkiem zwory gdy w kolejnym nawrocie do zabawy ochoty ganek zawisł na płocie razem z gankiem galoty Odpowiedz Link Zgłoś
huann osz 12.09.06, 11:36 maty zawisły szczerokoci płot a bliższa ciału koszula niźli wiszący galot za płotem zaś Ula miodością swoją przytula Odpowiedz Link Zgłoś